NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Aangeklaagd

2News.be / Trefwoorden / Aangeklaagd

Apple nu ook in VK aangeklaagd voor trager maken van oudere iPhones
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Een Britse consumentenrechtenactivist sleept Apple voor de rechter, omdat het bedrijf in 2017 besloot de prestaties van oudere iPhones met verslechterde accu's te verminderen. Dat schrijft The Guardian donderdag. Twee jaar geleden schikte Apple in de Verenigde Staten in een soortgelijke zaak voor zeker 310 miljoen dollar (zo'n 295 miljoen euro).


Harvey Weinstein ook in Londen aangeklaagd wegens onzedelijk gedrag
13 Juni, 00:09 NU.NL - Film
Harvey Weinstein is door de Britse justitie in staat van beschuldiging gesteld wegens onzedelijk gedrag. De Amerikaanse oud-filmproducent wordt vervolgd voor twee voorvallen in 1996, waarbij hij een vrouw onzedelijk zou hebben aangevallen.


Mariah Carey aangeklaagd voor plagiaat met titel All I Want for Christmas
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Mariah Carey wordt aangeklaagd voor plagiaat vanwege haar kersthit All I Want for Christmas Is You. Zanger Andy Stone beweert dat hij vijf jaar eerder een gelijknamig lied heeft uitgebracht, meldt TMZ.


Acteur Kevin Spacey aangeklaagd voor aanranding van drie mannen
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
Het Verenigd Koninkrijk gaat acteur Kevin Spacey vervolgen voor het aanranden van drie mannen. Volgens de Britse politie gaat het om in totaal vier aanklachten.


Justin Bieber en countryduo Dan + Shay aangeklaagd voor plagiaat
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
Justin Bieber en countryduo Dan + Shay worden beschuldigd van plagiaat. Het drietal zou voor het nummer 10.000 Hours een deel van de muziek van The First Time Baby Is a Holiday uit 1980 hebben gebruikt, schrijft The Wrap vrijdag op basis van rechtbankdocumenten.


Twee Britse tieners aangeklaagd voor rol in hackgroep Lapsus$
5 April, 00:12 NU.NL - Tech
Twee van de zeven Britse tieners die vorige week zijn opgepakt in het Verenigd Koninkrijk omdat ze mogelijk connecties hebben met hackgroep Lapsus$ zijn aangeklaagd. Lapsus$ hackte onder meer Microsoft en NVDIA. De twee tieners, van zestien en zeventien jaar oud, moeten vrijdag voor de rechtbank in Londen verschijnen, schrijft BBC News.


Pfizer en Moderna aangeklaagd om inbreuk patent coronavaccins
18 Maart, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Pfizer en Moderna zijn aangeklaagd door het Amerikaanse biotechbedrijf Alnylam Pharmaceuticals. De twee farmaceuten zouden met hun coronavaccins inbreuk maken op een patent van dat bedrijf. Het zou gaan om een techniek die het kwetsbare werkzame deel van het vaccin in staat stelt zijn werk te doen in het lichaam. Alnylam eist een schadevergoeding, maar het is nog niet bekend hoe hoog die is.
Zangeres Dua Lipa voor de tweede keer aangeklaagd voor plagiaat
Dua Lipa is voor de tweede keer in korte tijd aangeklaagd voor plagiaat. De zangeres zou voor haar hit Levitating ook materiaal van decennia oude disconummers hebben overgenomen, stellen de aanklagers volgens Billboard.


Kim Kardashian aangeklaagd vanwege misleiding cryptobeleggers
14 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Realityster Kim Kardashian en bokser Floyd Mayweather zijn vrijdag voor de rechter gesleept omdat ze de cryptomunt EthereumMax hebben gepromoot op hun sociale media. De eiser beschuldigt de beroemdheden ervan de koers kunstmatig te hebben opgepompt om er zelf winst uit te halen.


Britse overheid aangeklaagd om onvoldoende scherpe klimaatdoelen
13 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
Natuurbewegingen willen de Britse regering dwingen meer te doen om aan klimaatdoelen te voldoen. Organisaties Friends of the Earth en ClientEarth hebben beide aangekondigd deze week een rechtszaak te beginnen. De doelen die Downing Street heeft gesteld volstaan volgens hen niet om aan internationale afspraken te voldoen.


