NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesVoorwaarden

2News.be / Trefwoorden / Voorwaarden

Atoomagentschap: Iran houdt zich aan nucleair akkoord, maar kan beter
Gisteren, 20:12 NOS nieuws

Het lijkt erop dat Iran zich houdt aan de afspraken in het nucleaire akkoord, al zou het land sneller toegang kunnen verlenen aan inspecteurs die aanvullend onderzoek komen doen. Dat zegt het Internationale Atoomenergieagentschap (IAEA) van de VN, dat toezicht houdt op de naleving van de deal, die in 2015 werd gesloten.

De VS trok zich begin deze maand terug uit het nucleaire akkoord, tot ongenoegen van veel Europese landen en de regering in Teheran, die de deal willen redden. Volgens het Atoomagentschap blijft Iran onder de maximale hoeveelheid uranium die het mag produceren en lijkt het er ook op dat de andere voorwaarden van het atoomakkoord nog worden nageleefd.

Wel zou het agentschap dus graag verbetering zien in de snelheid waarmee aanvullend onderzoek naar de naleving van de deal wordt toegestaan. "Snelle en proactieve medewerking van Iran bij het verlenen van de toegang zou het vertrouwen verbeteren."

Sancties

President Trump heeft de VS teruggetrokken uit het akkoord, omdat hij denkt dat de deal de Amerikaanse veiligheid niet garandeert. Met de terugtrekking, voerde de VS de sancties tegen Iran van voor het akkoord opnieuw in.

In dat verband hebben de Verenigde Staten vandaag strafmaatregelen opgelegd aan een aantal Turkse en Iraanse bedrijven, waaronder vier luchtvaartmaatschappijen uit Iran. Die hebben volgens de VS strijders, wapens en geld vervoerd naar strijdende partijen in Syrië en Libanon.

Vrijdag komen afgevaardigden van Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, China, Rusland en Iran bijeen om te overleggen over de Iran-deal zonder de VS.
Vijf voorwaarden voor succesvolle marketing automation
17 Mei, 12:18 Emerce
Marketing automation draait om één ding: het optimaliseren van de customer journey van je klant of prospect met zijn of haar persoonlijke context als uitgangspositie. Dit zijn de vijf voorwaarden om de potentie van marketing automation volledig te benutten. Uiteindelijk draait marketing automation om één ding: het optimaliseren van de customer journey van je klant of prospect met zijn of haar persoonlijke context als uitgangspositie. In dit artikel geef ik je 5 voorwaarden om de potentie van marketing automation volledig te benutten.


Hamza Attou door Franse gerecht vrijgelaten onder voorwaarden
15 Mei, 11:12 Skynet Belgie
Hamza Attou (23), één van de verdachten in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs die aan Frankrijk was overgeleverd, is door het Franse gerecht vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt RTL en het nieuws wordt door gerechtelijke bronnen bevestigd. Attou, die Salah Abdeslam na de aanslagen in Parijs ging ophalen, wordt in Frankrijk verdacht van heling van misdadigers, een misdrijf waarvoor hij zes jaar cel riskeert. Bij een eventuele veroordeling kan hij wel zijn celstraf uitzitten in België.


Whatsapp legt nieuwe voorwaarden voor aan gebruikers: kenners maken zich zorgen over privacy
11 Mei, 20:24 Volkskrant
Wat beoogt Whatsapp met de nieuwe privacy- en servicevoorwaarden die de populaire berichtendienst deze week voorlegt aan haar gebruikers? Tech-kenners vrezen dat Whatsapp meer gegevens gaat delen met Facebook.


Antwerphooligan uit vechtfilmpje vrij onder voorwaarden: ?Wat is er strafbaar aan freefights??
4 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De onderzoeksrechter die gelast is met het onderzoek naar de freefights in het hooliganmilieu heeft Nathan S., een prominent lid van de Antwerp Casual Crew, vrijgelaten onder voorwaarden.
Een zware procedure en weinig aantrekkelijke voorwaarden: alleen de grootste criminelen willen kroongetuigen zijn
1 Mei, 14:18 Volkskrant
In Nederland wordt nog weinig gebruik gemaakt van kroongetuigen tijdens strafprocessen. Een zware procedure en weinig aantrekkelijke voorwaarden voor potentiële kroongetuigen zorgen vooralsnog voor een minimale inzet van het middel, dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Leiden. Het OM wil al langer meer kroongetuigen gebruiken bij strafprocessen. De afgelopen tien jaar bleek de inzet va


Club wordt kampioen tegen Anderlecht op twee voorwaarden
29 April, 10:24 Skynet
Club Brugge droomt ervan om volgende week de titel te kunnen vieren na de wedstrijd tegen de grote rivaal, Anderlecht. Na het gelijkspel van blauw-zwart van vrijdag tegen Genk moet aan twee voorwaarden worden voldoen om volgende week de champagnekurken te kunnen laten knallen in het Jan Breydel.


WhatsApp past EU-voorwaarden inclusief minimumleeftijd aan in aanloop naar AVG
25 April, 07:48 Tweakers
Chatapp WhatsApp heeft zijn voorwaarden en zijn privacybeleid voor EU-gebruikers aangepast. Een van de wijzigingen is de aanpassing van de minimumleeftijd van zijn gebruikers, die op zestien jaar komt te liggen.


Facebook past Amerikaanse voorwaarden toe op gebruikers buiten EU, VS en Canada
19 April, 15:00 Tweakers
Facebook voert een wijziging in zijn voorwaarden door waardoor gebruikers buiten de EU, de VS en Canada niet langer een overeenkomst hebben met Facebook Ierland, maar met de Amerikaanse vestiging van het bedrijf. Daardoor is Amerikaans recht van toepassing in plaats van EU-recht.


Onderzoeksrechter laat Gentse voyeur vrij onder voorwaarden
18 April, 11:42 Skynet Belgie
De 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die filmpjes maakte in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en op een voyeuristisch forum plaatste, is door de onderzoeksrechter in Gent vrijgelaten onder voorwaarden. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.


Gentse voyeur vrijgelaten onder voorwaarden
18 April, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De Gentse voyeur Mike D.B. is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt VTM Nieuws.
Puigdemont op borgtocht vrij in Duitsland

De Catalaanse separatistenleider Carles Puigdemont komt onder voorwaarden vrij. Dat heeft een rechtbank in Duitsland besloten. Volgens de rechter kan de oud-regiopresident alleen worden overgeleverd aan Spanje als dat land hem slechts aanklaagt wegens corruptie. De aanklacht voor rebellie is door de Duitse rechter terzijde geschoven.

(later meer)
Facebook wijzigt voorwaarden om gebruik data inzichtelijker te maken
4 April, 20:06 Tweakers
Facebook heeft voor het eerst in drie jaar zijn algemene voorwaarden gewijzigd. De nieuwe tekst moet gebruikers duidelijker maken welke data het sociale netwerk verzamelt, wie de beschikking krijgt over die data en waarvoor Facebook die gebruikt.


Brussel stemt in met overname Monsanto door Bayer
21 Maart, 16:36 NOS nieuws

De overname door het Duitse chemiebedrijf Bayer van de Amerikaanse onderneming Monsanto heeft de goedkeuring gekregen van de Europese Commissie. De deal was omstreden wegens de machtspositie die Bayer na de overname zou krijgen.

Aan de goedkeuring zijn wel voorwaarden verbonden, zegt Eurocommissaris Vestager. Om een monopolie te voorkomen, moet Bayer straks voor een bedrag van ruim 7 miljard euro aan firma's en bestrijdingsmiddelen afstoten.

Zonder die maatregelen zou het vrijwel gedaan zijn met de concurrentie op dit vlak, en van innovatie zou ook nog maar weinig terechtkomen, zegt Vestager. Bayer en Monsanto hadden zelf voorstellen gedaan over het afstoten van onderdelen.

Toestemming VS

Voor de overname definitief een feit is, moeten de autoriteiten in de Verenigde Staten ook toestemming geven. Monsanto stemde in september al in met de overname door Bayer, waarmee een bedrag van 66 miljard euro is gemoeid. Met dat bedrag wordt ook een schuld van 9 miljard dollar van Monsanto weggewerkt.

Zowel Bayer als Monsanto verkoopt onkruidverdelgers en beide bedrijven zijn actief op het gebied van de teelt van zaadjes voor groenten.
Daarom weigert Prins Harry te trouwen met huwelijkse voorwaarden
19 Maart, 12:12 Gazet v. Antwerpen
Prins Harry en Meghan Markle zullen gewoon trouwen met gemeenschap van goederen. Volgens bepaalde bronnen zou hij zo afzien van huwelijkse voorwaarden en daarmee willen aantonen dat hij het echt meent.


Amsterdam stelt strenge voorwaarden aan demonstratie
18 Maart, 10:24 NOS nieuws

De gemeente Amsterdam stelt strenge voorwaarden aan mensen die vandaag komen demonstreren in de stad. Het comité 21 maart organiseert een demonstratie tegen racisme. Amsterdam verwacht daarbij ook "tegengeluiden".

Demonstranten mogen niks bij zich hebben dat de orde kan verstoren of dat schade kan veroorzaken. Slag- en steekwapens en vuurwerk zijn bijvoorbeeld verboden, maar ook verstevigde spandoeken mogen niet meegenomen worden. Gezichtsbedekking en beschermende kleding zijn ook niet toegestaan.

De mars gaat van de Dam naar het Museumplein. Een tegendemonstratie is niet verboden, maar er wordt volgens de gemeente wel meteen ingegrepen als een fysieke confrontatie dreigt.
Verdachte voyeur mag vrij onder voorwaarden van raadkamer
16 Maart, 14:18 Skynet
De 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die vrouwen filmde in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en beelden op een voyeuristisch forum plaatste, kan vrijkomen onder voorwaarden. Dat heeft de raadkamer in Gent beslist, maar het parket kan nog in beroep gaan.


Voyeur van Gent onder voorwaarden vrijgelaten: ?Hij heeft spijt en walgt van zichzelf?
16 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Mike D.B., de 41-jarige IT-specialist uit Gent die werd aangehouden omdat hij vrouwen filmde in de douche, is onder voorwaarden vrijgelaten. Hij mag geen contact hebben met vrouwen en mag voorlopig geen computer gebruiken.
Frankrijk wil Apple en Google aanklagen om voorwaarden voor ontwikkelaars
14 Maart, 14:06 Tweakers
De Franse minister van Economische Zaken, Bruno Le Maire, heeft bekendgemaakt Google en Apple te willen aanklagen wegens oneerlijke handelspraktijken, omdat de techbedrijven eenzijdige voorwaarden opleggen aan ontwikkelaars en start-ups.


Kim Jong-un en Trump gaan met elkaar in gesprek
9 Maart, 01:48 NOS nieuws

De Noord-Koreaanse president Kim Jong-un en zijn Amerikaanse collega Trump gaan elkaar ontmoeten. Dat is bekendgemaakt door de nationale veiligheidsadviseur van Zuid-Korea Chung Eui-yong op een persconferentie.

Kim Jong-un heeft de Amerikaanse president een persoonlijke uitnodiging gestuurd. Hij gaf de brief tijdens een ontmoeting met een hoge Zuid-Koreaanse delegatie in de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang die werd geleid door Chung. Die gaf de uitnodiging weer door aan Trump.

Volgens Chung is Trump ingegaan op de uitnodiging en wil hij de Noord-Koreaanse president in mei ontmoeten. Waar de ontmoeting gaat plaatsvinden, is niet bekendgemaakt.

Chung maakte ook bekend dat Kim Jong-un heeft gezegd dat hij zich in zal zetten voor denuclearisatie. "Kim heeft beloofd dat Noord-Korea zich zal onthouden van verdere kern- of raketproeven", zei Chung.

Hij voegde eraan toe: "President Trump waardeerde de bekendmaking en zei dat hij in mei Kim Jong-un zou ontmoeten om een permanente denuclearisatie te bereiken."Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be