NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vraagt

2News.be / Trefwoorden / Vraagt

Paus Franciscus vraagt vergiffenis voor kindermisbruik door Katholieke Kerk
Vandaag, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Paus Franciscus heeft in Chili aan het begin van zijn reis door Latijns-Amerika om vergiffenis gevraagd voor het misbruik van minderjarigen door een Chileense priester. ?We moeten er alles aan doen, opdat dit niet meer gebeurt?, zei Francisus dinsdag in het presidentieel paleis La Moneda, waar hij door staatshoofd Michelle Bachelet werd ontvangen.
Vakbond niet verrast door ?operatie slak? van treinbestuurder: ?Veel ongenoegen bij de treinbestuurders?

De christelijke spoorvakbond kan zich niet vinden in de actie van een treinbestuurder van de NMBS. Met het oog op ontslag om naar de beter betalende privésector over te stappen, heeft die deze week aan een slakkengangetje gereden. Verrast door de actie is de vakbond niet. ?Er is veel ongenoegen bij de treinbestuurders?, aldus Luc Piens, topman van de spoorvakbond.
Homans vraagt theologen om extremistische propaganda te counteren

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) wil samen met de KU Leuven terreurgroep Islamitische Staat (IS) op eigen terrein bestrijden. Theologen zullen op basis van de Koran boodschappen verspreiden die extremistische propaganda moeten weerleggen.
Peeters vraagt meer inspanningen om 55+'ers en allochtonen aan job te helpen
Woensdag, 17:54 Skynet
Minister van Werk en CD&V-vicepremier Kris Peeters stelt dat vooral moet worden ingezet op 55+'ers en allochtonen, zodat ze een passende job vinden. Hij zegt dat vandaag in een reactie op de voorstellen die N-VA opnieuw lanceerde rond de afschaffing van SWT, het vroegere brugpensioen, en de beperking van de werkloosheidsuitkering in de tijd.


Man vraagt vriendin ten huwelijk tijdens spelletje ?Time?s up?
Woensdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Het was tijd om een stapje verder te gaan in zijn relatie met Sierra, dacht een Amerikaanse jongeman. Hij wilde haar ten huwelijk vragen en deed dat op een erg creatieve manier. Geen grote show of bling bling, wel een leuk gezelschapsspelletje ?Time?s up?.
Vrouw brengt kerstboom op 4 januari terug naar winkel en vraagt geld terug ?omdat hij dood is?
9 Januari, 23:00 Gazet v. Antwerpen

Een Amerikaanse vrouw heeft het aangedurfd om vorige week haar kerstboom terug te brengen naar de winkel waar ze hem kocht en vervolgens het geld terug te vragen omdat de boom ?dood was?. Een omstander maakte een foto van het tafereel en postte die op Facebook.
ACV vraagt snel beslissing over Saeftinghedok
9 Januari, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Volgende week worden de studies over de mogelijke capaciteitsuitbreiding van de Antwerpse haven officieel via het internet openbaar gemaakt. Vooruitlopend daarop is de voorbije dagen reeds een polemiek losgebarsten over de vraag of dit al of niet een Saeftinghedok moet worden. Dinsdag mengde ook het ACV zich in het debat.
Juncker vraagt hoger budget EU
9 Januari, 09:12 De Tijd
08:34 Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker opent de strijd om het budget van de EU - en dus ook de Belgische bijdrage aan dat budget - te doen stijgen.


Griezmann vraagt waanzinnig salaris bij Man United
8 Januari, 14:18 Skynet
Antoine Griezmann verlaat volgende zomer wellicht Atlético Madrid. Volgens Britse media heeft de Fransman al zijn salariseisen bekendgemaakt aan Manchester United.


Trump vraagt 18 miljard van Congres voor grensmuur in ruil voor bescherming 'Dreamers'
6 Januari, 20:00 Skynet
De Amerikaanse president Donald Trump vraagt 18 miljard dollar (15 miljard euro) aan het Congres voor de eerste fase van de bouw van zijn grensmuur tussen de VS en Mexico. Dat blijkt uit een lijst immigratiemaategelen die het Witte Huis vrijdag heeft overgemaakt aan de Democraten. In ruil voor het geld belooft Trump de bescherming van jonge sans-papiers, schrijven de Amerikaanse media.


Ook tweede moordenaar Kitty Van Nieuwenhuysen (23) vraagt vrijlating
4 Januari, 22:42 Gazet v. Antwerpen

Cheikhni Nouredinne, een van de drie mannen die agente Kitty Van Nieuwenhuysen (23) om het leven hebben gebracht, heeft een verzoek ingediend om voorwaardelijk vrij te komen. Hij heeft een derde van zijn gevangenisstraf uitgezeten. Vorig jaar werd het verzoek van een andere dader nog afgewezen.
Spotify vraagt beursgang aan
4 Januari, 11:36 Emerce
Muziekdienst Spotify heeft net voor de jaarwisseling formulieren ingediend voor een beursgang aan de New York Stock Exchange.


Marktenchat 2018: u vraagt, de redactie antwoordt
2 Januari, 22:12 De Tijd
21:57 In de eerste chat van het nieuwe jaar blikt marktenredacteur Kurt Vansteeland achteruit en vooruit.


Bondsparket vraagt één speeldag schorsing voor opstootje na rode kaart voor Standard-speler
2 Januari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag één speeldag schorsing en een boete van 400 euro gevorderd tegen Standard-speler Uche Agbo, die zijn boekje te buiten ging nadat hij tegen KV Kortrijk werd uitgesloten.
Michel roept op tot nuance in migratiedebat
2 Januari, 12:03 De Tijd
11:29 Premier Charles Michel (MR) komt in een bericht op zijn persoonlijke Facebook-pagina terug op de heisa rond staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA)


Piloot vraagt collega ten huwelijk op vliegtuig: ?En dan kunnen we nu opstijgen?
2 Januari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Jon Emerson, een 24-jarige piloot, was al drie maanden aan het wachten op het ideale moment om zijn vriendin Lauren ten huwelijk te vragen. De twee leerden elkaar kennen op het werk en zijn sinds hun eerste ontmoeting onafscheidelijk. ?En daarom wil ik een stapje verdergaan?, klonk het bij de jongeman.
Sinds 1 januari kilometerheffing voor zwaar verkeer op N14: ?Tolheffing vraagt extra maatregelen in kernen?
2 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Vrachtwagenchauffeurs moeten vanaf dit jaar tol betalen op de gewest-weg N14 tussen het op- en afrittencomplex van de E34 in Zoersel en de ring van Lier. Zandhoven neemt bijkomende maatregelen om te vermijden dat chauffeurs nog meer door de dorpskernen gaan rijden.
Gemeente Berlaar vraagt om geen vuurwerk af te steken
31 December 2017, 16:30 Gazet v. Antwerpen
Omdat er in de nacht van 31 december 2017 op 1 januari 2018 felle rukwinden verwacht worden, houdt het afsteken van vuurwerk bijkomende risico's in. Vuurwerk afsteken op oudejaarsavond/nieuwjaarsdag is daardoor niet verantwoord.


Politieke onrust Congo - Congolese regering vraagt telecombedrijven sms en internet te blokkeren, dag voor betoging
30 December 2017, 22:48 Skynet
In een brief die de ronde doet op de sociale media vraagt de Congolese regering aan de verschillende telecomoperatoren om sms-verkeer en mobiel internet "uit staatsveiligheidsoverwegingen" onmogelijk te maken. Die opschorting wordt gevraagd vanaf zaterdag 18 uur en "tot nader order". Het nieuws werd bevestigd aan Reuters. Voor zondag hebben zowel oppositie, middenveld als de machtige katholieke kerk opgeroepen tot vreedzame betogingen tegen president Joseph Kabila. Op oudejaar 2016 bemiddelde de Kerk een akkoord tussen regime en oppositie dat Kabila nog tot eind 2017 de tijd gaf om verkiezingen te organiseren, maar dat Sylvesterakkoord werd dus niet gerespecteerd. Dat maakt Kabila voor zijn tegenstanders een illegitieme president vanaf 1 januari 2018.


België vraagt gegevens op van ?exotische' privéjets
30 December 2017, 01:30 De Tijd
01:03 Minister van Financiën Van Overtveldt vraagt bij luchtverkeersleider Eurocontrol, met hoofdzetel in Brussel, alle gegevens op van privéjets die leiden naar belastingparadijzen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be