NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Waalse

2News.be / Trefwoorden / Waalse

Jonge werkzoekenden opgeleid tot bartender
Drankenconcern Diageo lanceert in samenwerking met Horeca Vorming Vlaanderen en VDAB Learning for Life, een intensief opleidingsprogramma voor jonge werkzoekenden. Gedurende acht weken volgen 14 jongeren een programma dat hen voorbereidt op een baan als bartender. Het project richt zich specifiek op jonge werkzoekenden tot 26 jaar in de regio Antwerpen en gaat van start op 5 maart.


Jupiler Pro League - Lokeren riskeert 2.000 euro voor projectielen en anti-Waalse gezangen

Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft in totaal 2.000 euro boete gevorderd als sanctie tegen Lokeren, dat zich moest verdedigen voor supportersincidenten in de thuismatch tegen Standard op 3 februari.
Club Brugge-Genk en Waalse derby op menu 27e speeldag
Donderdag, 10:00 Skynet Sport
Leider Club Brugge speelt zaterdag (20u30) gastheer voor Racing Genk op de 27e speeldag in de Jupiler Pro League. Zondag (18u00) is het uitkijken naar de Waalse derby tussen Charleroi en Standard.


Vlaanderen wil elk jaar 2.500 Waalse werkzoekenden extra
5 Februari, 17:06 Skynet Economie
Vlaanderen wil elk jaar 2.500 Waalse werkzoekenden extra naar onze bedrijven halen, nu er in sommige regio's sprake is van een quasi volledige tewerkstelling. Ministers Philippe Muyters en Pierre-Yves Jeholet tekenden een overeenkomst, onder meer voor de nodige taalopleidingen.


Vlaanderen wil elk jaar 2.500 Waalse werkzoekenden extra
5 Februari, 17:24 De Tijd
16:56 Vlaanderen wil elk jaar 2.500 Waalse werkzoekenden extra naar onze bedrijven halen, nu er in sommige regio's sprake is van een quasi volledige tewerkstelling. Ministers Philippe Muyters en Pierre-Yves...


Carrefour - Carrefour kreeg voorbije jaren geen Waalse regionale steun
1 Februari, 18:18 Skynet
De Franse supermarktketen Carrefour heeft de voorbije jaren geen Waalse regionale steun gekregen. Dat heeft Waals minister van Werk en Economie Pierre-Yves Jeholet vandaag gezegd in de bevoegde commissie van het Waals Parlement. Carrefour kondigde vorige week een herstructurering aan waarbij in België 1.233 banen bedreigd worden.


Waalse veehouders protesteren in Brussel tegen vrijhandelsakkoord met Zuid-Amerika
30 Januari, 00:18 Skynet Economie
Waalse veehouders hebben actie gevoerd aan het Brusselse Schumanplein, vlak bij de Europese instellingen. Op initiatief van de Waalse landbouwersvereniging Fugea waren ze met een tiental tractoren vanuit Henegouwen naar de hoofdstad getrokken om te protesteren tegen de huidige plannen voor een vrijhandelsakkoord tussen de EU en de Zuid-Amerikaanse landen.


Waalse maker van ?trage camera's I-Movix is failliet
29 Januari, 11:24 De Tijd
11:17 I-Movix uit Bergen, dat technologie maakt om tv-beelden extreem te vertragen, is failliet verklaard. Het bedrijf verloor klanten en vind geen nieuwe financiering meer.


Waalse landbouwersvereniging protesteert maandag aan Schuman
26 Januari, 20:48 Skynet Belgie
Een tiental tractoren trekt maandag in colonne van Henegouwen naar Brussel. De actie is een initiatief van de Waalse landbouwersvereniging Fugea. Die wil de moeilijkheden van de boeren en de risico's voor de veeteelt aankaarten bij de Europese ministers van Landbouw, die dan een vergadering hebben. De actie vindt om 11 uur plaats aan het Schumanplein.


Legendarische helling uit Luik-Bastenaken-Luik moet ook Waalse Pijl zwaarder maken
25 Januari, 20:24 Gazet v. Antwerpen

La Redoute, traditioneel scherprechter in Luik-Bastenaken-Luik, wordt dit jaar voor het eerst ook in de Waalse Pijl beklommen. De helling van 2 kilometer aan gemiddeld 8,9 procent is na 82 kilometer de tweede van elf hindernissen in de 82e editie van de Ardennenklassieker, die sinds 2011 deel uitmaakt van de WorldTour.
Waalse export gevangen in vicieuze cirkel
21 Januari, 16:42 De Tijd
16:10 Internationalisering staat niet hoog op de agenda van de meeste Waalse ondernemers en bedrijfsleiders, stelt de consultant EY in een rapport over de groeiperspectieven van de Waalse bedrijven. De onde...


Waalse radiopresentator neemt ontslag na vraag over verkrachting tijdens ochtendshow
15 Januari, 10:30 Gazet v. Antwerpen

De Franstalige radiopresentator Benjamin Maréchal heeft maandag aangekondigd dat hij een andere functie zal opnemen binnen de RTBF. De beslissing komt er na een opmerkelijke uitspraak in zijn radioshow ?C?est vous qui le dites!? op Vivacité vorige week vrijdag.
Waalse derby ontaardt compleet: supporters van La Louvière ranselen spelers van tegenstander af
15 Januari, 07:30 Gazet v. Antwerpen
De Waalse derby in de Derde Amateurklasse tussen Francs Borains en La Louvière (2-1) is compleet ontaard. Ongeveer 40 bezoekende fans bestormden het veld en ranselden enkele spelers van de thuisploeg af. Enkelen van hen raakten gewond, onder meer de kapitein en de doelman kregen rake klappen.


EU wil 486 miljoen euro investeren in supercomputer-initiatief
11 Januari, 13:30 Tweakers
De Europese Commissie heeft bekendgemaakt van plan te zijn 486 miljoen euro te investeren in het zogenaamde EuroHPC-project, dat de aanschaf van supercomputers behelst. De EU verwacht eenzelfde bedrag van de dertien lidstaten die aan het project deelnemen.


Standard dient klacht in tegen ?auteurs van racistische en anti-Waalse kreten? in Kortrijk

Standard blijft niet bij de pakken zitten na de wedstrijd tegen Kortrijk, eind december. ?Standard besliste om een strafrechterlijke klacht in te dienen tegen de auteurs van de racistische kreten en de anti-Waalse gezangen die gehoord werden tijdens de match?, klinkt het op de site van de Rouches. Tijdens de wedstrijd raakten de gemoederen verhit na de rode kaart voor Standard-speler Uche Agbo.
Waalse subsidies lokken Oostenrijkse specialist in hartfalen naar Luik
5 Januari, 11:54 De Tijd
11:48 Het Oostenrijks bedrijf Miracor Medical verhuist naar Luik, aangemoedigd door Waalse subsidies. Het bedrijf kon hier 25 miljoen euro ophalen voor zijn katheter, een oplossing tegen hartfalen.


Waalse overheid snelt Hamon nogmaals te hulp
27 December 2017, 01:06 De Tijd
01:03 De Waalse overheidsholding Sogepa is van plan ?minstens 20 miljoen euro? te investeren in de engineeringgroep Hamon.


Waalse vrederechter legt zwartrijder op de trein zware geldboete op, Antwerpse vrederechter is veel milder voor gelijkaardig vergrijp
26 December 2017, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Vrederechters in ons land oordelen zeer uiteenlopend over de financiële eisen van de NMBS tegenover reizigers die meerdere keren op de trein betrapt werden zonder geldig vervoerbewijs. Dat blijkt uit een analyse door Test-Aankoop van drie vonnissen. De consumentenorganisatie vindt het terecht dat de NMBS dergelijke boetes oplegt, maar vindt ze ?vaak buiten proportie?.
Waalse supporters van Anderlecht verduidelijken boycot voor thuismatch tegen Eupen
21 December 2017, 20:12 Gazet v. Antwerpen

Het overkoepelend orgaan van Waalse supportersvereniging van Anderlecht (AFSA) heeft in een open brief een verklaring gegeven voor de oproep van sommige Waalse fanclubs om de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Eupen te boycotten. ?Sommige supporters zijn de gang van zaken kotsbeu en dat kan je hen moeilijk kwalijk nemen?, klinkt het.
Waalse microfabriekjes voor Bill Gates krijgen extra kapitaal
15 December 2017, 14:24 De Tijd
14:02 Het Waalse biotechbedrijf Univercells heeft 3 miljoen euro opgehaald. Net een jaar geleden kreeg Univercells nog 12 miljoen euro van de Bill en Melinda Gates Foundation om een goedkoop vaccin tegen po...

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be