NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Wagens

2News.be / Trefwoorden / Wagens

Hinder op A12 in Wilrijk na stevige botsing tussen wagens
Gisteren, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Het is aanschuiven op de A12 in Wilrijk richting Antwerpen na een zware aanrijding tussen twee personenwagens. Een van de betrokken bestuurders moest door de brandweer uit zijn wrak bevrijd worden.
Explosies beschadigen wagens en gevels in Deurne, politie gaat uit van kwaad opzet
Vrijdag, 07:42 Skynet
In het Antwerpse district Deurne zijn afgelopen nacht zowat 15 wagens en enkele gevels van woningen beschadigd door twee explosies. Dat zegt de lokale politie. Er vielen geen gewonden. De federale gerechtelijke politie is een onderzoek gestart en het labo en ontmijningsdienst Dovo zijn ter plaatse geroepen om vaststellingen te doen, want de politie gaat uit van kwaad opzet.


Straat in Deurne opgeschrikt door twee bomexplosies, heel wat schade aan huizen en wagens
Vrijdag, 06:48 Gazet v. Antwerpen

De Van Heystvelstraat in Deurne, een zijstraat van de Lakborslei is afgelopen nacht opgeschrikt door twee luide knallen. De explosies werden vermoedelijk veroorzaakt door een soort spijkerbommen die heel wat materiële schade veroorzaakten.
Prologue: 35 wagens aanwezig - 13 doen een nachtje door.
12 Maart, 16:36 Autosport
35 wagens zullen begin april deelnemen aan de FIA WEC Prologue testdagen, die na Monza vorig jaar ditmaal weer plaatsvinden op het circuit van Paul Ricard. Slechts één wagen ontbreekt op het appel. Oreca is er namelijk niet in geslaagd om Rebellion Racing tijdig een tweede exemplaar van de nieuwe R13 te voorzien. Fernando Alonso zal er bij Toyota niet bijzijn wegens F1 verplichtingen, alsook de twee Japanse Toyota piloten die dan weerhouden zijn door deelname aan het Super GT kampioenschap.


Belgische staat verliest inkomsten door uitstootwaarden wagens bij labotests
10 Maart, 10:00 Skynet
Het verschil tussen de CO2-uitstoot van een voertuig bij labotests en die op de weg hebben een impact op de fiscale inkomsten van de Belgische staat. Die zag zo in 2016 212 miljoen euro in rook opgaan, zo blijkt uit een studie van Green Budget Europe en Green Budget Germany, die Le Soir kon inkijken. In de periode 2010-2016 gaat het om 687 miljoen euro.


Minder dan vier op tien verkochte wagens is diesel

Het afkalven van het aandeel dieselvoertuigen bij nieuwe auto?s gaat voort. Nog geen vier op tien nieuw ingeschreven wagens in België zijn diesels. Dat blijkt uit cijfers van sectorfederatie Febiac.
Suzuka 10H: Nu al 27 wagens op deelnemerslijst
3 Maart, 12:24 Autosport
De Suzuka 10 Hours lijkt een schot in de roos te worden. De race vervangt de Sepang 12H op de kalender van de Intercontinental GT Challenge en kan een half jaar op voorhand al een eerste deelnemerslijst van 27 wagens voorleggen. Ook met de diversiteit zit het wel snor, met maar liefst 12 constructeurs die present tekenen. Het merendeel van de deelnemers komt uit Japan zelf. Vier van de vijf full-season IGTC constructeurs (Mercedes-AMG, Bentley, Audi en Porsche) staan al op de lijst, enkel op een vertegenwoordiger van McLaren is het nog wachten.


Trump dreigt in staal-twist met invoerbelasting op Europese auto's
3 Maart, 21:48 NOS nieuws

Na heffingen op staal, dreigt Donald Trump ook invoerbelasting te heffen op Europese auto's. Met de aankondiging op Twitter bijt de Amerikaanse president zich verder vast in het economische gebekvecht met de EU.

