NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Wilrijk

2News.be / Trefwoorden / Wilrijk

Heuse thriller resulteert in nieuw verlies voor Beerschot Wilrijk; OHL pakt 4 op 6
Zondag, 09:48 Skynet Sport
Zaterdagavond heeft OH Leuven met 1-2 gewonnen op het veld van Beerschot Wilrijk. De twee titanen van de eerste periode maakten er een interessant kijkstuk van, maar na 90 minuten bleven 'de Mannekes' voor de tweede week op rij zonder punten achter. OHL pakt vier op zes en is dus wel op de afspraak voor de tweede periode.


Man die kogel in been kreeg in Wilrijk eerder al veroordeeld voor drugsfeiten

Wilrijkenaar Bilal B. is zaterdag voor zijn deur neergeschoten door onbekenden. Volgens verschillende bronnen wijst alles op een dispuut in het drugsmilieu.
LIVE. Kan Beerschot Wilrijk tegen OH Leuven de nederlaag tegen Cercle doorslikken?
Zaterdag, 20:18 Gazet v. Antwerpen
Beerschot Wilrijk werd vorige week, na het eerder behalen van de eerste periodetitel, weer met beide voetjes op de grond gezet. De Mannekens gingen dramatisch onderuit tegen Cercle. Een bezoek van OH Leuven, een andere promotiekandidaat, is in deze omstandigheden dan ook niet meteen een cadeau. De wedstrijd gaat van start om 20u30.


OHL zonder Persoons; Beerschot Wilrijk kent enkele 'meevallers' in de selectie
Vrijdag, 19:24 Skynet
Zaterdagavond staan de twee kemphanen van de eerste periode alweer tegenover elkaar. Voor periodekampioen Beerschot Wilrijk wordt het vooral een kwestie om de zware pandoering van vorig weekend achter zich te laten terwijl OH Leuven al meteen onder druk staat na het gelijke spel thuis tegen Roeselare.


Uitbreiding zone 30 op grens Wilrijk-Antwerpen
13 November, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse schepencollege keurde de uitbreiding en de inrichting van nieuwe zones 30 goed op de grens van Wilrijk en Antwerpen. Het gaat om de wijken Valaar Oost en Oosterveld Elsdonk.
LIVE. Beerschot Wilrijk ook op jacht naar tweede periodetitel: gaat Cercle Brugge voor de bijl?
De honger van Beerschot Wilrijk na het binnenhalen van de eerste periodetitel is nog niet gestild. Zondag namiddag zijn de Mannekes op bezoek in het Jan Breydelstadion bij Cercle Brugge. Trappen Losada en co de tweede periodetitel op gang met een glansrijke overwinning? Vanaf 14.30 uur hoeft u er niets van te missen.


Losada rust niet vooraleer hij Beerschot Wilrijk naar hoogste afdeling heeft geloodst: ?De keuze van mijn hart?
11 November, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Den Beer is echt niet te mennen. Sedert de eerste match in eerste provinciale verloor Beerschot Wilrijk maar veertien keer in 146 wedstrijden, werd er vier keer na elkaar gepromoveerd en werd de Antwerpse fusieclub ook nog eens periodekampioen in de Proximus League. Op 180 minuten van eerste klasse dus. Hernan Losada, de ?koning van het Kiel?, gidst ons een hele dag door zijn club.
Hier liet Cercle het afweten in de eerste periode; lukt het nu wel tegen Beerschot Wilrijk?
11 November, 09:36 Skynet
De start van de tweede periode betekent voor alle teams een nieuwe start; en niet in het minst voor Cercle Brugge. De promotiekandidaat kwam moest vrede nemen met een derde plaats achter Beerschot Wilrijk en OH Leuven en dat had het in grote mate te danken aan de mindere resultaten in de topduels in het eigen Jan Breydelstadion.


Buurt rond Olympisch Stadion zweeft mee op successen van Beerschot Wilrijk: ?Het is zoals een huwelijk?
9 November, 21:00 Gazet v. Antwerpen

De Kampioenstraat. De Atletenstraat. De Voetbalstraat. De straatnamen rond het stadion van Beerschot Wilrijk hadden niet beter gekozen kunnen zijn. Nu Beerschot Wilrijk als periodekampioen opnieuw een goede kans maakt om in eerste klasse te spelen volgend jaar, leeft de hele buurt mee. ?De tijd dat de spelers van Beerschot allemaal jongens van ?t Kiel zijn, die is al lang voorbij?, zegt John Ceulemans (52) vanachter de toog in café Stadion.
Stripmuur Jommeke in Wilrijk is de grootste in Vlaanderen
De stripmuur over Jommeke, op de hoek van de Heistraat en de Gaston Fabrélaan in Wilrijk, is met zijn 200 vierkante meter de grootste in Vlaanderen.


