NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Voorstellen

2News.be / Trefwoorden / Voorstellen

Schaatscoach Johan de Wit: 'Je kunt je niet voorstellen hoeveel druk er vanuit Japan op die meiden wordt gezet'
Woensdag, 22:48 Volkskrant
Hij wil zijn schaatsploeg naar olympisch goud leiden maar ondervindt tegenwerking en onbegrip. Als gymnastiekleraar in Alkmaar was Johan de Wit grote, weinig stuurbare groepen gewend. Maar bij zijn werk als schaatscoach in Japan wordt hij op de olympische medaillejacht van dit moment gestuit door de lastig te dresseren aandacht van media en de overdreven druk van het eigen olympisch comité, het JO


NAM moet snel met voorstellen komen na aardbevingen van vorige week
Woensdag, 16:48 NOS nieuws

Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) draait de duimschroeven aan. De NAM moet binnen een week met een analyse over de drie recente aardbevingen komen. Het gaswinningsbedrijf moet in dat rapport ook nieuwe maatregelen voorstellen om de kans op aardbevingen te verkleinen. Het SodM zal daarna bepalen wat er moet gebeuren.

Dat blijkt uit een publicatie op de website van het SodM.

Code oranje

Vorige week waren er drie aardbevingen: op 8 februari bij Loppersum (met een kracht van 2.0), op 10 februari bij Scharmer (1.7) en op 11 februari bij Garrelsweer (2.2). "Met deze drie bevingen bevindt de gaswinning in Groningen zich weer op signaleringsniveau code oranje," stelt het SodM. Na de veel grotere beving bij Zeerijp op 8 januari was ook kortstondig sprake van code rood.

Naar aanleiding van de aardbeving bij Zeerijp adviseerde het SodM in januari om de gasproductie in Groningen bijna te halveren, tot twaalf miljard kuub gas per jaar. De gasputten bij Loppersum moesten zelfs direct dicht, om zo de kans op nieuwe aardbevingen te verminderen.

Wiebes

Volgens het SodM bewijzen de aardbevingen van vorige week opnieuw dat de gaswinning in het Groningenveld "zo snel mogelijk" terug moet naar 12 miljard kuub gas per jaar. Volgens RTV Noord zal minister Eric Wiebes daarover eind maart een besluit nemen.

Los daarvan maant de SodM de NAM dus nu tot spoed door binnen een week een nauwgezet rapport te eisen over de drie recente aardbevingen.
CEO Eurowings komt woensdag plannen voorstellen
5 Februari, 18:54 Skynet Economie
Op de bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines heeft CEO Bernard Gustin zijn eigen ontslag aangekondigd, samen met dat van financieel directeur Jan De Raeymaeker. Over de toekomstige strategie werd nog niets gezegd, maar woensdagochtend komt Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, de toekomstplannen voorstellen. "We blijven ongerust", aldus Filip Lemberechts van de liberale vakbond ACLVB na afloop van de ondernemingsraad.


CEO Eurowings komt woensdag plannen voorstellen
5 Februari, 18:54 Skynet
Op de bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines heeft CEO Bernard Gustin zijn eigen ontslag aangekondigd, samen met dat van financieel directeur Jan De Raeymaeker. Over de toekomstige strategie werd nog niets gezegd, maar woensdagochtend komt Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, de toekomstplannen voorstellen. "We blijven ongerust", aldus Filip Lemberechts van de liberale vakbond ACLVB na afloop van de ondernemingsraad.


Even voorstellen: Ginz, de nieuwe communitymanager
5 Februari, 09:06 Tweakers
Nadat Frederik na een lange staat van dienst afgelopen herfst afzwaaide, zijn we in de voorbije maanden druk op zoek geweest naar iemand die de rol van communitymanager gaat vervullen. Vandaag kunnen we met veel trots melden dat we die persoon hebben gevonden.


Hoe meer ik loop, hoe beter ik me kan voorstellen dat wolf Naya een tijdje in dit bos bivakkeerde
26 Januari, 02:24 Volkskrant
Aflevering 156: was het een dode ree, waarvoor wolf Naya steeds terugkwam in het bos bij Staphorst? Ware het niet voor de wolf, dan had ik boswachterij Staphorst gewoon overgeslagen. Het is gewoon een flink productiebos, in de jaren dertig geplant in het kader van de werkverschaffing. Bosbouw in een agrarische omgeving, met vooral vakken dennen, sparren, lariksen. Tegenwoordig tellen volgens Staat


2-Rescue organiseert - met behulp van 200 acteurs - elke noodsituatie die u zich maar kunt voorstellen
15 Januari, 02:42 Volkskrant
Aanslagen en rampen komen in Nederland gelukkig zelden voor. Maar hulpverleners dienen wel te weten hoe zij in noodsituaties moeten handelen. 2-Rescue organiseert daarom rampsimulaties - met behulp van 200 acteurs. Een vliegtuig stort bij zijn landing neer op Eindhoven Airport. De ramp veroorzaakt honderden gewonden, zowel onder de passagiers als hun familieleden, die in de ontvangsthal wachtten.


Definitief masterplan dat stad wil voorstellen aan Slachthuisbuurt zal weinig afwijken van eerdere plannen
13 December 2017, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Het definitieve masterplan van de Slachthuissite, het Noordschippersdok en het Lobroekdok wordt vanavond toegelicht aan de buurtbewoners. De grote lijnen van het voorontwerp zullen alvast behouden blijven, laat het stadsbestuur weten. Daarrond was nochtans heel wat te doen. Vooral de partij Groen is kritisch omdat ze vindt dat de wijk te vol wordt gebouwd.
Stijn en Nuria zijn exact twee jaar ?Blind Getrouwd?: ?Ik kan me geen leven zonder jou meer voorstellen?
21 November 2017, 23:54 Gazet v. Antwerpen

Liefde op het eerste gezicht was het helemaal niet. Vooral het gezicht van Nuria sprak boekdelen toen ze Stijn voor de eerste keer zag tijdens het programma ?Blind Getrouwd?. Maar tegen alle verwachtingen in liep hun avontuur niet af met een sisser. Integendeel, het koppel is intussen al twee jaar gelukkig samen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be