NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Welkom

2News.be / Trefwoorden / Welkom

Drentse wolf krijgt 'pakket aan maatregelen' als warm welkom
Donderdag, 23:18 Volkskrant
Het was nog even afwachten op de uitkomst van een dna-onderzoek, maar de resultaten laten geen twijfel: de schapen in de Drentse plaatsen Zuidwolde, Oosterhesselen en Benneveld werden eind maart doorgebeten door een wolf. Of eigenlijk: door twee. Hetzelfde lot trof recentelijk ook schapen in Utrecht, ≠Brabant en Limburg. Het beschermde dier lijkt na anderhalve eeuw afwezigheid in Nederland nu echt


Wat mag nu wel en niet in Antwerpse zwembaden?: ?Bij ons zijn zelfs vrouwen in boerkini welkom?
14 April, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Twee 23-jarige vriendinnen werden afgelopen week weggestuurd uit sportcentrum Sportoase in Brasschaat omdat ze ?aanstoot≠gevende? zwemkledij droegen. De ?dresscode? die zwembaden hanteren, blijkt lang niet overal dezelfde. Dat komt naar voren uit onze rondvraag bij alle zwembaden van de provincie Antwerpen.
Welkom bij de Tweakers Podcast: elke week een nieuwe aflevering
12 April, 09:30 Tweakers
Tweakers introduceert een eigen podcast. Elke week praten verschillende redacteuren je bij over een actueel techonderwerp.


Directeur: racisme en haatzaaien op Reddit is niet verboden
12 April, 07:42 Tweakers
Racisme en haatzaaien is niet verboden op Reddit. Dat zegt directeur Steve Huffman in reactie op de vraag van een gebruiker. Wel kunnen subreddits ervoor kiezen om strengere regels te hanteren dan het platform in het algemeen.


Inwoners Tsjaad weer welkom in VS
11 April, 04:00 NOS nieuws

President Trump heeft het omstreden inreisverbod voor inwoners van Tsjaad opgeheven. Tsjaad was een van de acht landen die waren geconfronteerd met het inreisverbod om zo potentiŽle terroristen buiten de VS te houden.

Volgens de Amerikaanse regering heeft Tsjaad inmiddels genoeg veiligheidsmaatregelen genomen. Zo worden er veiligheidsaanpassingen gedaan aan de paspoorten van het Afrikaanse land. Ook heeft Tsjaad verbeteringen doorgevoerd als het gaat om het delen van informatie over (vermoedelijke) terroristen.

Nog zeven landen over

Tsjaad stond sinds september op de lijst met landen waarvan de inwoners de VS niet in mogen. Nu Tsjaad van de lijst is, staan er nog zeven landen op: Iran, LibiŽ, SyriŽ, Jemen, SomaliŽ, Noord-Korea en Venezuela. Voor Venezuela treft het inreisverbod alleen bepaalde regeringsfunctionarissen en hun familieleden.

Op het inreisverbod kwam veel kritiek. Verschillende rechtbanken in de VS oordeelden dat het inreisverbod in strijd was met de grondwet en discriminatie in de hand zou werken.

In december gaf het hooggerechtshof Trump toestemming om uitspraken van lagere rechtbanken voorlopig naast zich neer te leggen.
Joodse organisatie bezorgd over opvang vluchtelingen
8 April, 00:24 NRC
Het Centraal Joods Overleg (CJO), een koepelorganisatie van joodse organisaties, is bezorgd over de voorgenomen opvang van Syrische en Irakese vluchtelingen in Amstelveen.


Welkom bij het nieuwe NRC
8 April, 00:24 NRC

Vanaf vandaag vind je op nrc.nl naast het belangrijkste nieuws alles wat NRC te bieden heeft: alle stukken uit NRC Handelsblad, nrc.next en NRC Q helder, toegankelijk en overzichtelijk gepresenteerd, aangevuld met onze digitale schatkist: het hele archief.

De site ?
Welkom wolf
7 April, 03:54 Gazet v. Antwerpen
In De Vroente houdt vzw Landschap vrijdag 20 april een lezing over wolven.


Dikke mensen niet welkom in erewacht Dodenherdenking: 'Dat leidt af'
6 April, 20:42 Volkskrant
Mensen met een al te fors postuur mogen niet in de erewacht staan tijdens de Dodenherdenking op de Waalsdorpervlakte in Den Haag. Volgens de Vereniging Erepeloton Waalsdorp leidt het te veel af als 'de knopen van het uniform er bijna vanaf springen'. Dat bevestigt Wendy Broer, secretaris bij de vereniging die de herdenking op 4 mei organiseert, naar aanleiding van een bericht op Omroep West. De re


Gezelligste buurt heet u welkom
5 April, 03:12 Gazet v. Antwerpen

Sinds kort kunnen de Slachthuisstraat, de Eekhoornstraat en de Bremdoornstraat zich de gezelligste buurt van Mol noemen. Een bezoekje aan de buurtbewoners verklaart meteen waarom. De wijk in Heidehuizen overtreft andere buurten met vlag en wimpel.
?Subsidie is welkom, maar ook huurbaas moet helpen?
4 April, 03:12 Gazet v. Antwerpen

De stad Geel riep begin dit jaar een nieuwe subsidie in het leven voor lokale ondernemers die hun winkel van buiten naar binnen het kernwinkelgebied verhuizen. Eťn uitbater maakt er al gebruik van, twee anderen tonen interesse.
Sint-Jansvliet geeft geheimen prijs: bezoekers dit weekend welkom op archeologische site
30 Maart, 22:24 Gazet v. Antwerpen

De vele werven in de stad hebben een voordeel, ze gunnen ons een blik op het Antwerpen van vroeger. Ook tijdens de heraanleg van de Sint-Jansvliet onderzoeken stadsarcheologen middeleeuwse restanten. Dit weekend kan u een kijkje gaan nemen.
Pottenkijkers niet welkom in Luxemburg
27 Maart, 01:24 De Tijd
01:02 Waarom moeite doen voor een postbus in een exotisch belastingparadijs als je er net over de Belgische grens ťťn kan hebben? Het gros van de rijkste families van ons land gebruikt een postbus in Luxemb...