Belgenrapport 1e periode: OHL de primus; Beerschot Wilrijk net niet gebuisd
8 November, 08:48 Skynet
Na veertien speeldagen heeft OH Leuven gemiddeld het meeste Belgen aan de aftrap gebracht. De nummer twee uit de eerste periode doet vlot beter dan Union SG en KVC Westerlo. Onderin de ranking haalden Cercle Brugge en Tubize een diepe buis. Periodekampioen Beerschot Wilrijk kon een buis nog net vermijden.


Beerschot Wilrijk-trainer Marc Brys: ?De club weer naar het hoogste niveau leiden, dat is de mooiste uitdaging die ik me kan inbeelden?
7 November, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Wat een ongelooflijk verhaal is KFCO Beerschot Wilrijk aan het schrijven. Amper vier jaar - en vier promoties - nadat het op 1 september 2013 in eerste provinciale met 1-0-winst tegen Ternesse noodgedwongen aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis was moeten beginnen, staat Beerschot Wilrijk met één been weer op het hoogste niveau, in de Jupiler Pro League. Want wat er de komende maanden ook gebeurt, na het veroveren van de eerste periodetitel staat vast dat de Mannekes zullen meestrijden om de promotie.
Brys wil niet vergalopperen met Beerschot Wilrijk: "Roeselare vorig jaar is een goede les"
6 November, 07:36 Skynet
Beerschot Wilrijk pakte zondag de eerste periodetitel op het veld van Union SG. Na de match werd er duchtig gefeest op en naast het veld, maar toch ging de focus van Marc Brys ook al een beetje richting de rest van het seizoen.


Proximus League - Beerschot Wilrijk pakt na ruime winst tegen Union eerste periodetitel
5 November, 19:00 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk heeft de eerste periodetitel in de Proximus League veroverd. De Antwerpse club klopte zondag op de veertiende en laatste speeldag van de eerste periode Union op eigen veld met 0-3.


Beerschot Wilrijk pakt periodetitel na ruime zege op Union

Beerschot Wilrijk heeft de eerste periodetitel en het daarbijbehorende finaleticket beet. In het Koning Boudewijnstadion was het voetballend niet hoogstaand, maar twee doelpunten in twee minuten tijd waren voldoende op de paars-witte fans met een delirium terug richting het Kiel te sturen.
LIVE. Beukt Beerschot Wilrijk deur naar Jupiler Pro League open?
De ontknoping in de Proximus League valt zondag deels in een definitieve plooi. Na de veertiende speeldag is het namelijk duidelijk wie er als eerste vortbalclub mag aantreden in het felbegeerde duel voor promotie naar de Jupiler Pro League. Beerschot Wilrijk staat bovenaan het klassement, maar moet wel OH Leuven op gelijke hoogte dulden. Houden de Mannekes hun Vlaams-Brabantse concurrenten af middels een klinkende zege op het veld van Union. Vanaf 16 uur hoeft u niets te missen van de ongetwijfeld spannende strijd.


Pakt Beerschot Wilrijk op Heizel ticket voor promotiefinale? ?Nu wéér promoveren zou grotere stunt zijn dan die bekerwinst?
5 November, 05:18 Gazet v. Antwerpen

De poorten naar de Jupiler Pro League gaan pas in maart open, maar dit weekend wil Beerschot Wilrijk op de Heizel - kan het symbolischer? - de eerste sleutel veroveren. Paars-wit neemt het op tegen Union, concurrent OH Leuven trekt naar Lierse. ?Zondag kunnen we op 180 minuten van eerste klasse staan.?
Fessou Placca (22) ziet werk beloond met selectie voor Togo: ?Hij kan Beerschot Wilrijk miljoenen opleveren?
4 November, 16:06 Gazet v. Antwerpen

In de sleutelmatch van zondag op de Heizel tegen Union is er bij Beerschot Wilrijk een belangrijke rol weggelegd voor aanvaller Fessou Placca. De Togolese aanvaller van het Kiel heeft de voorbije weken duidelijk de goede vorm beet.
Helpt Lierse buur Beerschot Wilrijk een handje? ?Geen cadeaus op het Lisp?
4 November, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Lierse sluit morgenmiddag een heel wisselvallige eerste periode in 1B af met een thuismatch tegen OH Leuven. Op die manier hebben de Pallieters nog een hand in wie straks de periodetitel pakt, maar veel groter is de nood aan drie extra punten.
Opnieuw kopzorgen rond de fitheid van enkele basispionnen bij Beerschot Wilrijk
3 November, 19:24 Skynet
Welke elf basispionnen moeten de eerste periodetitel binnen rijven voor Beerschot Wilrijk? De type-ploeg van coach Marc Brys dreigt noodgedwongen enkele wijzigingen te moeten ondergaan.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be