NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vrouw


Gepensioneerde vrouw wint grootste lottojackpot in Russische geschiedenis
Gisteren, 18:30 Gazet v. Antwerpen

In Rusland heeft een gepensioneerde vrouw een lottojackpot van een half miljard roebel, omgerekend zo?n 7,2 miljoen euro, gewonnen. Dat is de grootste winst met de lotto die ooit werd uitbetaald in het land, zo berichtten de Russische persbureaus zaterdag.
Verhaal van vrouw die 'negentig kilo kwijtraakte' na vreselijke date, krijgt nog een staartje
Gisteren, 16:42 Gazet v. Antwerpen
"Nadat ik vorige avond walgelijk werd genoemd, ben ik er succesvol in geslaagd 90 kilo te verliezen". De tweet waarmee de Amerikaanse Miranda Blake afgelopen week haar date op het internet te kijk zette, ging in geen tijd het internet rond. Maar nu duikt een andere versie van de feiten op.


Nieuw bed van jonge vrouw verdwijnt spoorloos
Gisteren, 16:42 Gazet v. Antwerpen

In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg een nieuw bed pootjes, of eerder vleugels. Een 22-jarige vrouw die nog maar net in een woning in de Dambruggestraat was ingetrokken, had een nieuw bed gekocht. Nog voor ze haar bed kon uittesten was de jonge vrouw het echter al kwijt.
Spullen vrouw per ongeluk aan kringwinkel geschonken
De gemeente heeft per ongeluk de in het magazijn opgeslagen spullen van een vrouw aan de kringwinkel gegeven. De dame wil alles van hetzelfde merk terug.


Vrouw uit Groningen opgepakt voor moord uit 2010
Gisteren, 08:54 NOS nieuws

Een vrouw uit Groningen is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moord in 2010 op de 34-jarige Halil Erol. Het onderzoek zat lange tijd op slot, maar onlangs kreeg de politie nieuwe informatie binnen.

De verdachte, een vrouw van 39, werd gisteren opgepakt. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

Halil Erol verdween op 6 februari 2010. Zijn auto werd ruim een maand later uitgebrand gevonden in Haren (Gr.). Op 22 juni van dat jaar werden in een zak zijn ledematen gevonden net buiten Steenwijk, in Overijssel. De romp van Halil Erol werd eind januari 2013 gevonden in een natuurgebied in Wanneperveen, ruim tien kilometer van Steenwijk.

Het Openbaar Ministerie heeft al in 2010 een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak. Het tipgeld blijft beschikbaar.
?Wie weet speelt er in de toekomst wel een vrouw met ons mee?
Gisteren, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Ze zijn bij het brede publiek nog niet zo bekend als NoMoBS of Soufiane Eddyani, maar ze hebben wel duizenden fans in heel Europa. De Marokkaans-Antwerpse dakkagroep El Hilaal (het heelal) mist maar weinig Marokkaanse feestjes in onze stad.
Vrouw ontdekt schimmel in fles Coca-Cola
Vrijdag, 20:18 Gazet v. Antwerpen
Toen Karin Van Loon uit Nieuwmoer onlangs enkele colaflessen kocht bij Colruyt, bleek een ervan vanbinnen helemaal beschimmeld te zijn. ?De schade vond buiten ons productieproces plaats?, stelt Coca-Cola.


Vier jaar cel voor doodrijden vrouw in Loosdrecht
Vrijdag, 13:42 NOS nieuws

De man die vorig jaar in Loosdrecht een 19-jarige vrouw heeft doodgereden, krijgt vier jaar gevangenisstraf. De 54-jarige Walter van W. krijgt ook vijf jaar rijontzegging. Die gaat in nadat hij zijn straf heeft uitgezeten. Zijn 32-jarige zoon Casper krijgt honderd uur werkstraf en mag een jaar niet meer rijden.

Op 16 maart 2016 zouden ze ruim 100 kilometer te hard hebben gereden in de bebouwde kom van Loosdrecht. De vader raakte de auto van slachtoffer Fleur Balkestein in de zijkant, waardoor ze zwaargewond raakte. Ze overleed twee weken later in het ziekenhuis.

Vader en zoon zouden die avond een straatrace hebben gehouden. Getuigen zeiden in de rechtszaak dat de twee "misschien wel 200 kilometer per uur, bumper aan bumper" hebben gereden op een bochtige weg.

Stortvloed aan bewijs

De rechter gaat ervan uit dat de dood van Fleur te wijten is aan het rijgedrag van de vader. Hij had gedronken en te hard gereden. De rechtbank spreekt van een "wedstrijdachtig karakter". "Vader en zoon hebben een risico genomen. Als gevolg daarvan is Fleur overleden."

Er was een stortvloed aan bewijs beschikbaar, zegt de rechter. Die neemt het Walter van W. zeer kwalijk dat hij is blijven ontkennen dat hij te hard reed en dat hij geen berouw heeft getoond.

De rechter stelt dat zoon Casper wel heeft bijgedragen aan het verwerpelijke rijgedrag van zijn vader, maar niet zodanig dat hem ook medeplichtigheid kan worden verweten. Daarom kiest de rechtbank voor een taakstraf in combinatie met rijontzegging, in plaats van een celstraf.

Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden vijf jaar cel voor de vader, drie jaar voor de zoon en een rijontzegging van vijf jaar voor beiden.
Het parallel tussen de vrouw tegenover mij in de trein en mijn pluizige Adidasjes: ze konden beiden eigenlijk niet meer
Vrijdag, 02:14 Volkskrant
Deze column bevat expliciete teksten. Naast bomaanslagen, kapingen, frontale botsingen en overvallen te paard bestaat er een kans dat in de trein iemand tegenover je gaat zitten. Geen pretje. Dit keer nam plaats een tobberige vrouw uit het armoedige segment. Ze deed me denken aan mijn rode Adidasjes, ongeveer zoals de vleesindustrie me doet denken aan de Holocaust, Willem Melching. Dat wil zeggen:


McDrive gesloten? Deze hongerige vrouw dacht daar anders over
Donderdag, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Een Amerikaanse vrouw had - ondanks het nachtelijke uur - blijkbaar erg veel trek in een lekker hapje, maar wilde niet wachten tot de restaurants weer opengingen. Dus wurmde ze zich maar door een raampje van een McDonald?s zodat ze frisdrank, hamburgers en zelfs een HappyMeal kon verorberen. De politie is echter niet opgezet met de inbraak en doet er nu alles aan om de hongerige dame te identificeren.
Dodelijk slachtoffer E40 is 19-jarige vrouw die in verkeerde richting reed
Donderdag, 12:42 Skynet
Het dodelijke slachtoffer van het ongeval op de E40 richting Brussel in Aalst is een 19-jarige vrouw die in de verkeerde richting de snelweg was opgereden. Dat melden de wegpolitie en de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De twee inzittenden van het aangereden voertuig werden in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.


Waarom het rijk van president Mugabe (93) en zijn vrouw ?Gucci Grace? definitief over lijkt te zijn
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De hoogbejaarde president van Zimbabwe, Robert Mugabe (93), heeft tijdens een geweldloze militaire coup huisarrest gekregen. Het leger bezet de belangrijkste strategische punten in de hoofdstad Harare, waar het gisteren verrassend rustig bleef.
Al bijna een ton voor vrouw die middelvinger opstak naar Trump
Woensdag, 12:48 NOS nieuws

Een geldinzamelingsactie voor de vrouw die eind oktober een middelvinger opstak naar president Trump heeft in bijna twee weken tijd bijna 100.000 dollar opgebracht. Om 12.00 uur stond de teller op 97.255 dollar.

Het geld is afkomstig van meer dan 4000 donateurs die haar steunen, omdat de 50-jarige vrouw haar baan verloor. "Juli Briskman is een inspiratie voor ons. Deze week hoorden we dat ze is ontslagen, omdat zij gebruikmaakte van rechten die wettelijk zijn vastgelegd", schreven de initiatiefnemers op gofundme.com.

Konvooi

Juli Briskman fietste 28 oktober op een weg in de Amerikaanse staat Virginia toen zij door het konvooi van president Trump werd ingehaald. Om te laten weten wat zij van hem vond, stak zij haar middelvinger in de lucht. Het moment werd vastgelegd door een fotograaf van het Witte Huis.

Nadat de foto viral was gegaan, besloot de 50-jarige Briskman haar werkgever in te lichten. Het bedrijf ontsloeg haar op staande voet, omdat zij de foto als profielfoto op Twitter en Facebook gebruikte. Dat was in strijd met het sociale mediabeleid van het bedrijf.

