NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

Algemene Vergadering Verenigde Naties - Charles Michel heeft onderhoud met Kabila
Eerste minister Charles Michel had in de marge van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een ontmoeting met Laurent Kabila, president van de Democratische Republiek Congo.


Live - Trump waarschuwt 'rocket man' Kim Jung-un bij VN: wij zullen Noord-Korea vernietigen
Dinsdag, 16:42 Volkskrant
President Trump houdt vandaag zijn eerste toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN. Trump, die tijdens de campagne zeer kritisch was over het functioneren van de organisatie, zal naar verwachting zijn 'America First'-politiek benadrukken. Hoe reageren de andere wereldleiders op zijn toespraak? Lees alle ontwikkelingen over Trumps gang naar de VN in dit liveblog.


Deze BV?s zullen in de jury van ?De Slimste Mens ter Wereld? zetelen

De hoogmis van de Vlaamse quizzen is terug. Erik Van Looy knielt neder voor het nieuwe en maar liefst vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld en stelt zijn twaalfkoppige jury plechtig voor. En dat doet hij met een opvallende persiflage op de kerk.
'We zullen Jetrea winstgevend proberen te maken'
18 September, 12:54 De Tijd
12:49 Nu Novartis de handdoek in de ring gooit, zal Thrombogenics zijn oogproduct Jetrea zelf aan de man brengen. 'We gaan het product profitabel proberen te maken zodat het kan bijdragen tot de bottom line...


Mussolini-parafernalia zullen niet verdwijnen uit de benzinestations in Italië
18 September, 02:36 Volkskrant
Ze zeggen dat de kunst om wetten aan te nemen die je niet kunt afdwingen in Italië is uitgevonden. Veel landen hebben dat model later overgenomen. Met een wet die de verkoop van Mussolini-parafernalia verbiedt lijkt het Italiaanse parlement te willen onderstrepen wie het patent heeft op deze mosterd. Iedereen die weleens in Italië heeft getankt bij een iets groter benzinestation en bij het afreken


De Wever: 'Hervormingen zullen van ons moeten komen'
17 September, 14:00 De Tijd
13:34 'De moed om de nodige hervormingen te verdedigen is soms ver te zoeken. Het zal van ons en van ons alleen afhangen.' Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zondag gezegd op de familiedag van zijn par...


Whatsapp test nieuwe optie die veel gebruikers graag zullen zien
17 September, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Spijt van een Whatsapp-berichtje? Binnenkort kan je mogelijk verzonden berichten in Whatsapp voorgoed verwijderen. Momenteel kan je al berichten op je eigen gsm deleten, maar nu zou het dus ook mogelijk worden om berichten te verwijderen zodat de verzender ze niet kan lezen. Dat beweert althans WABetaInfo, een site die nieuwe Whatsapp-functies uittest.
Noord-Korea: ?We zullen VS doodmeppen zoals een hond met hondsdolheid?
14 September, 15:12 Gazet v. Antwerpen

De VN heeft opnieuw strengere sancties opgelegd aan Noord-Korea. Dus is het regime in Pyongyang begonnen met een nieuw rondje dreigementen. En voor de eerste keer richt Kim Jong-un zich ook tot Japan, dat intussen al geschokt heeft gereageerd.
Er zullen nog veel moedige getuigenissen zoals die van rector Van Goethem nodig zijn
14 September, 04:24 Gazet v. Antwerpen

Elke holebi of transgender heeft zijn moment van coming-out of uit de kast komen (althans in het beste geval). Maar ook voor de ouders van holebi?s of transgenders is dat een kantelpunt in hun leven. En de manier waarop zij ermee omgaan, zo weten experten, is van groot belang voor de zelfaanvaarding van de jongere.
Ultiem eerbetoon van LA Lakers aan Kobe Bryant

Geen enkele speler van de Los Angeles Lakers zal in de toekomst nog het nummer 8 of 24 mogen dragen. Om eer te bewijzen aan levende legende Kobe Bryant, heeft de zestienvoudige NBA-kampioen beslist de nummers terug te trekken.
Honderdtal vluchten met vertraging na staking Swissport
25 Augustus, 13:32 Skynet Economie
Hoewel de spontane staking bij bagageafhandelaar Swissport sinds vanochtend van de baan is, ondervinden nog een honderdtal vluchten hinder. Ze hebben gemiddeld een vertraging van 45 minuten, zegt een woordvoerster van Brussels Airport. Daarnaast werd ook één vlucht afgeschaft. "Dat is nog het gevolg van een vlucht die gisteren niet is kunnen landen."


