NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Vraagt

2News.be / Trefwoorden / Vraagt

Personeel reinigingsfirma vraagt loon naar werken
Vandaag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer een kwart van het personeel van industrieel reinigingsbedrijf Peeters O.I.W. in Herentals heeft gisteren spontaan het werk neergelegd. Er is al een tijd onvrede over de uitbetaling van de lonen. Over een oplossing was vorige week al onderhandeld.
ACV vraagt meer fietsveiligheid naar Gentse Volvo- en Arcelorfabriek
Gisteren, 19:12 Skynet Belgie
Een 20-tal vakbondsmilitanten trok naar het stadhuis van Gent om schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) een 'oorkonde' te overhandigen. In die petitie kaarten ze enkele onveilige punten aan op de Kennedylaan, een weg richting belangrijke werkgevers in de Gentse haven als autobouwer Volvo en staalbedrijf Arcelor. Watteeuw erkent het probleem. "We wachten al 5 jaar op een fietspad en dat heeft alles te maken met onteigeningen."


Zuid-Koreaanse parket vraagt aanhouding van oud-president Lee
Gisteren, 13:42 Skynet
Het parket in Seoel heeft het gerecht gevraagd een aanhoudingsmandaat uit te vaardigen tegen oud-president Lee Myung-bak. Lee, die het land leidde van 2008 tot 2013 voor de conservatieven, wordt verdacht van corruptie. Hij zou voor miljoenen euro's aan steekpenningen hebben aanvaard. Hij ontkent de aantijgingen en heeft het over "politieke wraak". Het parket heeft de 76-jarige oud-president vorige week meer dan 21 uur lang verhoord.


Korpschef vraagt verlenging van zijn mandaat: ?Hij heeft het Antwerpse politiekorps in enkele jaren tijd hervormd?
Gisteren, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Het mandaat van de Antwerpse korpschef Serge Muyters (51) zit er bijna op. Muyters wil zijn werk bij de lokale politie graag afmaken en heeft daarom officieel een verlenging van zijn mandaat gevraagd.
Democraat vraagt Republikeinse leiders om steun voor Mueller
Zondag, 17:36 NOS nieuws

De Democratische leider in de Amerikaanse Senaat, Chuck Schumer, vraagt de Republikeinen om zich openlijk achter het onderzoek te scharen dat speciaal aanklager Robert Mueller doet naar de banden tussen Rusland en het campagneteam van Donald Trump in 2016.

In een verklaring veroordeelt Schumer de suggestie van de president dat het onderzoek van Mueller moet worden beŽindigd.

Schumer roept zijn Republikeinse collega's en in het bijzonder de partijleiders op duidelijk te maken dat stopzetting van het onderzoek en het ontslag van Mueller "het overschrijden van een rode lijn in onze democratie" zou betekenen.

"GEEN INMENGING"

De Republikeinse senator Lankford uit Oklahoma heeft al afstand genomen van de suggestie om het onderzoek stop te zetten. Hij zei in een interview dat Trump duidelijk gefrustreerd is. Wat er nu moet gebeuren is dat de aanklager zijn onderzoek afrondt en conclusies presenteert, zodat het Amerikaanse volk daarover een oordeel kan vellen, zei Lankford.

Trump advocaat John Dowd schreef zaterdag dat het Rusland-onderzoek moet worden beŽindigd. Trump zelf stuurde vandaag een tweet in de wereld met de volgende tekst. "Waarom zitten er in het team van Mueller 13 geharnaste Democraten, een paar Hillary-fanaten en geen enkele Republikein? En bovendien: er was GEEN INMENGING."

Onderzoeksleider Robert Mueller is overigens een Republikein.
Wegen en Verkeer vraagt voorzichtig te zijn onderweg
Zaterdag, 10:42 Skynet
De sneeuw die in de loop van deze voormiddag gevallen is, zal een negatief effect hebben op de wegdektemperaturen. Door die sneeuwval daalt de temperatuur van het wegdek tot onder het vriespunt, met kans op gladheid. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vraagt weggebruikers voorzichtig te zijn onderweg wanneer de neerslagzone actief of net gepasseerd is. Ook het KMI verwacht lokaal 1 tot 3 cm sneeuw. Daarom geldt vandaag van 10 tot 14 uur code geel voor gladheid, in heel BelgiŽ.


Apple vraagt patent aan op haptisch virtueel toetsenbord voor laptops
Vrijdag, 12:18 Tweakers
Apple heeft een patent aangevraagd voor een virtueel toetsenbord met haptische feedback, dat op een oppervlak weergegeven kan worden dat onderdeel is van een laptop. Daarnaast zou zo'n oppervlak in een los toetsenbord geÔntegreerd kunnen worden.


Trump jr. en vrouw Vanessa gaan scheiden
Vrijdag, 04:24 NOS nieuws

Donald Trump jr. en Vanessa Trump zetten een punt achter hun huwelijk. "Na twaalf jaar hebben we besloten elk onze eigen weg te gaan", laten ze weten in een gezamenlijke verklaring uitgegeven door The Trump Organization, waar Trump Jr. leidinggevende is.

Trump jr. trouwde in 2005 met model Vanessa Kay Haydon. Het stel, beiden 40 jaar, heeft samen vijf kinderen. "Zij blijven onze eerste prioriteit", laten ze in de verklaring weten.

De schoondochter van de president was eerder deze week nog in het nieuws omdat ze in haar appartement in Manhattan in New York een poederbrief had opengemaakt die gericht was aan haar man. Ze werd uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht maar het poeder bleek niet gevaarlijk.

