NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Weerbericht

2News.be / Trefwoorden / Weerbericht

Weerbericht: geniet van de zon, vanaf woensdag wordt het grijs weer
Vandaag, 12:48 Skynet Belgie
Het blijft deze namiddag droog, met breder worden opklaringen. Het kwik kan stijgen tot 7 graden. Na een koude nacht is het morgenochtend lokaal opletten geblazen voor gladheid door aanvriezende mist. Dat meldt het KMI.


Weerbericht - Geleidelijk aan zonnig, maar kans op rukwinden tot 60 km per uur
Vandaag, 07:06 Skynet
Dinsdagochtend is het zwaarbewolkt met wat sneeuw in het oosten van het land en lichte regen of lokaal wat smeltende sneeuw in het westen. Vanaf het noorden wordt het vervolgens droog en geleidelijk vrij zonnig. De maxima liggen tussen 3 en 6 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 6 en 8 graden elders. De wind waait zwak en later matig uit het noorden of het noordnoordoosten. Er is kans op rukwinden tussen 50 en 60 kilometer per uur, aldus het KMI.


Weerbericht - Droog met later op de dag opklaringen
Gisteren, 07:42 Skynet
Maandag blijft het meestal droog en komen er geleidelijk opklaringen in de noordelijke helft van het land en in het centrum. De wolken in het zuiden van het land kunnen lang blijven hangen. De maxima schommelen tussen -2 graden op de Hoge Venen en +2 of +3 graden in Vlaanderen. De wind blijft matig uit oost tot noordoost. Dat meldt het KMI.


Het voelt nog kouder door ijzige wind

Zondag is het overwegend droog, maar nog altijd koud met maxima rond 2 graden in het centrum en -2 op de Hoge Venen. Er staat ook nog steeds een ijzige oosten- tot noordoostenwind, die het koudegevoel nog verder versterkt. Enkele in de zuidelijke landshelft kan wat lichte sneeuw vallen. Dat meldt het KMI.
Weerbericht - In de meeste regio's tot 1 cm sneeuw
Zaterdag, 07:06 Skynet
Zaterdagvoormiddag kan er soms wat lichte sneeuw vallen, maar in de loop van de namiddag wordt het droger. In de meeste regio's verwacht het KMI 1 cm sneeuw. Het is zeer koud voor de tijd van het jaar: de maxima liggen tussen de -2 in de Hoge Venen en 2 in Belgisch Lotharingen. In het centrum schommelen de temperaturen rond het vriespunt. Er staat een matige tot vrij krachtige, ijzige wind uit het noordoosten.


Weerbericht: het wordt weer wat kouder
12 Maart, 11:54 Skynet
Deze namiddag is het gedeeltelijk tot vaak zwaarbewolkt met perioden van regen of buien. De maxima liggen tussen 8 graden in de Hoge Venen en 14 graden in de Kempen. De wind waait matig tot soms vrij krachtig uit zuidwest met rukwinden tot 55 km/ h.


Weerbericht: opklaringen krijgen even de ruimte
11 Maart, 13:00 Skynet
Deze namiddag is er ruimte voor opklaringen en blijft het meestal droog. Ook morgen start droog, maar vanaf de middag neemt de regen stilaan weer over. Dat meldt het KMI.


Zondag start met regen en onweer

Een actieve storing heerst zondag lange tijd over het land. Plaatselijk kan er veel neerslag vallen en is er ook kans op onweer. In de namiddag stijgt de kans op opklaringen en zouden er meer droge momenten zijn.
Weerbericht - Regenbuien maken woensdag plaats voor droger weer
10 Maart, 13:00 Skynet
De week start regenachtig maar vanaf woensdag mogen we droger weer verwelkomen. Zondagnamiddag wordt het zwaarbewolkt en trekt een zone met lichte regen of buien vanuit Frankrijk over ons land. Dat meldt het KMI. Het wordt erg zacht, met maxima rond 11 ŗ 13 graden in de Ardennen en tot 14 of 16 graden elders, bij een overwegend matige zuidenwind.


Weerbericht - Zwaarbewolkt weer vrijdag alvorens zacht weekend
Vrijdag wordt het geleidelijk overal zwaarbewolkt met meestal lichte regen, eerst over de Ardennen en na de middag ook over het centrum en het noorden van het land. Maxima tussen 6 en 10 graden met een mati ge zuid tot zuidoostenwind. Het weekend wordt zeer zacht met temperaturen rond 15 graden maar het is zeer wisselvallig met regelmatig regen of buien, meldt het KMI.


Opklaringen, wolken en lokaal stevige buien

Woensdag wisselen opklaringen af met wolkenvelden, die buien voortbrengen. De buien kunnen lokaal redelijk fel zijn en gepaard gaan met korrelhagel of onweer. In de Ardennen kunnen ze soms winters zijn. Naar het einde van de namiddag neemt de buienneiging af en verbreden de opklaringen. De maxima liggen tussen 3 en 7 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 8 en 10 graden elders. De wind waait matig uit de zuidelijke sector, ruimend naar zuidwest tot westzuidwest. Dat meldt het KMI.
Weerbericht - Regen op komst
4 Maart, 07:12 Skynet Belgie
We sluiten de week af met opklaringen, behalve dan in de Ardennen en in Belgisch Lotharingen waar de lage wolken en de lokale mist een groot deel van de zondag hardnekkig zijn. Geleidelijk neemt de bewolking toe en in de loop van de namiddag gaat het regenen vanaf het westen en het zuidwesten. Over het noordoosten en het oosten kan het mogelijk nog tot de avond droog blijven. De maxima gaan van 4 graden in de Hoge Venen tot 11 graden in de Kempen. Er waait een overwegend matige wind uit zuidoostelijke richtingen, meldt het KMI.


Weerbericht - Maximumtemperaturen bereiken vandaag 8 graden
3 Maart, 13:06 Skynet
Er komt een einde aan de koudegolf. Na enkele ijskoude dagen stijgt het kwik vanmiddag tot 8 graden in het westen van het land. Vanaf morgen krijgen we temperaturen tot 10 graden. Dat meldt het KMI.


Weerbericht - Opletten voor ijsplekken en aanvriezende mist
3 Maart, 07:42 Skynet
De temperaturen stijgen zaterdag overal tot boven het vriespunt, maar deze ochtend blijft het opletten voor ijsplekken en lokaal aanvriezende mist. Dat zegt het KMI.


Weerbericht: volgende week opnieuw temperaturen boven vriespunt
2 Maart, 12:48 Skynet
Deze namiddag gaat de aanvriezende regen of ijzel overal over in sneeuw. Er kan een sneeuwlaagje van 1 tot 5 cm gevormd worden. Het kwik blijft steken in de buurt van het vriespunt.


Weerbericht - Sneeuw en regen op komst
2 Maart, 07:24 Skynet
Vrijdag is het meestal zwaarbewolkt, met in de ochtend plaatselijk een bui van sneeuw of, langs de Franse grens, aanvriezende regen. Vanaf de middag trekt een neerslagzone noordwaarts over ons land. In het zuiden en westen van het land valt er sneeuw en soms aanvriezende regen. Elders gaat het meestal om sneeuw. Pas op het eind van de namiddag of in de avond bereikt de neerslagzone het noorden van het land. De maxima liggen rond +2 graden in het centrum van het land en -2 graden in de Hoge Venen. In het binnenland staat er een matige oosten of zuidoosten wind, aan zee is de wind meestal vrij krachtig.


Weerbericht - Temperatuur kruipt boven vriespunt in Vlaanderen
1 Maart, 06:54 Skynet Belgie
Er komt donderdag in Vlaanderen weer een plusteken voor de temperatuur te staan. De maxima stijgen tot +2 graden. Vanaf het weekend wordt het nog zachter met af en toe regen. Dat meldt het KMI.


Weerbericht - Zonnig maar barkoude ijsdag
28 Februari, 06:54 Skynet Belgie
Woensdag krijgen we opnieuw zonnig maar koud vriesweer. In de loop van de namiddag komen vanuit Frankrijk hoge wolken binnen drijven, maar het blijft overal droog. De maxima liggen rond -8 graden in de Hoge Venen. Ook elders in het land blijft het vriezen met waarden rond -2 of -3 graden. De oostenwind wordt opnieuw matig tot vrij krachtig met stoten van 50 tot 60 kilometer per uur, voorspelt het KMI.


Weerbericht - Berekoude week
26 Februari, 07:24 Skynet
De dag begint zonnig, maar er verschijnen stilaan meer wolkenvelden. Vooral in de Ardennen en aan de kust zijn enkele sneeuwvlokken niet uitgesloten. Het is zeer koud met maxima rond het vriespunt in Laag- en Midden-BelgiŽ, en ten zuiden van Samber en Maas waarden tussen -2 en -6 graden. De matige tot vrij krachtige noordoostenwind vergroot het koudegevoel. We verwachten rukwinden van 50 tot 60 km/u. Dat meldt het KMI maandag.


Dat wordt bibberen: gure zondag in het verschiet

Vandaag wordt het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. De maxima liggen tussen -4 graden in de Hoge Venen en +1 graad in Vlaanderen bij een gure wind uit oost tot noordoost, zo voorspelt het KMI. ?s Avonds en ?s nachts is het helder of lichtbewolkt. Het gaat stevig vriezen met minima tussen -5 graden in het westen van het land en tot -12 graden in de Ardennen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be