NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Zorgt


12H Mugello: Seizoensopener zorgt meteen voor grote uitdaging
Zondag, 00:03 Autosport
RedAnt Racing start volgend weekend in het Italiaanse Mugello aan zijn derde opeenvolgende campagne in de Creventic 24H Series. Met twee Porsches wordt in de 992-klasse resoluut op het podium ? en meer ? gemikt, maar het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om de 12 uur-race in Toscane op de best mogelijke manier aan te vatten.

Lees meer: 12H Mugello: Seizoensopener zorgt meteen voor grote uitdaging


Bahrein: Invicta Racing zorgt voor de verrassing in de kwalificatie
3 Maart, 00:01 Autosport
Het nieuwe formule 2 seizoen is gestart met een verrassing. Invicta Racing plaatste beide rijders op de eerste startlijn van de hoofdrace zaterdag. Kush Maini was ongenaakbaar tijdens de kwalificatie en met een ronde in 1:41.696 was hij zowaar meer dan twee tiende seconden sneller dan zijn teamgenoot Gabriel Bortoleto. Amaury Cordeel startte zijn seizoen met Hitech Pulse-Eight met een twintigste chrono.

Lees meer: Bahrein: Invicta Racing zorgt voor de verrassing in de kwalificatie


Taylor Swift zorgt met optredens voor boost Australische economie
20 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Taylor Swift is vrijdag begonnen aan het Australische deel van haar populaire The Eras Tour. Door de zeven concerten krijgt de economie van het land een tijdelijke boost.


Koning winter domineert met koudeprik: zorgt zeldzaam ?LMG? scenario volgende week voor nog meer vrieskou en zelfs sneeuw?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Een hogedrukgebied tussen het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen voert vandaag en de komende dagen ijskoude lucht aan vanuit het oosten van Europa. Hierdoor haalt het kwik overdag amper het vriespunt waardoor we van ijsdagen kunnen spreken. Maar wanneer komt er een einde aan de winterprik? Of moeten we rekening houden met een scenario waarbij de kans op nog meer koude en zelfs sneeuw toeneemt? Onze weeranalist Nicolas Roose neemt jullie mee in de laatste weermodellen.


NU+ | Schaatssite Ekkel.com zorgt al vijftien jaar dat niemand goed natuurijs mist
10 Januari, 00:21 NU.NL - Tech
Het gaat komende week flink vriezen. Erik Ekkel merkt het al op zijn website die mensen naar schaatsplekken wijst: er heerst schaatskoorts in het land.


Gesteggel tussen Jumbo, Coca-Cola en Haribo zorgt voor lege schappen
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Bij Jumbo is een aantal producten van snoepjesfabrikant Haribo niet verkrijgbaar. Ook van Coca-Cola is er minder beschikbaar. Dat bevestigt een woordvoerder van de supermarktketen maandag na berichtgeving van vakblad Distrifood.


Charles De Ketelaere de grote man bij Atalanta: Rode Duivel zorgt met twee goals en assist voor bekerkwalificatie
4 Januari, 00:01 HLN.BE
Twee goals en een assist. Atalanta-coach Gasperini verwachtte een reactie van Charles De Ketelaere, hij heeft ze gekregen. In de Coppa Italia, tegen Sassuolo, was ?CDK? maar liefst drie keer beslissend. Zijn strafste prestatie in het shirt van Atalanta.


Klimaatverandering zorgt voor neerslagrecord in Denemarken in 2023
21 December 2023, 00:03 Skynet Buitenland
Denemarken zal in 2023 een nieuw neerslagrecord optekenen. "Er viel nooit meer regen in ons land dan het laatste jaar", zo laat het nationaal meteorologisch instituut DMI weten.


NYC?s ?de facto verbod? op Airbnb zorgt voor schrappen kamers
12 September 2023, 00:00 Emerce
De keuze aan Airbnb locaties in de stad New York wordt sterk beperkt. Ambtenaren zijn begonnen met het handhaven van nieuwe voorschriften die vereisen dat gastheren zich registeren en aan een reeks vereisten moeten voldoen om huizen of kamers aan gasten te kunnen verhuren voor minder dan 30 dagen.


Storing C2000-netwerk zorgt voor onveilige situatie, agenten teruggeroepen
6 September 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Het C2000-communicatienetwerk kampt donderdagmiddag met een landelijke storing. Het netwerk wordt gebruikt door de politie en veel andere hulpdiensten. Agenten op straat krijgen geen verbinding met de meldkamers, wat tot onveilige situaties leidt.


Zonnig weer zorgt (eindelijk) voor zomerdrukte bij pretparken en strandtenten
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Dagattracties in Nederland hebben het een stuk drukker gekregen nu het weer zonnig is. "Het is zomerdrukte. Eindelijk regent het niet meer en dat merken we wel", zegt een woordvoerder van de Efteling.


Aantal vluchten in Europa bijna op oud niveau, weer zorgt voor vertragingen
9 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal vluchten in Europa is in juli bijna weer op het niveau van voor de coronapandemie gekomen, meldt de Europese luchtverkeersleidingsdienst EUROCONTROL. Wel zorgde het extreme weer voor veel vertraging.


Slecht weer zorgt voor drukte bij binnenspeeltuinen en andere indoorattracties
2 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Het is druk bij binnenspeeltuinen en andere indoorattracties. Door het slechte weer kiezen meer mensen voor een activiteit waarbij zij niet nat worden.


Appelbloesemkever zorgt dit jaar mogelijk voor lagere oogst
19 Juli 2023, 00:08 NU.NL - Economie
De appel- en perenoogst in ons land zal dit jaar kleiner zijn dan in 2022. De verwachting is dat er 207 miljoen kilo appels en 341 miljoen kilo peren worden geplukt.


EK skeeleren - Jason Suttels zorgt met zilver voor eerste Belgische medaille
19 Juli 2023, 00:02 Skynet
De Belgische skeeleraars hebben de eerste medaille tijdens de Europese kampioenschappen in Frankrijk te pakken. Op de tweede dag van de titelstrijd in Valence d'Agen eindigde Jason Suttels als tweede op een punten-afvalkoers over tien kilometer. Daarnaast waren er twee vierde plaatsen voor de Belgen.


Onze chef wielrennen weet dat Belgische titel voor boost zorgt: ?Wereldkampioen of niet, alleen de driekleur geeft Remco weer gemoedsrust?
26 Juni 2023, 00:09 HLN.BE
Remco Evenepoel kroonde zich in Izegem tot Belgisch kampioen. ?Hij kon zich afvragen of het wel zo?n goede beslissing was geweest om Zwitserland te rijden. Bewijzen moest hij voor niemand iets. Tenzij voor zichzelf dan. Hij viel vorige donderdag in het BK tijdrijden, maar op het BK op de weg is het dan toch gelukt?, stelt onze chef wielrennen.


Schaap zorgt voor dikke file op de N2
24 Juni 2023, 00:01 AutoBlog

Nee, geen Saab. Er staat toch ‘Schaap’? Nou dan! Soms hebben we het over een wolf in schaapskleren. Een dikke auto met het uiterlijk van een Toyota Corolla. Een dikke Dodge RAM bijvoorbeeld. Vinden we altijd leuk. Maar vandaag hebben we het over een gewoon schaap. Maar wel eentje die je ‘het zwarte schaap’ van […]

Dit artikel Schaap zorgt voor dikke file op de N2 verscheen eerst op Autoblog.nl.




Ddos-aanval zorgt op aantal scholen voor vertraging bij eindexamenuitslagen
18 Juni 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Zeker vijftien scholen hebben de eindcijfers van examenleerlingen woensdag later moeten vaststellen. Dat komt door een forse ddos-aanval op Somtoday, het digitale informatiesysteem van honderden scholen.


Het relaas van de Belgen in de 91e 24H Le Mans
16 Juni 2023, 00:01 Autosport
De honderdste verjaardag van de 24 Heures du Mans was een groot succes. Onder toeziend oog van 325.000 toeschouwers werd de "Centenaire" een feest. Ook langs Belgische zijde mochten we niet klagen, gezien we het grootste contingent Belgische piloten aan de start kregen sinds 2001. Toen deden er tien landgenoten mee, met onder meer namen als Vincent Vosse en Anthony Kumpen, nu negen. Helaas voor onze landgenoten verliep voor hen de race dit jaar eerder als een afvalrace. Een chronologisch relaas van de prestaties van de Belgen.

Lees meer: Het relaas van de Belgen in de 91e 24H Le Mans


Nepfoto van explosie bij Pentagon zorgt voor korte dip op Amerikaanse beurs
28 Mei 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Een nepfoto van een explosie in de buurt van het Pentagon heeft maandag tot verwarring en een korte dip op de Amerikaanse beurs geleid. De afbeelding is hoogstwaarschijnlijk met kunstmatige intelligentie (AI) gemaakt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn