NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Wever


Bart De Wever: ?Joden vermijden conflicten. Dat is het verschil met moslims?

In een interview met De Zondag ontkent N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever dat zijn standpunten over migratie de laatste jaren harder zijn geworden. ?Analyseer mijn discours van de voorbije dertig jaar. Je zal vooral continuÔteit zien. Maar door de valse menslievendheid van links lijkt elk ander discours keihard?, klinkt het.
1 miljard van Europese Investeringsbank voor Oosterweel
Donderdag, 12:12 De Tijd
11:52 De Europese Investeringsbank maakt 1 miljard euro vrij voor de Oosterweelverbinding. Dat laat het kabinet van minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) weten.


De Wever: ?De Romeinen hadden de snel-Belgwet een stompzinnigheid gevonden?
Woensdag, 21:48 Gazet v. Antwerpen

N-VA-voorzitter Bart De Wever haalt in een nieuw interview opnieuw scherp uit naar ?de grote zwakte? van het vroegere integratiebeleid dat in ons land gevoerd werd. De Belgische nationaliteit werd in het verleden te snel toegekend, zegt hij in een gesprek met het Franstalige tijdschrift ?Wilfried?. ?De Romeinen hadden de snel-Belgwet een stompzinnigheid gevonden.?
'A la guerre comme ŗ la guerre', zegt De Wever over 'kill list' SyriŽ-strijders
8 Maart, 15:36 De Tijd
15:16 'Als het zo zou zijn dat ons land informatie gaf die hielp om IS-terreurstrijders te liquideren, dan is dat het gevolg van de keuzes van die terreurstrijders. A la guerre comme ŗ la guerre', tweet Bar...


Bart De Wever:?Romeinse keizer schreef ons programma over inburgering?
7 Maart, 16:48 Gazet v. Antwerpen

In het Canvas-programma ?Winteruur? lezen bekende koppen een fragment voor van hun favoriete tekst, en praten ze erover met gastheer Wim Helsen. Gisterenavond was Antwerps burgemeester Bart De Wever aan de beurt. Het zal niemand verbazen dat hij koos voor een tekst in het Latijn.
De Wever haalt nieuwe Antwerpse voetbaltempel boven water
6 Maart, 21:00 De Tijd
19:38 De rivaliserende clubs Antwerp en Beerschot-Wilrijk staan open voor een nieuwe gezamenlijke voetbaltempel aan de Schelde.


Antwerpbaas Gheysens verrast door aankondiging De Wever, maar: ?Nieuw stadion moet er komen?
6 Maart, 13:48 Gazet v. Antwerpen

?Ik zeg zeker niet nee tegen een gemeenschappelijk stadion?, zo reageert Paul Gheysens, de grote baas van R Antwerp FC, telefonisch aan atv op de aankondiging van burgemeester Bart De Wever dat hij er tegen 2024 een nieuw groot stadion wil doorkrijgen in Antwerpen. Eerder liet ook al het bestuur van Beerschot Wilrijk niet afwijzend op de plannen van het stadsbestuur.
Bart De Wever belooft: ?Nieuw voetbalstadion aan de Schelde komt er voor 2024?

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft maandagavond voor de camera?s van atv beloofd dat er een nieuw voetbalstadion aan de Schelde aan Petroleum Zuid zal staan voor 2024. Voorwaarde is wel dat hij na de komende verkiezingen burgemeester kan blijven, zodat hij dit tijdens de volgende legislatuur kan realiseren.
Bart De Wever mengt zich in hoofddoekendebat: ?Ik sluit me aan bij de leer van het spaghettimonster?

Een week geleden besliste de rechtbank van Tongeren dat 11 meisjes uit Maasmechelen toch een hoofddoek mogen dragen op de schoolbanken, ondanks het algemeen hoofddoekenverbod in hun school. In Terzake debatteerden Darya Safai (N-VA) en Mieke Vanhecke (CD&V) over het recht om een hoofddoek te dragen op school. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert op Twitter en roept op tot een ?gelijke behandeling voor elke overtuiging?.
De Wever countert Van Besien over Borgerhout: ?Er zijn er die de problemen nooit hebben willen zien, hoewel ze er zelf wonen?
27 Februari, 01:06 Gazet v. Antwerpen

Zowel bij links als rechts kwamen er tijdens de gemeenteraad vragen over de gebiedsscan van Borgerhout. Vlaams Belang en Groen hadden dezelfde vraag voor de burgemeester: ?Waarom trad u niet eerder op??
Bart De Wever doet toekomstbeeld voor Vlaanderen uit de doeken: ?Racisme biedt geen antwoord?
24 Februari, 20:18 Gazet v. Antwerpen

?Leuven Vlaams en ons antwoord op het individueel nihilisme van de mei ?68-beweging zijn de wortels van het succes dat wij vandaag met N-VA weten te boeken.? Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zaterdag gezegd in Leuven tijdens een dag waarop met allerlei activiteiten teruggeblikt werd op de gebeurtenissen van 50 jaar terug, die indertijd geleid hebben tot de splitsing van de Leuvense universiteit in een Nederlandstalige en Franstalige afdeling.
Kabinet De Wever: ?Over criminele handel in Borgerhout stelde Van Besien nooit een vraag?
24 Februari, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Bij het kabinet van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert men scherp op de reactie van Groen-politicus Wouter Van Besien op het nieuws over de volgens een rapport grote criminele economie in Borgerhout. ?Burgemeester Bart De Wever heeft gefaald in structurele bestrijding criminaliteit?, had Van Besien gezegd.
Bart De Wever poseert op indrukwekkende ?Bearcat?: ?Handig als je je sleutels kwijt bent?
22 Februari, 11:12 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) weet hoe te imponeren. Op Facebook deelde hij donderdagochtend een foto waar hij op een fel uit de kluiten gewassen politievoertuig staat. ?Met deze voertuigen kan de politie in Antwerpen iedere situatie te lijf gaan om onze burgers te beschermen. Ook handig als je de sleutels van de voordeur verloren hebt?, klonk het ludiek over de ?Bearcat?, het gepantserde voertuig van Amerikaanse makelij.
De Wever vol lof over havenpersoneel: ?Durf nodig om op te staan tegen drughandelaars?
21 Februari, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Het op poten zetten van het nieuwe Stroomplan in de strijd tegen drugshandel was een intensief traject. Burgemeester De Wever is dan ook verheugd dat het er is, maar toch stond hij niet te glunderen bij de presentatie van het plan, deze morgen in het Havenhuis.
De Wever laat systematische identiteitscontroles uitvoeren op pleintje in strijd tegen drugsoverlast
19 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Burgemeester De Wever heeft aan de politie de toelating gegeven om twee maanden lang identiteitscontroles uit te voeren op een plein in Antwerpen-Noord. Duinplak, zo heet het pleintje, heeft al lang te kampen met overlast van drugsdealers en raakt maar niet drugsvrij. De ergste wantoestanden zouden wel verholpen zijn, maar de dealers zelf zijn er niet weg te krijgen.
Bart De Wever gaat voor de ?full monty? op Facebook
13 Februari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Bart De Wever heeft enige tijd geleden Facebook ontdekt en is intussen niet meer weg te slaan van het sociale platform. De laatste weken zagen we hem onder meer poseren op een kameel en in een ski-outfit, maar in zijn laatste facebookpost wordt de burgemeester van Antwerpen pas echt in zijn blootje gezet ? en dat kan u haast letterlijk nemen.
Mieke Vogels zet zich schrap: ?Antwerpen wordt armer en vuiler, maar De Wever vindt alleen veiligheid belangrijk?
9 Februari, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Mieke Vogels (63) straalt van opluchting nu de donkere wolken van Samen boven Groen zijn opgeklaard. ?Ik ben blij dat het kartel met de socialisten is opgeblazen, maar laat het duidelijk zijn dat ik voorŠl problemen heb met N-VA. Het beleid van Bart De Wever is nefast voor deze stad en dat laat zich na vijf jaar duidelijk merken. Gelukkig word ik niet snel cynisch en geloof ik voluit dat Groen de verkiezingen kan winnen. Daarom ben ik overtuigd kandidaat, zowel voor de stad als voor het district.?

In 2014 zette Mieke Vogels een punt achter haar politieke loopbaan, maar in oktober keert ze terug naar de stadspolitiek in Antwerpen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zal ze voor Groen zowel op de stadslijst als op de lijst van het district Deurne een plekje innemen.
De Wever wil naar volgende fase in Antwerpse ?War on drugs?

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) wil naar ?een volgende fase? overgaan in de war on drugs in zijn stad. Dat heeft hij donderdag verklaard aan ATV en zijn woordvoerder bevestigt het voornemen. Na het aanpakken van straatdealers en de daaraan gerelateerde criminaliteitsfenomenen, moeten nu de malafide geldstromen die uit drugscriminaliteit voortkomen worden aangepakt, vindt De Wever.
Antwerpse politie pakt uit met ?Combi 3.0?, De Wever droomt van drones
31 Januari, 18:36 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse lokale politie heeft woensdag haar ?combi 3.0? en de toepassing Focus gepresenteerd, twee middelen waarmee het korps voluit voor digitalisering kiest. ?We willen het verhaal van de smart city die we zijn, door het aantrekken van honderden digitale ondernemers en door de digitalisering van de stedelijke administratie, doortrekken naar de politie?, zegt burgemeester Bart De Wever (N-VA). De Wever droomt ook van het inzetten van drones, al moet daar eerst nog een wettelijk kader voor worden gecreŽerd.
De Wever wil inspiratie opdoen in buitenland om contacten met privťsector transparanter te maken
30 Januari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Naar aanleiding van aanbevelingen van het stedelijke integriteitsbureau gaat de stad Antwerpen op zoek naar buitenlandse voorbeelden van gedragscodes rond en registers van contacten tussen politici en personen uit de private sector. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) maandagavond tijdens de maandelijkse gemeenteraadszitting bekendgemaakt. Die ?benchmark? moet vervolgens tot meer transparantie leiden.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be