NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Zesdaagse

2News.be / Trefwoorden / Zesdaagse

Kenny De Ketele en Michael Morkov winnen Zesdaagse in Kopenhagen
7 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Een vierde keer deze winter bingo voor Kenny De Ketele. Met De Deen Michael Morkov, die de Zesdaagse van Kopenhagen een zevende keer won, was De Ketele in de finale te sterk voor Moreno De Pauw en de Nederlander Yoeri Havik.
Kenny De Ketele en Michael Morkov koploper op Zesdaagse in Kopenhagen

De Deen Michael Morkov, die de Tour Down Under afwerkte, had de eerste dag in de Super Ballerup Arena wat last van jetlag. Vrijdagavond was er daar geen spoor meer van te bekennen. Morkov won met Kenny De Ketele ploegenafvalling en de ploegkoers over 60?.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw moeten eindzege aan Havik en Stroetinga laten
31 Januari, 10:00 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw zijn er dinsdag niet in geslaagd de Zesdaagse van Berlijn te winnen. Na een razend spannende slotdag viel de beslissing in de laatste koppelkoers. Het Belgische duo eindigde uiteindelijk op de tweede plaats, achter Yoeri Havik en Wim Stroetinga. De Nederlanders verlengden hun titel.


De Ketele en De Pauw moeten eindzege Zesdaagse Berlijn aan Nederlands duo laten

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben tijdens de Zesdaagse van Berlijn hun meerdere moeten erkennen in de Nederlanders Wim Stroetinga en Yoeri Havik.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw gaan als leiders de slotnacht in

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben maandag de koppositie heroverd na afloop van de vijfde dag in de Zesdaagse van Berlijn. De Belgische tandem heeft een krappe voorsprong op eerste achtervolgers Yoeri Havik en Wim Stroetinga.
Titelverdedigers Havik en Stroetinga leiden in Berlijn, De Pauw en De Ketele liggen op de loer

De Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga zijn het best begonnen aan de 107e editie van de zesdaagse van Berlijn. De titelverdedigers namen donderdagavond na afloop van de eerste wedstrijddag de koppositie.
Zesdaagse van Bremen - Kenny Ketele wint met Duitser Theo Reinhardt Zesdaagse van Bremen
17 Januari, 01:24 Skynet
Kenny De Ketele heeft dinsdag samen met de Duitser Theo Reinhardt de 54e editie van de Zesdaagse van Bremen gewonnen. Het Belgisch-Duitse duo had een ronde voorsprong op de Duitser Achim Burkart en de Nederlander Yoeri Havik. De Duitser Christian Grasmann en de Deen Jesper Morkov werden eveneens op één ronde derde.


Kenny De Ketele moet leidersplaats alweer afgeven in Zesdaagse van Bremen
14 Januari, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De Australiër Leigh Howard en de Fransman Morgan Kneisky zijn zondagavond na de vierde dag de nieuwe leiders in de zesdaagse van Bremen.
Zieke ploegmakker van Moreno De Pauw haakt af op Zesdaagse Bremen
12 Januari, 23:36 Gazet v. Antwerpen

De Duitsers Leif Lampater en Lucas Liss, die ziek zijn, werden op de tweede wedstrijddag van de Zesdaagse geneutraliseerd. Moreno De Pauw kreeg de Zwitser Tristann Marguet als ploegmakker. De korte jacht werd gewonnen door Achim Burkart en Yoerie Havik.
Jarige Robbe Ghys geeft visitekaartje af op Zesdaagse van Bremen

De eerste grote jacht van de Zesdaagse in Bremen werd gewonnen door de vandaag 21 jaar geworden Robbe Ghys met de Nederlandse routinier Wim Stroetinga. Aan het slot van een geanimeerde eerste ploegkoers trokken Robbe en Wim het laken naar zich toe. De rest kreeg één en meer ronden aan de broek.
Van ploegmaats naar concurrenten: in Bremen staan De Ketele en De Pauw plots tegenover elkaar

Donderdag begint in Bremen (11-16/1/18) de zesdaagse. In de stad aan de Weser zorgt men voor een bijzonder deelnemersveld. Vaste teams werden uit elkaar gehaald. Zo kan het dat Kenny De Ketele met Theo Reinthardt de baan opgaat. Moreno De Pauw krijgt de Duitser Leif Lampater, twee keer al winnaar in Bremen, als gezel.
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw ook na derde dag aan kop in Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw voeren zaterdagavond na de derde dag nog altijd de Zesdaagse van Rotterdam aan. De Belgen verzamelden 127 punten, en houden de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (103 punten) op een ronde.
Zesdaagse Rotterdam: Kenny De Ketele en Moreno De Pauw na tweede dag steviger aan kop
6 Januari, 10:30 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben gisteravond na de tweede dag hun voorsprong als leider van de Zesdaagse van Rotterdam vergroot. De Belgen verzamelden 84 punten en zetten de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (58 punten) op twee rondes.


Kenny De Ketele en Moreno De Pauw delen klappen uit op Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw gooiden tijdens de eerste avond van de 36ste Wooning Zesdaagse Rotterdam hun troefkaarten meteen op tafel. Niki Terpstra en Dylan Van Baarle wonnen het eerste nummer, de korte ploegkoers met tussenspurten, met rondewinst. In de grote ploegkoers stond er geen maat op De Ketele-De Pauw.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be