Donderdag kondigde hij aan de importheffingen op staal en aluminium te verhogen. De EU dreigt met een tegenreactie, mocht Trump inderdaad deze week zijn handtekening zetten onder het plan Economen vrezen een mondiale handelsoorlog.

Harley Davidson en spijkerbroeken

Trumps meest recente uitspraken lijken ontlokt door Jean-Claude Juncker. De voorzitter van de Europese Commissie zei in een interview ook wel een paar Amerikaanse producten te kennen waarvoor de belastingen omhoog kunnen: bourbon, Harley Davidson en spijkerbroeken bijvoorbeeld.

Verder mag Trump "een scherpe reactie" verwachten van de Europese Commissie, als hij zijn voornemen voor staalheffingen doorzet. Volgens persbureau Reuters willen de Europese leiders reageren met een importheffing van 25 procent.

'Easy to win'

"Handelsoorlogen zijn goed en makkelijk te winnen (trade wars are good and easy to win)", was Trumps antwoord daarop.

Roberto Azevedo, directeur van de WTO, ziet dat anders: "Een handelsoorlog is in niemands belang." De Wereldhandelsorganisatie vreest bovendien dat Trumps staalplan de internationale handel "serieus zal schaden".

Op het gebied van importheffingen op staal zal China ernstig worden getroffen. Ook Canada, Japan en Zuid-Korea exporteren veel staal en aluminium naar de VS. Directeur van Tata Steel Nederland, het voormalige Hoogovens, zegt in de Volkskrant dat zijn bedrijf jaarlijks voor een half miljard euro per jaar aan staal aan de VS verkoopt.
8KS bevestigt twee wagens voor het volledige seizoen
16 Februari, 21:12 Autosport
8KS, het team van de Claudio Cappelli, betwist in 2018 het volledige seizoen van de VW Fun Cup met twee wagens. De Italiaanse teameigenaar zal zelf het stuur nemen van de wagen met #285 die hij deelt met de Brit Sean McInerney. De bolide #258 wordt voor de beide race op de omloop van Spa-Francorchamps bemand door de familie Noberasco, in de overige races zijn het Frederico Sordini en Andrea Portatadino die de wagen de sporen geven.


Teams testen voor eerste maal nieuwe Formule 2 wagens
14 Februari, 22:24 Autosport
Op het circuit van Magny-Cours in Frankrijk konden de Formule 2-teams voor de eerste maal kennismaken met de nieuwe Formule 2-bolide uitgerust met een turbomotor en voorzien van het Halo veiligheidssysteem. Er was voorlopig slechts één wagen per team beschikbaar en Carlin en Charouz Racing maakten hun debuut in de serie.


Zakspeed Racing met twee wagens naar ADAC GT
9 Februari, 11:36 Autosport
Zakspeed Racing bestaat in 2018 50 jaar en dat wil het team vieren met een nieuwe titel in het ADAC GT. Met dit ambitieuze doel voor ogen lijfde Zakspeed BKK Mobil Oil Racing tweevoudig kampioen Sebastian Asch in om een van de twee Mercedes AMG GT3 te besturen. Luca Stolz, die vorig jaar voor het team uitkwam in het ADAC GT, behoudt zijn zitje.


Slechts 20 wagens op de inschrijvingslijst voor het FIA F2
9 Februari, 00:12 Autosport
De FIA heeft de namen vrij gegeven van de teams die dit jaar deelnemen aan het FIA Formula 2 kampioenschap. Op die lijst prijken de namen van slechts 10 teams, twee minder dus dan oorspronkelijk verwacht werd, wat maakt dat er dit seizoen slechts 20 wagens aan de start zullen verschijnen van de races.


