NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

?Ik ben optimistischer dan ooit dat we iets zullen vinden tegen alzheimer'
Gisteren, 01:24 De Tijd
01:02 De gerenommeerde Vlaamse alzheimerexpert Bart De Strooper is in de wolken met de Amerikaanse miljoenensteun voor zijn antistof in de strijd tegen de hersenziekte. ?Binnen drie vier jaar kunnen we de...


BMC en Quick Step zullen gewijzigd parcours van Omloop Het Nieuwsblad niet meer verkennen
Dinsdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

De BMC-ploeg van tweevoudig winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad (2016 en 2017), Greg Van Avermaet, blaast donderdag verzamelen in het rennershotel voor de start van het Belgische wierseizoen op zaterdag.
VIDEO Beerschot Wilrijk op oefenkamp voor finalematchen tegen Cercle

Beerschot Wilrijk weet wanneer de twee cruciale finalematchen tegen Cercle Brugge zullen plaatsvinden. De Mannekes ontvangen Cercle eerst thuis op zondag 4 maart om 16 uur. De terugmatch in het Brugse Jan Breydelstadion wordt op zaterdag 10 maart om 20 uur afgewerkt. Om die twee levensbelangrijke wedstrijden voor te bereiden, vertrok Beerschot Wilrijk vanochtend op stage. In Spanje moet de gehavende groep zich deze week klaarstomen voor de twee sleutelduels.
Ex-topman Oxfam: "Als ze mijn versie horen, zullen ze nog opkijken"
15 Februari, 07:30 Skynet
De gevallen Oxfam-topman Roland Van Hauwermeiren reageert vandaag in de Mediahuis-kranten voor het eerst op de internationale verontwaardiging over de seksfeestjes die hij herhaaldelijk zou hebben georganiseerd in noodgebieden. De Belg hoopt dat zijn kant van het verhaal het juiste licht zal werpen op de feiten.


De 'vergeten' Amerikanen die Trump in het zadel hielpen, zullen aan het kortste eind trekken
14 Februari, 20:24 Volkskrant
Trumps plannen zullen tot tekorten leiden, waarbij de fiscale zonden van de Democraten verbleken. Als de Amerikanen hem als president kozen, beloofde Donald Trump tijdens de verkiezingscampagne, zou hij binnen acht jaar afrekenen met de enorme staatsschuld -- ruim 15 duizend miljard euro - waarmee zijn voorgangers het Amerikaanse volk hadden opgezadeld. Na een jaar met Trump als president begint h


Belgische expert: ?Het is onvermijdelijk: grote delen van Vlaanderen zullen onder water komen te staan?
11 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

?Er valt niet te voorkomen dat er grote delen van Vlaanderen onder water komen te staan.? Een verontrustende boodschap, die Jean-Pascale Van Ypersele (60) met de glimlach brengt. Hij is immers een optimist. Maar toch voorspelt de wereldvermaarde klimaatwetenschapper niet veel goeds voor ons land, voor weinig landen eigenlijk.
Met dit trucje kan je een pak goedkoper vliegen, al zullen andere passagiers niet zo blij zijn
9 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Er bestaat een trucje waarmee je bij de aankoop van je vliegtuigtickets tientallen euro?s kan besparen. Alles draait om de ?verborgen steden?, de plaatsen die luchtvaartmaatschappijen als hun ?thuisluchthaven? bekijken. Wanneer je met die locatie rekening houdt, kan je flink wat geld bezuinigen op je vervoer.
Advocaat prins Laurent: ?Eindelijk zullen we ons verhaal kunnen brengen?
8 Februari, 22:12 Gazet v. Antwerpen

De vraag van prins Laurent om te mogen pleiten tegen de inhouding van een deel van zijn dotatie wordt ingewilligd. Laurent Arnauts, Laurents advocaat, reageert tevreden.
Pilote uit Hove is gepassioneerd door ruimtereizen: ?Natuurlijk zullen we naar Mars vliegen, ik denk tegen 2030?
8 Februari, 19:48 Gazet v. Antwerpen

De voorbije dagen was ze met de lancering van de Heavy Falcon van Elon Musk niet uit het nieuws weg te branden, de Hovense Nancy Vermeulen (42): pilote, sterrenkundige, kandidaat-astronaute, wetenschapster en boven alles vurige pleitbezorgster voor ruimtevaart.
Zij die schieten zullen steevast beweren dat zij slechts terugschieten
7 Februari, 23:24 Volkskrant
Het gaat weer de kant van Fortuyn op, kun je nog altijd horen. Dikwijls voldoet het codewoord 'demoniseren', waarmee bedoeld is: bepaalde retoriek zou tot geweld leiden. Welke retoriek? Als xenofobie 'xenofobie' wordt genoemd? Als gewezen wordt op historische parallellen? Democratie sluit geweld doorgaans uit, maar met welke retoriek wordt het volk klaargestoomd voor geweld? Als er wordt gevraagd


