NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Voorlopig

2News.be / Trefwoorden / Voorlopig

Rechter fluit Theo Francken terug: SyriŽstrijder moet voorlopig hier blijven
Vrijdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Een rechter heeft de uitwijzing van de veroordeelde SyriŽstrijder Bilal S., alias Abou Safiya, naar Marokko tegengehouden, omdat hij het risico loopt gefolterd te worden.
WhatsApp stopt voorlopig met delen gegevens met Facebook
Donderdag, 15:48 Techzine
WhatsApp stopt met het delen van gegevens met Facebook. Het berichtenplatform doet dat, nadat onderzoek uit heeft gewezen dat er geen wettelijke basis is voor het delen van consumentengegevens met het moederbedrijf. Pas als het voldoet aan de aanstaande General Data Protection Regulation (GDPR) van de Europese Unie, gaat het daar weer mee beginnen. De […]


Geen enkele aannemer mag voorlopig academie bouwen door ontbrekend document
Donderdag, 01:24 Gazet v. Antwerpen
De aanbestedingsprocedure voor de bouw van de nieuwbouw van de academie in Heist-op-den-Berg is op een sisser uitgedraaid. Door een ontbrekend document mag de aannemer die het beste dossier heeft ingediend het werk toch niet uitvoeren.


Speelhallen voor kinderen voorlopig gesloten in Center Parcs
Dinsdag, 10:42 Skynet
Center Parcs heeft zijn speelhallen voor kinderen voorlopig gesloten. Dat schrijft Het Nieuwsblad, en het nieuws wordt door Center Parcs bevestigd in een persbericht. De Kansspelcommissie stuurde de uitbater van vakantieparken bovendien een brief waarin staat dat de speelhallen voor kinderen in de Belgische parken gesloten moeten worden en de bingospelletjes stopgezet moeten worden.


Schaatsen voorlopig enkel mogelijk op Kraenepoel in Aalter
1 Maart, 10:30 Skynet Belgie
Wie niet kan wachten om de schaatsen aan te binden, rept zich best naar het Oost-Vlaamse Aalter. De Kraenepoel is voorlopig de enige schaatsvijver van het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) waar nu al geschaatst mag worden. Schaatsers dienen wel binnen de afgebakende zones te blijven. Dat meldt het Agentschap voor Natuur en Bos vandaag op zijn website.


Voorlopig koudste nacht van winter: -6,8 graden in Stabroek

De nacht van maandag op dinsdag was (voorlopig) de koudste van het winterseizoen 2017-2018. Om 7 uur was het -6,8 graden Celsius in Ukkel, een uur later zelfs -7,1 graden. Dat tweet VRT-weerman Frank Deboosere.
Wintertesten Barcelona: Alonso kent meteen pech
26 Februari, 10:18 Autosport
De eerste dag van de wintertesten in Barcelona is zonet met een valse noot gestart voor McLaren en Fernando Alonso. De Spanjaard verloor na amper een handvol ronden het rechterachterwiel van zijn nieuwe MCL33 in de laatste bocht en belandde in de grindbak. De sessie werd even stilgelegd om de McLaren-Renault terug te brengen naar de pits.


Hudson's Bay breidt niet verder uit in Nederland, streefaantal van twintig winkels komt er voorlopig niet
22 Februari, 18:24 Volkskrant
Hudson's Bay gaat niet verder uitbreiden in Nederland. Dat heeft directeur Stefaan Le Clair donderdag gezegd in het Algemeen Dagblad. De warenhuisketen opent nog wel vestigingen in steden waar ze al een langlopend huurcontract heeft getekend. Maar de twintig Nederlandse winkels, die het bedrijf als streefaantal noemde, komen er voorlopig niet. Hudson's Bay heeft nu twaalf vestigingen in Nederland,


Proces Hardy: overige beelden gruwelfilm voorlopig niet meer afgespeeld
22 Februari, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De jury heeft donderdagochtend tijdens het assisenproces van Renaud Hardy de overige beelden van de opnames van de moord op Linda Doms niet meer bekeken. De voorzitter besloot om de speurders de overige fragmenten te laten omschrijven. Woensdag was de vertoning stopgezet omdat de beelden te gruwelijk waren.
Chaos in vrouwenbasket: Namen stapt naar BAS, competitie wordt voorlopig opgeschort
21 Februari, 21:18 Gazet v. Antwerpen

De Belgische basketbalfederatie heeft woensdag in afwachting van een beslissing van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) beslist om de competitie in de hoogste klasse van het vrouwenbasketbal voorlopig op te schorten.
Transavia hervat overleg met bonden, voorlopig geen stakingen
21 Februari, 20:06 NOS nieuws

Transavia is weer in gesprek met zijn piloten om tot een nieuwe cao te komen. Beide partijen zijn overeengekomen dat een externe partij gaat kijken naar de roosters van de piloten. De roostering is het grote struikelblok in de onderhandelingen. De piloten hebben toegezegd niet te staken zolang er "constructief overleg" plaatsvindt.

De piloten legden afgelopen maandag nog massaal het werk neer. Ongeveer 12.000 reizigers hebben daar last van gehad. Pilotenvakbond VNV onderstreepte toen al dat niet meer loon, maar vooral de roosters tot de impasse in het cao-gesprekken hebben geleid.

Roosters

Beide partijen halen er nu technische specialisten bij om te bekijken hoe de roosters beter kunnen. Met de uitkomst gaan beide partijen dan weer om tafel.

