NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vrouwen

2News.be / Trefwoorden / Vrouwen

N-VA moet op zoek naar vrouwen op de lijst
Vandaag, 03:06 Gazet v. Antwerpen

Lijsttrekker Paul Van Miert en voorzitter Els Baeten hebben de ploeg waarmee de N-VA naar de verkiezingen wil, voorgesteld. Daarin zitten opvallend weinig vrouwen. Maar ook geen overlopers.
Adviesraad Chemie breidt uit met 2 vrouwen
Gisteren, 20:30 Gazet v. Antwerpen
De Adviesraad Chemische bedrijven vergaderde zopas in de zalen ?Lillo? en ?Saeftinge? van Evonik te Lillo. Dat gebeurde op initiatief van Monsanto dat een beroep deed op het collega-bedrijf wegens moeilijke bereikbaarheid. De bijeenkomst stond onder voorzitterschap van Alida De Bie (ere-burgemeester van Stabroek) en kreeg twee interessante spreekbeurten voorgeschoteld.


Romantiek op de modeweek: mannen en vrouwen kussen innig op de catwalk
Gisteren, 14:30 Gazet v. Antwerpen

Tijdens de modeshow van het Italiaanse label Etro in Milaan lag de focus niet alleen op de romantische kledij voor komende lente. De mannelijke en vrouwelijke modellen van verschillende leeftijden droegen bij aan de sfeer en begonnen te kussen op de catwalk. Dat leverde spontane kiekjes op, alsof ze uit een klassieke liefdesfilm kwamen.
Vrouwen zijn lovend over deze mascara, en hij is helemaal niet duur
Gisteren, 13:54 Gazet v. Antwerpen
Het doel van een mascara? De wimpers verlengen en je een duizelingwekkende blik bezorgen. De keuze in het beautyrek is enorm, maar veel dames uiten nu via het internet hun enthousiasme voor één bepaald product.


Vrouwen mogen voor het eerst Saoedisch voetbalstadion binnen
Gisteren, 09:06 Gazet v. Antwerpen

In Saoedi-Arabië zijn vrouwen zaterdag voor het eerst toegelaten in een stadion. De reden was de 87ste verjaardag van het olierijke koninkrijk die dit weekend wordt opgeluisterd met concerten en andere voorstellingen.
Saoedi's zetten poort van stadion voor het eerst open voor vrouwen
Gisteren, 05:12 Skynet
In Saoedi-Arabië zijn vrouwen zaterdag voor het eerst toegelaten in een stadion. De reden was de 87ste verjaardag van het olierijke koninkrijk die dit weekend wordt opgeluisterd met concerten en andere voorstellingen. De regering hoopt met dit soort van feestelijkheden het patriottisme en de levensstandaard te verbeteren. Dat schrijft Reuters zondag.


Blaak pakt ondanks val zege bij WK-wegwedstrijd vrouwen
Zaterdag, 21:06 Volkskrant
Op de teambespreking voor de wegwedstrijd besloot bondscoach Thorwald Veneberg er maar eens wat voetbalmetaforen in te gooien bij de vrouwen. Ze zouden gaan totaalfietsen, een knipoog naar het totaalvoetbal van Nederland op het WK 1974. En niet alleen de spitsen mochten scoren, ook de middenvelders. Chantal Blaak is zo'n middenvelder. Een hardwerkende, type Jan Wouters: nooit te beroerd om het vui


Nederlandse vrouwen plassen uit protest in urinoirs
Zaterdag, 20:12 Skynet
In een aantal steden in Nederland hebben vrouwen zaterdag uit protest geplast in urinoirs, om het gebrek aan toiletten voor vrouwen in de openbare ruimte aan te klagen. De organisatoren weet niet hoeveel vrouwen in totaal hebben meegedaan, maar schat het aantal alleen al in de vier grote steden op enkele honderden.


