NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Witte


Akwasi Frimpong: 'Ik had nooit gedacht te trouwen met een witte vrouw'
Gisteren, 20:18 Volkskrant
Wat betekent het om nu man te zijn? Skeletonner Akwasi Frimpong (32): 'Ik had nooit gedacht te trouwen met een witte vrouw.' 'Dat je veel kunt bereiken als je in jezelf gelooft. Wij komen uit Kumasi in Ghana, een plek waar niemand dacht dat-ie ver kon komen. Mijn moeder was een goede zangeres, maar dat bracht geen geld op. Mijn oma zorgde voor mij, mijn broer en onze neefjes en nichtjes. We woonde


Nieuw trainingscentrum 3M in Zwijndrecht stunt meteen: zwarte Tesla wordt witte Tesla in 37 minuten
Gisteren, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Het Amerikaans technologiebedrijf 3M, bekend van onder meer de post-itblaadjes, heeft in Zwijndrecht woensdag officieel een ?multifunctioneel expertisecentrum? geopend. Een van de producten, plastic folie, werd meteen gebruikt voor een nieuw officieel wereldrecord ?car-wrapping?.
IN BEELD. Trump ontvangt Macron: Mannequin Challenge aan het Witte Huis?

Amerikaans president Donald Trump heeft zijn Franse collega Emmanuel Macron ontvangen in het Witte Huis. Macron is de eerste buitenlandse gast waarvoor Trump sinds het begin van zijn ambtstermijn een officieel staatsbezoek organiseerde.
Verdachte schietpartij Tennessee eerder gearresteerd bij Witte Huis
Zondag, 22:42 NOS nieuws

De man die ervan wordt verdacht dat hij vanmiddag in de Amerikaanse staat Tennessee vier mensen heeft doodgeschoten, is vorig jaar gearresteerd bij het Witte Huis. Dat zegt de politie van Nashville. De verdachte opende vanochtend naakt het vuur op bezoekers van een wegrestaurant in een voorstad van Nashville. Daarbij vielen vier doden en drie gewonden.

De politie heeft de man waarschijnlijk geïdentificeerd, omdat de auto die de naakte schutter gebruikte op zijn eigen naam stond. Er is sinds vanochtend een klopjacht gaande op de dader. Tientallen agenten, honden en een helikopter zijn naar hem op zoek. Naar nu blijkt gaat het om dezelfde man die afgelopen jaar bij het Witte Huis in Washington DC staande werd gehouden omdat hij zich op een plek bevond waar het publiek niet mag komen.

Wapenvergunning ingetrokken

Zijn wapenvergunning zou eerder zijn ingetrokken op verzoek van de federale politiedienst FBI. Waarom die dat verzoek heeft gedaan, is niet bekendgemaakt.

Volgens een woordvoerder van de politie had de 29-jarige man vier wapens toen hij zijn wapenvergunning kwijtraakte. Die zijn daarna ter bewaring aan zijn vader gegeven, die inmiddels heeft toegegeven dat hij ze heeft teruggegeven aan zijn zoon.

Na de schietpartij heeft de politie een aanvalsgeweer van het type AR-15 en een ander vuurwapen teruggevonden. Vermoedelijk gebruikte de schutter dat wapen. Twee andere wapens die hij in zijn bezit zou hebben zijn nog niet teruggevonden en de politie sluit niet uit dat de voortvluchtige schutter die nog bij zich draagt.

AR-15

De Democraat Jim Cooper, die namens de staat Tennessee lid is van het Huis van Afgevaardigden, heeft na de schietpartij opgeroepen tot strengere wapenwetten. Onder die wetten zouden burgers minder makkelijk aan aanvalswapens als de AR-15 kunnen komen.

Sinds de schietpartij op een middelbare school in Florida in februari is er veel protest tegen particulier bezit van de AR-15, die voor militair gebruik is ontworpen.
De boze witte man wil zijn mannelijkheid terug
Zaterdag, 01:06 Volkskrant
Feministen en hun handlangers bedreigen het welzijn van jonge mannen, vindt de razend populaire Canadese psycholoog Jordan Peterson. Deze week verscheen de vertaling van zijn bestseller. De Volkskrant sprak met voor- en tegenstanders van Petersons ideeën. Jesper Jansen leunt voorover aan het keukentafeltje in zijn studentenkamer in Arnhem. 'Weten jullie wanneer vrouwen actief kiesrecht kregen?' De


Witte Huis: Rusland moet Amerikaanse zorgen serieus nemen
Vrijdag, 03:30 NOS nieuws

De nieuwe Amerikaanse Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton en de Russische ambassadeur in de VS Anatoly Antonov hebben met elkaar gesproken over de relatie tussen de beide landen.

Volgens het Witte Huis heeft Bolton tegen Antonov gezegd dat een betere relatie tussen de VS en Rusland alleen van de grond kan komen, als een aantal Amerikaanse zorgen serieus worden genomen.

Het gaat dan om de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 en de chemische aanval op dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter in het Verenigd Koninkrijk. Rusland ontkent betrokken te zijn bij die zaken.

Volgens Bolton moet Rusland ook de Amerikaanse zorgen over de situaties in Oekraïne en Syrië serieus nemen. In Oekraïne steunt Rusland separatisten en heeft het de Krim ingenomen. In Syrië wordt het regime van Bashar al-Assad gesteund. Dat regime zette vermoedelijk onlangs opnieuw gifgas in tegen de eigen bevolking.
Kunstbeurs zonder witte hokjes
19 April, 11:18 De Tijd
10:50 Een kapsalon, een wellnesscentrum en schilderijen van een fictieve kunstenaar. De kunstbeurs Poppositions profileert zich meer dan ooit als het alternatieve broertje van Art Brussels.


Witte pakken van NASA komen van wereldspeler uit Ronse
13 April, 12:24 De Tijd
12:22 Vanuit een nieuwe textielfabriek in Mexico, waar binnen twee jaar 1.000 mensen zullen werken, wil het Belgische Alsico de Amerikaanse markt voor gespecialiseerde werkkledij veroveren. ?We spelen nu bi...


Witte Huis: Nog geen tijdschema voor militaire actie Syrië
12 April, 02:48 Volkskrant
Er ligt nog geen tijdschema klaar voor militaire actie van de Verenigde Staten tegen Syrië. Een woordvoerder liet woensdagavond laat weten dat president Trump een aantal opties openhoudt, 'niet alleen militaire'. Eerder op de dag sloeg Trump nog een heel andere toon aan. Op Twitter kondigde hij aan dat er 'raketten aankomen' om Damascus te straffen voor de 'gifgasaanval' in Douma. 'Maak je klaar R


Het is weer die tijd: zonnebankje tegen witte benen, maar pas wel op
11 April, 08:12 NOS nieuws

De eerste mooie dagen van het jaar, voor veel mensen is dat hét moment om naar de zonnebank te gaan. Want met die witte benen kun je echt geen rokje aan, zo is de gedachte. Uit onderzoek van KWF Kankerbestrijding blijkt dat bijna een op de vijf Nederlanders weleens een zonnebankje pakt. Veel te veel, vinden dermatologen en KWF. Ze stappen daarom naar de minister en willen maatregelen.

Er moet een verplichting komen van waarschuwingsberichten over de risico's van zonnebanken. Daarnaast een verbod op communicatie over de positieve gezondheidseffecten van zonnebanken en tenslotte een betere handhaving van de leeftijdsgrens van 18 jaar of ouder voor zonnebankgebruik.

Dermatologen zien dat steeds meer jonge mensen huidkanker krijgen. Annebeth Flinterman werkt in het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. In haar behandelkamer hangen foto's van verschillende vormen van huidkanker. "Die hele donkere vlek is een melanoom, die kunnen uitzaaien. Ze komen ook steeds meer bij jonge mensen voor en daar kunnen zij aan doodgaan. Er zijn studies die laten zien dat als je op jonge leeftijd naar de zonnebank gaat je 75 procent meer kans hebt op het ontwikkelen van een melanoom."

Verschil zon en zonnebank

Onder de zonnebank wordt je huid in korte tijd aan een hoge dosis uv-straling blootgesteld. Meer uv-straling betekent meer risico op huidkanker. Het verschil met een zonnebank en de zon buiten is dat er in de zonnebank geen uvb zit. Uvb-straling zorgt ervoor dat je sneller verbrandt. Volgens dermatoloog Flinterman ga je daarom buiten eerder uit de zon en loop je dan dus minder schade op dan onder de zonnebank.

KWF wil de zonnebanken niet verbieden. Maar mensen moeten wel gewaarschuwd worden voor de gezondheidsrisico's. Ze ergeren zich aan de teksten waarmee zonnestudio's adverteren, zoals: 'Verantwoord zonnen, kan hier!'

Kleren aan

Er zijn zo'n 600 zonnestudio's in Nederland en 1500 zonnepunten-zonnebanken in onder meer sportscholen, wellnesscentra en bij kappers. Huib van Heest, bestuurslid van de Nederlandse branchevereniging van zonnestudio's vindt het standpunt van KWF betuttelend. "Ze fixeren alles op de zonnebank, dat stoort ons in hoge mate. Geen enkel wetenschappelijk rapport zegt dat de zonnebank schadelijker zou zijn. Identiek zo goed en slecht als de echte zon. Of je nou buiten of binnen een overdosis neemt dat is je eigen verantwoordelijkheid. Men moet zelf de keuze maken."

Volgens de zonnebankenbranche is het gezonder om een paar keer per jaar onder de zonnebank te gaan dan regelmatig op vakantie naar een Zuid-Frankrijk. "En reisbureaus en vliegvelden mogen wel gewoon reclame maken, zoals: 'We bring you to the sun!'"

