NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Werken

2News.be / Trefwoorden / Werken

Personeel reinigingsfirma vraagt loon naar werken
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer een kwart van het personeel van industrieel reinigingsbedrijf Peeters O.I.W. in Herentals heeft gisteren spontaan het werk neergelegd. Er is al een tijd onvrede over de uitbetaling van de lonen. Over een oplossing was vorige week al onderhandeld.
Minder werken is geen recht
Zondag, 15:12 De Tijd
15:08 Wie minder wil werken, heeft verschillende opties. Maar zonder de toestemming van de werkgever lukt het niet.


Steeds minder dierenartsen willen voor FAVV werken
Zaterdag, 08:24 Skynet Belgie
Steeds minder dierenartsen willen inspecties uitvoeren bij vleesbedrijven in opdracht van het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Dat meldt VRT NWS zaterdag. Vooral de te lage vergoedingen, een stijgende werkdruk en gebrekkige communicatie door het FAVV zit de dierenartsen dwars. "De vergoeding voor mensen die cruciaal zijn in de controle van onze voeding is simpelweg ondermaats", zegt Ludo Muls, secretaris van dierenartsenvereniging IVDB en woordvoerder van ruim 900 zelfstandige dierenartsen.


Wordt het straks een basisinkomen of werken voor je brood?
Vrijdag, 22:24 Volkskrant
Nu de gemeenten meer te zeggen krijgen, worden ook de verschillen groter. Een korte serie. Aflevering 6: de uitvoering van de bijstand. Hoe begeleid je mensen het best naar een baan? Gemeenten mogen daar zelf mee experimenteren. Het scheelt dus nogal wat of er een links college zit of juist rechts het voor het zeggen heeft. Jehad Dabket (24), gevlucht uit SyriŽ en drie jaar in Nederland, mag tot z


Deze cruise vaart de hele wereld rond en kost meer dan een jaar werken
Vrijdag, 11:00 Gazet v. Antwerpen
Voor het eerst kan je een cruise boeken die alle zeven continenten bezoekt. 'Silversea's Luxury Legends of Cruising experience' is er speciaal voor mensen die de hele wereld willen zien. Een vakantie duurt 140 dagen en kost al snel ? 50.000.


Girl power: in het bedrijf van Victoria Beckham werken vooral vrouwen
Vrijdag, 10:24 Gazet v. Antwerpen
Het modelabel van Victoria Beckham bestaat voor 75% uit vrouwen. "Ik neem ze niet in dienst omdat het vrouwen zijn, maar omdat ze keihard werken en de beste zijn in hun vak", vertelt de ex-Spice Girl in een Facebook-interview met Nicola Mendelsohn.


Werken nabij Circuit Zolder: ken de omleidingen!
Woensdag, 13:36 Autosport
Deze week is er een aanvang gemaakt met de werken aan de Kerkstraat, de toegangsweg richting Circuit Zolder. In meerdere bouwfases wordt er gewerkt aan veilige en van de rijweg gescheiden fiets- en voetpaden, verbeterde bushaltes, oversteekplaatsen en het kruispunt Kerkstraat/Zwembadstraat. Ondanks dat de werken de nodige hinder zullen opleveren, blijft Circuit Zolder goed bereikbaar.


Cruiseterminal aan het Steen krijgt groen licht

Het gebouw dat de Antwerpse schepen van Toerisme Koen Kennis (N-VA) als cruiseterminal wil bouwen tegen het historische Steen van Antwerpen, heeft een positief advies gekregen van het agentschap Onroerend Erfgoed.
Minstens 15.000 Vlaamse werkzoekenden kunnen niet met een computer werken
11 Maart, 19:36 Skynet
15.760 Vlaamse werkzoekenden geven aan dat ze niet met een computer kunnen werken. Dit blijkt uit het 'digitaal portret' van de Vlaamse werkzoekenden van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Vlaams parlementslid Miranda Van Eetvelde (N-VA) vroeg de cijfers op bij Vlaams minister van Werk Philippe Muyters.


Joseph Allijns vindt dat Belgische voetbalbond aan communicatie moet werken
11 Maart, 13:36 Skynet
De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) moet werken aan zijn communicatie, zowel intern als naar de buitenwereld. Zo reageerde bestuurslid en voorzitter van KV Kortrijk Joseph Allijns vandaag op de heisa rond Damso. De Brusselse rapper zou het WK-lied van de Rode Duivels maken, maar door het massale protest werd de samenwerking donderdagavond stopgezet.


Online catalogus toont volledige oeuvre Mondriaan, inclusief dertig 'nieuwe werken'
8 Maart, 19:12 Volkskrant
Sinds gisteren is het hele oeuvre van Mondriaan online te doorzoeken.†De vorige oeuvrecatalogus, gepubliceerd in twee kloeke delen,†dateerde van 1998. Zo'n catalogus stelt vast welke kunstwerken†precies tot het oeuvre van de kunstenaar behoren, onmisbaar voor onderzoekers, verzamelaars en kunsthandelaren. RKD-conservator†en kunsthistoricus Wietse Coppes legt uit dat die vorige versie aan een updat


Leerlingen Eikenlaarschool werken aan eigenb klaskrant
8 Maart, 13:12 Gazet v. Antwerpen
Twee klassen van de Vrije Basisschool Eikenlaar in Reet (Rumst) werken naarstig aan het maken van hun eigen klaskrant. Na de theorie van deze week is het voor de 43 leerlingen van het vierde leerjaar volgende week ernst om samen met juf Katrien en juf Lisse al het geleerde in de praktijk om te zetten. Sommigen spraken zelfs de hoop uit om later effectief ook journalist te willen worden.


Fietsers op voetpad door werken in Frans de l?Arbrelaan
8 Maart, 11:24 Gazet v. Antwerpen

De werken aan de Frans de l?Arbrelaan zijn nog niet lang bezig, maar zorgen al voor problemen. Het fietspad werd langs ťťn kant opengebroken en de fietsers rijden over het voetpad.
Een vrouw achter het stuur? Dan heeft u minder kans op een ongeval

Een vrouw die plaatsneemt achter het stuur loopt minder kans op een ongeval. Dat blijkt uit een analyse van VIAS. ?Ze getuigen van meer verantwoordelijkheidszin en tonen meer respect voor de andere weggebruikers?, klinkt het.
Bedrijf neemt studieschuld mbo'ers over, als ze maar komen werken
7 Maart, 11:24 NOS nieuws

Het is steeds moeilijker om aan goed personeel te komen, merken tuinders en hun toeleveranciers. Een bedrijf in De Lier in het Westland wil de studieschuld van toekomstig personeel overnemen. De premie kan oplopen tot 18.000 euro.

Het bedrijf maakt klimaatsystemen voor tuinders en zoekt al een jaar naar een werkvoorbereider/calculator. Dat valt nog niet mee. "We geven veel geld uit aan advertenties en detacheringsbedrijven, maar daar komt nog niks uit wat naar onze zin is", vertelt Ruud Vlottes aan Omroep West.

Niet alleen een baan

Het bedrijf helpt starters zo niet alleen aan een baan. Ze kunnen financieel met een schone lei beginnen en bijvoorbeeld makkelijker een huis kopen in het Westland. "We willen daar best wel ver in gaan, maar dan verwachten we ook wat van de mensen. Dus hoe langer de mensen blijven, hoe meer ik betaal. Daar komt het eigenlijk op neer."

Volgens Vlottes zijn er meer bedrijven die moeilijk aan personeel komen. "Dat is een beperking voor ons en op deze manier gaan we daar in de toekomst vaker tegenaan lopen. Mensen krijgen en mensen houden, dat is het belangrijkste voor ons."
Benjamin Herman: 'Mijn doel was niet beroemd worden, maar werken als muzikant'
7 Maart, 02:24 Volkskrant
Wat betekent het om nu man te zijn? Saxofonist Benjamin Herman (49): 'Er is niemand leuker dan mijn vrouw.' Jazzsaxofonist Benjamin Herman (49) toert al dertig jaar langs podia over de hele wereld, maakte tientallen platen en won drie Edisons. Ter ere van zijn 50ste verjaardag brengt hij binnenkort drie nieuwe soloalbums uit. 'Discipline. Ze is 86, maar gaat nog als een speer. Als voorzitter van e


67-jarige havenarbeider vecht verplicht pensioen aan: ?Ik wil werken, maar ik mag niet?
6 Maart, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Een 67-jarige man uit Zuienkerke heeft aan de Brugse arbeidsrechtbank gevraagd om zijn verplicht pensioen als havenarbeider ongedaan te maken. Zijn advocaat Jan Hofkens pleitte dinsdagnamiddag dat zijn cliŽnt gediscrimineerd wordt op basis van zijn leeftijd.
De Croo: 'Huidige regels rond e-commerce werken niet'
6 Maart, 12:00 De Tijd
11:55 Volgens Alexander De Croo, minister van Digitale Agenda, bewijst de keuze van ecommercebedrijf Zalando om zich niet in BelgiŽ te vestigen dat de huidige regels rond nachtarbeid niet voldoende zijn. 'W...


Leerlingen werken rond Wereldoorlogen
6 Maart, 09:30 Gazet v. Antwerpen
De leerlingen van het vierde jaar van het Sint-Calasanzinstituut in Nijlen werkten de afgelopen weken intensief aan het project Oorlog & vrede. Na een beklijvend bezoek aan het Fort van Breendonk gingen ze zelf aan de slag. "Naast een theoretisch onderzoek over Wereldoorlog I en II toonden de jongeren ook hun creatief talent. Dit alles stelden ze voor aan een jury. De begeleidende leerkrachten waren trots op hun inzet en het geleverde werk", zegt leerkracht Liesbeth Andries.


Werken aan Oosterweel zijn echt begonnen: kaalslag is duidelijk
6 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Het is nu echt zover: ze zijn begonnen aan Oosterweel. Net voor de start van het broedseizoen is de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) op Linkeroever begonnen met het rooien van de bossen langs de R1-verbindingsweg tussen de E34 en de E17.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be