Er zijn steeds minder fotospeciaalzaken, maar verdwijnen zullen ze nog lang niet
17 Augustus, 19:48 Volkskrant
De fotospeciaalzaak verdwijnt in hoog tempo uit het straatbeeld. Maar niet iedere fotovakhandelaar ziet de toekomst somber in. 'Ik ben al bezig met plannen om te gaan verbouwen.' Ooit verdiende de fotovakhandel geld door fotocamera's te verkopen, telelenzen, filmrolletjes, papieren afdrukken, fotoalbums en voor de echte foto-enthousiasteling vergrotingsapparaten, fixeer en ontwikkelaar. Toen kwame


?Broeders van Liefde zullen zich wel schikken naar mening van Vaticaan?
17 Augustus, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Broeder René Stockman, de algemene overste in Rome van de Broeders van Liefde, zegt in de Italiaanse katholiek geïnspireerde krant ?Avvenire? dat ?een van de drie Belgische broeders uit het bestuur van de instellingen van de Broeders van Liefde zich in een verklaring volledig achter het leergezag van de kerk heeft geschaard?. Stockman, die het niet eens is met het euthanasiestandpunt van de Belgische afdeling van de Broeders van Liefde, heeft er alle vertrouwen in dat ook de twee andere medebroeders volgen. Dat meldt Kerknet donderdag op zijn website.
Deze zes teams zullen overkapping van de Ring vormgeven

Zes internationaal befaamde ontwerpteams zullen van 6 tot 13 september de Antwerpse wijken intrekken om er te luisteren naar hoe burgers en organisaties de overkapping van de Ring zien. Deze zes Ringdagen, ingedeeld per segment van de te overkappen Ring, zijn een initiatief van intendant Alexander D?Hooghe.
?Reken erop dat maatregelen federale regering verschil zullen maken?
16 Augustus, 17:24 Gazet v. Antwerpen

De tien sociaaleconomische maatregelen die de federale regering woensdag heeft aangekondigd voor de bedrijven die getroffen zijn door de fipronilcrisis, worden door de Boerenbond positief onthaald. ?Ik reken erop dat zal blijken dat deze maatregelen daadwerkelijk het verschil maken voor de getroffen bedrijven?, zegt voorzitter Sonja De Becker.
Supportersfederatie Antwerp: ?Ook wij zullen gepaste maatregelen nemen tegen de daders?
16 Augustus, 12:49 Gazet v. Antwerpen

Na de rellen van zondag in Mortsel, waarbij een supportersbus van Beerschot Wilrijk werd belaagd en er stevig werd gevochten op het Gemeenteplein, komt de Federatie van Antwerp Supporters Clubs nu met een reactie: ?Als dit mensen waren van Antwerp, zullen wij ook wij gepaste maatregelen nemen.?
"Zullen soevereiniteit van Venezuela verdedigingen"
12 Augustus, 07:08 Skynet
Dat de Verenigde Staten een militaire interventie in Venezuela niet uitsluiten, zet de zenuwen op scherp in het Zuid-Amerikaanse land. De Venezolaanse minister van Defensie laat weten niet over zich heen te laten lopen door het Amerikaanse leger. "We zullen de belangen en de soevereiniteit van Venezuela verdedigingen", zegt Vladimir Padrino Lopez, weet El Pais.


Harmoniegebouw krijgt opfrisbeurt, maar buurtbar verdwijnt: ?Veel bezoekers zullen de Living missen?
12 Augustus, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Dat het Harmonie-gebouw gerenoveerd wordt is mooi, maar ik had er liever een mooie locatie voor de buurt in gezien dan een districtshuis?, klinkt het in het Harmoniepark. Vooral het feit dat bar de Living verdwijnt, vinden vele parkbezoekers jammer.
Deze vrouw werd bedrogen door haar man, en dat zullen hij en zijn dure auto geweten hebben
9 Augustus, 17:42 Gazet v. Antwerpen

Een furieuze vrouw nam wraak op haar echtgenoot door zijn auto te vernielen en te dreigen dat ze zijn caravan in brand zou steken, nadat ze ontdekte dat hij haar had bedrogen. De woeste dame bewerkte de dure BMW van de ontrouwe man met een voorhamer, terwijl ze allerlei bedreigingen en verwensingen mompelde.
Fluitend de laatste werkdag halen, is iets dat we zullen moeten leren
5 Augustus, 10:50 Volkskrant
En de zorg dan, is dat soms geen zwaar werk? En de steigerbouw, wat denk je daar dan van? Gaat het bij zware beroepen alleen om fysieke of ook om mentale belasting? Want bij ons (zittend werk, vier beeldschermen voor de neus, wel met vroeg-, laat- en nachtdiensten) heb ik niet één collega meegemaakt die tot de eindstreep bleef werken, allemaal opgebrand. Deze greep uit de mail die ik afgelopen wee

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be