Ouders van Kevin opgelucht met vijf jaar cel voor dader, maar: ?We zullen nooit weten wat er met onze zoon is gebeurd?
7 Februari, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Tot drie keer toe gaf Carim Khiari (30) zijn ?beste vriend? een vreselijk pak slaag. Voor de dood van Kevin De Knaep (31) uit Turnhout kreeg hij woensdag vijf jaar effectieve celstraf.
Kankergevallen in Europa zullen blijven stijgen
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

In Europa worden elk jaar bijna twee miljoen kankerdiagnoses gesteld. ?Dat aantal zal in de toekomst alleen maar stijgen?, zegt topman Wim Van Harten van de Organisatie van Europese Kankerinstellingen (OECI).
Nieuwe Standard-aanwinst Koutroubis weet het zeker: ?we zullen ons plaatsen voor PO 1?

Georgios Koutroubis moet de komende maanden de verdediging van Standard uit de nood helpen. ?Ik ben er rotsvast van overtuigd dat Standard zich voor Play-off 1 zal plaatsen?, verklaarde de 26-jarige Griek maandag tijdens zijn voorstelling op Sclessin.
Van deze zonnebril zullen de pootjes niet breken
3 Februari, 02:24 Volkskrant
Het zijn altijd weer die poten van een zonnebril die afbreken, ook al doet u nog zo voorzichtig. Dat zal met de brillen van het Berlijnse Projekt Samsen niet zo snel gebeuren. Met een 3D-printer wordt het flexibele frame van de brillen laag voor laag opgebouwd uit nylonpoeder. Zo heeft u een vederlichte zonnebril, zonder schroefjes en met buigbare pootjes. ?199 projekt-samsen.de


Geruisloos zullen de Britten de Europese Unie verlaten: 'Brexit In Name Only'
29 Januari, 02:24 Volkskrant
Geruisloos zullen de Britten de Europese Unie verlaten. De regering-May vindt het niet nodig de klokken van Big Ben, die stilletjes in de steigers staat, speciaal te laten luiden op 29 maart 2019. Eerder had de Royal Mail laten weten dat er geen speciale reeks Brexit-postzegels komt om de grootste gebeurtenis uit de moderne Britse geschiedenis te vieren. Als troost voor de Brexiteers komt wel het


Vakbonden in shock door banenverlies bij Carrefour: ?Hier zullen zich drama?s afspelen?
25 Januari, 18:36 Gazet v. Antwerpen

De vakbonden zijn erg hard geschrokken van de aangekondigde herstructurering bij Carrefour. Bij de winkelketen staan 1.233 banen op de tocht, en bovendien wil de directie twee hypermarkten al in juni sluiten.?Dit is een sociaal bloedbad.?
Erdogan: 'We zullen terroristen uitroeien'
24 Januari, 15:00 De Tijd
14:29 Het Turks offensief tegen de Koerdische militie YPG in het Noord-Syrische Afrin wordt volgens president Recep Tayyip Erdogan voortgezet totdat alle terroristen zijn uitgeroeid.


Russische vicepremier: ?Ondanks schorsing zullen ongeveer 200 Russen deelnemen aan Winterspelen?
20 Januari, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer 200 Russische sporters zullen deelnemen aan de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang (9-25 februari). Dat heeft de Russische vicepremier Vitaly Mutko zaterdag laten optekenen.
Snel zullen mensen gepassioneerd van een robot gaan houden
19 Januari, 02:18 Volkskrant
'In onze seculiere samenleving heeft de romantische liefde de plaats van religie ingenomen. We zoeken in de romantische liefde allerhande zaken die vroeger religieuze kwesties waren', zegt relatietherapeute Esther Perel in een interview van Sascha Chaimowicz in Humo, overgenomen uit Die Zeit. Mijn vriendin is een fan van Perel. Steeds weer komt Perel erop terug dat relaties zich bewegen tussen de


STANDPUNT. ?Hoe bitter de scheiding ook was, het ziet ernaar uit dat Groen en sp.a samen strijd zullen blijven voeren?
19 Januari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Een dag na de breuk met Groen en het opheffen van de lijst Samen blijft de sp.a niet bij de pakken zitten. Het moet blijkbaar vooruitgaan. Hoewel ze woensdag nog wat tijd had gevraagd om alles op een rijtje te zetten, kondigde Jinnih Beels gisteravond al aan dat ze als onafhankelijke op de sp.a-lijst zal staan. Precies om 20u, zodat het nieuws meteen in de opening van Terzake op Canvas zat. Wie dacht dat de ex-leden van Samen zich na het drama van woensdag zouden terugtrekken om hun wonden te likken, had het mis. De sp.a kiest de vlucht vooruit.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be