NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Vrijdag

2News.be / Trefwoorden / Vrijdag

Inschrijvingen voor de Balade des Legend Boucles Bastogne 2024 openen op vrijdag 1 maart
25 Februari, 00:01 Autosport
Nu de Legend Boucles @ Bastogne 2024 achter ons ligt, is het tijd voor het grote publiek om de prachtige wegen zelf te ontdekken! Op zaterdag 4 mei geeft de Balade des Legend Boucles Bastogne eigenaars van oldtimers of moderne auto's de kans om de wegen en paden te betreden die het parcours vormen of hebben gevormd van de winterklassieker georganiseerd door de Royal Automobile Club de Spa! Er is natuurlijk geen sprake van een wedstrijd, maar van een toertocht die met de grootste ernst wordt georganiseerd... maar dan in een gemoedelijke sfeer zonder competitie-aspiraties!

Lees meer: Inschrijvingen voor de Balade des Legend Boucles Bastogne 2024 openen op vrijdag 1 maart


Daytona 24H: Ook op vrijdag domineert Cadillac
28 Januari, 00:02 Autosport
Nee, Cadillac duldt geen tegenstand sinds de pole voor de Rolex 24. Na gisteren al elke sessie gedomineerd te hebben, was er ook vrijdag niets te beginnen tegen Pipo Derani en Action Express Racing. De Braziliaan zette ook de laatste sessie voor de race naar zijn hand, voor de BMW M Team RLL #25 en Cadillac Racing. Bij de GTD's geeft Porsche nog altijd een sterke indruk.

Lees meer: Daytona 24H: Ook op vrijdag domineert Cadillac


Driedelige documentaire over Lil Kleine vanaf vrijdag te zien bij Prime Video
23 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Prime Video brengt op vrijdag 19 januari een driedelige documentairereeks uit over Lil Kleine. De rapper werd gevolgd nadat hij werd opgepakt voor de vermeende mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes.


Taxichauffeurs op Brussels Airport staken vrijdag wegens taalvereiste
2 Januari, 00:06 Skynet Economie
De taxichauffeurs die op Brussels Airport werkzaam zijn, zullen vrijdag gedurende 2,5 uur het werk neerleggen, zo werd donderdag beslist in overleg met de drie grootste vakbonden. Ze willen met hun actie protesteren tegen de plannen van het Vlaams gewest om hen vanaf 1 juli 2024 een taalexamen Nederlands (niveau B1) op te leggen.


Treinen naar Duitsland rijden vanavond en vrijdag niet door staking
8 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Internationale treinen naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland rijden donderdagavond en vrijdag niet door een staking op het Duitse spoor. Ook regionale treinen van Heerlen naar Aken vallen dan uit.


Acteur Matthew Perry vrijdag in besloten kring begraven in Los Angeles
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
Friends-acteur Matthew Perry is volgens entertainmentsite TMZ vrijdag begraven in Los Angeles. De ceremonie vond plaats in besloten kring. Op foto's die van een afstand zijn genomen is volgens TMZ te zien dat de dienst werd bijgewoond door familieleden en de overgebleven hoofdrolspelers van de hitserie Friends.


Mexico: Max Verstappen tweemaal de snelste op vrijdag
31 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Naar goede gewoonte klokte Max Verstappen (red bull) de snelste tijd in beide vrije sessies voor de GP van Mexico. In de tweede sessie klokte de Nederlander af op 1:18.686 en was daarmee 0,0119 seconde sneller dan Lando Norris (McLaren) en 0,266 seconde sneller dan Charles Leclerc (Ferrari).

Lees meer: Mexico: Max Verstappen tweemaal de snelste op vrijdag


Mesaanval in Arras - Bomalarm opgeheven in school in Arras waar vrijdag leraar werd vermoord
17 Oktober 2023, 00:06 Skynet Buitenland
Het bomalarm van maandagochtend in de school in het Noord-Franse Arras waar vrijdag een leraar werd vermoord door een geradicaliseerde oud-leerling, is rond de middag opgeheven. Dat laat de prefectuur van Pas-de-Calais maandagnamiddag weten op X.


Rubiales moet zich vrijdag voor rechter verantwoorden voor omstreden kus
13 September 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Luis Rubiales moet zich vrijdag voor de onderzoeksrechter in Madrid verantwoorden voor de kus die hij na de finale van het WK voetbal gaf aan speelster Jennifer Hermoso. De oud-voorzitter van de Spaanse voetbalbond wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en dwang.


Digital Services Act geldt vanaf vrijdag voor eerste grote onlineplatforms
27 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
De Digital Services Act is in werking getreden. Dat betekent dat negentien grote platforms vanaf vrijdag moeten voldoen aan eisen rondom desinformatie en transparantie. Op 1 januari wordt de wet actief voor andere platforms.


Circuit Zolder, vrijdag 21 juli 2023 ? Internationale testdag
24 Juli 2023, 00:03 Autosport
Wanneer de Internationale donderdag testdag plots op een vrijdag verreden wordt en dan ook nog in het teken staat van de Historic Grand Prix van aanstaand weekend, dan verwacht je eigenlijk alleen maar Oldtimers en historic cars op de piste.

