NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Windows

2News.be / Trefwoorden / Windows

Microsoft stopt dinsdag met pushnotificaties voor Windows Phone 7.5 en 8.0
Gisteren, 19:54 Tweakers
Microsoft heeft aangekondigd dat het vanaf dinsdag geen ondersteuning meer biedt voor pushnotificaties op smartphones die draaien op Windows Phone 7.5 of 8.0. De functionaliteit wordt vanaf 20 februari uitgeschakeld.


Mac- en Linux-release van Thrones of Britannia volgt kort op Windows-versie
Gisteren, 15:06 Tweakers
Feral Interactive heeft aangekondigd dat het de Total War-game Thrones of Britannia voor macOS en Linux zal uitbrengen. Dat gebeurt volgens het bedrijf kort na de Windows-versie, die op 19 april uitkomt.


Microsoft verwijdert lijst met beperkingen Windows 10 op ARM van website
Gisteren, 10:54 Tweakers
Microsoft heeft een pagina aangepast waarop het de beperkingen van de ARM-versie van Windows 10 op een rij zette. Op de lijst stond onder andere dat bepaalde games en het Windows Hypervisor Platform niet ondersteund worden.


Beveiliging van Windows 10 UWP-apps is mogelijk gekraakt
Donderdag, 22:18 Tweakers
Een releasegroep heeft het Microsoft Store-spel Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection buiten Microsofts winkel uitgebracht met de claim dat er vijf drm-lagen van het Universal Windows Platform aanwezig waren.


Microsoft brengt eerste build van Windows 10 Redstone 5 uit
Donderdag, 08:30 Tweakers
Microsoft heeft de Windows 10 Insider-build met versienummer 17604 beschikbaar gesteld aan een select aantal Insiders. Het is de eerste build van de komende Redstone 5 feature-update, die waarschijnlijk in september uitkomt.


'Criminelen gebruikten Telegram-client voor verspreiding Windows-malware'
13 Februari, 16:18 Tweakers
Onderzoekers van beveiligingsbedrijf Kaspersky hebben een bug in de Windows-client van de chatapp Telegram ontdekt. Hoofdzakelijk Russische criminelen zouden de inmiddels gefikste bug gebruikt hebben om bijvoorbeeld cryptominingmalware te verspreiden.


Microsoft maakt webpagina's met Bing Maps onbruikbaar in Windows 10 Mobile
13 Februari, 13:54 Tweakers
Microsoft heeft de ondersteuning voor webpagina's met Bing Maps verwijderd. Totaan dinsdag ondersteunde Microsoft de Bing Maps V8 Web Control met Edge in Windows 10 Mobile, maar dat is niet langer het geval.


'Microsoft dwingt sites apps uit de Store te halen wegens 'Windows' in de naam'
12 Februari, 08:30 Tweakers
Microsoft lijkt op te treden tegen apps in de Microsoft Store die de naam Windows dragen. Twee Duitse sites die de naam al jaren dragen kregen afgelopen zaterdag het verzoek om hun app te hernoemen of te verwijderen.


Ontwikkelaar krijgt Windows 10 werkend op Raspberry Pi 3
9 Februari, 13:54 Tweakers
De Nederlandse ontwikkelaar NTAuthority heeft Windows 10 Enterprise voor ARM werkend gekregen op een Raspberry Pi 3. Helemaal soepel draait het besturingssysteem nog niet op het kleine computerboard. Zo wordt slechts een enkele core benut.


Windows 10 krijgt functie om bluetooth-apparaten met enkele klik te pairen
8 Februari, 13:54 Tweakers
Windows 10 krijgt een functie om apparaten die werken met bluetooth, zoals muizen en toetsenborden, met een enkele klik te pairen. Als Windows een apparaat heeft gedetecteerd, verschijnt een melding in beeld om het pairproces te laten beginnen.


Windows 10 krijgt bij komende update ondersteuning voor Progressive Web Apps
7 Februari, 09:42 Tweakers
De browser Edge krijgt bij de komende Redstone 4-update, die in de lente verschijnt, ondersteuning voor Progressive Web Apps. Dit zijn uitgebreide web-apps die op verschillende platformen en schermgroottes werken en ook offline te gebruiken zijn.


'Microsoft stopt met aanbieden Windows 10 S als 'standalone' versie'
4 Februari, 11:30 Tweakers
Microsoft lijkt te gaan stoppen met het aanbieden van Windows 10 S, de uitgeklede versie van het besturingssysteem, als een standalone product. In plaats daarvan krijgen de 'gewone' versies van Windows 10 een ingebouwde S Mode.


Microsoft brengt Office 2019 in tweede helft van 2018 alleen voor Windows 10 uit
2 Februari, 09:06 Tweakers
Microsoft brengt Office 2019 in de tweede helft van dit jaar op de markt. De ontwikkelaar ondersteunt de losse versie van het officepakket alleen op Windows 10 en niet op oudere Windows-versies.


Hobbyist krijgt Windows RT 8.1 werkend op Lumia 640 XL
29 Januari, 16:18 Tweakers
Een hobbyist heeft Windows RT 8.1 voor laptops en tablets draaiend gekregen op zijn Lumia 640 XL-smartphone. Het besturingssysteem maakt daarbij gebruik van hardwarematige versnelling door de gpu om beelden zoals video weer te geven.


'Microsoft werkt aan Windows 10-variant met gevirtualiseerde Win32-software'
25 Januari, 21:06 Tweakers
Microsoft werkt volgens een gerucht aan een versie van Windows 10 op basis van het modulaire Core OS, gericht op pc's. Het OS met codenaam Polaris zou opgebouwd zijn rond het Universal Windows Platform en Win32-programma's alleen gevirtualiseerd kunnen draaien.


Windows 10 krijgt tool die laat zien welke gegevens pc naar Microsoft stuurt
24 Januari, 19:18 Tweakers
Microsoft gaat later dit jaar de Windows-tool Windows Diagnostic Data Viewer uitbrengen. Deze Windows 10-tool laat gebruikers precies zien welke data het besturingssysteem uploadt naar de servers van Microsoft over het apparaat.


Chrome krijgt op Windows 10 ondersteuning voor hdr-weergave
24 Januari, 11:30 Tweakers
Google heeft hdr-ondersteuning voor Chrome op Windows 10 toegevoegd. Hdr-ondersteuning bij de browser op andere platformen volgt binnenkort. Daarnaast komt op korte termijn officiŽle ondersteuning voor vr-weergave naar Chrome.


Windows 10 Insider-build lijkt twee nieuwe privacy-tools te bevatten
22 Januari, 21:06 Tweakers
Microsoft lijkt in de Windows 10 Insider Preview build 17063 en 17074 twee placeholders te hebben opgenomen waarmee gebruikers mogelijk hun diagnostische data als onderdeel van de telemetrieverzameling kunnen inzien of verwijderen.


'Malware vervangt bitcoinadres in Windows-klembord'
22 Januari, 12:00 Tweakers
Beveiligingsonderzoekers hebben een Windows-trojan met de naam Evrial gevonden, die onder meer een bitcoinadres in het Windows-klembord kan vervangen door een ander adres. De malware zou verkocht worden op Russische hackerforums.


Microsoft is gestopt met gratis Windows 10-upgrade via toegankelijkheidspagina
18 Januari, 18:00 Tweakers
Microsoft is officieel gestopt met de optie waarmee klanten die gebruikmaken van 'ondersteunende technologieŽn' gratis hun oude Windows-versie konden upgraden naar Windows 10. Na een korte verlenging tot 16 januari is de upgrade-knop van de betreffende site verdwenen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be