Volgens de piloten krijgen ze hun roosters pas drie weken van tevoren en worden last-minute vaak nog wijzigingen doorgevoerd. Volgens de bonden is op die manier geen normaal gezinsleven te plannen. Transavia bestrijdt dat beeld en zegt dat de roosters vier tot vijf weken van tevoren worden uitgereikt en dat er nog 10 procent in wordt gewijzigd.
Kim Meylemans zet haar voorlopig snelste run neer, maar blijft veertiende
17 Februari, 13:30 Skynet
Skeletoni Kim Meylemans heeft vandaag in haar derde run op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de dertiende tijd gerealiseerd. Met een chrono van 52.34 zette de 21-jarige Limburgse haar voorlopig snelste tijd neer op deze Winterspelen. In de tussenstand blijft ze veertiende.


Partijen Eneco begraven voorlopig de strijdbijl
16 Februari, 22:48 Volkskrant
Het bestuur van Eneco, de raad van commissarissen en de aandeelhouders van het energiebedrijf kunnen na gesprekken met een mediator weer door ťťn deur. De partijen lagen met elkaar overhoop over de te varen koers bij de privatisering van Eneco. Details over de gesprekken werden niet gegeven. Wel werd gemeld dat er weer onderling vertrouwen is en dat er concrete afspraken zijn gemaakt over het bela


Vliegtuigcrash: parket Limburg gaat voorlopig uit van een ongeval
12 Februari, 18:24 Skynet Belgie
Het gerecht gaat voorlopig uit van een ongeval wat betreft de vliegtuigcrash met twee doden in Stokrooie bij Hasselt. Dat meldt het parket van Limburg. Vandaag rond 13.20 uur stortte in de buurt van de Bruynebosstraat en de Bredestraat een sportvliegtuig neer. Het ging om een Beechkraft F33A Bonanza. Twee inzittenden lieten het leven.


London City vliegveld dicht na vondst bom WO II
12 Februari, 08:24 NOS nieuws

London City Airport is ontruimd nadat in de Theems een bom uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden. Het kleine vliegveld in Oost-Londen is gebouwd op een van de oude havens van de rivier, het King George V Dock, en wordt momenteel uitgebreid.

De bom is gevonden tijdens de werkzaamheden. De Britse marine bevestigt dat het om een explosief gaat.

Het vliegveld blijft naar verwachting de hele dag dicht. Het wordt de geschatte 16.000 passagiers afgeraden naar het vliegveld te komen. Alle vluchten zijn geannuleerd, waaronder zo'n dertig vluchten van en naar Schiphol en veertien van en naar Rotterdam.
'Shutdown' in VS voorlopig voorbij
9 Februari, 16:12 De Tijd
15:37 De Amerikaanse president Donald Trump heeft het door het Congres gestemde begrotingsakkoord geratificeerd. Dat heeft hij via Twitter bekendgemaakt.


Beslissing over hoogwatergeul bij Varik uitgesteld, voorlopig hoeven inwoners niet in 'badkuip' te wonen
8 Februari, 16:48 Volkskrant
De stuurgroep die advies moet uitbrengen over de aanleg vaneen hoogwatergeul bij het Gelderse Varik heeft haar beslissinguitgesteld. De stuurgroep kwam vandaag bij elkaar om een keuze temaken uit twee alternatieven, maar heeft besloten daarmee te wachtentot na het bezoek van minister Van Nieuwenhuizen maandag aanhet gebied. Over de nevengeul is plaatselijk veel onvrede, omdat Varik enhet nabij gel


Voorlopig is Zoutendijk de kop van Jut van het old boys network
8 Februari, 00:36 Volkskrant
In de nasleep van de financiŽle crisis zei de grande dame van de haute finance - IMF-topvrouw Christine Lagarde - dat de crisis misschien nooit zou hebben plaatsgehad als er meer vrouwen in de top van het bankwezen hadden gezeten. Vrouwen zijn betere leiders, stelde ze, omdat ze zoeken naar consensus, verstandiger omgaan met risico's en geen overmaat aan testosteron bezitten. Minister Jeroen Dijss


Marathon op natuurijs gaat voorlopig niet door
7 Februari, 21:00 Volkskrant
De afgelopen dagen en nachten werkten de ijsclubs van vier gemeenten, Haaksbergen (Overijssel), Noordlaren (Groningen), Veenoord (Drenthe), en Arnhem (Gelderland), zich in het zweet om als eerste een marathon op 'natuurijs' te mogen houden. Daarvoor, zo eist de schaatsbond KNSB, moet er minstens 3 centimeter ijs liggen op de baan van asfalt of sintels. Het is niet gelukt. Iets na zeven uur besloot


Voorlopig geen nieuwe acties van jeugdinstelling De Kempen: vakbonden gematigd tevreden

Nieuw overleg tussen het vakbondsfront van gemeenschapsinstelling voor bijzondere jeugdzorg De Kempen in Mol en het Agentschap Jongerenwelzijn heeft dinsdag ?tegemoetkomingen? opgeleverd die woensdag en donderdag aan het personeel zullen worden voorgelegd. Dat meldt het vakbondsfront. Deze week komt er geen nieuwe stakingsactie, maar mogelijk is er volgende week nog nieuw overleg nodig over meer structurele maatregelen, klinkt het.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be