Lees meer: Circuit Zolder, vrijdag 21 juli 2023 ? Internationale testdag


Fabrikant van statiegeldautomaten verwacht dat alle machines vrijdag weer werken
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
Tomra verwacht dat vrijdag alle offline gehaalde statiegeldautomaten weer moeten werken. Het bedrijf heeft een nieuw serverplatform waar de automaten op aangesloten worden. Sommige automaten werkten deze week niet meer, na een hack op het bedrijf.


Vakbonden Vlaams overheidspersoneel trekken vrijdag naar Brussel
17 Juni 2023, 00:06 Skynet Economie
De vakbonden van het Vlaamse overheidspersoneel trekken vrijdag naar Brussel. Ze verzamelen om 11.45 uur met militanten op het Martelaarsplein, zo melden ze donderdagavond in een persbericht.


Nick Schilder brengt vrijdag zijn eerste single zonder Simon uit
28 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Nick Schilder brengt vrijdag voor het eerst als soloartiest een single uit. Shatterproof is het eerste nummer dat de 39-jarige Volendammer zonder zangpartner Simon Keizer heeft gemaakt.


Omloop Vlaanderen: De wedstrijd wordt compacter, volledig nieuwe proef op vrijdag
28 Maart 2023, 00:02 Autosport
Een shakedown, een compacte wedstrijdavond op vrijdag en een volledige wedstrijddag op zaterdag. Voor heel wat teams en deelnemers maakt dit concept van de A&D Omloop van Vlaanderen een wedstrijd die op de kalender moet staan. Dit jaar gaat de beleving nog intenser zijn. De shakedown verhuist immers van woensdag naar donderdag. Hierdoor wordt de wedstrijd compacter wat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden door de teams.

Lees meer: Omloop Vlaanderen: De wedstrijd wordt compacter, volledig nieuwe proef op vrijdag


Woensdag en vrijdag opnieuw stakingen in streekvervoer, begin nieuwe reeks
20 Februari 2023, 03:03 NU.NL - Economie
Medewerkers in het streekvervoer leggen woensdag en vrijdag het werk neer. Volgens bestuurder Marijn van der Gaag van FNV Streekvervoer is "de grens bereikt".


Streekvervoer staakt woensdag en vrijdag opnieuw om uitblijven cao
20 Februari 2023, 00:42 NOS nieuws

Medewerkers in het streekvervoer gaan woensdag en vrijdag opnieuw staken voor een betere cao. Dat melden vakbond CNV en FNV. De bonden waarschuwen dat de stakingen van komende week het begin zullen zijn van een nieuwe reeks stakingen, die volgens CNV wel minimaal 48 uur van tevoren worden aangekondigd.

Twee weken geleden werd het werk in het regionale openbaar vervoer al stilgelegd voor vijf dagen, maar die staking leidde niet tot resultaat. Volgens de FNV was de actiebereidheid bij onder meer buschauffeurs in die periode hoog en reden veel bussen niet.

"Nog liever dan staken, willen werknemers in het streekvervoer gewoon op een fijne manier tegen een goed salaris hun werk doen", zegt FNV-bestuurder Marijn van der Gaag in een verklaring." Ze vinden het dan ook verschrikkelijk dat reizigers weer overlast moeten ervaren. Maar de oplossing daarvoor ligt echt bij de werkgevers."

De FNV wil een loonsverhoging die meestijgt met de inflatie en maatregelen tegen de werkdruk. Eergisteren zei Fred Kagie namens de werkgevers in het openbaar vervoer dat dat geld er niet is. De werkgevers bieden 8 procent loonsverhoging dit jaar.

"Vakbonden vinden dat we toch over deze eisen in gesprek moeten gaan, onder dreiging en druk van een al aangekondigde staking. Dat is voor ons geen basis om te praten. Staken brengt ons niet aan tafel", zei Kagie toen.

FNV-bestuurder Van der Gaag vindt dat de grens bereikt is. "De werkdruk is te hoog door de onregelmatige roosters en krappe rittijden. Als er niks verandert, is dat heel slecht voor de toekomst van het openbaar vervoer." Onder de cao Streekvervoer vallen zo'n 13.000 mensen.




Rani De Coninck vanaf vrijdag opnieuw te horen op Joe: ?Ik moet mijn verdriet niet langer binnenskamers onderdrukken?
3 Februari 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Rani De Coninck zal vanaf vrijdag opnieuw op radiozender Joe te horen zijn. De radiopresentatrice nam enkele weken pauze nadat ze overvallen werd door een oud verdriet. Nu wil ze het opnieuw proberen en daarom gaat ze nu radiomaken vanuit de bergen.




'Ambtenaren NL en VS praten vrijdag over chipexportrestricties naar China'
27 Januari 2023, 00:00 Tweakers
Nederlandse ambtenaren reizen binnenkort af naar Washington om te praten over chipexportrestricties naar China. Dat melden bronnen aan Reuters. Ambtenaren van Nederland en de VS zouden op vrijdag bijeenkomen en mogelijk deze maand nog een deal sluiten.


TUI-reizigers sinds vrijdag vast op Tenerife, en ze zullen er nog een nachtje moeten blijven
8 Januari 2023, 00:09 Gazet v. Antwerpen

Door een technisch defect zitten 189 passagiers van TUI sinds vrijdag vast op het Spaanse eiland Tenerife. De panne aan het vliegtuig is intussen hersteld, maar omdat de crew het maximum aantal ?vlieguren? heeft bereikt, kon de vlucht zaterdagavond niet meer opstijgen. De passagiers moeten nu een tweede extra nacht op hotel logeren.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn