NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen




Zacht


Het weer: zacht met eind van de middag regen
Donderdag, 20:00 Volkskrant
Het zachte weer van de afgelopen dagen is na vandaag voorbij. Er stroomt morgen koude lucht het land binnen en we krijgen het laatste staartje van de winter op bezoek. Vandaag merken we daarvan nog weinig. De dag begint droog, met vooral in het noordoosten zon, maar al snel neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe, en aan het eind van de ochtend begint het te regenen.De regen trekt in de loop


Na zacht weer komt er toch weer winterweer aan
Maandag, 18:48 NOS nieuws

Veel mensen hadden de afgelopen dagen wellicht de hoop dat de lente zou aanbreken, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Vanaf zaterdag is er namelijk weer kans op echt winterweer.

"De temperaturen gaan flink naar beneden", zegt NOS-weerman Gerrit Hiemstra. "Overdag wordt het onder de 5 graden en 's nachts is er kans op lichte tot matige vorst. Zaterdag zou het weleens kunnen sneeuwen."

Toch is er geen reden om de schaatsen weer uit het vet te halen, want na het weekend stijgt de temperatuur. "Maar ik zou het winterdekbed nog even laten liggen."




Weerbericht - Zwaarbewolkt weer vrijdag alvorens zacht weekend
Vrijdag wordt het geleidelijk overal zwaarbewolkt met meestal lichte regen, eerst over de Ardennen en na de middag ook over het centrum en het noorden van het land. Maxima tussen 6 en 10 graden met een mati ge zuid tot zuidoostenwind. Het weekend wordt zeer zacht met temperaturen rond 15 graden maar het is zeer wisselvallig met regelmatig regen of buien, meldt het KMI.


Na de vrieskou, de gebarsten lippen: zo worden ze weer zacht
6 Maart, 15:36 Gazet v. Antwerpen
Gebarsten lippen? Dan is hun toestand er na de winterprik van vorige week wellicht niet op verbeterd, ondanks het vele smeren. En misschien ligt dat net aan het smeren zelf. Dermatoloog Thomas Maselis legt uit wat je in het geval van velletjes en kloofjes het best (niet) doet.


Het weer: minder zacht en grotendeels bewolkt
29 Januari, 04:48 Volkskrant
De temperatuur pakt na vandaag lager uit. De maxima van gisteren en vandaag waren erg hoog; vanaf morgen liggen de temperaturen weer dichter bij de normale waarde voor de tijd van het jaar. Vandaag is het grotendeels bewolkt. Misschien klaart het in de ochtend even op en het is in elk geval op veel plaatsen langere tijd droog. In de middag gaat het van het noorden uit regenen. Voor de regen uit wo


Weerbericht: somber maar zacht
26 Januari, 12:54 Skynet
Deze namiddag krijgen we meestal droog weer met afwisselend opklaringen en wolkenvelden en maxima rond 7 graden. Vannacht is het droog maar vormt er zich soms dichte mist. De minima liggen dan net boven het vriespunt, zo verwacht het KMI.


Het weer: zacht en zachter (dagrecords sneuvelen)
24 Januari, 02:24 Volkskrant
Vandaag is het zeer zacht en gaan er dagrecords sneuvelen. Het record voor De Bilt staat nu nog op 12,1 graden en stamt uit 1960. Vanaf morgen neemt het kwik gas terug. Verder is het weerbeeld wat wisselvallig. Vandaag is het grotendeels bewolkt. In de ochtend is het op een lokaal miezerregentje na droog, in de middag gaat het vooral in het westen en noordwesten harder regenen. Laat in de middag e


Weerbericht: zacht en overwegend droog
22 Januari, 08:36 Skynet
Het is vandaag vaak bewolkt met vooral langs de Franse grens en over het oosten eerst kans op wat regen of enkele buien, elders blijft het overwegend droog. In de namiddag blijft de kans op wat neerslag in het zuidoosten bestaan en vergroot de kans op enkele opklaringen over de noordwestelijke landshelft. In de Ardennen is het zicht beperkt. Het is zacht voor de tijd van het jaar met maxima van 4 graden in de Hoge Venen tot 9 of 10 graden in Vlaanderen. Dat meldt het KMI, dat waarschuwt voor CO-vergiftiging.


Grijs en zacht weer met lichte regen
22 December 2017, 07:06 Gazet v. Antwerpen

Vrijdag krijgen we andermaal grijs weer met nevel, plaatselijk nevel of mist en geregeld wat lichte regen of motregen. De maxima liggen rond 5 graden in de Hoge Venen, rond 9 graden in het centrum en rond 10 graden aan zee. De wind waait meestal zwak uit west tot noordwest. Dat meldt het KMI.




Weerbericht - Grijs en zacht met lichte regen
22 December 2017, 06:54 Skynet Belgie
Vrijdag krijgen we andermaal grijs weer met nevel, plaatselijk nevel of mist en geregeld wat lichte regen of motregen. De maxima liggen rond 5 graden in de Hoge Venen, rond 9 graden in het centrum en rond 10 graden aan zee. De wind waait meestal zwak uit west tot noordwest. Dat meldt het KMI.


Kerstvakantie begint zacht maar regenachtig
21 December 2017, 14:48 Gazet v. Antwerpen

Het blijft donderdagnamiddag betrokken en nevelig met regelmatig lichte regen. Vooral in de Ardennen blijft er ook (soms dichte) mist aanwezig. De maxima liggen tussen 4 en 7 graden ten zuiden van Samber en Maas en rond 9 of 10 graden elders.







Gerelateerde trefwoorden



Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be