Opinie: hoog tijd voor een ministersploeg met 50 procent vrouwen
Zaterdag, 16:18 Volkskrant
Je zou denken dat vrouwen en mannen wel gelijk vertegenwoordigd zouden zijn in de Nederlandse politiek, maar helaas. UN Women roept de formateurs op te zorgen dat Mark Rutte straks op het bordes staat met een ministersploeg met 50 procent vrouwen. Twee jaar geleden presenteerde Justin Trudeau zijn kersverse Canadese regering aan de pers. Toen een journalist vroeg waarom zijn kabinet voor de helft


Opnieuw zware aardbeving in zuiden van Mexico
Zaterdag, 16:18 NOS nieuws

Mexico is getroffen door een derde zware aardbeving in drie weken. De beving met een kracht van 6,1 vond plaats nabij de stad Matias Romero in de deelstaat Oaxaca, op ruim 600 kilometer van Mexico-City, waar dinsdag een zware aardbeving was. Over slachtoffers en schade is nog niets bekend.

Oaxaca is nog aan het bijkomen van een zware aardschok van twee weken geleden. Het epicentrum van de beving was toen vlak voor de Mexicaanse zuidkust. De kracht van de schok was 8,1. In de regio vielen zeker 65 doden.

Het epicentrum van de nieuwe beving is op het land, op zo'n 18 kilometer van de plaats Matias Romero op 9 kilometer diepte. De beving was te voelen in Mexico-City. Daar trilden gebouwen en ging het aardbevingsalarm af. Correspondent Cees Zoon, die vlak bij Mexico-City woont, zag zijn plafondlampen "licht bewegen".
Dit is nog steeds het populairste anticonceptiemiddel bij jonge vrouwen
Vrijdag, 22:12 Gazet v. Antwerpen

De ?pil? is nog steeds de populairste anticonceptiemethode voor Belgische vrouwen in de twintig. Net als hun moeders, de ?babyboomers?, geeft 74 procent van de millennials de voorkeur aan de pil, ondanks het uitgebreide gamma anticonceptiemethodes dat vandaag wordt aangeboden. Dat leert een internationale enquête ?Vrouwen en anticonceptie: van babyboomers tot millennials - is er echt iets veranderd?? in opdracht van chemieconcern Bayer. De studie wordt gepubliceerd naar aanleiding van de wereldwijde dag van de anticonceptie op 26 september.
Plassende vrouwen demonstreren alsnog in Amsterdam om wildplasboete
Vrijdag, 21:36 NOS nieuws

Op het Leidseplein in Amsterdam hebben zo'n tien vrouwen gedemonstreerd door op straat te plassen. Onder begeleiding van een sambaband plasten ze over het uitgeprinte vonnis heen van een vrouw die in het ongelijk werd gesteld nadat ze een wildplasboete had aangevochten.

Maandag oordeelde de rechter dat de vrouw in 2015 terecht een boete had gekregen voor wildpassen. Ze had die boete aangevochten, omdat ze naar eigen zeggen door het gebrek aan toiletmogelijkheden voor vrouwen in het centrum van Amsterdam geen andere optie had.

De rechter gaf haar ongelijk en zei dat ze desnoods gebruik had moeten makken van een plaskrul, een openbaar urinoir voor mannen dat open is aan de onderkant. Er was een vergelijkbare plasactie georganiseerd bij een plaskrul, maar die werd woensdag afgeblazen.

'De laatste druppel'

"Nood breekt wet", vinden de demonstranten, die alsnog besloten te wildplassen. Ze hadden gele ballonnen meegenomen waarop de tekst "de laatste druppel" stond geschreven. "47 jaar nadat de Dolle Mina's aan de kaak hadden gesteld dat vrouwen ook willen plassen, is er een rechter die beweert dat vrouwen in zo'n urinoir kunnen plassen", zeiden ze tegen NH Nieuws.

De vrouwen hadden zich op de actie voorbereid door veel water of bier te drinken.
Belgian Memorial Day brengt hulde aan vrouwen van Wereldoorlog 1
Vrijdag, 18:36 Gazet v. Antwerpen

Op de vierde editie van Belgian Memorial Day is vrijdag aan de Congreskolom in Brussel eer betuigd aan de vrouwen en hun actie in de Eerste Wereldoorlog. Volgens het Belgisch Nationaal Herdenkingscomité, dat aan de basis van het initiatief ligt, is het de eerste keer dat dit gebeurt.
Belgian Memorial Day brengt hulde aan vrouwen van Eerste Wereldoorlog
Vrijdag, 17:48 Skynet Belgie
Op de vierde editie van Belgian Memorial Day is vandaag aan de Congreskolom in Brussel eer betuigd aan de vrouwen en hun actie in de Eerste Wereldoorlog. Volgens het Belgisch Nationaal Herdenkingscomité, dat aan de basis van het initiatief ligt, is het de eerste keer dat dit gebeurt.


Zwangere vrouwen hebben weinig interesse in gesubsidieerde NIPT-test
Vrijdag, 15:36 Volkskrant
Het aanbieden van de NIPT-test aan zwangere vrouwen, sinds 1 april van dit jaar, heeft nauwelijks geleid tot meer prenatale screenings op onder meer het syndroom van Down. Ongeveer 40 procent van de vrouwen kiest daar nu voor, waar voor april rond de 35 procent zich liet testen. Toen werd alleen de minder betrouwbare combinatietest aangeboden en sommige vrouwen gingen voor de NIPT-test naar België


Italiaanse wint eerste wegrit op WK en is na de tijdrit opnieuw ongenaakbaar bij de vrouwen junioren
Vrijdag, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Elena Pirrone heeft de eerste wegrit op het WK wielrennen in Noorwegen gewonnen. Nadat ze eerder al de tijdrit won bij de vrouwen junioren, was het 18-jarige toptalent ook in de wegrit oppermachtig en pakte ze zo de dubbel. Het werd een waar slagveld maar Pirrone stak erbovenuit en won na een knappe solo. Het parcours is duidelijk zwaar genoeg om oorlog te maken, dus dat belooft voor de volgende wegritten in Bergen!
Eddy et les Vedettes eren fatale vrouwen en hun chansons
Vrijdag, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Eddy et les Vedettes brengen vanavond in De Roma Chansons Fatales, een eerbetoon aan Franse fatale vrouwen en dito chansons. Al staan Eddy en zijn vedetten ook stil bij de zangers die hun pad hebben gekruist.
Vrouwen en werknemers met lage lonen winnaars bij pensioen met punten

Als de berekeningswijze van de pensioenen zou worden vervangen door een puntensysteem, dan zouden vrouwen en werknemers met een laag loon meer pensioen krijgen. Dat blijkt uit een studie van het Planbureau, waarover De Morgen, De Tijd en L?Echo schrijven.
Gaan steden meer toiletten plaatsen? (En nog vier vragen over openbare wc's voor vrouwen)
Woensdag, 20:42 Volkskrant
Wildplassen is sinds de opmerkelijke uitspraak van de Amsterdamse kantonrechter een veelbesproken onderwerp. Maar waarom zijn er zo weinig urinoirs voor vrouwen en gaat er binnenkort wat aan gedaan worden? Een opmerkelijke uitspraak van een rechter in een rechtszaak over een wildplassende vrouw werd op social media met hoongelach onthaald. Volgens de rechter had de jonge vrouw gebruik kunnen maken


Belgische Fed Cup-vrouwen trekken begin 2018 naar Frankrijk
Woensdag, 17:42 Gazet v. Antwerpen

De Belgische Fed Cup-ploeg speelt in de eerste ronde van de Wereldgroep in 2018 in en tegen Frankrijk. Dat is het resultaat van de woensdag in Londen uitgevoerde loting.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be