Joyriders maken misbruik van nieuwe Poppy-wagens
2 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

De wagens van het nieuwe autodeelsysteem Poppy worden in Antwerpen misbruikt en er wordt zelfs fraude gepleegd door gebruikers van de auto's. U heeft ze mogelijk ook al zien rondrijden, de rode wagens die je overal in de stad met een klik op de smartphone kan openen, starten en uitlenen. Bij Poppy hebben ze tachtig gebruikers moeten weigeren, onder andere omdat ze zonder rijbewijs of roekeloos reden. Op twee weken tijd telt Poppy al tientallen ongevallen.
Botsing tussen twee wagens: man lichtgewond
1 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Een man heeft woensdagochtend lichte verwondingen opgelopen bij een ongeval aan het kruispunt van de Generaal Lemanstraat en de De Merodelei in Antwerpen. De hulpdiensten waren nadien even in de weer met het opkuisen van het wegdek, dat bezaaid lag met brokstukken en glas.
Shell verdubbelt winst dankzij flink gestegen olieprijs: vorig jaar bijna 13 miljard euro
1 Februari, 11:24 Volkskrant
De winst van Shell is vorig jaar ruim verdubbeld naar 15,8 miljard dollar (12,7 miljard euro). Dat kwam vooral doordat vorig jaar de olieprijs flink herstelde. In 2017 steeg de gemiddelde olieprijs naar 54 dollar per vat, waar hij in 2016 nog gemiddeld 42 dollar bedroeg. Shell is bijna klaar met het verwerken van de grootste bedrijfsovername uit de Nederlandse geschiedenis: de overname van het Bri


Bathurst 12: Deze 10 wagens houdt u best in de gaten
31 Januari, 21:12 Autosport
De - natte - winter is nog volop aan de gang, maar toch wordt er in diverse uithoeken van deze planeet op hoog niveau geracet. In januari waren er de etmaalraces van Dubai en Daytona en het eerste weekend van februari staat in het teken van de 12 Uur van Bathurst, de eerste confrontatie in de Intercontinental GT Challenge 2018. Deze teams maken volgens Autosport.be kans op de overwinning in Australië.


BAM! Dit zijn de nieuwe Formule E-wagens
30 Januari, 15:18 AutoBlog
De serie die stiekem nog spannender is dan de Formule 1 onthult een gigantisch gave bolide voor het nieuwe seizoen. Welkom allen, bij de toekomst van autosport. Ik geef het niet graag toe, maar het heeft er alle schijn naar dat de meeste fossiele brandstoffen op termijn plaats moeten gaan maken voor batterijen. Met name […]


Eerste nieuwe publieke laadpaal voor elektrische wagens
Netbeheerders Eandis en Infrax plaatsen dit jaar de eerste 750 van in totaal 2500 nieuwe publieke laadpalen voor elektrische wagens in Vlaanderen. In elke gemeente komt dit jaar al minstens één laadpaal te staan. Het eerste exemplaar in Herenthout werd zopas ingehuldigd.


Nieuwe generatie Formule E wagens uitgerust met Halo
28 Januari, 11:00 Autosport
Voor het seizoen 2018-2019 zullen de Formule e-wagens, voor het eerst sinds de creatie van het kampioenschap nu bijna vijf jaar geleden, een grondige update krijgen. Ook de look van de wagens zal aangepakt worden en de organisatie gaf dit weekend een teaser vrij waarop een glimp van de nieuwe bolide valt te ontwaren. Duidelijk is wel dat de wagen uitgerust is met een Halo veiligheidssysteem zoals dit nu ook in de Formule 1 en Formule 2 van toepassing is.


Zes inbraken in wagens in één nacht tijd: ?Ik kocht mijn BMW pas vlak voor Kerstmis?
26 Januari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

In Putte en Onze-Lieve-Vrouw-Waver werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in zes wagens. Volgens de politie gaat het allicht om een rondtrekkende bende die internationaal opereert en ook in ons land al meermaals toesloeg. Vooral onderdelen van BMW's worden geviseerd, maar ook andere luxueuze merken blijven niet gespaard.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be