NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesWoensdag

2News.be / Trefwoorden / Woensdag

Opgelet: woensdag- en donderdagavond is de Waaslandtunnel volledig afgesloten
Woensdag, 18:12 Gazet v. Antwerpen

Woensdag- en donderdagavond wordt de Waaslandtunnel volledig afgesloten voor het verkeer. Tussen 20u en 04u worden namelijk de maandelijkse onderhoudswerken uitgevoerd in de konijnenpijp. Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid langs de Kennedytunnel.
Giro - Victor Campenaerts woensdag niet meer van start
Dinsdag, 22:30 Skynet
Victor Campenaerts gaat woensdag niet meer van start in de zeventiende etappe van de Ronde van ItaliŽ. Dat deelde zijn team Lotto Soudal dinsdagavond mee. De Europese tijdritkampioen werd dinsdag pas elfde in de zestiende rit. Hij had van de ruim 34 kilometer lange tijdrit nochtans een doel gemaakt.


Cruciaal overleg over zware beroepen gepland voor woensdag

De sociale partners buigen zich woensdag voor het eerst over een lijst van zware beroepen, nadat de regering het eens is geraakt over een kader. Dat is vernomen van de vakbonden, die spreken van een ?cruciale? vergadering.
EA kondigt Battlefield V volgende week woensdag aan
16 Mei, 19:54 Tweakers
EA gaat volgende week woensdag Battlefield V aankondigen, zo heeft de uitgever bekendgemaakt. De aankondiging gebeurt via een livestream woensdagavond via YouTube, Twitch en Mixer.com. De datum was al eerder te zien in een easter egg.


Oost-Vlaamse afvalophaling woensdag waarschijnlijk verstoord
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De aangekondigde vakbondsactie op woensdag 16 mei in Brussel zal wellicht ook een impact hebben op de afvalophaling in de regio Dendermonde-Wetteren. Afvalintercommunale Verko kan nog niet inschatten waar het afval zou kunnen blijven staan.


Dienstverlening De Lijn van woensdag tot en met zondag verstoord door vakbondsacties
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
Bij vervoersmaatschappij De Lijn is de dienstverlening door vakbondsacties van woensdag tot en met zondag verstoord. Vooral op de stadsnetten wordt hinder verwacht. Op woensdag wordt een eerste test uitgevoerd waarin werkwillige chauffeurs worden ingezet op vooraf bepaalde prioritaire lijnen, aldus De Lijn in een persbericht.


Nog geen akkoord, gesprekken gaan woensdag voort
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De directie en vakbonden van Brussels Airlines hebben vandaag nog geen uitweg gevonden uit het sociaal conflict bij de piloten. De verzoeningsvergadering werd kort voor 20.00 uur geschorst. Woensdag vanaf 10.00 uur zitten beide partijen weer rond de tafel, zo meldden de bonden na afloop.


Ouders weten niet of hun kinderen woensdag naar school kunnen of niet
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
Veel ouders weten niet of ze hun kinderen woensdag naar school kunnen sturen of niet. Dat kan voor Open Vld-parlementslid Jo De Ro niet door de beugel. Hij dringt er bij de onderwijsbonden en bij minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) op aan om snel duidelijkheid te geven. "De huidige onzekerheid is ontoelaatbaar", aldus De Ro.


Pensioenbetoging - Onderwijsvakbonden verwachten woensdag 5.000 tot 10.000 leerkrachten op de betoging
15 Mei, 00:18 Skynet
"Op basis van extrapolaties de ik nu kan maken op basis van een bevraging bij onze vakbondsmensen in de scholen, maar ook met de andere Vlaamse en Franstalige onderwijsbonden, kom ik op een prognose van minstens 5.000 en mogelijk zelfs 10.000 onderwijsmensen die woensdag in de straten van Brussel zullen opstappen." Dat zegt Koen van Kerkhoven, secretaris-generaal van de Christelijke Onderwijscentrale (COC) maandagavond aan Belga. Volgens de vakbondsman verloopt de communicatie van de scholen over de actiedag van woensdag naar de ouders toe "op een normale manier, zoals bij vorige actiedagen".


Piloten en directie Brussels Airlines zonder akkoord uit elkaar: woensdag nieuwe verzoeningspoging
14 Mei, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Directie en vakbonden van Brussels Airlines zijn maandagavond zonder akkoord uit elkaar gegaan. De verzoeningspoging wordt woensdag voortgezet, tijdens de tweede stakingsdag.
Amerikaanse Senaat stemt woensdag over behoud van netneutraliteit
14 Mei, 19:18 Tweakers
De Amerikaanse Senaat houdt op 16 mei een stemming over een resolutie die de afschaffing van de netneutraliteit door toezichthouder FCC kan terugdraaien. Voor zover bekend is het aantal voor- en tegenstanders precies in evenwicht, waardoor een stem de doorslag kan geven.


Ouders weten niet of hun kinderen woensdag naar school kunnen of niet: ?Ontoelaatbaar?
14 Mei, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Veel ouders weten niet of ze hun kinderen woensdag naar school kunnen sturen of niet. Dat kan voor Open VLD-parlementslid Jo De Ro niet door de beugel. Hij dringt er bij de onderwijsbonden en bij minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) op aan om snel duidelijkheid te geven. ?De huidige onzekerheid is ontoelaatbaar?, aldus De Ro.
Piloten Brussels Airlines zetten door met staking, mogelijk ook staking bij De Lijn en spoor

De vakbonden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines roepen de piloten op om maandag en woensdag het werk neer te leggen. Het ziet er bovendien sterk naar uit dat er vanaf 17 mei acties zullen zijn bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn en ook de nieuwe spoorvakbond dreigt met stakingen in mei en juni.
Er is verandering op komst: woensdag begint met zon, maar het gaat afkoelen
8 Mei, 22:42 Volkskrant
Het weer gaat veranderen, maar woensdag blijft het tot de avond op de meeste plaatsen nog droog. De dag begint met veel zon. Doordat de lucht vochtiger wordt, ontstaat er in de loop van de dag bewolking. Vanmiddag is er een mix van zon en wolken. Langs de kust blijft het kwik steken bij 22 graden. Landinwaarts wordt het met 25 tot 27 graden nog zomers warm. In de westelijke provincies koelt het vanmiddag af omdat de wind naar het westen tot noordwesten draait. Vanavond en vannacht vallen verspreid over het land enkele buien. De temperatuur daalt naar 10 tot 12 graden.


Chriet Titulaer krijgt woensdag monument met avatar
8 Mei, 18:36 Tweakers
De vorig jaar overleden sterrenkundige en presentator Chriet Titulaer krijgt woensdag een eigen monument in zijn geboortedorp Hout-Blerick. Denk je aan een bronzen standbeeld of ouderwetse buste? Nee, het monument past wat meer bij de voormalige Wondere Wereld-presentator.


Onderwijsbonden mobiliseren leerkrachten om volgende week woensdag te gaan betogen
8 Mei, 13:24 Skynet
Hoeveel onderwijsmensen volgende week woensdag mee zullen opstappen in de nationale, interprofessionele pensioenbetoging van de vakbonden, kunnen de leiders van de onderwijsbonden nog niet zeggen, maar de stakingsaanzegging die ze op 3 mei deden heeft als bedoeling die leerkrachten in te dekken die aan de betoging deelnemen. "Het is niet de bedoeling dat men gewoon thuis blijft en dat als een stakingsactie beschouwt", klinkt het bij de onderwijsbonden.


Jambon bereikt princiepsakkoord: woensdag volgt operationeel plan van politiediensten
7 Mei, 17:06 Skynet Belgie
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft vandaag met de burgemeester van Schaarbeek en de Stad Brussel een princiepsakkoord gesloten om samen de overlast en onveiligheid in en rond het station Brussel-Noord aan te pakken. Zij geven aan hun betrokken politiezones van de federale politie, de politie Brussel Noord en de politie Brussel Hoofdstad Elsene de opdracht om tegen woensdag een geÔntegreerd actieplan op te zetten. Het plan zal ook woensdag voorgesteld worden.


