NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesWraak


Collega mengt uit wraak brownies met laxeermiddel
17 Mei, 08:42 Skynet
Bedrijfsfeestjes kunnen al eens de spuigaten uitlopen en bij het Amerikaanse MMI Engineered Solutions in Michigan hebben ze dat aan den lijve ondervonden. Een personeelslid had genoeg van alle ruzies en besloot tijdens een afscheidsfeestje het dessert te mengen met laxeermiddel.


De prijs voor ontucht en wraak: schandaal rond Nobelprijs literatuur breidt uit
30 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Deze week beslist de Academie of dit jaar nog een Nobelprijs literatuur uitgereikt zal worden. De reden: het exclusieve clubje is in een ongezien schandaal en grote chaos gestort. Sinds uitlekte dat er op grote schaal vrouwen werden misbruikt, vertrekt het ene na het andere lid met slaande deuren. De onthullingen blijven zich alsmaar opstapelen. Over misbruik, waarbij nu ook de naam van de Zweedse kroonprinses Victoria is genoemd. Maar ook over interne afrekeningen en lekken.
Hamas-lid vermoord in MaleisiŽ, Palestijnse beweging zweert wraak
21 April, 21:30 NOS nieuws

De Palestijnse beweging Hamas zegt dat de IsraŽlische geheime dienst Mossad achter de moord in MaleisiŽ zit op een Palestijnse ingenieur. Hamas zegt dat het slachtoffer Fadi al-Batsh een loyaal lid van Hamas was en een wetenschapper met grote verdiensten op het gebied van energie.

Volgens IsraŽlische media was al-Batsh betrokken bij de ontwikkeling van drones voor Hamas.

De Maleisische politie heeft gezegd dat al-Batsh door het hoofd werd geschoten toen hij naar een moskee liep in de stad Gombak bij Kuala Lumpur. Op bewakingsbeelden was te zien dat de twee daders 20 minuten voor de moskee stonden te wachten. Ze gingen ervandoor op een motor.

De Maleisische regering stelt een onderzoek in naar de mogelijkheid dat buitenlandse agenten bij de moord betrokken zijn.

Mossad

Zoals gebruikelijk onthoudt de IsraŽlische regering zich van een reactie op de gebeurtenis. Aan de andere kant is het een publiek geheim dat IsraŽl zijn vijanden in het buitenland niet met rust laat.

De 35-jarige al-Batsh woonde al acht jaar in MaleisiŽ waar hij ook imam van een moskee was. Zijn neef is een hooggeplaatst lid van de terroristische beweging Islamitische Jihad.
Mexicaanse bende neemt wraak voor dode criminelen: zes politieagenten gedood
19 April, 06:30 Gazet v. Antwerpen

In het zuiden van Mexico zijn zestien doden gevallen bij twee vuurgevechten tussen de politie en een criminele bende. Dat meldden de lokale autoriteiten woensdag.
Ontslagen FBI-directeur noemt Trump onethische maffiabaas
13 April, 06:24 NOS nieuws

Voormalig FBI-directeur James Comey haalt in zijn memoires hard uit naar president Trump, die hem vorig jaar ontsloeg. Delen van het boek, dat binnenkort verschijnt, zijn via Amerikaanse media naar buiten komen.

Comey omschrijft zijn voormalige baas als een onethisch persoon die losjes met de waarheid omgaat. Trump zou zich gedragen als een maffiabaas die bewust het grijze gebied opzoekt tussen wetshandhaving en politiek. "Het presidentschap van Trump is een bedreiging voor wat goed is aan deze natie", schrijft Comey, die de regering-Trump een onbeheerste bosbrand noemt.

Trump ontsloeg Comey in mei als directeur van de inlichtingendienst. Volgens Comey was de reden dat hij weigerde een onderzoek naar Trumps veiligheidsadviseur Michael Flynn te staken. Trump spreekt dat tegen en zegt dat hij Comey ontsloeg omdat die zijn werk niet goed deed. Ook noemde hij Comey een ijdeltuit en een leugenaar.

'Lying Comey'

Het boek van Comey komt volgende week uit in de Verenigde Staten. Het komt op een ongunstig moment voor het Witte Huis, nu Trump opnieuw onder het vergrootglas ligt van de FBI. Vorige week deed de dienst een inval bij de advocaat van de president.

Het ongunstige beeld dat Comey schetst van Trump en zijn presidentschap schiet sommige Republikeinen in het verkeerde keelgat. Zij hebben de website lyingcomey.com opgericht om de voormalige FBI-baas aan te merken als leugenaar.
Taliban sluiten scholen uit wraak voor dood Taliban-leider
6 April, 15:18 NOS nieuws

De raciaal-islamitische Taliban-militie heeft in de oostelijke provincie Logar dertig scholen gesloten. Tienduizenden kinderen krijgen daardoor geen onderwijs meer.

Volgens een woordvoerder van de provincie willen de Taliban zo wraak nemen voor de dood van een van hun leiders en een aantal medestrijders bij gevechten met het Afghaanse leger.

In het noorden van Afghanistan houdt de Taliban al langer scholen dicht. Alleen al in de provincie Kunduz zou het om vijfhonderd scholen gaan, de helft van het totaal aantal scholen in deze provincie.

Hier zou de sluiting het gevolg zijn van het voornemen van de regering om salarissen van leraren voortaan naar hun bankrekeningen over te maken. De Taliban willen dat de salarissen naar hen wordt overgemaakt, zodat zij het aan de leraren kunnen overdragen.
IS-strijder die zijn dood in scŤne zette, zint op wraak bij terugkeer: ?Voer jihad in de Benelux?
4 April, 18:48 Gazet v. Antwerpen

De Nederlandse SyriŽganger Marouane B. (23), ook bekend als de jihadrapper, moet als hij terugkeert naar zijn thuisland zes jaar de cel in voor deelname aan een terroristische organisatie. De rechtbank in Rotterdam heeft hem woensdag bij verstek veroordeeld. In een mail aan de krant De Telegraaf, dreigt Marouane met wraak door aanslagen te plegen.
Sprookjes sneuvelen in ?Temptation Island?. Maar neemt Deborah wraak?
29 Maart, 23:00 Gazet v. Antwerpen

?t Is gebeurd. Deborah weet eindelijk dat Tim niet meer haar Tim is, maar Tim van Cherish. De kreet ?Ik haat hem zo hard? uit de allereerste trailer heeft een context.
Trump komt met miljardensancties tegen China
22 Maart, 19:36 NOS nieuws

De Verenigde Staten voeren importheffingen ter waarde van zo'n 60 miljard dollar in op producten uit China. President Trump heeft daartoe een decreet ondertekend. Hij wil de in zijn ogen oneerlijke handelspraktijken van China aanpakken.

Voor welke producten de heffingen gaan gelden, is nog niet bekend. Er is eerder een lijst samengesteld met zo'n 1300 producten die ervoor in aanmerking komen. Het Amerikaanse handelsagentschap moet daar de komende twee weken uit kiezen.

Trump wil ook aankopen van Chinese bedrijven in de Verenigde Staten beperken. Hij vindt de maatregelen nodig omdat China zich volgens hem schuldig maakt aan onder meer oneerlijke concurrentie en diefstal van Amerikaanse technologie.

Tegenmaatregelen

Peking heeft nog niet gereageerd op de sancties, maar dreigde al eerder met tegenmaatregelen. Zo zouden er heffingen kunnen komen op Amerikaanse landbouwproducten. Dat zou een flinke klap opleveren voor een groot deel van Trumps achterban, de boeren.

De angst voor een wereldwijde handelsoorlog heeft zijn uitwerking op de beursvloer. Vandaag sloot de AEX-index in Amsterdam 1,6 procent lager.
Diamanthandelaar zette roof van 10,5 miljoen euro zelf in scŤne om wraak te nemen op zijn baas
22 Maart, 02:12 Gazet v. Antwerpen

De Indiase diamanthandelaar Prashant B. (32) wilde zijn baas een hak zetten en in ťťn klap multimiljonair worden. Dus zette hij een spectaculaire diamantroof op zichzelf en zijn vrouw in scŤne. Maar de ware toedracht van de zogenaamde tigerkidnapping kwam aan het licht door zijn eigen gierigheid. Het Openbaar Ministerie wil hem voor vijf jaar achter de tralies.
Bestuurder remt vlak voor truck om wraak te nemen, en moet 12 maanden zijn rijbewijs inleveren
4 Maart, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Een 53-jarige Britse man wilde vorig jaar wraak nemen op een vrachtwagenchauffeur omdat hij ?de weg te veel inpalmde? en haal de truck in om dan verschillende keren bruusk te remmen. Hoewel de trucker op tijd kon vertragen en er geen ongeval werd veroorzaakt, mocht de bestuurder het toch gaan uitleggen aan een rechter. Door zijn wraakactie is hij nu voor minstens een jaar zijn rijbewijs kwijt, moet hij een fikse boete betalen en hangt er hem een voorwaardelijke celstraf boven het hoofd.
Slowaakse onderzoeksjournalist doodgeschoten
26 Februari, 12:30 NOS nieuws

In Slowakije is een journalist vermoord. Hij werkte voor de nieuwssite Aktuality.sk en deed onderzoek naar belastingfraude door ondernemers die banden hebben met de regeringspartij. Hij werd thuis overvallen en doodgeschoten. Ook zijn vriendin werd vermoord.

De politie gaat ervan uit dat de 27-jarige JŠn Kuciak en zijn vriendin vanwege het speurwerk van de journalist zijn doodgeschoten. Voor zover bekend, is het de eerste keer dat een Slowaakse journalist is vermoord.

Toen de moeder van de vriendin haar dochter al een tijd niet kon bereiken, belde ze de politie. Die vond de twee lichamen gisteravond in het huis in het dorp Velka Maca.

De Slowaakse politie heeft gezegd dat alles op alles wordt gezet om de daders te vinden.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be