Donald is de oudste zoon van de Amerikaanse president. Hij kwam het afgelopen jaar in het nieuws vanwege zijn rol tijdens de verkiezingscampagne van zijn vader. Hij had een ontmoeting met een Russische advocaat die hem belastende informatie over Hillary Clinton beloofde.
Unilever praat met iedereen, vraagt nooit wat en dwingt niets af. Het doet gewoon lang over beslissingen
Donderdag, 23:36 Volkskrant
Nu de Unileverbuit is veiliggesteld kan het grote Paul Polmanwatchen beginnen: deed hij het nu wel of niet vanwege de dividendbelasting, een cadeautje van 1,4 miljard euro per jaar aan de buitenlandse beleggers van multinationals? Vanwege de Brexit? Of de antivijandige-overnamemaatregelen, speciaal ingesteld voor lieden die wildkapitalistische Angelsaksische beloningen graag combineren met Rijnlan


Het tekort aan personeel in de zorg vraagt om zij-intreders. 'Het is fijn weer onderdeel te zijn van de maatschappij'
Woensdag, 02:36 Volkskrant
Zij-instromers en herintreders zijn meer dan welkom in de zorg, waar een groot tekort is aan personeel. Drie van hen vertellen over hun geslaagde overstap. Vandaag presenteert minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) nieuwe plannen om het alarmerende tekort aan zorgpersoneel aan te pakken. In de gezondheidszorg staan op dit moment 130.000 vacatures open en dat worden er elke dag meer. Het aantal o


Sp.a vraagt ontslag topman voedselagentschap
12 Maart, 08:30 De Tijd
08:13 Volgens de oppositiepartij heeft het federaal voedselagentschap (FAVV) niet kordaat genoeg gereageerd in het schandaal rond gesjoemel met vlees bij vleesverwerkingsbedrijf Veviba.


BBC wendt zich tot VN voor bescherming verslaggevers in Iran
12 Maart, 04:54 Volkskrant
De Britse omroep BBC heeft zich tot de Verenigde Naties gewend om hulp te vragen bij de bescherming van de rechten van zijn verslaggevers en hun familieleden in Iran. De Britse openbare omroep zegt dat de lokale autoriteiten de journalisten 'belagen'. 'Onze pogingen om de Iraanse autoriteiten over te halen om te stoppen met deze intimidatie worden compleet genegeerd', zegt algemeen directeur van d


WilmŤs: 'EU vraagt BelgiŽ tot 2,8 miljard euro extra per jaar'
10 Maart, 16:18 De Tijd
15:50 BelgiŽ zal in het meest extreme scenario 2,8 miljard euro extra per jaar moeten afdragen aan de Europese Unie. Dat blijkt uit een voorstel van de Europese Commissie in de aanloop naar de volgende meer...


Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.
Pasgehuwde bruid vraagt scheiding aan na zwaar geweld op baby door stiefpapa
10 Maart, 02:30 Gazet v. Antwerpen

De baby die vorige zaterdag op een trouwfeest in Veerle (Laakdal) een ernstig hersenletsel opliep nadat zijn stiefvader tilt was geslagen, mag vandaag het ziekenhuis verlaten. ?Met Noah komt normaal alles in orde?, zegt mama Vanessa (21).
Proximus League - Beerschot Wilrijk vraagt "toepassing gewone procedure" en werpt onontvankelijkheid op
9 Maart, 22:42 Skynet
Beerschot Wilrijk is ontsteld over de manier waarop het disciplinaire dossier van Alexander Maes afgehandeld wordt door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). De middenvelder van de Ratten moet heel uitzonderlijk zaterdagochtend (9u30) voor de Geschillencommissie Hoger Beroep verschijnen, zodat hem voor de return van de 1B-finale tegen Cercle Brugge nog een eventuele sanctie opgelegd kan worden.


Stad vraagt om meer respect voor afvalophalers en roept bewoners op gewicht van vuilzakken te beperken
6 Maart, 16:48 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen start vandaag/dinsdag een campagne die bewoners aanspoort om hun afval correct aan te bieden en hun restafvalzakken niet zwaarder te maken dan het maximaal toegelaten gewicht van 7,5 kg. De stad wil de bewoners aansporen meer respect op te brengen voor het zware werk van afvalophalers.
MPCC vraagt dat procedures op elkaar worden afgestemd (en dat Froome tijdelijk aan de kant wordt gezet)
6 Maart, 14:24 Gazet v. Antwerpen

De beweging voor een geloofwaardige wielersport MPCC vraagt aan de Internationale Wielerunie UCI en het wereldantidopingagentschap WADA om de procedures in het geval van een positieve of afwijkende dopingtest op elkaar af te stemmen en dat iedereen die het onderwerp is van een dopingzaak alvast tijdelijk op non-actief wordt geplaatst. Lees: Chris Froome zou momenteel niet aan wedstrijden mogen deelnemen.
Jasper van Kuijk vraagt zich af waarom auto's steeds maar grotere grilles krijgen
2 Maart, 15:30 Volkskrant
Denkfouten in hedendaags ontwerp gefileerd door innovatie-expert (en cabaretier) Jasper van Kuijk. Deze week: Grillegekte Na een aanrijding vind ik mezelf terug met een rol ducttape onder de voorbumper van mijn oude Volvo V50, zodat die toch mee op vakantie kan terwijl mijn autoschadeboer de benodigde onderdelen in huis haalt. 'Is het de eerste generatie V50 of die met de facelift?' had de schadeh


Bpost vraagt geld terug aan leveranciers
2 Maart, 01:06 De Tijd
01:00 Het overheidsbedrijf stuurt mails naar leveranciers met de vraag om 2 procent terug te storten van het gefactureerde bedrag van vorig jaar in ruil voor een ?goede relatie?.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be