NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Zullen

2News.be / Trefwoorden / Zullen

Taxichauffeurs in Vlaanderen zullen Nederlands moeten kunnen

In de toekomst zullen taxichauffeurs in Vlaanderen Nederlands moeten kunnen spreken met hun klanten. Dat staat in het ontwerp van taxidecreet van minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) dat vrijdag is goedgekeurd door de Vlaamse regering.
Volgend seizoen zullen we geen Ilombe Mboyo zien op het Europese niveau
Maandag, 21:30 Gazet v. Antwerpen

FC Sion is voor het eerstvolgende seizoen geschorst voor Europees voetbal. De Zwitserse club van Ilombe Mboyo had verzuimd een openstaande rekening van 950.000 euro te vermelden in de inschrijvingspapieren voor deelname dit seizoen aan de Europa League.
Aan deze strikte regel moeten vrouwen zich houden op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Op zaterdag 19 mei stappen prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. De vrouwelijke genodigden zullen allemaal te zien zijn met een hoed, inclusief Kate Middleton en de Queen. De Britse etiquette eist immers dat dames op een trouwplechtigheid een hoofddeksel dragen.
Neymar verrast met nieuws over blessure dat PSG en vooral BraziliŽ graag zullen horen
13 April, 16:36 Gazet v. Antwerpen

PSG-vedette Neymar heeft vrijdag op het Braziliaanse tv-station Globo TV laten weten nog ?een kleine maand out te zijn?. Neymar werd zes weken geleden geopereerd aan zijn rechtervoet.
VS en bondgenoten bombarderen 'chemische wapendepots' in SyriŽ
14 April, 04:36 Volkskrant
De Verenigde Staten heeft zaterdagochtend vroeg (Nederlandse tijd) precisiebombardementen uitgevoerd in SyriŽ, die even daarvoor op de nationale televisie waren aangekondigd door de Amerikaanse president Donald Trump. De aanval is inmiddels voorbij. Volgens bronnen binnen de Amerikaanse regering zijn drie doelen geraakt, waaronder een mogelijke opslagplaats van chemische wapens. Doel is om 'een st


11 April, 13:36 De Tijd
Trump: SyriŽ moet 'hoge prijs' betalen voor gifgasaanval
8 April, 15:54 NOS nieuws

In reactie op de berichten over een gifgasaanval op de Syrische stad Douma heeft president Trump laten weten dat Damascus "een hoge prijs" zal betalen voor het gebruik van chemische wapens. Een hoge veiligheidsadviseur van Trump zei voor de Amerikaanse zender ABC een raketaanval als vergeldingsmaatregel niet uit te sluiten.

Douma is het laatste bolwerk van de rebellen in de enclave Oost-Ghouta, bij de hoofdstad Damascus.

De adviseur wees ook op de "gruwelijke foto's" van de slachtoffers van de aanval. Volgens voorlopige schattingen zijn er 75 doden gevallen bij de gifgasaanval.

Regime beschuldigd

Ook de Turkse minister van Buitenlandse Zaken heeft de aanval veroordeeld. Volgens Ankara bestaan er sterke verdenkingen dat het Syrische regime chemische wapens heeft gebruikt en daarmee opnieuw de internationale afspraken over het uitbannen van chemische wapens heeft geschonden. Damascus verwerpt die beschuldigingen.

Turkije roept de internationale gemeenschap op om dergelijke aanvallen te voorkomen en te bestraffen en spreekt van misdaden tegen de menselijkheid.
China: 'We zullen vechten tot het bittere eind'
6 April, 15:54 De Tijd
15:37 Het handelsconflict tussen de twee grootste economieŽn dreigt te escaleren. Welke wapens heeft China nog tegen de VS? En wat kunnen de gevolgen zijn, ook voor China?


Chinezen overtuigd dat ze "handelsoorlog met VS zullen winnen"
5 April, 09:30 Skynet
China is overtuigd dat het een handelsoorlog met de Verenigde Staten kan winnen. Dat bericht de Renmin Ribao, de officiŽle krant van de Communistische Partij van China, vandaag. "De Amerikaanse economie zal een zware slag moeten incasseren als ze 's werelds grootste consumentenmarkt in China verliest."


Deze naam zullen Kate en William volgens de bookmakers kiezen voor hun kindje
4 April, 10:24 Gazet v. Antwerpen
Nu Kate Middleton officieel met zwangerschapsverlof is gegaan, kan het speculeren over de naam van het derde kindje beginnen. Naar goede gewoonte kunnen de Britten bij de bookmakers een gokje wagen over wat het zal worden. Dit keer lijken de meesten er van uit te gaan dat het een meisje zal worden en daarbij wordt ťťn naam heel duidelijk naar voor geschoven.


Experimenten met gereguleerde wietteelt zullen de Nederlandse status als narcostaat alleen maar verhogen
3 April, 23:00 Volkskrant
In het regeerakkoord is afgesproken dat het kabinet in zes tot tien middelgrote gemeenten gaat experimenteren met gereguleerde teelt van wiet en hasj. De coffeeshops in die gemeenten worden dan bevoorraad door telers die onder overheidstoezicht staan. Nu is de verkoop van wiet door coffeeshops wel toegestaan, maar de inkoop en de productie ervan niet. Doel van het experiment is om te kijken of doo


Ambtenarenweddes en uitkeringen zullen volgend jaar niet stijgen
3 April, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Het Planbureau gaat uit van een overschrijding van de spilindex in september. Volgend jaar zou de spilindex niet worden overschreden. Bijgevolg zouden de ambtenarenweddes en uitkeringen in 2019 niet omhoog gaan.
De 4 hamvragen die zullen bepalen hoe spannend Play-off 1 nog wordt
1 April, 06:12 Gazet v. Antwerpen

Voor de negende keer zal Play-off 1 de landskampioen en de eindklassering in de Jupiler Pro League bepalen. Club Brugge begint met zes punten voorsprong, maar Play-off 1 is als een flipperkast: het balletje kan vreemd rollen. Standard en Charleroi begonnen er gisteren al aan, wij legden de andere vier deelnemers vier hamvragen voor die de spankracht van Play-off 1 zullen bepalen. Wij hopen met u dat echte antwoorden zo lang mogelijk uitblijven.
Netflix en Amazon zullen volgend jaar moeten investeren in Vlaamse fictie
29 Maart, 19:42 Skynet Economie
Alle aanbieders van audiovisuele content zullen volgend jaar een investeringsverplichting in Vlaamse programma's opgelegd krijgen. Nu geldt dat al voor Telenet en Proximus, maar ook nieuwe spelers als Netflix en Amazon zullen mee moeten betalen. Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) werkt aan een decreetswijziging die er voor de zomer zou moeten liggen.


Netflix en Amazon zullen volgend jaar moeten investeren in Vlaamse fictie
29 Maart, 17:54 Skynet
Alle aanbieders van audiovisuele content zullen volgend jaar een investeringsverplichting in Vlaamse programma's opgelegd krijgen. Nu geldt dat al voor Telenet en Proximus, maar ook nieuwe spelers als Netflix en Amazon zullen mee moeten betalen. Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) werkt aan een decreetswijziging die er voor de zomer zou moeten liggen.


Olympische Spelen zullen in Tokio beroep doen op automatische gezichtsherkenning
27 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Op de Olympische en Paralympische Spelen van 2020 in Tokio zullen de competitielocaties voor het eerst in de olympische geschiedenis uitgerust worden met technologie voor automatische gezichtsherkenning. Dat blijkt uit het veiligheidsplan van het organisatiecomitť, zo meldt het Japanse persagentschap Kyodo dinsdag.
Instagram komt met update waar veel gebruikers blij van zullen worden
22 Maart, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Een tijdje geleden nam Instagram de beslissing om foto?s voortaan niet meer in chronologische volgorde weer te geven, tot groot ongenoegen van vele gebruikers. Dankzij een update maakt het bedrijf nu gedeeltelijk komaf met die verandering.
Zware brand verwoest hotel in mum van tijd: ?Er zullen ernstige vragen moeten worden gesteld?
22 Maart, 09:24 Gazet v. Antwerpen

De Ierse hoofdstad Dublin werd woensdagnacht opgeschrikt door een zware brand die verschillende verdiepingen van een hotel razendsnel verwoestte. Meer dan zestig brandweermannen hadden alle moeite van de wereld om de vlammen te bestrijden en werden gehinderd door vallend, brandend puin. Er vielen geen slachtoffers, maar lokale politici vragen een grondig onderzoek en zullen ?ernstige vragen? stellen omdat de vlammen zich zo snel konden verspreiden.
Waarom we in AustraliŽ meer inhaalacties zullen zien
21 Maart, 11:30 AutoBlog
En waarom dat heus niet fijn zal zijn. Het seizoen is nog niet begonnen of de FIA heeft alweer besloten als een bezetene aan knoppen te gaan draaien waarvan ze niets begrijpt. In een poging om meer sensatie in de Formule 1 te proppen, krijgt Albert Park, het toneel van de Australische Grand Prix, maar […]


Agressieve ganzen vallen parkbezoekers aan: ?Mensen zullen zich moeten aanpassen?
20 Maart, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Twee ganzen die in het park Papenhof wonen gedragen zich de laatste maanden bijzonder agressief ten opzichte van de parkbezoekers. Het stadsbestuur zal daarom een bordje plaatsen om te waarschuwen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be