NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

Met de dood van Sint-Nicolaas zullen wij ons niet zomaar verzoenen
Maandag, 18:27 Volkskrant
Wijlen Godfried Bomans zou beschonken sinterklazen hebben gezien, en concurrerende sinterklazen die met elkaar op de vuist gingen. En wij allen hebben meegemaakt dat zijn baard desintegreerde of dat zijn decorum op andere wijze in het ongerede raakte. Maar nooit bracht dit ons geloof in hem aan het wankelen. Altijd wisten we de dissonanten een plek te geven in het verhaal waaraan wij zo gehecht wa


Voetbalbond: ?Zelfs als het niet tijdig klaar geraakt voor EURO 2020, zullen we het Eurostadion bouwen?
16 November, 19:36 Gazet v. Antwerpen

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bereidt zich voor om op 7 december het technische en administratieve dossier van het Eurostadion voor te stellen aan de Europese voetbalbond UEFA. ?Het zou gezichtsverlies zijn mocht het stadion er niet komen?, zei CEO Koen De Brabander donderdag aan de pers. Maandag moet de KBVB het Eurostadion-dossier volledig indienen, de UEFA beslist op 7 december.
Russische activiste van Pussy Riot is in Antwerpen: ?Ze zullen me nooit de mond snoeren?
15 November, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Ze vindt studenten tegenwoordig vaak wat te braaf en wil hen daarom ?inspireren om voor zichzelf op te komen?. Dat deed Nadya Tolokonnikova (28), als stichtend lid van de feministische punkgroep Pussy Riot wereldwijd uitgegroeid tot een boegbeeld van Russisch verzet tegen president Poetin, woensdag ook in Antwerpen. ?Want activisme start vaak bij studenten.?
'Belgen zullen meer aandelen kopen en minder sparen'
14 November, 13:00 De Tijd
12:35 Driekwart van de beleggers zal als gevolg van het Zomerakkoord zijn gedrag aanpassen. Dat blijkt uit een enquête van vermogensbeheerder Schroders.


De Bruyne kritisch: ?Zolang er tactisch geen goed systeem is, zullen we moeilijkheden hebben?

Als de Rode Duivels willen dromen van de top op het wereldkampioenschap, dan moet het beter, zo bleek uit de vertoning tegen Mexico. En dat zien ook de spelers in. Kevin De Bruyne ? die maar één helft speelde tegen de Mexicanen ? geeft dat dan ook grif toe in een gesprek met Sporza. ?Zolang er tactisch geen goed systeem staat, zullen we moeilijkheden blijven hebben tegen ploegen zoals Mexico?, zei hij onomwonden. Er is dus nog ruimte voor verbetering.
Crisis Catalonië - Puigdemont overtuigd dat Catalanen "staatsgreep" niet zullen aanvaarden
8 November, 19:36 Skynet
"Ik ben ervan overtuigd dat de Catalanen deze staatsgreep niet zullen aanvaarden en voor partijen zullen stemmen die tegen artikel 155 van de grondwet zijn". Zo blikt de afgezette Catalaanse minister-president Carles Puigdemont vandaag in het VRT-programma Terzake vooruit naar de regionale verkiezingen van 21 december.


Joden kunnen wel tegen een stootje, zullen ze bij de NPO gedacht hebben
7 November, 19:48 Volkskrant
Door het televisieprogramma Oh, mijn hemel dat door de publieke omroep wordt uitgezonden, realiseerde ik mij ineens weer dat ik in Nederland woon. De ondertitel luidt 'een vrolijke snelcursus religie' en inderdaad: grote goden, wat een ongein! Er zat ingeblikt gelach onder om ons te waarschuwen dat wij echt mochten lachen en wanneer wij dat moesten doen. In Nederland heeft nu eenmaal alles de vorm


Stephen Hawking waarschuwt: ?Robots zullen mensheid helemaal vervangen?
3 November, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Stephen Hawking denkt dat robots de samenleving helemaal zullen overnemen én mensen zullen vervangen. Dat zegt hij aan Cambridge News. De gerenommeerde wetenschapper doet ook een oproep aan de jeugd om meer geïnteresseerd te zijn in het heelal en wetenschappen in het algemeen.
Atleten zullen zich via rankings moeten kwalificeren voor toptoernooien
3 November, 11:54 Gazet v. Antwerpen

De Internationale Atletiekfederatie IAAF voert vanaf 2018 wereldrankings in. Die zullen de minima vervangen waaraan atleten moeten voldoen om zich te plaatsen voor grote toernooien als het WK en de Olympische Spelen.
VS zullen opnieuw tegen VN-resolutie over Cuba stemmen
1 November, 07:36 Skynet
De Verenigde Staten zullen opnieuw tegen de jaarlijkse resolutie stemmen van de Verenigde Naties die het handelsembargo tegen Cuba veroordeelt. Dat heeft de Amerikaanse ambassadrice Nikki Haley gezegd. Vorig jaar hadden de VS zich onder toenmalig president Barack Obama voor het eerst in 24 jaar onthouden bij die stemming.


Buitenlanders zullen geen huizen meer kunnen kopen in Nieuw-Zeeland
31 Oktober, 09:18 Gazet v. Antwerpen

De nieuwe regering van Nieuw-Zeeland gaat tegen begin volgend jaar buitenlandse investeerders verbieden om huizen te kopen in de eilandstaat. Dat heeft premier Jacinda Ardern aangekondigd.
Daarom zullen mannen vandaag hun teelballen aanraken op de Groenplaats
28 Oktober, 09:24 Gazet v. Antwerpen

Mannen raken hun teelballen gemiddeld 5,6 keer per dag bewust aan, maar slechts een kwart van hen weet welke eenvoudige handelingen nodig zijn om de eerste signalen van teelbalkanker te ontdekken. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox in opdracht van het cosmeticamerk AXE. Zaterdag is er een actie op de Groenplaats waarbij mannen zichzelf kunnen onderzoeken.
Oprichter Groep Diane: "Ik dacht meteen: het zullen er toch geen van ons zijn"
25 Oktober, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Uren na de bloedigste raid van de Bende van Nijvel, op de Delhaize in Aalst in november 1985, herkent Arsène Pint, oprichter van de Groep Diane, de handtekening van zijn elitetroepen. Hij eiste destijds een onderzoek, maar dat werd twee dagen later afgerond. Pints vermoedens bleken niet te kloppen. "Ik heb toen gezegd: "Verdomme, het zullen er toch geen van ons zijn?"", zegt Pint (84) woensdag in een gesprek met Het Laatste Nieuws.
Bende van Nijvel: "Ik dacht meteen: het zullen er toch geen van ons zijn"
25 Oktober, 09:06 Skynet Belgie
Uren na de bloedigste raid van de Bende van Nijvel, op de Delhaize in Aalst in november 1985, herkent Arsène Pint, oprichter van de Groep Diane, de handtekening van zijn elitetroepen. Hij eiste destijds een onderzoek, maar dat werd twee dagen later afgerond. Pints vermoedens bleken niet te kloppen. "Ik heb toen gezegd: 'Verdomme, het zullen er toch geen van ons zijn?'", zegt Pint (84) vandaag in een gesprek met Het Laatste Nieuws.


"Acht ploegen zullen vechten tegen degradatie"
22 Oktober, 16:36 Skynet
Hervé Kage heeft met een magistraal doelpunt mogelijk de huid van zijn trainer Yannis Anastasiou gered. Volgens Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns zullen dit seizoen wel acht ploegen tegen de degradatie moeten vechten.


De Mos: "Resultaten Belgische clubs zullen nooit meer goed zijn"
20 Oktober, 13:48 Skynet
Voor Aad De Mos zullen de gouden tijden van de Belgische en Nederlandse clubs in Europa nooit meer terugkeren.


?T-Mobile en Sprint zullen fusie zonder activaverkoop bekendmaken?
16 Oktober, 11:30 Techzine
T-Mobile U.S. en Sprint zouden van plan zijn om een fusieovereenkomst bekend te maken waarbij bezittingen niet direct verkocht worden. Door de portfolio’s intact te houden willen beide bedrijven zoveel mogelijk activiteiten behouden. De twee partijen zijn de derde en vierde grootste telecomproviders van de Verenigde Staten. Reuters schrijft over de nieuwste plannen van het bedrijf […]


Twee begrafenissen in twee dagen: de buurt en stad zullen nooit meer hetzelfde zijn
15 Oktober, 20:30 Volkskrant
Wat was ze van me? Niet een vriendin, een kennis klinkt afstandelijk, een buurvrouw was ze ook net niet, want ze woonde een paar straten verderop. Op haar begrafenis hoorde ik iemand in de grote drom mensen ineens zeggen wat ze van me was. 'Ze was echt een buurtvrouw', ving ik op. Dat was ze. Mijn buurtvrouw. Ik ken haar tweelingzus, haar man kent mijn man, haar kinderen hadden vroeger weleens met


Pommeline laat binnenkort haar billen vergroten, en dat zullen we geweten hebben
14 Oktober, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Na een borstvergroting - die haar 400 cc aan borsten opleverde - is Pommeline van ?Temptation Island? opnieuw van plan om plastische chirurgie te ondergaan. Als eerste op de agenda staat een bilvergroting. En dat zullen we allemaal geweten hebben.
Nederlandse lijken zullen naar UZ Antwerpen worden gevoerd voor onderzoek
14 Oktober, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) laat sinds deze week secties doen bij het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). Er zullen maandelijks 5 tot 10 lijken naar België worden vervoerd voor onderzoek, omdat er een tekort aan mankracht is bij het NFI. Dat meldt het programma Argos op het Nederlandse NPO Radio 1.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be