NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Werken

2News.be / Trefwoorden / Werken

Handelszaken Bist bereikbaar tijdens werken
Vandaag, 12:18 Gazet v. Antwerpen
Op de Bist wordt de rijweg heraangelegd. Tijdens de duur van de werken blijven de handelszaken bereikbaar.


DiCaprio en Tarantino werken samen rond project over slachtpartijen van Manson Family
Gisteren, 02:06 Gazet v. Antwerpen

De geruchten zijn bevestigd: Leonardo DiCaprio (43) speelt opnieuw een hoofdrol in een film van Quentin Tarantino (54), over de slachtpartijen van de Manson Family.
Amerikaanse ambassadeur in Panama 'kan niet voor Trump werken' en stapt op
Zaterdag, 03:48 NOS nieuws

De Amerikaanse ambassadeur in Panama stapt op. Hij kan niet langer werken onder president Trump, licht ambassadeur John Feeley zijn vertrek toe.

"Als jonge diplomaat zwoor ik ooit de president te dienen, ook als ik het niet eens zou zijn met het beleid", schrijft Feeley volgens de BBC in zijn ontslagbrief. "Als ik dat niet meer kan, moet ik naar eer en geweten ontslag nemen."

Volgens een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken neemt de ambassadeur ontslag om "persoonlijke redenen". Feeley heeft het Witte Huis vorige maand ingelicht over zijn beslissing.

Shithole

Zijn vertrek staat voor zover bekend dan ook los van de recente 'shithole countries'-uitspraak van Trump. Met die term, vrij vertaald 'schijtlanden', typeerde hij El Salvador, Hati en Afrikaanse landen.

Het beleid van Trump zorgt geregeld voor onrust in Midden-Amerika. Begin deze week zei Trump dat de verblijfsvergunningen van honderdduizenden Nicaraguanen en Salvadoranen die in de VS wonen worden ingetrokken.
De werken van Jan van Eyck zoals u ze nog nooit zag
Vrijdag, 12:12 De Tijd
11:43 Twintig werken van de 15de-eeuwse Vlaamse schilder Jan Van Eyck uit elf musea zijn haarscherp op een wetenschappelijke manier gebundeld op n website.


Werken Eikenstraat opnieuw opgestart
Vrijdag, 09:12 Gazet v. Antwerpen
Na enkele weken verlof zijn de werken aan de Eikenstraat terug gestart. Op maandag 15 januari wordt hierdoor het kruispunt met de Processieweg afgesloten.


Toyota en Amazon werken samen aan multifunctionele voertuigen
Woensdag, 10:42 Emerce
De rijdende kruidenier krijgt mogelijk een moderne variant. In elk geval als het aan Toyota ligt. Op de CES in Las Vegas heeft het bedrijf samen met Amazon zelfrijdende busjes gedemonstreerd.


Apple zegt te werken aan nieuwe functies om kinderen te beschermen
9 Januari, 12:18 Tweakers
Apple heeft gereageerd op de kritiek van twee aandeelhouders dat het meer moet doen om ouders mogelijkheden te geven om excessief smartphonegebruik door kinderen tegen te gaan. Het bedrijf zegt te werken aan nieuwe functies.


Ghb-verslaafde gedijt eenmaal afgekickt het beste in nieuwe regio, maar gemeenten werken niet mee
9 Januari, 02:36 Volkskrant
Gemeenten voelen er weinig voor ghb-verslaafden van elders op te vangen. Daarmee frustreren zij volgens twee verslavingsinstellingen de succesvolste aanpak tegen de drug: na het afkicken verkassen naar een andere regio. Ghb-verslaafden hebben de grootste kans om blijvend van hun verslaving af te komen wanneer ze na het afkicken buiten hun eigen regio worden geplaatst. Want ver weg van de oude vert


Werken in Kloosterstraat en Meiplein
8 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen
Begin 2018 zullen er werken starten in de Kloosterstraat en het Meiplein in Dessel-Witgoor.


Hoeveel werken leerkrachten nu echt? Onderzoek gaat tijdsbesteding in kaart brengen
8 Januari, 11:30 Gazet v. Antwerpen

De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.
D66: laat asielzoeker snel integreren en werken
7 Januari, 23:00 NRC
Vluchtelingen in Nederland moeten zo snel mogelijk Nederlands leren en aan het werk om goed te kunnen integreren in de Nederlandse samenleving. Dat stelt D66 in een actieplan.


?Hoe je 100 jaar wordt? Blijven werken en op tijd gaan slapen?
7 Januari, 05:30 Gazet v. Antwerpen
Gewoon leven. Dat is volgens Augusta Verwaest uit Hodonk in Retie de beste formule om gezond te blijven. ?Alle dagen werken, drie keer per dag eten en op tijd gaan slapen?, zegt de Retiese boerin. En zij kan het weten, want ze is zopas honderd jaar geworden.


Voorbereidingen voor fietspad starten
Wanneer het weer het toelaat, starten volgende week de voorbereidende werken voor de aanleg van het fietspad tussen Balen en Mol-Rauw.


Expo met werken van wijlen Frans Van Giel en kleindochter Hilde Megens
4 Januari, 19:06 Gazet v. Antwerpen
In zaal de Bijl, Dorp 1, in Zoersel loopt vanaf het komende weekeinde een tentoonstelling met werken van wijlen Frans Van Giel, de bekende Kempense kunstenaar uit Wechelderzande.


Alle vijf stormvloedkeringen zijn dicht, maar wat als ze niet werken?
3 Januari, 17:24 NOS nieuws

Nooit eerder gingen ze alle vijf tegelijkertijd dicht: de vijf grote stormvloedkeringen in Nederland. Tot vandaag. Ze zijn gesloten vanwege de hoge waterstand en het stormachtige weer.

Het gaat om de Hartelkering, de Hollandsche IJsselkering, de Maeslantkering, de Oosterscheldekering en de balgstuw bij Ramspol. De stormvloedkeringen maken onderdeel uit van de Nederlandse verdedigingslinie tegen het water.

Ze zijn nodig omdat zo'n 60 procent van ons land kwetsbaar is voor overstromingen: door rivieren die uit hun oevers treden en omdat 40 procent van Nederland onder de zeespiegel ligt.

Door de stormvloedkeringen heeft Nederland de best beveiligde delta ter wereld. Maar wat zou er gebeuren als ze niet werken? Eerder zocht NOS op 3 in dit artikel en in onderstaande video uit hoe de Nederlandse verdediging tegen het water werkt en wat er gebeurt als de dijken breken en Nederland onderloopt.

Wil je weten of jij in kwetsbaar overstromingsgebied woont? Vul je postcode in op overstroomik.nl en bekijk of jij het risico loopt op natte voeten (of erger).
NS International vertaalt agile werken naar de business
3 Januari, 13:30 Emerce
Drie jaar geleden besloot NS International de digitale kanalen drastisch onderhanden te laten nemen door de IT-teams. De bijbehorende agile werkwijze beviel zo goed, dat die ook voor sales en marketing is ingevoerd. In plaats van een lijnorganisatie werken we nu met growth teams.


Er zou een internationale code voor partnerruil moeten komen, dat zou zelfs in Rusland kunnen werken
3 Januari, 02:24 Volkskrant
Voor partnerruil is een goed codewoord nodig. Tijdens het diner in een hotel in het Franse dorpje P. zat een ouder stel - zij leek op Karina Wolkers - indringend naar de Seksrabbijn en zijn vriendin te kijken. Toen ze om een uur of 10 opstapten zei het oudere stel geen van de andere gasten gedag, maar het wendde zich wel nadrukkelijk tot de Seksrabbijn en zijn vriendin. Zowel man als vrouw zei met


Alarm over Oosterweel: ?Automobilisten niet klaar voor start werken?
2 Januari, 04:12 Gazet v. Antwerpen

Een groot deel van de automobilisten is zich onvoldoende bewust van de impact van de werkzaamheden voor de Oosterweelverbinding, de doortrekking van de Antwerpse Ring die dit jaar cht van start gaat. Chauffeurs onderschatten schromelijk de duur van de werken en de verkeershinder, zo blijkt uit een grootschalige bevraging van VAB. ?Meer fietsinfrastructuur en betere park-and-rides zijn een must.?
Deze Antwerpenaars kunnen nt feesten op oudejaarsavond: ?Vieren? Niks van, werken!?
31 December 2017, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Als er een nacht is in het jaar om te feesten, dan is het wel die van 31 december op 1 januari. Maar niet iedereen heeft die luxe. Uw krant ging op zoek naar enkele minder voor de hand liggende jobs en de mensen die ze zondag om middernacht ten uitvoer zullen brengen, terwijl u aftelt en de volgende fles cava ontkurkt.
EVE Online-studio CCP wil aan nieuwe mmorpg werken
30 December 2017, 15:24 Tweakers
Het IJslandse CCP wil aan een nieuwe mmorpg werken, zo blijkt uit een vacature die ze op hun website hebben geplaatst. Ze zoeken een Lead Designer die veel ervaring heeft met zowel oude als moderne mmorpg's.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be