NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Xbox


Microsoft gaat vier Xbox-exclusives uitbrengen op PS5 en Nintendo Switch
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat vier van zijn Xbox-exclusives uitbrengen op de consoles van Sony en Nintendo. Dat bevestigt Xbox-baas Phil Spencer op donderdagavond. De consolemaker zegt niet om welke games dat precies gaat, hoewel daarover eerder al geruchten rondgingen.


Diablo IV komt op 28 maart naar Xbox Game Pass
17 Februari, 00:00 Tweakers
Diablo IV is vanaf 28 maart beschikbaar via Xbox Game Pass voor pc en Xbox Series X/S. Het is de eerste game van Activision Blizzard die beschikbaar komt voor het abonnement. Volgens Microsoft komen later dit jaar nog meer Activision Blizzard-spellen naar Game Pass.


Microsoft ontslaat 1900 werknemers bij Activision Blizzard, Xbox en ZeniMax
27 Januari, 00:01 Tweakers
Microsoft stuurt rond de 1900 werknemers de laan uit die werkzaam zijn bij de gamingdivisies van de techgigant. Het gaat voornamelijk om personeel van Activision Blizzard, maar ook bij Xbox en ZeniMax vallen er ontslagen. Daaronder valt ook Starfield-maker Bethesda.


FromSoft trekt op 31 maart stekker uit PS3- en Xbox 360-servers Dark Souls II
26 December 2023, 00:02 Tweakers
From Software trekt op 31 maart 2024 de stekkers uit de Dark Souls II-servers voor PlayStation 3 en Xbox 360. De Japanse gameontwikkelaar meldt dat die servers stilaan versleten zijn.


Larian Studios: Baldur's Gate III komt niet naar Xbox Game Pass
19 December 2023, 00:01 Tweakers
Baldur's Gate III komt niet naar Xbox Game Pass, zegt Larian Studios-oprichter en -ceo Swen Vincke. Dit was naar eigen zeggen altijd al het plan, en daar zal volgens Vincke geen verandering in komen.


Larian: Xbox-update moet verdwijnen savebestanden Baldur's Gate III verhelpen
12 December 2023, 00:00 Tweakers
De Belgische ontwikkelaar Larian Studios raadt spelers van Baldur's Gate III op de Xbox Series X en S aan om de recentste firmware-update voor de consoles handmatig te installeren. Hiermee zou een probleem met het verdwijnen van savebestanden verholpen worden.


Xbox laat gebruikers toetsenbordkeys remappen op Elite 2- en Adaptive-controller
30 Oktober 2023, 00:02 Tweakers
Microsoft voegt een optie toe om toetsencombinaties in te stellen op de Xbox Elite Series 2- en Xbox Adaptive-controllers. Daarmee kunnen gebruikers gemakkelijker pc-games met beperkte controllerondersteuning spelen.


Baldur's Gate 3 komt later dit jaar naar Xbox, zonder splitscreen voor Series S
27 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Larian Studios brengt Baldur's Gate 3 later dit jaar toch uit voor de Xbox. De game komt uit voor zowel de Series X als S, maar bij die laatste zit dan geen splitscreen-co-opmodus. Dat was eerder een reden om de game niet voor de consoles uit te brengen.


Microsoft trekt volgend jaar stekker uit Xbox 360 Store
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
De digitale Xbox 360 Store gaat op 29 juli 2024 permanent offline; gebruikers kunnen in die winkel dan geen nieuwe games meer kopen. Een deel van de 360-games blijft nog wel beschikbaar voor nieuwere generaties Xbox, met behulp van backwards compatibility.


Xbox Accessoires-app krijgt remapping tool voor Elite 2- en Adaptive-controller
6 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Gebruikers van de Xbox Wireless Elite Series 2 Controller en Xbox Adaptive Controller kunnen binnenkort de knoppen op hun controllers remappen naar pc-toetsen. De feature komt naar de Xbox Accessoires-app. Xbox Insiders kunnen de functie nu al uitproberen.


