NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Zonnig

2News.be / Trefwoorden / Zonnig

Zonnig weer zorgt (eindelijk) voor zomerdrukte bij pretparken en strandtenten
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Dagattracties in Nederland hebben het een stuk drukker gekregen nu het weer zonnig is. "Het is zomerdrukte. Eindelijk regent het niet meer en dat merken we wel", zegt een woordvoerder van de Efteling.


Droog en zonnig weer
25 Augustus 2021, 00:01 Skynet Belgie
Vandaag en morgen krijgen we twee vrij zonnige en droge dagen met temperaturen rond de normalen voor de tijd van het jaar. Lokaal kan er volgende nacht wat ochtendgrijs gevormd worden. Dat meldt het KMI.


Belgische topbedrijven zien toekomst zonnig in
21 Mei 2018, 23:12 De Tijd
01:05 Bijna alle grote Belgische bedrijven verwachten groei in de komende drie jaar. Dat blijkt uit een enquête door consultancybedrijf KPMG.


Geen geschoren schapen, wel zonnig feest in De Averegten
20 Mei 2018, 15:24 Gazet v. Antwerpen
Op de weilanden aan de bioboerderij van provinciaal groendomein De Averegten vond zondag Feest op het erf plaats. Het prima weertje deed al van bij de start veel bezoekers afzakken naar de festiviteiten, zelfs al was er dit jaar één belangrijke afwezige: de schapen die er andere jaren traditiegetrouw van hun wintervacht worden ontdaan.


Weerbericht - Nog meer zonnig en warm weer
7 Mei 2018, 04:48 Skynet
We krijgen maandag opnieuw een zonnige dag met maxima tussen 24 graden in de Hoge Venen en 27 graden in het centrum en de Kempen. Hier en daar kan het nog iets warmer worden. Aan zee verwachten we maxima rond 22 graden door een matige zeebries. Er waait een zwakke en in de Ardennen een matige wind uit oost tot oostnoordoost, zegt het KMI.


Zomers weer in ons land: zonnig weekend en maandag tot 25 graden

Na een korte periode met iets minder mooi weer, mag de barbecue dit weekend zeker weer bovengehaald worden. De komende dagen is de zon immers goed van de partij. Van zaterdag tot maandag stijgen de maxima van 20 graden naar 25 graden.




Weerbericht - Overwegend zonnig weer
2 Mei 2018, 04:48 Skynet
De dag begint droog en zonnig. Daarna neemt de bewolking stilaan toe vanaf het westen en in de loop van de namiddag kan er in het westen al wat regen vallen. In de oostelijke landshelft ontstaan er wat stapelwolken. De maxima liggen rond 12 of 13 graden op de Ardense hoogten, rond 14 graden aan zee en rond 16 à 17 graden in het centrum van het land. Er waait een matige tot soms vrij krachtige wind uit zuid tot zuidwest, met rukwinden tot 50 of 60 km/u, meldt het KMI.


Het weer: droog en zonnig - de lente keert terug
1 Mei 2018, 19:30 Volkskrant
De afgelopen dagen is er flink wat regen gevallen, maar dat gaat de komende dagen veranderen. Het wordt droog en de zon gaat vanaf vrijdag uitbundig schijnen. Woensdagavond en -nacht moeten we nog wel rekening houden met wat lichte regen. Een zwak front trekt dan van west naar oost over het land. Tot de avond is het prima weer. Woensdagochtend is het op de meeste plaatsen zonnig, vanmiddag zijn er


Weerbericht - Zonnig tot licht bewolkt
26 April 2018, 05:24 Skynet
Op de meeste plaatsen is het donderdagochtend droog en zonnig tot licht bewolkt, met in het noordoosten van het land kans op enkele buitjes. In de loop van de dag verschijnen overal meer stapelwolken, en kunnen lichte buien tot ontwikkeling komen. Maxima rond 9 graden in de Hoge Venen, rond 12 graden aan zee en tussen 13 en 15 gaden in het centrum van het land. Dat meldt het KMI.


Het weer: zomers warm en uitgesproken zonnig
18 April 2018, 21:54 Volkskrant
Het centrum van een omvangrijk hogedrukgebied ligt momenteel boven het noordoosten van Duitsland. Aan de zuidwestflank van dit hogedrukgebied stroomt zeer warme lucht naar Nederland. In deze tijd van het jaar is de normale maximumtemperatuur ongeveer 13 graden. Maar vandaag wordt het op veel plaatsen meer dan 10 graden warmer. Het wordt 20 graden op de Waddeneilanden, rond 23 graden in de kustprov


Buiten spelen in zonnig park
18 April 2018, 15:18 Gazet v. Antwerpen
Alle Boomse kinderen konden zich uitleven in hartje park met deze 'Buitenspeeldag'. Er waren heel wat sport- en spelactiviteiten, springkastelen en attracties te beleven.


