NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Voortaan

2News.be / Trefwoorden / Voortaan

CrowdStrike Falcon XDR integreert voortaan met Rubrik Security Cloud
Vandaag, 00:07 Techzine
CrowdStrike en Rubrik hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Klanten kunnen voortaan het XDR-platform van CrowdStrike combineren met Rubrik Security Cloud, waardoor securityteams gevoelige data beter kunnen beschermen. Beide partijen halen aan dat IT-omgevingen tegenwoordig zeer complex zijn, waardoor verdediging tegen cyberaanvallen gelaagd moet zijn. Gevoelige gegevens zijn al als zodanig te classificeren met Rubrik Security […]


Inlichtingendiensten mogen voortaan direct reageren op cyberaanvallen
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Inlichtingendiensten AIVD en MIVD kunnen voortaan sneller reageren op een cyberaanval vanuit bijvoorbeeld China of Rusland. De Eerste Kamer heeft daarvoor dinsdag een tijdelijke wet goedgekeurd. Eerder moesten de diensten eerst toestemming vragen aan de toezichthouder.


ING-klanten kunnen voortaan met Google Pay betalen
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
ING-klanten kunnen vanaf dinsdag via Google Pay met hun Android-smartphone betalen. Vanuit de ING-app kunnen ze hun virtuele pinpas toevoegen aan de Google Wallet.


NS legt meereiskorting aan banden: voortaan alleen via online code
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Meereiskortingkaartjes van NS worden binnenkort niet meer verkocht bij de stationsautomaten. Abonnementhouders moeten voortaan in de NS-app een code aanmaken en deze delen met de 'meereizigers'. Zij kunnen dan met behulp van die code op de NS-site of in de app een kortingskaartje kopen.


TCR World Ranking Finale 2023 naar eind 2024 verdaagd, World Tour-deelnemers voortaan geweerd.
28 Januari, 00:03 Autosport
De TCR World Ranking Finale, oorspronkelijk gepland voor maart 2024 in Portimao, krijgt voortaan de FIA-stempel maar wordt 'naar een latere datum verschoven'. De datumwijziging moet voorkomen dat er twee finales in hetzelfde jaar worden gehouden op een toch al volle kalender.

Lees meer: TCR World Ranking Finale 2023 naar eind 2024 verdaagd, World Tour-deelnemers voortaan geweerd.


Hongaarse supermarkten moeten klanten voortaan wijzen op krimpflatie
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Grotere supermarkten in Hongarije moeten het binnenkort aan klanten duidelijk maken als een product kleiner is geworden. Dit moet zogeheten krimpflatie tegengaan, waarbij boodschappen minder inhoud hebben terwijl de prijs hetzelfde blijft of zelfs omhooggaat.


Fitnessapp Strava ondersteunt voortaan DM's en groepschats
5 December 2023, 00:00 Tweakers
Strava voegt ondersteuning voor DM's en groepchats toe aan de fitnessapp, waardoor gebruikers routes en activiteiten makkelijker met andere gebruikers kunnen delen. Het is onder meer mogelijk om te reageren met emoji's en GIF's te sturen via de prompt '/giphy'.


The Witcher en The Witcher 2 ondersteunen voortaan Apple Silicon
21 November 2023, 00:00 Tweakers
CD Projekt RED voegt ondersteuning voor Apple Silicon toe aan The Witcher: Enhanced Edition en The Witcher 2: Assassins of Kings. De minimumsysteemvereisten zijn daarnaast aangepast, naar macOS 11 Big Sur. Intel Mac-spelers behouden toegang tot de vorige versie van de game.


Twitch laat Partners voortaan gelijktijdig streamen op concurrerende platformen
23 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Twitch heeft op zijn Twitchcon-evenement in Las Vegas een aantal veranderingen voor zijn livestreamplatform bekendgemaakt. Zo mogen streamers onder het Partner-programma voortaan gelijktijdig streamen op soortgelijke, concurrerende platformen.


Gmail opent links en bijlages voortaan in splitscreen op tablets en foldables
23 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Links en bijlages in Gmail worden op tablets en vouwbare smartphones vanaf heden in een splitscreenmodus geopend. Als een website of bestand wordt geopend, opent er een nieuw venster dat niet langer het volledige scherm in beslag neemt, maar slechts de helft ervan.


Google laat eerste Pixel Watch voortaan langzamer opladen
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Google heeft een firmware-update uitgebracht voor de eerste Pixel Watch waardoor de accu van het slimme klokje langzamer oplaadt. De Pixel Watch kon aanvankelijk in 80 minuten volledig opgeladen worden. Na de firmware-update duurt het volledige oplaadproces 110 minuten.


Malafide uitzendbureaus voortaan hard aangepakt: 'Nederland onwaardig'
11 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het demissionaire kabinet komt met nieuwe maatregelen om malafide uitzendbureaus hard aan te pakken als ze misbruik maken van arbeidsmigranten.


Je kunt voortaan ook videobellen met de Belastingdienst
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Naast bellen met de belastingtelefoon of fysiek afspreken op een belastingkantoor kun je voortaan ook videobellen met een belastingmedewerker. Sinds maandag kunnen afspraken voor videogesprekken gemaakt worden via de belastingtelefoon en de website van de fiscus.


Federale overheid geeft ook niet-ambtenaren voortaan gratis IT-opleiding
3 Oktober 2023, 00:05 Skynet Economie
Ook wie nog geen ambtenaar is, zal de kans kunnen krijgen om zich om te scholen tot IT'er bij de overheid. Dat heeft minister van Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen) aangekondigd. Het traject is gratis, op voorwaarde dat de IT'ers daarna zeker drie jaar bij de overheid blijven werken.


iPhone heeft voortaan andere oplaadkabel nodig: ?Goed voor iedereen, behalve voor Apple zelf?
14 September 2023, 00:04 HLN.BE
Techgigant Apple is overstag en gaat alle nieuwe telefoons uitrusten met de universele USB-C-aansluiting die Brussel verplicht maakt. Is de klant daardoor goedkoper uit? En kunnen mensen met een oudere iPhone de kabeltjes daarvoor straks nog wel kopen?


Je krijgt opsporingsberichten van Burgernet voortaan niet meer via sms
6 September 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Deelnemers aan Burgernet ontvangen voortaan geen sms-berichten meer als iemand wordt vermist of gezocht. De politie gebruikt voortaan de Burgernet-app om de hulp van burgers in te schakelen.


TikTok bewaart jouw gegevens voortaan in Europa
6 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Filmpjesapp TikTok slaat de data van Europese gebruikers voortaan op in een nieuw datacenter in het Ierse Dublin. Het socialenetwerkbedrijf zegt daarmee aan de Europese privacyregels te voldoen.


Gebruik van TweetDeck (X Pro) kost je voortaan ruim 100 euro per jaar
23 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Gebruikers van socialemediaplatform X (voorheen Twitter) moeten voortaan betalen voor TweetDeck (nu X Pro). Het computerprogramma waarmee je jouw tijdlijn kunt beheren, is vanaf nu alleen nog te gebruiken door mensen met een geverifieerd account op X.


Mensen die betalen voor X (Twitter) kunnen hun blauwe vinkje voortaan verbergen
9 Augustus 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Met een betaald abonnement op X, voorheen Twitter, krijg je een blauw vinkje achter je naam. Gebruikers die er niet mee te koop willen lopen dat ze voor de dienst betalen, kunnen hem voortaan verbergen voor anderen.


Op WhatsApp kun je elkaar voortaan korte videoberichten sturen
2 Augustus 2023, 00:14 NU.NL - Tech
WhatsApp brengt een nieuwe functie uit die gebruikers snel laat reageren met een videobericht. Dat gaat volgens de makers op dezelfde manier als bij een spraakbericht, maar dan met beeld.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn