NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Wever


Bart De Wever zwaar onder de indruk: ?Antwerpen heeft een echte tragedie beleefd?
Vandaag, 17:06 Gazet v. Antwerpen

Antwerps burgemeester Bart De Wever bracht maandagavond laat een bezoek aan de getroffen gebouwen aan de Paardenmarkt, dinsdagmiddag kwam De Wever even langs met koning Filip en premier Charles Michel. Op Facebook zette de N-VA-voorzitter ook een emotionele bericht.
Burgemeester De Wever ?erg onder de indruk? van solidariteit onder omwonenden

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft maandagavond via Twitter zijn medeleven betuigd met de slachtoffers van de explosie aan de Paardenmarkt. In een bijkomende reactie aan Belga laat hij ook nog weten ?erg onder de indruk? te zijn van de solidariteit die na het incident ontstaan is onder omwonenden.
De Wever: 'Voortdoen, Theo'
Zaterdag, 22:30 De Tijd
22:00 In zijn nieuwjaarsspeech gaf N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn partijgenoot Theo Francken een open doekje. 'Ik denk dat ik hier voor iedereen spreek als ik zeg: voortdoen, Theo.'


Onverholen kritiek van De Wever aan CD&V en Open Vld, die ?gretig inhakken op zij die de regels proberen toe te passen?
Zaterdag, 21:54 Gazet v. Antwerpen

In een milde nieuwjaarstoespraak voor militanten vol vertrouwen maakte Bart de Wever de speerpunten van N-VA voor het komende verkiezingsjaar duidelijk. ?De toekomst van Vlaanderen is welvarend, veilig en vrij.? Theo Francken kreeg het meeste applaus.
Land Invest - De Wever wil aanbevelingen integriteitsbureau bestuderen
Vrijdag, 13:06 Skynet
Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) "respecteert" de beslissing van het stedelijke integriteitsbureau om de klacht van Groen tegen het stadsbestuur in verband met het etentje van bouwpromotor Erik Van der Paal te verwerpen. Dat laat hij vandaag via zijn woordvoerder weten. "Het bureau heeft ook waardevolle aanbevelingen gedaan om de gedragscode, zoals die door het vroegere bestuur werd ingevoerd, omvattender te omschrijven", zegt hij. "We gaan deze nu grondig bestuderen."


STANDPUNT. De dromedaris van De Wever is nog niet aan de horizon verdwenen
Vrijdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De dromedaris van Bart De Wever ? u weet wel, die van de karavaan die voorbijtrekt terwijl de honden blaffen ? is dan toch nog niet aan de horizon verdwenen. Een paar blaffende honden hebben nog enigszins hun gram gehaald, in het bijzonder ten aanzien van Theo Francken.
?Jammer dat er geen Franstalig partijvoorzitter is zoals de briljante en intelligente Bart De Wever?
Woensdag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Oud-minister-president van de Franse gemeenschap Hervé Hasquin (MR) betreurt dat er in Franstalig België geen partijvoorzitter is met hetzelfde talent als N-VA-voorzitter Bart De Wever. In een interview met Le Soir heeft hij het over de ?verlegenheid? die binnen zijn partij heerst.
Dewinter hoopt met N-VA het cordon te doorbreken: ?We zijn bereid om over elk scenario met De Wever te praten?
8 Januari, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Straks bestormt Filip Dewinter opnieuw ?t Schoon Verdiep. Het cordon sanitaire doorbreken is in 2018 de wensdroom van Vlaams Belang. ?Elk scenario met Bart De Wever is bespreekbaar.?
Premier Michel dient De Wever van antwoord: ?Zijn chantage maakt geen indruk?

?Als de regeringspartners het ontslag van Theo Francken vragen, dan stapt de N-VA uit de regering.? Dat verklaarde partijvoorzitter Bart De Wever afgelopen weekend. Harde woorden, maar premier Charles Michel (MR) heeft maandagochtend op de Franstalige radiozender Bel RTL verklaard ?niet onder de indruk te zijn?. ?Ik laat mijn agenda niet dicteren?, aldus de premier.
Soedan - "De Wever zet Michel opnieuw in zijn hemd"
7 Januari, 20:54 Skynet Belgie
Oppositielid Kristof Calvo (Groen) vindt dat premier Charles Michel (MR) N-VA-voorzitter Bart De Wever moet terugfluiten. "Het lijkt erop dat er maar één wet geldt: die van de N-VA. Dat is een angstwekkende invulling van democratie", zegt Calvo nu De Wever heeft verklaard dat zijn partij uit de regering zal stappen als staatssecretaris Theo Francken moet opstappen.


Rutten aan De Wever: 'Energiepact komt er in 2018'
7 Januari, 08:30 De Tijd
08:20 Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten gaat in tegen N-VA-voorzitter Bart Dewever die het debat over de kernuitstap wil doorschuiven naar de regeringsonderhandelingen van 2019.


Kris Peeters: ?Ik heb niks tegen Bart De Wever, hij doet goede dingen als burgemeester?
7 Januari, 07:18 Gazet v. Antwerpen

De regering-Michel heeft 2017 afgesloten in een geladen sfeer. Met de Soedankwestie, de halve leugens van Francken en een halfslachtige vraag van CD&V om de N-VA-staatssecretaris te doen opstappen: het kon niet op. Kris Peeters wil 2018 starten met een terugkeer van de rede. ?Dat is wat de mensen van topministers verwachten, dat ze ernstig met hun ­dossiers bezig zijn.?
Tienduizenden Hondurezen eisen ontslag van president

In Honduras zijn tienduizenden betogers zaterdag op straat gekomen in de economische hoofdstad San Pedro Sula om het ontslag te eisen van president Juan Orlando Hernández, die na omstreden verkiezingen herverkozen werd. Tot die protesten was eerder deze week opgeroepen door de presidentskandidaat van de oppositie Salvador Nasralla.
Dit zijn de goede voornemens van Sven Nys, Slongs Dievanongs en andere bekende koppen

Hebt u al voornemens gemaakt? Of hebt u ze al gebroken nog voor het jaar goed en wel begonnen is? Onderstaande sportlui, politici, showbizzfiguren en andere prominenten uit onze regio (en daarbuiten) gunnen ons een blik in wat zij verwachten van het pas begonnen 2018. En omdat we het zo lief vragen, kijken ze nog eens terug naar 2017 ook. Want wie leert uit het verleden, wacht ongetwijfeld een betere toekomst.
De Wever lost sarcastisch facebookbericht over Francken-rel, Beke en Rutten hebben meteen antwoord klaar
30 December 2017, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Bart De Wever heeft op Facebook gereageerd op de heisa rond Theo Francken. ??en de karavaan trekt verder?, schrijft hij bij een foto van een geeuwende dromedaris. Ook Vlaams boegbeeld Ben Weyts verdedigt de staatssecretaris.
Wat gunt Bart De Wever premier Michel nog?
30 December 2017, 14:42 De Tijd
14:26 Als Bart De Wever premier Charles Michel blijft vernederen, dan heeft hij straks geen enkele Franstalige partner meer om een regering te vormen. Wil De Wever nog enige goodwill bewaren, dan moet hij M...


Peter Mertens (PVDA) laat uithalen van N-VA niet over zijn kant gaan: ?De partij van De Wever is bezig met een spel van verdeel en heers?
29 December 2017, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Groen ziet het wel zitten om na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Antwerpen in een coalitie te treden met de PVDA. Andere partijen als CD&V en Open Vld lieten al weten zo?n samenwerking niet te zien zitten en N-VA haalde volop uit naar de vermeende banden van de extreemlinkse partij met bedenkelijke communistische regimes elders in de wereld. ?De partij van burgemeester De Wever is bezig met een spel van verdeel en heers?, zo reageert PVDA-voorzitter Peter Mertens op de aanvallen van N-VA.
Beke (CD&V) in offensief tegen N-VA rond kernenergie: ?De Wever is burgemeester van stad op 15 km van risicovolle kerncentrale?
29 December 2017, 10:24 Gazet v. Antwerpen

?Als ik een burgemeester zou zijn met op 15 kilometer van mijn stad een kerncentrale die een potentieel risico betekent voor al mijn inwoners, en ik zie tegelijk een grote consensus om te kijken naar alternatieven, dan zou ik de risico?s wegnemen en naar duurzame alternatieven gaan.? Dat zei CD&V-voorzitter Wouter Beke vrijdag op Radio 1 in reactie op zijn N-VA-collega.
'De Wever laat ouderwetse kerncentrales beter los'
29 December 2017, 09:48 De Tijd
09:27 Als Antwerps burgemeester met een risicovolle kerncentrale in de buurt klampt Bart De Wever zich best niet vast aan kernenergie, zegt CD&V-voorzitter Wouter Beke.


Wouter Beke reageert op Bart De Wever: ?Kerncentrales gaan dicht?
25 December 2017, 16:48 Gazet v. Antwerpen

CD&V-voorzitter Wouter Beke wil zich aan het regeerakkoord houden en de kerncentrales sluiten. ?Als het aan ons ligt gaan ze dicht. Dat staat zo in het regeerakkoord?, zegt hij in een interview met Newsmonkey. Zondag zei N-VA-voorzitter Bart De Wever nog in een interview met datzelfde medium dat de discussie over de kernuitstap allicht pas beslecht wordt bij de regeringsonderhandelingen van 2019.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be