Dat af en toe onder de zonnebank gaan goed is voor het aanmaken van Vitamine D is volgens dermatoloog Flinterman onzin. Een kwartier per dag buiten lopen is volgens haar genoeg. Lachend voegt ze toe: "De enige manier om de zonnebank te doen, is met kleren aan en een muts op je hoofd."
Geweld Syrië - Witte Huis wijst Iran en Rusland met de vinger voor vermoedelijke gifaanval in Douma
9 April, 22:18 Skynet
Het Syrische regime van president Bashar al-Assad kan enkel een gifgasaanval hebben uitgevoerd in het Syrische stadje Douma met de hulp van bondgenoten Syrië en Iran. Dat heeft Witte Huis-woordvoerster Sarah Sanders maandag gezegd. De Russische ambassadeur bij de VN heeft tijdens de spoedzitting van de Veiligheidsraad woedend gereageerd: "Jullie begrijpen niet in welk gevaar jullie de wereld brengen. Alles wat jullie aanraken, verandert in chaos."


Hier eet je de lekkerste witte asperges
7 April, 10:30 Gazet v. Antwerpen

Elk jaar opnieuw kijk ik reikhalzend uit naar het aspergeseizoen. Weinig groenten zijn met zoveel kwaliteiten en mystiek omhuld als de witte asperge. Afrodisiacum voor de ene, geneesmiddel voor de andere, puur genot voor mij. Als er een groente is die me zou kunnen overtuigen om vegetariër te worden, is het misschien wel de witte asperge.
Ivan De Witte: ?Moeten rijkdom nog meer herverdelen'
7 April, 09:18 De Tijd
09:10 ?Alle grote doorbraken worden beslist op buikgevoel.? Het credo van KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte gold voor de start én voor de recente terugkoop van zijn baby, het hr-bedrijf Hudson. Gesprek met ...


Rik Lippevelt, icoon uit het zwart - witte tijdperk bij Berchem Sport: "Ooit nog 4-4 gespeeld tegen Santos!"
6 April, 11:06 Gazet v. Antwerpen
Donderdagavond was Rik Lippevelt. (ex -Berchem Sport) te gast bij De Derde Helft op ATV. Samen met de andere studiogasten haalt presentator Dave Peters herinneringen op aan zijn tijd bij Berchem. "Dat was een geweldige ploeg, we hebben ooit nog 4-4 gelijk gespeeld tegen Santos", herinnert Lippevelt zich.


Mortsel sluit 936 slachtoffers bombardement in haar hart
De oorlogssirene sneedt donderdag weer even door merg en been in Mortsel. Veel volk herdacht op het Stadsplein met behulp van de ?Geef hen een plaats in je hart?-fotodoosjes de 936 dodelijke slachtoffers die er vielen tijdens het dramatische bombardement van 5 april 1943, precies 75 jaar geleden.


Witte Huis: 'We blijven in Syrië tot IS uitgeroeid is'
5 April, 12:48 De Tijd
12:30 De Verenigde Staten blijven voorlopig militair aanwezig in Syrië. De Amerikaanse president Donald Trump had een dag eerder nogmaals gealludeerd op een snelle en volledige terugtrekking van de troepen,


"Guust Flater" vanaf morgen op het witte doek
3 April, 12:30 Skynet
Na Robbedoes en Kwabbernoot heeft ook Guust Flater, de meest onbekwame en nonchalante kantoorbediende uit de stripwereld, zijn weg naar het witte doek gevonden in de eerste toegelaten bewerking van zijn knotsgekke avonturen. De film van de Franse regisseur Pierre-François Martin-Laval is een getrouwe adaptatie van de gags van de stripheld, die in 1957 werd gecreëerd door zijn Belgische geestelijke vader André Franquin, en komt woensdag in de Belgische filmzalen.


Witte Huis haalt uit na duik Wall Street: ?China verstoort de internationale markten?

Het Witte Huis heeft China er maandag van beschuldigd dat het ?de internationale markten verstoort? met de douaneheffingen van Peking op 128 producten uit de Verenigde Staten. Die producten, waaronder varkensvlees en stalen buizen, zijn goed voor 3 miljard dollar.
I Am Not Your Negro rekent af met de witte blik op Martin Luther King
2 April, 23:36 Volkskrant
De witte blik is in het Westen al decennialang dominant. Dinsdagavond zien we de andere kant van het verhaal. Woensdag is het precies vijftig jaar geleden dat Martin Luther King werd vermoord. De publieke omroep zendt daarom twee documentaires uit, die elk een beeld geven van de man en zijn legendarische beweging. De eerste film, In de schaduw van King, maandag op NPO2, heeft een veelbelovend uitg


Trump nodigde Poetin uit voor ontmoeting in Witte Huis
2 April, 19:42 Skynet
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn Russische evenknie Vladimir Poetin tijdens een telefoongesprek in maart uitgenodigd voor een ontmoeting in het Witte Huis. Verdere afspraken zijn er sindsdien niet meer gemaakt, onder andere als gevolg van de internationale spanningen naar aanleiding van de zaak-Skripal. Dat heeft het Kremlin maandag gezegd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be