NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesWilrijk

2News.be / Trefwoorden / Wilrijk

Hemiksem scoort goede punten bij jeugd: "Nu moeten we niet meer naar Wilrijk"
Vandaag, 03:12 Gazet v. Antwerpen

Het nieuwe skatepark aan de gemeentelijke sporthal werd zaterdag officieel in gebruik genomen met een skatecontest. Met de strafste kunstjes probeerden de jongeren de meeste punten te scoren. Zij gaven op hun beurt de gemeente goede punten voor de nieuwe infrastructuur.
Zes weekends en vier nachten hinder op viaduct van Wilrijk door werken
Vrijdag, 19:00 Gazet v. Antwerpen

Vanaf 7 juni voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gespreid over zes weekends en vier weeknachten werken uit op het viaduct van de A12 in Wilrijk. Zestien brugvoegen in beide richtingen zijn er aan vernieuwing toe. De werken worden gelijktijdig uitgevoerd met die in de Jan De Vostunnel om de hinder te beperken en te concentreren. Het verkeer zal er bijna altijd nog over één rijstrook kunnen passeren.
Beerschot Wilrijk stelt Stijn Vreven voor als hoofdcoach, ook Losada en Bachar in technische staf
Vrijdag, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Wat al enkele dagen circuleerde, werd vrijdagmiddag officieel. KFCO Beerschot Wilrijk stelde Stijn Vreven voor als nieuwe hoofdtrainer van de voetbalclub op het Kiel. Vermits voorganger Marc Brys de hele technische staf meeneemt naar STVV, moest Beerschot Wilrijk ook op zoek naar nieuwe assistenten.
Beerschot Wilrijk voert gesprekken met Lierse keeperstrainer en Will Still
Donderdag, 17:30 Gazet v. Antwerpen

Door het faillissement bij Lierse is een leegloop bij de Pallieters niet tegen te houden. Naast de voetballers is ook de sportieve staf aan het onderzoeken wat de mogelijke pistes zijn. Zo lonken Patrick Nys en voormalig hoofdcoach Will Still naar De Mannekes.
Stijn Vreven topkandidaat bij Beerschot Wilrijk

In de zoektocht naar een opvolger voor Marc Brys heeft Beerschot Wilrijk het vizier gericht op Stijn Vreven (44). De Limburger is de topkandidaat met wie de club deze week tot een akkoord hoopt te komen.
Beerschot Wilrijk legt verdediger van failliete buren vast
Dinsdag, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Beerschot Wilrijk heeft Pierre Bourdin overgenomen van het failliete SK Lierse. De Franse centrale verdediger zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor vijf seizoenen op het Kiel.
?Al wie niet springt is een Jood? niet discriminerend: Geschillencommissie spreekt KFCO Beerschot Wilrijk vrij
Dinsdag, 16:48 Gazet v. Antwerpen

De slogan ?al wie niet springt is een Jood? wordt door de geschillencommissie van het profvoetbal in hoger beroep niet beschouwd als discriminerend. ?Jood wordt door de supporters van R. Antwerp FC gebruikt als een geuzennaam voor zichzelf. Het liedje dat door de supporters van KFCO Beerschot Wilrijk wordt gezongen is op hen bedoeld en heeft niet de intentie om te discrimineren of aan te zetten tot geweld?, motiveert de geschillencommissie in hoger beroep.
Bourdin kiest resoluut voor Beerschot Wilrijk: "Wil met de club naar top Belgisch voetbal doorgroeien"
Dinsdag, 15:18 Skynet
Ondanks het vertrek van coach Marc Brys en de daarbij horende zoektocht naar een nieuwe oefenmeester, blijft Beerschot Wilrijk actief op de transfermarkt. Dit keer ging de vice-kampioen Pierre Bourdin wegplukken bij het failliete Lierse.


Officieel: Brys kiest voor STVV; Beerschot Wilrijk start gesprekken met kandidaat opvolgers
21 Mei, 19:36 Skynet Sport
De kogel is eindelijk door de kerk. Marc Brys vertrekt bij Beerschot Wilrijk en gaat aan de slag als hoofdcoach bij STVV. Assistenten Bram Verbist, Bart van Lancker en Issame Charai volgen in zijn zog.


