NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Winterspelen

2News.be / Trefwoorden / Winterspelen

Kocht Samsung stemmen om Winterspelen naar Pyeongchang te halen?
10 April, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Samsung ontkent dat het bij leden van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) stemmen gekocht heeft om de Winterspelen naar het Zuid-Koreaanse Pyeongchang te halen. Dat heeft het elektronicabedrijf dinsdag in een communiqué gemeld.
De meest gelauwerde atlete ooit op Olympische Winterspelen stopt ermee
6 April, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De Noorse langlauflegende Marit Björgen neemt dit weekend afscheid van de topsport op het nationaal kampioenschap in Alta. ?Ik heb niet meer de motivatie die nodig is om mij nog een seizoen 100 procent te geven?, zegt ze vrijdag op de Noorse tv-zender NRK. ?Daarom heb ik beslist te stoppen.?
Marit Björgen, meest gelauwerde atlete op Olympische Winterspelen, stopt
6 April, 13:18 Skynet Sport
De Noorse langlauflegende Marit Björgen neemt dit weekend afscheid van de topsport op het nationaal kampioenschap in Alta. "Ik heb niet meer de motivatie die nodig is om mij nog een seizoen 100 procent te geven", zegt ze vandaag op de Noorse tv-zender NRK. "Daarom heb ik beslist te stoppen."


Olympisch Stadion bijna 100 jaar later toch gastheer van de Winterspelen?
4 April, 00:12 Volkskrant
Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) openbaarde dinsdag de zeven kandidaten voor de Olympische Winterspelen van 2026. Onder dat septet is Sion, een stad in het Rhônedal te Zwitserland dat in 1999 de strijd om de Spelen van 2006 verloor aan Turijn. Sion heeft zich over die tegenslag heen gezet en denkt de wereld aan zijn zijde te vinden door een goedkope bieding. Dat spreekt aan bij het IOC da


Zeven landen hebben interesse in organisatie Winterspelen 2026
3 April, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Zeven nationale olympische comités hebben het IOC hun officiële interesse kenbaar gemaakt voor de organisatie van de Olympische Winterspelen in 2026.
Paralympische Winterspelen - Jasper Balcaen wordt vijftiende in slalom
Jasper Balcaen is zaterdag op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als vijftiende geëindigd in de slalom (klasse staande mannen). Achteraf had hij gemengde gevoelens.


Jasper Balcaen wordt vijftiende in slalom op Paralympische Winterspelen

Jasper Balcaen is zaterdag op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als vijftiende geëindigd in de slalom (klasse staande mannen). Achteraf had hij gemengde gevoelens.
Zusjes Sana eindigen als zesde in reuzenslalom Paralympische Winterspelen

Eléonor Sana is woensdag zesde geworden in de reuzenslalom op de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang. Samen met haar begeleidster, haar zus Chloé Sana, klokte Sana een totaaltijd (over twee runs) van 2:33.89, 10.89 langzamer dan de Slovaakse winnares Henrieta Farkasova. Zij werd op het podium vergezeld door de Britse Menna Fitzpatrick en de Australische Melissa Perrine.
Paralympics: Jasper Balcaen valt in Super-G, Eléonor Sana eindigt als zesde in de Super Combiné

Kort na zijn start in de Super-G, de eerste discipline van de Super Combiné die dinsdag op het programma staat op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang, is Jasper Balcaen op spectaculaire wijze tegen de grond gegaan. Na enkele bange momenten kon de 25-jarige Oost-Vlaming de piste zelf verlaten. De teamdokter lijkt overtuigd dat hij woensdag aan de start kan komen van de reuzenslalom. Eléonor Sana eindigde samen met haar gidsende zus Chloé als zesde op de Super Combiné.
Dit keer net geen medaille voor voor zussen-Sana op Paralympische Winterspelen

Eléonor en Chloé Sana zijn zondag op de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea vierde geëindigd in de super-G in de categorie voor slechtzienden. De twee zussen hadden een dag tevoren nog een historische bronzen medaille gehaald in de afdaling.
Zuid-Koreaanse president opent Paralympische Winterspelen, twee Belgen komen in actie

Met een openingsplechtigheid in het olympisch stadion van Pyeongchang zijn de twaalfde Paralympische Winterspelen vrijdag op gang getrokken. De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in verklaarde de Spelen vrijdagmiddag omstreeks 13u15 (21u15 Koreaanse tijd) officieel geopend.
Deze twee skiërs verdedigen de Belgische eer op Paralympische Winterspelen
8 Maart, 11:24 Gazet v. Antwerpen

Morgen/vrijdag worden in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de twaalfde Paralympische Winterspelen officieel geopend. België vaardigt met skiërs Jasper Balcaen en Eléonor Sana twee atleten af.
Voorzichtig overleg tussen Korea's na voorwerk bij Winterspelen
4 Maart, 07:24 NOS nieuws

Een hoge Zuid-Koreaanse delegatie brengt morgen een bezoek aan Noord-Korea. De vertegenwoordiging gaat er twee dagen praten over toenadering.