Buitenspeeldag was nog nooit zo zonnig: zo ging het eraan toe in de regio Antwerpen
18 April 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen
Al voor de 11de keer op rij was het vandaag Buitenspeeldag. De kinderzenders op televisie gingen een hele namiddag op zwart, en op tal van plaatsen organiseerden gemeenten leuke activiteiten. Wij trokken rond en flitsten kinderen die genoten van ongetwijfeld de meest zonnige Buitenspeeldag ooit.


Weerbericht - Relatief zonnig einde van de paasvakantie met hier en daar kans op buien
14 April 2018, 05:24 Skynet Belgie
Het KMI verwacht zaterdag, na het optrekken van eventueel ochtendgrijs, aanvankelijk regelmatig wat zon en droog weer. In de loop van de namiddag komt er meer bewolking opzetten en stijgt vooral over de westelijke landshelft de kans op enkele buien. Een donderslag is niet uitgesloten. De temperaturen stijgen tot 14 graden aan zee en in de Ardennen en tot 17 à 18 graden elders, bij een overwegend zwakke wind uit zuidenwind.


Na het weekend wordt het zonnig en warm
13 April 2018, 08:36 NOS nieuws

De korte broeken, rokjes en t-shirts kunnen uit de kast. Nederland wacht na het weekend een warme, zonnige week. De maximumtemperatuur kan op woensdag en donderdag volgens Weerplaza zelfs in de buurt van de 25 graden komen, waarmee de eerste zomerse dag van het jaar lonkt.

De winter heeft dit jaar lang geduurd. Zo werd het in De Bilt op 17 maart overdag niet warmer dan 0 graden.

Komend weekend is het al zacht voor de tijd van het jaar. Het wordt zo'n 18 graden, 6 graden boven het gemiddelde. Wel is er kans op een plaatselijke bui en is het geregeld bewolkt. Michiel Severin van Weerplaza spreekt van een overgangsweekend.

Hogedrukgebied

Het echt zonnige lenteweer begint dinsdag. Dan trekken de wolkenvelden weg, neemt de neerslagkans af en stijgt de temperatuur tot boven de 20 graden.

"Er komt een heel groot hogedrukgebied precies boven Nederland en Duitsland te liggen", zegt Severin. "Dinsdag, woensdag en donderdag worden schitterend, met veel zon en nauwelijks wind."




Dit weekend kan het nog regenen, maar daarna is het weer volop lente: zonnig en meer dan 20 graden
13 April 2018, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Nog een paar dagen en dan wacht ons echt lenteweer. Waar het dit weekend en maandag nog een beetje kan regenen, stijgt het kwik vanaf dinsdag boven de twintig graden.




Kempenaars profiteren van zonnig lenteweer
7 April 2018, 16:18 Gazet v. Antwerpen
Het stralende lenteweer met temperaturen van ruim twintig graden lokte zaterdag heel wat Kempenaars naar buiten. De terrasjes zaten al goed vol en op het recreatiedomein De Lilse Bergen in Gierle (Lille) waren de eerste zonnekloppers van de partij.


Weerbericht - Zonnig en warm weekend
7 April 2018, 05:12 Skynet
We krijgen zaterdag vaak zonnig weer met hoge wolkensluiers. Over het westen zijn er soms meer wolken, maar blijft het droog. Het is warm voor de tijd van het jaar met maxima van 16 graden in de Hoge Ardennen, rond 20 graden in het centrum tot 21 of mogelijk 22 graden in de Kempen. Er waait een matige zuidelijke wind, zegt het KMI.


Weerbericht - Zondag start vrij zonnig, laten duiken weer wolken op
25 Maart 2018, 05:06 Skynet
Zondag is het eerst vrij zonnig, later neemt de bewolking geleidelijk toe, maar blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noordwesten van het land kan in de loop van de namiddag wat lichte regen vallen. De maxima schommelen tussen 8 graden in de Ardennen en 13 graden in Laag- en Midden-België. Dat meldt het KMI.


Weerbericht - Geleidelijk aan zonnig, maar kans op rukwinden tot 60 km per uur
20 Maart 2018, 06:06 Skynet
Dinsdagochtend is het zwaarbewolkt met wat sneeuw in het oosten van het land en lichte regen of lokaal wat smeltende sneeuw in het westen. Vanaf het noorden wordt het vervolgens droog en geleidelijk vrij zonnig. De maxima liggen tussen 3 en 6 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 6 en 8 graden elders. De wind waait zwak en later matig uit het noorden of het noordnoordoosten. Er is kans op rukwinden tussen 50 en 60 kilometer per uur, aldus het KMI.


Februari even abnormaal zonnig als koud
1 Maart 2018, 11:12 Skynet
Februari was ongewoon zonnig, maar tegelijk ook abnormaal koud en droog. De maand telde liefst 21 vorstdagen en drie winterdagen, blijkt vandaag uit het klimatologisch overzicht van KMI.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn