NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Aangekomen

2News.be / Trefwoorden / Aangekomen

Messi is aangekomen in Florida en wordt zondag voorgesteld bij Inter Miami
12 Juli 2023, 00:01 Skynet Sport
Voetbalgrootheid Lionel Messi is dinsdag aangekomen in de Amerikaanse staat Florida. Zondag wordt de 36-jarige Argentijnse wereldkampioen voorgesteld door zijn nieuwe club Inter Miami.


Recordschip MSC Loreto aangekomen in Antwerpen
27 Mei 2023, 00:04 Skynet Economie
Het allergrootste containerschip ter wereld, de MSC Loreto, is donderdag rond elf uur 's avonds aangekomen in de Antwerpse haven. Voor de Port of Antwerp-Bruges is het al het derde recordschip op enkele weken tijd.


Grootste containerschip ooit aangekomen in Antwerpen
22 April 2023, 00:05 Skynet Economie
De MSC Tessa, het grootste containerschip dat ons land ooit heeft aangedaan, is vrijdagochtend aangekomen aan de MPET Terminal te Antwerpen. Dat blijkt uit data van de maritieme trackingwebsite Vesselfinder. De tendens van steeds grotere containerschepen blijft overigens nog even duren.


Biden aangekomen in onrustig Noord-Ierland, pijpbommen gevonden
12 April 2023, 00:03 NOS nieuws

De Amerikaanse president Joe Biden is aangekomen in Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. Biden brengt een vierdaags bezoek aan Noord-Ierland en Ierland ter ere van het 25-jarige bestaan van het Goede Vrijdagakkoord, dat in 1998 een einde maakte aan de strijd tussen katholieken en protestanten. Biden werd ontvangen door de Britse premier Sunak.

Het is momenteel onrustig in Noord-Ierland en de politie vreest voor mogelijke aanslagen en geweld. Eerder vandaag werden vier "vermoedelijke pijpbommen" gevonden op een begraafplaats op ruim honderd kilometer van Belfast, maakte de politie bekend. Pijpbommen werden in het verleden ook gebruikt door de militante bewegingen in Noord-Ierland. Korpschef Bobby Singleton noemde de vondst een "sinistere en verontrustende ontwikkeling".

De politie brengt de vondst in verband met een aanval in Londonderry gisteren (door katholieken Derry genoemd). Tijdens een onaangekondigde protestmars van pro-Ierse nationalisten tegen het Goede Vrijdagakkoord gooiden gemaskerde betogers onder andere molotovcocktails naar een politieauto. De aanvallers verbrandden hun kleding op de plek waar nu pijpbommen zijn gevonden, laat de politie weten.

Op een andere plek werd de politie vandaag opnieuw bekogeld. Twee voertuigen raakten daarbij beschadigd, maar er vielen geen gewonden.

Dreigingsniveau 'ernstig'

De Britse veiligheidsdienst MI5 verhoogde twee weken geleden het dreigingsniveau voor binnenlands terrorisme in Noord-Ierland naar "ernstig". Dat betekent dat een aanslag "zeer waarschijnlijk is". De veiligheidsdienst bracht dit overigens niet in verband met de viering van het 25-jarige bestand van het Goede Vrijdagakkoord of het bezoek van Biden.

De Amerikaanse president zei over de toegenomen onrust eerder dat het hem er niet van zal weerhouden op bezoek te gaan in Noord-Ierland. "Ze kunnen me niet weghouden," zei hij.

Vanwege het bezoek van Biden zijn verschillende wegen rondom Belfast afgesloten.




Eerste vlucht met Europese noodhulp aangekomen in oosten van Congo
11 Maart 2023, 00:39 Skynet Buitenland
In het oosten van Congo is vrijdag een eerste vliegtuig geland met Europese noodhulp. De Europese Unie besliste vorige week om een humanitaire luchtbrug in te leggen naar Goma, hoofdstad van de provincie Noord-Kivu, waar de bevolking zwaar te lijden heeft onder het geweld van onder meer rebellenbeweging M23.


Ruimtecapsule voor gestrande bemanning aangekomen bij ISS
3 Maart 2023, 00:09 NU.NL - Tech
De Russische Soyuz-capsule die drie ruimtevaarders moet ophalen van het internationale ruimtestation ISS is op zijn bestemming aangekomen. Volgens ruimtevaartorganisatie Roscosmos is de onbemande capsule zondag om 3.58 uur (Moskouse tijd) gekoppeld aan het ISS. Het ruimtevaartuig is vrijdag gelanceerd.


Overlijden Abe - Lichaam van Abe aangekomen in Tokio
10 Juli 2022, 00:07 Skynet Buitenland
Het lichaam van de Japanse ex-premier Shinzo Abe is zaterdag in hoofdstad Tokio aangekomen vanuit Nara, de Japanse stad waar hij vrijdag werd doodgeschoten.


Eerste lading Europese babyvoeding aangekomen in VS om tekort op te lossen
23 Mei 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Een eerste lading met babymelkpoeder is zondag per militair vrachtvliegtuig vanuit Europa aangekomen in de Verenigde Staten. De zending is onderdeel van een luchtbrug die de Amerikaanse president Joe Biden heeft geopend om het grote tekort aan babymelkpoeder in zijn land aan te pakken.


James Webb-ruimtetelescoop is aangekomen op zijn eindbestemming
26 Januari 2022, 00:01 Tweakers
De James Webb-ruimtetelescoop is maandagavond aangekomen op zijn eindbestemming. Dat meldt ruimtevaartorganisatie NASA. De telescoop heeft zijn laatste koerscorrectie succesvol uitgevoerd en daarmee is James Webb in zijn uiteindelijke baan terechtgekomen.


Christoff brengt protestlied niet: ?De boodschap is aangekomen bij de minister?
23 Januari 2022, 00:00 HLN.BE
?Sweet Caroline? en ?Zeven Zonden?, maar geen ?Minister-President?. Christoff (45) maakte de protestsong voorbije week om dringend versoepelingen voor zijn sector te vragen. ?En Jan Jambon heeft geluisterd?, zegt hij nu. ?Ik heb m?n statement dus kunnen maken.?


Japanse miljardair Yusaku Maezawa aangekomen bij ruimtestation ISS
9 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
De Japanse miljardair Yusaku Maezawa is woensdagmiddag aangekomen bij het ruimtestation ISS. Zijn bezoek dient ter voorbereiding op een trip rond de maan. Hij keert over iets minder dan twee weken terug naar de aarde.


Tientallen migranten, onder wie kinderen, aangekomen in Verenigd Koninkrijk na oversteek Kanaal
12 November 2021, 00:02 HLN.BE
Tientallen mensen, onder wie kinderen, zijn er donderdag in geslaagd om het Kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk. De kinderen werden in dekens gehuld aan land geholpen in Dover. Voor de kust van Kent moesten de hulpdiensten reddingsacties opzetten, nadat een groep kleine bootjes was opgedoken in het drukbevaren gebied.


President Biden aangekomen in Schotland voor klimaattop
2 November 2021, 00:06 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden is maandag aangekomen in Schotland, waar hij de klimaattop van de Verenigde Naties zal bijwonen. President Biden spreekt maandagmiddag, omstreeks 14.00 uur Belgische tijd, de aanwezigen van de COP26 toe.


OS 2022 - Olympisch vuur aangekomen in China
20 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Het olympisch vuur voor de Winterspelen van 2022 in Peking is aangekomen in China. Dat meldt persagentschap Xinhua. Later op de dag vindt aan de Olympische Toren in Peking een ceremonie plaats.


Russische ruimtecapsule met filmcrew aangekomen bij ISS
6 Oktober 2021, 00:11 NU.NL - Tech
Het Russische ruimtevaartuig Soyuz MS19 heeft met succes het International Space Station (ISS) bereikt, schrijft de Russische ruimtevaartorgansatie Roscosmos in een tweet. Aan boord zijn een Russische actrice en regisseur die op het ISS een film gaan maken, en een ervaren Russische kosmonaut.


Nieuw ziekenhuisschip Mercy Ships aangekomen in Antwerpse haven
14 September 2021, 00:06 Skynet Economie
In Antwerpen is de Global Mercy aangekomen, het nieuwe ziekenhuisschip van de liefdadigheidsinstelling Mercy Ships. In de Antwerpse haven wordt het 'grootste private hospitaalschip ter wereld' de komende zes maanden afgewerkt en ingericht.


Eerste zending medische hulpgoederen van WHO aangekomen in Afghanistan
31 Augustus 2021, 00:04 Skynet Buitenland
In Afghanistan is maandagmiddag een lading medische hulpgoederen aangekomen. Het gaat om een eerste zending sinds de radicaal-islamistische taliban de macht hebben gegrepen, zo meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).


?Historisch?: eerste lading vaccins is in Zuid-Afrika aangekomen
1 Februari 2021, 16:14 Volkskrant
In Zuid-Afrika, het Afrikaanse land dat het meest te verduren heeft van het coronavirus, zijn maandag eindelijk de eerste vaccins gearriveerd. De aankomst van de 1 miljoen doses, op het vliegveld van Johannesburg, is volgens lokale media ?historisch?. Wel is het zo dat Zuid-Afrika nog veel meer vaccins nodig heeft, wil het zijn bevolking van 60 miljoen mensen goed kunnen beschermen.


Tissoudali aangekomen op Gentse oefencomplex
31 Januari 2021, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Tarik Tissoudali is zopas aangekomen op het oefencomplex van AA Gent in Oostakker. De ultieme poging van DC United heeft hem niet meer van de wijs kunnen brengen.




Trump aangekomen in residentie in Mar-a-Lago
20 Januari 2021, 18:07 Skynet
Donald Trump is vandaag aangekomen in zijn residentie in Mar-a-Lago in Florida, enkele minuten voor de eedaflegging van zijn opvolger Joe Biden. Dat heeft het Franse persbureau AFP vastgesteld.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn