NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Voortaan

2News.be / Trefwoorden / Voortaan

Greg Van Avermaet rijdt voortaan ook in het blauw: de nieuwe, wel erg kleurrijke outfit van BMC
Vandaag, 11:01 Gazet v. Antwerpen

Greg Van Avermaet stelt samen met Richie Porte de nieuwe outfit van het BMC Racing Team voor. De klassieke rood-zwarte outfit van in de beginjaren krijgt er in 2018 na wit, groen en goud nog een kleurtje bij: sponsor Sophos (CyberSecurity Partner) zorgt voor blauwe accenten op de kraag en op de achterkant van de broek.
Uitslag verkiezingen voortaan in het openbaar vastgesteld
Vandaag, 09:48 NOS nieuws

Gemeenten moeten de uitslag van verkiezingen voortaan in een openbare vergadering vaststellen en vervolgens op internet publiceren. Nu doet de burgemeester dat nog de dag na de verkiezingen en dat gebeurt niet in het openbaar. Met de nieuwe aanpak moeten fouten eerder boven tafel komen.

Het kabinet wil met dat doel de Kieswet wijzigen en streeft ernaar de nieuwe werkwijze mogelijk te maken met ingang van maart 2019.

Kost meer tijd

De procedure kost naar verwachting meer tijd en daarom wordt de periode tussen verkiezingen en beëdiging van bijvoorbeeld nieuwe raadsleden dertien dagen. Dat is nu nog acht dagen. Overigens zal de uitslag van verkiezingen net als nu op de avond van verkiezingsdagen bekend worden, maar die moet dus altijd nog wel officieel worden vastgesteld.

Ook mogen kandidaten bij verkiezingen op verkiezingsdag niet langer lid zijn van het stembureau, om belangenverstrengeling te voorkomen. De stemmen worden voordat ze officieel door de gemeente worden vastgesteld eerst geteld op het stembureau.

Na de Tweede Kamerverkiezingen in maart bleken in sommige gemeenten stemmen 'zoek' te zijn. Die telden niet mee in de einduitslag.
IGEAN komt voortaan zelf pmd-zak ophalen
Zaterdag, 02:27 Gazet v. Antwerpen

De intercommunale IGEAN gaat vanaf 2 januari in 27 Antwerpse gemeenten het pmd-afval zelf ophalen. ?We zijn er klaar voor. De voorbije maanden investeerden we fors in vrachtwagens en personeel?, aldus IGEAN-voorzitter Erik Broeckx (N-VA).
Euro Gijbels teelt voortaan zelf in Spanje
Dinsdag, 02:18 Gazet v. Antwerpen

De Geelse groothandel Euro Gijbels verdeelt voortaan niet enkel groente en fruit, maar werpt zich nu ook op de sector van de teelt. Het opende in Catalonië het zusterbedrijf Euro Gijbels Spanje.
Telenet verkoopt voortaan ?snelheidsboost? voor internet
4 December, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Telenet heeft een nieuwe optie gelanceerd waarmee klanten hun surfsnelheid kunnen verdubbelen tot 400 Mbps. Dat is de hoogste downloadsnelheid die in België voor particulieren op de markt is. Proximus gaat tot 350 Mbps op zijn fibernetwerk, maar dat is nog maar beperkt uitgerold.
Stijn Meuris maakt politieke satire: ?Voortaan sta ik alleen op een podium van mijn kloten te maken, véél harder dan Geert Hoste of Michael Van Peel?
2 December, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Platen gaat Stijn Meuris even niet meer maken. Reden: zijn muziek heeft tegenwoordig niet meer zoveel impact, stelt hij vast. Maar van de politieke satire in zijn vlammende spoken word-betogen, daar lusten wél almaar meer mensen pap van. ?Mijn verontwaardiging is oprecht. Ik vertel schuimbekkend iets dat ik echt méén?, benadrukt de kritische Limburger in de laatste rechte lijn naar de première van Tirade 2.017.
VRT zendt voortaan twee islamitische erediensten per jaar uit
30 November, 18:24 Gazet v. Antwerpen

De openbare omroep zendt voortaan twee islamitische erediensten per jaar uit. De eerste is op zondag 10 december om 10 uur te zien bij Eén.
Ook de kleine auto's zijn voortaan veilig en vooruitstrevend
28 November, 19:30 Volkskrant
Veilig en vooruitstrevend zijn tegenwoordig ook de kleinere, goedkopere modellen. Neem de Toyota Yaris en Seat Ibiza. Echt helemaal niks mis mee. Het goede nieuws voor Toyota: weer staat het Japanse merk dit najaar met een model op nummer 1 in de Consumentenbondlijst van betrouwbare auto's: de Verso-S. Het slechte nieuws: de auto is al enige jaren uit productie. Maar dan toch nog meer goed nieuws:


Siska Schoeters houdt voortaan haar mond
27 November, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Van je partner moet je het hebben: Tomas De Soete (41) is het beu dat zijn vriendin Siska Schoeters (35) hem constant commentaar geeft tijdens het rijden. ?Ze ziet gevaar waar er geen is en dan begint ze te roepen. Ik schrik daarvan. Dat is pas gevaarlijk.?
Buitenlandse chauffeurs met vervuilende wagen mogen voortaan ook LEZ-boetes verwachten
24 November, 05:42 Gazet v. Antwerpen

Nederlandse en Franse chauffeurs die met een vervuilende wagen de Antwerpse lage-emissiezone (LEZ) inrijden, kunnen binnenkort een boete van 125 euro verwachten. Er is hierover een akkoord tussen Vlaanderen en de federale overheid.
Kleine pensioenen voortaan gebundeld
21 November, 17:18 NOS nieuws

Pensioenfondsen gaan kleine pensioenen voortaan samenvoegen. De Tweede Kamer is met een overgrote meerderheid akkoord gegaan met een wetsvoorstel, waarin dat wordt geregeld.

Achtergrond van de wet is dat steeds meer mensen verschillende werkgevers hebben en daarmee verschillende kleine pensioentjes. De fondsen kunnen de pensioentjes nu nog in één keer afkopen, waardoor een werknemers eenmalig een bedrag op zijn rekening krijgt, maar als hij stopt dat pensioen niet krijgt.

Minder dan 2 euro

Er zijn in Nederland honderdduizenden mensen met kleine pensioenen.

De nieuwe wet vervangt het afkooprecht door het recht pensioenen van minder dan 468 euro per jaar samen te voegen, waardoor het uiteindelijke bedrag hoger wordt. In verband met de hoge administratiekosten mogen pensioenuitvoerders vanaf 1 januari 2019 pensioenen van minder dan 2 euro per jaar laten vervallen.

Het voorstel was nog ingediend door de vorige staatssecretaris van Sociale Zaken Klijnsma en wordt nu verdedigd door minister Koolmees.

Appeltje voor de dorst

De minister vindt de wet goed nieuws voor iedereen die nu een bonte verzameling van verschillende potjes heeft. "Door die bij elkaar op te tellen, kun je beter een appeltje voor de dorst opbouwen".

Koolmees benadrukt dat de wet ook voordelen heeft voor de pensioenfondsen en verzekeraars: die hoeven niet meer tegen hoge kosten kleine pensioenen aan te houden en hoeven daarover ook geen mails of brieven meer te sturen.

Voordat de wet echt ingaat, moet ook de Eerste Kamer er nog mee instemmen.
Mypension toont voortaan niet alleen pensioendatum, maar ook pensioenbedrag
21 November, 12:18 Skynet Belgie
Zo goed als de hele beroepsactieve bevolking kan voortaan op mypension.be zicht krijgen op hoeveel pensioen hij of zij zal krijgen. Federaal pensioenenminister Daniel Bacquelaine stelde de geüpdatete site vandaag voor. De minister beklemtoonde wel dat het gaat om een bedrag dat berekend is op basis van de huidige wetgeving en de loopbaan tot dusver. Sinds begin vorig jaar was het al mogelijk om op MyPension de pensioneringsdatum op te vragen. Ook het bedrag van de tweede pensioenpijler kon al opgevraagd worden. Minister van Zelfstandigen Denis Ducarme noemt MyPension "een gps die de burger op eenvoudige wijze door het complexe pensioenlandschap kan gidsen".


Agent Sarah Izat mag haar politie-uniform met hoofddoek dragen, maar dit geldt niet voor iedereen
20 November, 21:42 Volkskrant
'We won!', schreef Sarah Izat na het oordeel van het College voor de Rechten van de Mens dat ze een hoofddoek met haar politie-uniform mag dragen. Voorbarig, want het geldt alleen voor haar zeer specifieke situatie. Het oordeel van het College voor de Rechten van de Mens inzake de Rotterdamse politiemedewerker Sarah Izat (26), die het dragen van een politie-uniform wil combineren met een hoofddoek


Wie bouwgrond ziet verdwijnen, krijgt voortaan de volle pot
20 November, 07:00 Gazet v. Antwerpen

Wie de bestemming van zijn bouwgrond ziet veranderen in landbouw- of natuurgebied, krijgt daarvoor nu een schadevergoeding van 80 procent van de waardevermindering. De Vlaamse regering vindt dat te weinig, en legt de laatste hand aan een decreet dat het bedrag optrekt naar 100 procent. Na het debacle van de boskaart moet dat de Vlamingen geruststellen over de betonstop in 2040.
Bol.com haalt retouren voortaan thuis op
15 November, 09:29 Emerce
Bol.com-klanten kunnen retouren voortaan door PostNL bij hen thuis laten ophalen, op tijdstip naar keuze. De nieuwe dienst wordt beschikbaar in een geselecteerd aantal regio?s in Nederland.


Valse naam en onderduikadres om speurders te beschermen

Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken.
Speurders kunnen voortaan onderduiken om zich te beschermen tegen wraak van bendes
15 November, 09:05 Skynet Belgie
Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.


Speurders kunnen voortaan onderduiken om zich te beschermen tegen wraak van bendes
15 November, 09:05 Skynet Belgie
Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.


Speurders kunnen voortaan onderduiken om zich te beschermen tegen wraak van bendes
15 November, 09:05 Skynet Belgie
Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.


Speurders kunnen voortaan onderduiken om zich te beschermen tegen wraak van bendes
15 November, 09:05 Skynet Belgie
Speurders en magistraten die de strijd aanbinden tegen zware misdaadbendes krijgen betere bescherming tegen wraakacties. ­Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) maakt het mogelijk dat ze van naam veranderen of voor lange tijd onderduiken. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be