Euronext Brussel - Argenx en Tigenix bank vooruit
26 Maart, 12:48 De Tijd
12:22 Op een licht herstellende beurs staat biotech opnieuw in de belangstelling. Europa heeft een kandidaat-medicijn van Argenx erkend als weesgeneesmiddel. Tigenix nam een belangrijke horde voor de overna...


VDAB werft vooral vrouwen aan (en 50-plussers ook welkom): ?We hebben een voorbeeldfunctie?
20 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Van alle nieuwe mensen die VDAB in 2017 heeft aangeworven, is bijna acht op de tien vrouw. Meer dan een derde van alle nieuwe personeelsleden is ouder dan vijftig. ?Wij geven het goede voorbeeld?, zegt woordvoerster Shaireen Aftab.
Na bierfiets is het ook einde verhaal voor paardenkoets in centrum Amsterdam
14 Maart, 22:24 Volkskrant
Na de bierfiets gaat Amsterdam ook paardenkoetsen weren uit de binnenstad. De gemeenteraad stemde woensdagavond in met een voorstel van de Partij voor de Dieren, dat voorschrijft dat geen nieuwe koetsvergunningen worden uitgegeven en de bestaande niet worden verlengd vanaf 1 april 2019. De toeristische koetsen nemen 'te veel ruimte in het verkeer in, zijn niet bevorderlijk voor het welzijn van de


Canada heet Filip welkom met Duitse vlag
12 Maart, 22:24 NOS nieuws

Het Belgische koningspaar is vandaag in Canada verwelkomd met de Duitse vlag. De officiŽle welkomstceremonie was bij de ambtswoning van gouverneur-generaal Julie Payette, de vertegenwoordiger van het staatshoofd van Canada, koningin Elizabeth.

De vlag werd verwijderd toen Belgen in het gevolg van koning Filip de Canadezen op hun fout wezen.

Elk staatshoofd dat Canada bezoekt, plant een esdoorn in de tuin van de residentie van het staatshoofd. In diezelfde tuin staat de boom die koningin Fabiola daar plantte in 1977 bij haar bezoek aan Canada. Aan die boom hingen vandaag twee vlaggen, de Canadese en de Duitse.

Bij de plechtigheid werden koning Filip en koningin Mathilde toegesproken in het Duits en Frans, maar niet in de andere officiŽle taal van BelgiŽ, het Nederlands. Het koningspaar is een week in Canada.
Conservatief denker Mona Charen spreekt zich uit tegen Trump en Republikeinen, maar haar boodschap is niet altijd welkom
7 Maart, 02:24 Volkskrant
Ze werd uitgejouwd en weggehoond en moest onder begeleiding van bewakers naar de uitgang worden gebracht. Mona Charen, ooit speechschrijver in het Witte Huis van Ronald Reagan en nu conservatief columniste en politiek duider bij het Ethics and Public Policy Center ('Wij Verdedigen Amerikaanse Idealen'), werd als een nestbevuiler naar buiten gewerkt, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van fanatieke


Arnhem krijgt strengste milieuzone van Nederland
6 Maart, 08:54 NOS nieuws

Arnhem is vanaf volgend jaar de stad met de strengste milieuzone voor personenauto's van Nederland. Dieselauto's van voor 2004 mogen niet meer het centrum van de Gelderse hoofdstad in en dieselauto's van voor 2006 alleen als ze aan bepaalde Europese eisen voldoen.

Een meerderheid van de gemeenteraad stemde gisteravond in met een motie van GroenLinks om de milieuzone in te voeren. Die moet op 1 januari 2019 een feit zijn.

Voorbeeldfunctie

"We hopen dat Arnhem daarmee een voorbeeldfunctie heeft voor andere steden", zegt initiatiefnemer Cathelijne Bouwkamp van GroenLinks tegen Omroep Gelderland. Verantwoordelijk wethouder Geert Ritsma noemde de invoering van de milieuzone "een overwinning van het gezonde verstand".

In Arnhem rijden volgens berekeningen van de gemeente zo'n 800 oudere diesels rond. Door deze relatief kleine groep verouderde auto's te weren uit het centrum, zou de uitstoot van roetdeeltjes met ruim 17 procent dalen. Fijnstof zou afnemen met 10 procent.

Diesel onder vuur

Diesel ligt in veel Europese steden onder vuur vanwege de uitstoot van stikstof, roet en fijnstof. Onder meer Parijs wil dieselauto's helemaal gaan weren.

Ook in Nederland namen eerder al andere steden maatregelen. Zo mogen in Rotterdam en Utrecht diesels van voor 2001 de binnenstad niet in.
Ook niet-profs welkom
1 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Tim Lamens start met een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Vandaag ontvangt de kinesist de eerste sporters in zijn gloednieuw medisch trainingscentrum op de Herentalsebaan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be