Marc Brys voorgesteld bij STVV: ?Was knock-out door het missen van promotie met Beerschot-Wilrijk?
21 Mei, 15:36 Gazet v. Antwerpen

De handtekeningen zijn gezet op Stayen, STVV stelde maandagnamiddag zijn nieuwe coach Marc Brys voor. Hij tekende een contract voor drie seizoenen, net als zijn stafleden Issame Charaï, Bram Verbist en Bart Van Lancker. ?Ik heb altijd een boontje gehad voor STVV. De timing was er?, aldus Brys.
Loris Brogno voor drie seizoenen met een optie naar Beerschot Wilrijk
Wat al even in de lucht hing, werd nu officieel bevestigd. De 25-jarige Loris Brogno tekende een contract voor drie seizoenen op het Kiel met een optie voor een extra jaar.


Beerschot Wilrijk blijft hopen op Romo; vier spelers met onzekere toekomst op het Kiel
15 Mei, 21:18 Skynet
Bij Beerschot Wilrijk staat deze week vanzelfsprekend alles in het teken van het afscheid van Hernan Losada. Maar de Argentijn is wellicht niet de enige die voor zijn laatste kunstje op het Kiel lijkt te staan.


Beerschot Wilrijk haalt doelman Mike Vanhamel binnen

Mike Vanhamel (28) tekent bij Beerschot Wilrijk. De keeper van Oostende heeft dinsdag met succes medische tests afgelegd. De Brusselaar tekende voor vier jaar met optie voor één extra jaar.
Beerschot Wilrijk vraagt op website duidelijkheid van eigen trainer
14 Mei, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Beerschot Wilrijk heeft STVV en Marc Brys aangemaand hun lopende onderhandelingen snel af te ronden. ?We wensen dit dossier zo snel mogelijk en correct af te handelen om voort te kunnen bouwen aan de toekomst?, schreven de Ratten zondagavond op hun website.
Eupen richt pijlen op Beerschot Wilrijk-middenvelder
14 Mei, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Joren Dom (28) staat in de belangstelling van Eupen. De polyvalente rechtsachter/centrale middenvelder van Beerschot Wilrijk heeft nog een contract voor twee seizoenen op het Kiel en dus zullen de Oostkantonners nog een transfersom moeten betalen.
Beerschot Wilrijk heeft opvolger voor Marc Brys in het vizier

Het vertrek van Marc Brys is nog niet officieel, maar Beerschot Wilrijk tast alvast de markt af naar een opvolger. Een belangrijke naam op het lijstje is die van Bart De Roover (50). De voormalige speler van onder meer Lierse is sinds dit seizoen aan de slag bij zijn oude liefde Cappellen in de tweede amateurklasse. Daar was hij teruggekeerd na omzwervingen als trainer bij onder meer Zulte Waregem, Antwerp, Lommel en in Saudi-Arabië.
Beerschot Wilrijk maakt het spannend, maar gaat onderuit bij groepswinnaar Lokeren
12 Mei, 22:12 Gazet v. Antwerpen

Beerschot Wilrijk heeft het spannend gemaakt tegen Sporting Lokeren, maar uiteindelijk trokken de Oost-Vlamingen aan het langste eind met 3-2. Zo is Lokeren zeker van groepswinst in 2B en de finalewedstrijden tegen Zulte Waregem.
LIVE. Beerschot Wilrijk wil eerste driepunter in Play-off 2
Marc Brys verlaat Beerschot Wilrijk na dit seizoen voor STVV. Dat verrassende nieuws kregen de fans dit weekend te horen. Het wordt afwachten hoe de Mannekes kunnen reageren, op bezoek bij Lokeren vanavond. Pakt Beerschot Wilrijk de drie punten - de eerste in deze Play-off 2 - of zet Lokeren een grote stap richting groepswinst? Volg het hier LIVE vanaf 20u!


?Burgerraad Wilrijk? voert politiek debat online
11 Mei, 18:30 Gazet v. Antwerpen
Wilrijkenaren kunnen voortaan het politieke debat op Facebook voeren. Daarvoor richtte Thijs Van den Brande (29) de Facebookgroep ?Burgerraad Wilrijk? op.


Beerschot Wilrijk verliest Marc Brys (en zijn gevolg) aan STVV
11 Mei, 14:06 Skynet Sport
Het huwelijk tussen Beerschot Wilrijk en Marc Brys komt vroeger dan verwacht tot een einde. De coach trekt voor drie seizoenen naar Stayen. STVV neemt ook Issame Charaï (T2), Bram Verbist (keeperstrainer) en Bart Van Lancker (physical coach) mee over van de vice-kampioen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be