Dankbaar

Briskman maakte zich na haar ontslag grote zorgen. "Hoe betaal ik voor gezondheidszorg? Hoeveel spaargeld heb ik om de hypotheek en kosten van levensonderhoud te betalen? Hoe lang duurt het voor ik een andere baan vind?" schrijft ze in een dankwoord voor haar donateurs.

Het doel van de actie was om 100.000 dollar op te halen. Dat is dus bijna binnen. Het is niet bekend of de actie doorgaat zodra de 100.000 dollar is bereikt.
De enige vrouw in het truckersrestaurant heeft de toekomst
Woensdag, 02:12 Volkskrant
De Tweede Steeg ligt als een klein baken van troost in de oksel van de A1 en de A28. Een begrip voor truckers naast verkeersknelpunt Hoevelaken. Ik reed rond etenstijd naar het restaurant in de oude boerderij, om te horen of het weer een beetje de moeite waard is om vrachtwagenchauffeur te worden. Nederland heeft de komende twee jaar drieduizend extra truckers nodig, lieten de twee voornaamste bra


Opschudding in rechtbank: vrouw valt flauw wanneer ze schuldig wordt bevonden voor beramen huurmoord
Dinsdag, 22:00 Gazet v. Antwerpen

De uitspraak van een rechter in de Amerikaanse staat CaliforniŽ werd de 45-jarige beklaagde Diana Lovejoy op een gegeven moment te veel. Toen ze te horen kreeg dat ze schuldig werd bevonden voor het beramen van een huurmoord op haar ex-man, viel ze voor de ogen van alle aanwezigen flauw. Ze werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis.
Tweede vrouw beschuldigt Republikeins senaatskandidaat van aanranding
Maandag, 22:54 Skynet Buitenland
Er is maandag een tweede vrouw naar voor gekomen die Roy Moore, Republikeins kandidaat voor Alabama bij de senaatsverkiezingen, ervan beschuldigt haar als tiener aangerand te hebben, tientallen jaren geleden.


Chronisch zieke vrouw start crowdfunding voor chronisch zieke hond: ?Zonder Hayco gaat het met mij snel bergaf?
Maandag, 20:12 Gazet v. Antwerpen

De chronisch zieke Cynthia Vertongen (20) uit Schoten wil geld inzamelen voor Hayco, haar berner-sennenhond. Onlangs kreeg ze te horen dat ook Hayco chronisch ziek is. ?Onze band is enorm sterk?, zegt Cynthia. ?Als ik Hayco verlies, zal het ook met mij bergaf gaan.?
Vrouw bevalt opnieuw in paar minuten: ?Plots voelde ik haar hoofdje?
Maandag, 20:12 Gazet v. Antwerpen

Nadat Xander (2) zijn ouders Tom De Reys en Nicole Germay al had verrast door zo snel ter wereld te komen dat de bevalling thuis moest gebeuren, lapte zijn zusje het zopas nog een keer. Opnieuw was niet het ziekenhuis, maar de badkamer in de Zandstappenstraat de plek waar Finn geboren werd.
Vrouw wil opnieuw leren rijden? maar rijdt twee vitrines aan diggelen
Maandag, 14:48 Gazet v. Antwerpen

Een vrouw van 41 jaar reed zondagavond laat twee vitrines van een winkel aan de Bredabaan aan diggelen. De vrouw was al in het bezit van een rijbewijs, maar had al enige tijd niet meer gereden. Ze wilde opnieuw met de wagen gaan rijden en ging oefenen op het parkeerterrein daar.
30 jaar cel voor man die zijn vrouw en stiefdochter vermoordde
Maandag, 13:36 NOS nieuws

Een man uit Lelystad moet van het gerechtshof 30 jaar de cel in voor het doden van zijn vrouw en het verkrachten en vermoorden van zijn stiefdochter. Hij verborg de lichamen van de twee in de kruipruimte van hun huis.

Het Openbaar Ministerie had in hoger beroep levenslang geŽist tegen de man. De rechtbank veroordeelde hem vorig jaar juli ook tot 30 jaar cel en tbs met dwangverpleging.

De veroordeelde, Alex L., was in hoger beroep gegaan omdat hij de straf te zwaar vond, meldt Omroep Flevoland.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be