Nederlandse uitgever brengt dit jaar Truck Driver-game uit op PS5 en Xbox Series
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Het Nederlandse Soedesco brengt op 26 september Truck Driver: The American Dream uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het is de eerste current-gen Truck Driver-game, nadat eerder dit jaar een PS5- en Xbox Series-versie van de eerste Truck Driver-game werd geschrapt.


'MS deelt tijdelijke bans uit voor gebruik emulatoren in retailmode Xbox Series'
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft is naar verluidt bans van 15 dagen aan het geven aan gebruikers die emulatoren uit de Microsoft Store installeren op de Xbox Series met behulp van een softwarefoutje. Gebruikers die de emulatoren uploaden naar de Microsoft Store zouden zelfs permabans krijgen.


Final Fantasy XIV krijgt in 2024 Xbox-versie en nieuwe uitbreiding
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
De mmorpg Final Fantasy XIV komt in de lente van 2024 beschikbaar voor de Xbox Series X en S, meer dan tien jaar nadat de game werd uitgebracht voor PlayStation-consoles en pc. Daarnaast is er een vijfde uitbreiding aangekondigd.


Xbox-communitytopman Larry 'Major Nelson' Hryb verlaat Microsoft na 22 jaar
17 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Larry Hryb, beter bekend onder zijn gamertag Major Nelson, stopt na 22 jaar bij Microsoft. Hij is al sinds 2003 veelvuldig te zien in video's en op evenementen van Xbox. Ook heeft hij jarenlang gewerkt aan toonaangevende Xbox Live-functies.


Microsoft-ceo wil graag stoppen met Xbox-exclusives, maar legt schuld bij Sony
30 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft-ceo Satya Nadella zegt dat hij graag zou stoppen met exclusieve games op consoles. Dat doet hij tijdens de rechtszaak waarmee de FTC Microsofts Activision-overname wil blokkeren. Ook aan het woord kwam Activision-ceo Bobby Kotick.


Microsoft verhoogt prijzen Xbox Series X-console en Game Pass-abonnement
22 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft verhoogt de prijzen van de Xbox Series X-console en het Xbox Game Pass-abonnement. Eerstgenoemde stijgt met vijftig euro naar 550 euro. De adviesprijs voor de Xbox Series S wordt niet verhoogd.


Western Digital onthult 1TB-opslagkaart van 160 euro voor Xbox Series X en S
8 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Western Digital kondigt officieel twee nieuwe opslagkaarten in de WD Black C50-serie aan voor de Xbox Series X en S. De externe ssd's maken deel uit van een licentiedeal met Microsoft en zijn in configuraties van 512GB en 1TB opslagruimte beschikbaar.


Xbox Series-versie van shooter Redfall krijgt bij release alleen 30fps-modus
13 April 2023, 00:01 Tweakers
Openwereldshooter Redfall krijgt bij release op Xbox Series-consoles alleen een 30fps-Quality-mode. 'Later' moet een 60fps-Performance-modus komen, al zegt ontwikkelaar Arkane niet wanneer deze modus moet verschijnen. De shooter komt ook naar Windows.


Microsoft brengt Xbox-update met 'CO?-bewuste updates' uit
16 Februari 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft maakt zijn februari-update beschikbaar voor alle Xbox-gebruikers. Daarin worden onder meer 'CO?-bewuste' updates toegevoegd aan de energiebesparende modus van de consoles. Gebruikers krijgen ook de optie om hun Xbox te bedienen via de Google Home-smartphoneapp.


Cities: Skylines-remaster komt op 15 februari uit voor PS5 en Xbox Series X|S
9 Februari 2023, 00:00 Tweakers
Cities: Skylines, de citybuilder van uitgever Paradox Interactive, komt op 15 februari beschikbaar als remaster voor de PlayStation 5- en Xbox Series-consoles. Bezitters van de game en eventuele dlc kunnen gratis de remasterversie downloaden.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn