NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesWallonie

2News.be / Trefwoorden / Wallonie

Toestand van WalloniŽ zorgwekkend: ?We lopen veertien jaar achter?
Woensdag, 16:48 Gazet v. Antwerpen

De socio-economische toestand van WalloniŽ is erop vooruitgegaan, maar blijft zorgwekkend. Dat zei Waals minister-president Willy Borsus (MR) woensdag in zijn ?staat van WalloniŽ?, in het Waals Parlement. Het bbp per inwoner in WalloniŽ ligt nu op het gemiddelde dat BelgiŽ en Vlaanderen in 2003 al haalden. ?We lopen dus veertien jaar achter?, zei Borsus.
Borsus: 'WalloniŽ loopt achter op Vlaanderen'
Woensdag, 12:57 De Tijd
12:25 Voor het eerst in dertig jaar telt WalloniŽ minder dan 200.000 werkzoekenden. Maar daarmee doet de regio het nog altijd stukken minder goed dan Vlaanderen.


Wallonie: Nabeschouwing Dmack
2 Mei, 10:18 Autosport
Een wedstrijd die drie dagen lang op het scherp van de snee werd betwist en waarin iedere gewonnen of verloren seconde het verschil kon maken ! Dat was het scenario waarin drie Skoda Fabia's afgelopen weekend onvoorwaardelijk voor de zege in de Rallye de Wallonie bleven knokken. Daarbij verdeelden ze niet alleen alle scratchtijden netjes onder elkaar... de drie tenoren pakten elk ook met een verschillende bandenfabrikant uit...


Wallonie: Opgave Guillaume de Mťvius en Louis Louka na crash
29 April, 10:18 Autosport
Guillaume de Mťvius en Louis Louka zullen de finish van de Rallye de Wallonie niet halen. Een crash in de zevende klassementsrit resulteerde in een opgave.


KMI waarschuwt voor hevig onweer zondag in Limburg en WalloniŽ
28 April, 12:12 Skynet
Het kan morgennamiddag en -avond tot felle onweersbuien komen die gepaard gaan met zware windstoten en hagel. Vooral de provincies Limburg en het grootste deel van WalloniŽ lopen kans om getroffen te worden. Dat zegt het KMI vandaag.


Wallonie: Verschueren leidt na zes proeven
28 April, 12:06 Autosport
Vincent Verschueren heeft zaterdagochtend de leiding genomen in de Rally van WalloniŽ en verdedigt nu een minieme voorsprong op Cťdric Cherain en Adrian Fernťmont. Na zes proeven heeft de Oost-Vlaming amper een luttele seconde voorgift op Cherain.


BRC Wallonie: Fernťmont leider na Citadelle
27 April, 23:30 Autosport
Adrian Fernťmont is na twee doortochten op de Citadelle van Namen de leider in de Rally van WalloniŽ, manche vier van het BRC. Hij gaat eerste leider Cťdric Cherain en kampioen Vincent Verschueren vooraf.


Wallonie: Voorbeschouwing van Patrick Snijers
27 April, 00:06 Autosport
Zoals de traditie het wil begint vrijdagavond de rally van WalloniŽ met een dubbele superspecial uitgetekend op de Citadel van Namen. De organisatoren zijn erin geslaagd om een sterk deelnemersveld bij elkaar te brengen met 16 R5?s. Daarnaast staan er nog eens zeven GT?s start waaronder Patrick Snijers met de Maes Porsche 997 GT3.


Verschueren op jacht in Wallonie
24 April, 18:42 Autosport
Manche vier van het Belgische rallykampioenschap 2018, de rally van WalloniŽ, staat komend weekend op het programma en voor de tweede keer op vier wedstrijden is er geen duel tussen Kris Princen en Vincent Verschueren, de topkandidaten op de titel, in de maak. Na het verstek van Verschueren in Spa, verzaakt Princen aan de Wallonie. Maar met Cťdric Cherain en Adrian Fernťmont, winnaar in Spa, krijgt Verschueren zeker geen vrijgeleide naar een overwinning.


Wallonie: Voorbeschouwing van Sťbastien Bedoret
24 April, 13:18 Autosport
Met een podiumplaats in de TAC Rally zorgden Sťbastien Bedoret en Thomas Walbrecq bij hun eerste rally met de ?KODA FABIA R5 van het Pevatec team voor ophef. De beschermelingen van ?KODA BelgiŽ en Freddy Loix reden in Tielt met panache naar de bronzen medaille, door in de afsluitende chronoritten hele goede tijden neer te zetten. Zullen hun ambities aan de vooravond van de Rallye de Wallonie, waarvan de start op vrijdag 27 april in Jambes wordt gegeven, wat scherper worden gesteld ?


Meer bedrijven over de kop in Brussel dan in heel WalloniŽ
3 April, 15:48 De Tijd
15:42 Voor het eerst zijn er in het Brussels Gewest tijdens het eerste trimester van een jaar meer faillissementen dan in heel WalloniŽ samen. Dat blijkt uit de nieuwste barometer van bedrijfsinformatiespec...


Dier houden in WalloniŽ kan alleen als u diploma hebt
20 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

WalloniŽ wil een diploma invoeren voor iedereen die een dier wil houden. Een examen afleggen hoeft niet. Maar wie geen papiertje kan voorleggen, kan geen dier kopen. Zo wil het gewest dierenmishandeling tegengaan. Ook Vlaanderen treedt harder op tegen dierenbeulen, maar dan met strengere gevangenisstraffen voor recidivisten.
Veel te veel zwangere vrouwen in Brussel en WalloniŽ niet ingeŽnt tegen kinkhoest
6 Maart, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Hoewel kinkhoest voor ernstige complicaties kan zorgen bij zuigelingen, liet in Brussel en WalloniŽ slechts 22 procent van de zwangere vrouwen zich in 2016 inenten tegen de luchtweginfectie. Dat percentage ligt veel te laag, zeker in vergelijking met Vlaanderen waar bijna 70 procent van de aanstaande moeders in 2016 een vaccin kreeg. De Onafhankelijke Ziekenfondsen roepen alle zwangere vrouwen daarom op om zich tijdens de zwangerschap te laten vaccineren.
WalloniŽ pioniert in ruimtetechnologie
6 Maart, 08:54 De Tijd
08:45 WalloniŽ staat sterk in ruimtevaarttechnologie. Met zwaartepunten rond Charleroi en Luik bokst de regio boven haar gewicht.


?Transgenders systematisch ondervraagd door politie in WalloniŽ?
2 Maart, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Sinds de nieuwe transgenderwet op 1 januari in werking trad, zijn verschillende transgenders door de politie verhoord. Dat zegt LGBTI-organisatie «avaria. De betrokkenen kregen bijvoorbeeld erg persoonlijke vragen over hun lichaam. Samen met enkele Waalse en Brusselse tegenhangers vraagt de organisatie minister van Justitie Koen Geens (CD&V) om actie te ondernemen.
Ernstige hinder bij TEC in WalloniŽ
27 Februari, 07:24 Skynet
De staking van ACOD om te protesteren tegen de pensioenhervormingsplannen van de federale regering zorgt in WalloniŽ voor ernstige hinder bij openbaarvervoermaatschappij TEC. Dat blijkt uit informatie op de websites van de TEC.


Pensioenen - Hinder op spoor in Vlaanderen, maar minder dan in WalloniŽ
27 Februari, 06:54 Skynet Belgie
Minder dan een trein op de twee rijdt dinsdagochtend in WalloniŽ. In Vlaanderen is de hinder beperkter. Dat blijkt dinsdag uit een eerste balans rond 5.30 uur. Volgens NMBS-woordvoerder Thierry Ney moeten de cijfers evenwel gerelativeerd worden op dit uur en gaan ze nog evolueren. "We zien geen enkele stakingspost op dit moment", zegt Ney.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be