Het bezoek komt na de voorzichtige dooi tussen de twee landen tijdens de Olympische Spelen vorige maand. Toen bezocht de zus van Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un Seoul.

De tienkoppige Zuid-Koreaanse delegatie wordt geleid door twee hoge veiligheidsfunctionarissen. Ze vliegen na het overleg door naar de VS, om de belangrijkste bondgenoot op de hoogte te brengen van wat is besproken.

Zuid-Korea temperde half februari de verwachtingen over overleg tussen de beide Korea's. Pyongyang moet volgens de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in eerst in gesprek met de VS, en er moeten toezeggingen komen over de afbouw van het nucleaire programma van het land.
Olympische Winterspelen bereikten dagelijks 250.000 televisiekijkers
1 Maart, 09:54 Skynet Sport
De programma's van de VRT rond de Olympische Winterspelen in Pyeongchang hebben in totaal bijna twee miljoen Vlamingen bereikt, zo blijkt uit cijfers die de openbare omroep vandaag heeft meegedeeld. Gemiddeld keken zo'n 254.295 mensen naar de dagelijkse samenvattingen van de olympische prestaties in Zuid-Korea.


Skiester Eléonor Sana draagt de Belgische vlag voor Paralympische Winterspelen in Pyeongchang
28 Februari, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Skiester Eléonor Sana is de Belgische vlaggendraagster tijdens de openingsceremonie van de twaalfde editie van de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang, zo maakte het Belgisch Paralympisch Comité woensdag bekend in Brussel.
Ook Olympische records voor online verslaggeving Winterspelen
28 Februari, 06:48 Emerce
Nederland wist de afgelopen weken massaal de Olympische pagina?s van de NOS te vinden. In totaal raadpleegden ruim 9,5 miljoen unieke bezoekers de Olympische subsite of artikelen in de NOS-app, zo blijkt uit de gegevens van de omroep.


De winterspelen waren een winters oranjefeest, weg van de cynische wereld
26 Februari, 02:18 Volkskrant
Pyeongchang was een winters oranjefeest van vooral witvrouwen en witmannen, ver weg van de grote cynische wereld. Je zette 's ochtends de tv aan en ergens viel wel wat te vieren. De glimlach brak bijna door de beeldbuis. Irene en Ireen, Kjeld en Sven, Carlijn en Esmee, Suzanne en Koen, Yara, Lara en Jorien, ze straalden, ze schaatsten korte of wat langere rondjes naar al dan niet eeuwige roem. Ied


Dit zijn de winnaars en verliezers van deze Winterspelen
25 Februari, 22:42 Volkskrant
De 22-jarige Tsjechische veroverde als eerste wintersporter gouden medailles in twee disciplines: skiën en snowboarden. Eerst was ze onverwacht de sterkste op de Super G en nadien bleek ze onverslaanbaar op de parallelreuzenslalom. Ledecka kreeg in haar jeugd altijd te horen dat een combinatie van skiën en snowboarden aan de top onmogelijk was. Ze verbeterde de prestatie van Jorien ter Mors die in


Spanning rond Noord-Korea - Ivanka Trump en Noord-Koreaanse generaal houden afstand tijdens slotceremonie Winterspelen
25 Februari, 21:48 Skynet
De Noord-Koreaanse generaal Kim Yong Chol en Ivanka Trump, dochter van Donald, waren zondag allebei aanwezig op de slotceremonie van de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang, maar hielden wel ruim afstand. Seoel zocht voor aanvang van de spelen toenadering tot eeuwige vijand Noord-Korea, maar de relaties tussen Pyongyang en Washington blijven onderkoeld.


De opbrengst van de Winterspelen voor Zuid-Korea: 'Die toeristen gaan terugkomen'
25 Februari, 20:54 Volkskrant
Vergeet de toenadering tot Noord-Korea of de shorttrackmedailles. Als je Zuid-Koreanen vraagt wat het belangrijkste resultaat is van deze Spelen, zullen de meesten zeggen dat Zuid-Korea zich 'goed heeft gepresenteerd' aan de rest van de wereld. 'Mensen dachten bij Zuid-Korea vaak al snel aan de dreiging uit Noord-Korea. Nu zijn we beter bekend en hebben Europeanen meer interesse in ons.' De 80-jar

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be