Wekdienst 9/5: uitspraak 'vergismoord' en voorlopig laatste zonnige dag

Goedemorgen! De rechtbank in Amsterdam doet uitspraak in de zogenoemde vergismoord en de IsraŽlische premier Netanyahu gaat op bezoek bij de Russische president Poetin.

Vandaag is er eerst veel zon, maar geleidelijk ontstaat bewolking. Landinwaarts stijgt de temperatuur nog naar de zomerse waarde van 26 of 27 graden. In de kustprovincies wordt het maximaal 24 graden. Op Hemelvaartsdag is het een stuk minder warm, dan wordt het hooguit 17 graden.

Ga je op pad? Bekijk hier het overzicht van de files en wegwerkzaamheden en de situatie op het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

In Amsterdam doet de rechter uitspraak in de zaak van de 'vergismoord'. In 2016 werd de 31-jarige Djordy Latumahina vermoord. De man die waarschijnlijk het beoogde doelwit was, woonde in hetzelfde complex in Amsterdam-West en had net zo'n auto. Zeven verdachten staan terecht en er zijn straffen geŽist tot 30 jaar. De IsraŽlische premier Netanyahu bezoekt president Poetin in Moskou. Ze zullen het ongetwijfeld hebben over de oorlog in SyriŽ, waar Rusland president Assad steunt. Saillant genoeg doet Rusland dat samen met Iran, aartsvijand van IsraŽl. En in MaleisiŽ gaan 32 miljoen inwoners naar de stembus. De verkiezingen hebben alle ingrediŽnten voor een spannende thriller, lees hier meer daarover.

Wat heb je gemist?

Het ministerie van Defensie heeft na een jaar onderzoek nog geen bewijs kunnen vinden voor de ontvoering van Marco Kroon. De defensietop zou daarom sterke vermoedens hebben dat de drager van de Militaire Willems-Orde zijn verhaal in ieder geval deels heeft verzonnen, schrijft de Volkskrant.

Ander nieuws uit de nacht:

AustraliŽ en Japan betreuren Iran-besluit Trump: Loyale bondgenoot AustraliŽ is teleurgesteld dat president Trump het atoomakkoord met Iran opzegt. Het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt dat het akkoord niet opgezegd zou moeten worden voordat er een alternatief is. Japan spreekt van een "zeer spijtig" besluit. Ook andere landen betreuren het opzeggen van het akkoord. BelgiŽ voor het eerst in vijf jaar niet naar finale Songfestival: Zangeres Sennek is er voor BelgiŽ niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Man in Maastricht steekt eigen woning in brand: In Maastricht heeft een man vannacht zijn woning in brand gestoken. Naastgelegen woningen moesten worden ontruimd. De politie meldt dat het gaat om een verwarde man.

En dan nog dit:

Rapper Boef is gisteravond uitgeroepen tot de grote winnaar bij de FunX Music Awards. De 24-jarige artiest gaat net zoals vorig jaar met de meeste prijzen naar huis. Hij werd uitgeroepen tot artiest van het jaar en daarnaast won de rapper ook nog drie andere awards voor beste video, beste MC en beste samenwerking.

Bekijk hier alle prijswinnaars:

De laatste prijs deelt Boef met Ronnie Flex, die ook een award heeft ontvangen voor beste zanger.

Hele fijne dag!
Het weer: nog even doorbijten, vanaf woensdag wordt het beter
29 April, 17:54 Volkskrant
De eerste helft van de week is het nog wisselvallig, maar we zien geleidelijk wel een verbetering rond het midden van de week. Vandaag begint de dag met buien. In de loop van de ochtend trekken die richting het noordwesten geleidelijk de zee op. Morgenmiddag zien we een afwisseling van wolken en zon. Het is even een rustige periode waarin de temperatuur oploopt naar zo'n 12 tot 16 graden. Wel staa


Kazachgate - Kamer buigt zich woensdag over Kazachgate-conclusies
25 April, 06:12 Skynet
De Kamer debatteert komende woensdag over de conclusies van de commissie-Kazachgate. Die klopte eind maart na zes maanden van lange zittingen af op een eindrapport dat alleen de meerderheid goedkeurde.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be