Netflix aangeklaagd wegens gebruik beelden uit Ace Ventura 2 in Tiger King
31 December 2021, 00:05 NU.NL - Film
Productiemaatschappij Morgan Creek Productions heeft Netflix en de producenten van Tiger King aangeklaagd omdat in de reeks beelden worden getoond uit Ace Ventura 2: When Nature Calls, schrijft The Hollywood Reporter maandag.Van misbruik beschuldigde Chris Noth niet meer te zien in serie The Equalizer
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
Acteur Chris Noth, die vorige week door twee vrouwen is beschuldigd van seksueel misbruik, is ontslagen uit de serie The Equalizer. Intussen hebben ook zijn collega's uit Sex and the City op de beschuldigingen gereageerd.


City-speler Mendy voor zevende keer aangeklaagd wegens seksueel wangedrag
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Benjamin Mendy is woensdag voor de zevende keer aangeklaagd wegens seksueel wangedrag. Dat hoorde de 27-jarige Fransman van Manchester City toen hij werd voorgeleid voor een rechtbank in het Engelse Chester.


Alec Baldwin opnieuw aangeklaagd na schietincident: 'Russische roulette'
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Voor de tweede keer in een week tijd is acteur en producent Alec Baldwin aangeklaagd vanwege het fatale schietincident op de Rust-filmset dat cameravrouw Halyna Hutchins het leven kostte. Scriptsupervisor Mamie Mitchell, die na het ongeluk het alarmnummer belde, noemt het gedrag van Baldwin "roekeloos" en zegt getraumatiseerd te zijn.


Alec Baldwin, wapensmid en opnameleider aangeklaagd door collega Rust
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Serge Svetnoy, die als hoofd belichting werkt op de filmset van Rust waar cameravrouw Halyna Hutchins enkele weken geleden werd doodgeschoten, heeft besloten een rechtszaak te starten. Svetnoy klaagt producent en hoofdrolspeler Alec Baldwin aan, plus wapensmid Hannah Gutierrez-Reed en opnameleider Dave Halls.


Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Blatter en Platini in Zwitserland aangeklaagd vanwege fraude in 2011
3 November 2021, 00:07 NU.NL - Sport
Voormalig FIFA-voorzitter Sepp Blatter en voormalig UEFA-voorzitter Michel Platini zijn door het Zwitserse parket in staat van beschuldiging gesteld wegens fraude. Beide oud-bestuurders worden ook vervolgd wegens misbruik van vertrouwen, valsheid in geschrifte en crimineel wanbeheer.


The Weeknd aangeklaagd voor plagiaat op single Call Out My Name
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
The Weeknd is ervan beschuldigd dat hij plagiaat heeft gepleegd met zijn single Call Out My Name uit 2018. Twee producers beweren dat het nummer erg lijkt op een lied dat zij zelf eerder naar het team van de Canadese zanger stuurden, meldt Vulture.


Autofabrikanten BMW en Daimler aangeklaagd in strijd tegen klimaatverandering
22 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
De Duitse klimaat-ngo DUH heeft een rechtszaken aangespannen tegen BMW en Daimler-dochterbedrijf Mercedes-Benz, zo bevestigt de advocaat van DUH Remo Klinger dinsdag in gesprek met Handelsblatt. De ngo heeft ook olie- en gasbedrijf Wintershall in het vizier, terwijl Greenpeace een zaak tegen Volkswagen in voorbereiding heeft. De bedrijven zouden te weinig doen om hun uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. De door Milieudefensie gewonnen klimaatzaak tegen Shell dient als voorbeeld voor DUH.


Franse handlanger van veroordeelde zedendelinquent Epstein opnieuw aangeklaagd voor verkrachting
16 September 2021, 00:00 HLN.BE
Jean-Luc Brunel, voormalig medewerker van de overleden Amerikaanse miljonair en veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein, is in Parijs opnieuw aangeklaagd in een onderzoek naar verkrachting en seksuele agressie. Dat meldt een gerechtelijke bron.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn