NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Voorbije

2News.be / Trefwoorden / Voorbije

John van den Brom krijgt zondag herkansing met Genk tegen Anderlecht: ?Het goede van de voorbije weken bovenhalen?
5 Februari 2021, 14:52 HLN.BE
John van den Brom en Racing Genk krijgen zondag de kans om Anderlecht een ferme tik te verkopen in de strijd om play-off 1. Bij een paars-witte zege staat alles weer op een zakdoek. ?Het is niet zo slecht als die maand januari doet vermoeden?, zegt de Genkse T1.


Uitkijken naar Dirar, pleintjesvoetballer op leeftijd: ?Je ziet dat hij de voorbije maanden goed getraind heeft?
2 Februari 2021, 17:24 HLN.BE
Middenin de dominantie ? of demonstratie, zo u wil ? van Club komt? Olsa Brakel op bezoek. Wat moet je daarmee? Simpel: Nabil Dirar (34) in het oog houden.


Kwart gezinnen wisselde voorbije jaar van energieleverancier
22 Januari 2021, 14:18 HLN.BE
Gezinnen en bedrijven in Vlaanderen blijven begaan met hun energiefactuur. Zowat een kwart maakte in 2020 de overstap naar een andere stroomleverancier, en nog meer wisselden van aardgasleverancier.


Druktebarometer voorbije maand 4,3 miljoen keer bevraagd
21 Januari 2021, 15:49 Skynet
De druktebarometer van De Lijn, waarmee de vervoersmaatschappij de drukte op haar lijnen in kaart brengt, is de voorbije 30 dagen 4,3 miljoen keer bevraagd. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) geantwoord op een vraag van sp.a-parlementslid Els Robeyns. In dezelfde periode kleurde 5 procent van de tramritten en 1 procent van de busritten rood, de kleur waarmee wordt aangegeven dat het voertuig overvol zit.


Vijf teams mikken op plek 2 in 1B: 45+ punten was de norm de voorbije jaren
19 Januari 2021, 10:37 Skynet
Komend weekend gaat de D1B Pro League opnieuw van start. Met het huidige klassement mag Union SG enkel tevreden zijn met de titel terwijl Lierse Kempenzonen een half mirakel nodig heeft om de degradatie af te wenden. Club NXT speelt enkel om de eer en de vijf andere teams gaan een wellicht razend spannende strijd aan voor de tweede plek. Die geeft dit seizoen namelijk recht op een promotiematch tegen het nummer voorlaatste uit 1B.


Beerschot-voorzitter Vrancken: ?In de voorbije uren al veel berichtjes?
17 Januari 2021, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Hernan Losada neemt afscheid van Beerschot, en omgekeerd. Ook voorzitter Francis Vrancken ziet de Argentijn met pijn in het hart vertrekken. ?Ik ben ervan overtuigd dat het voor hem een moeilijke beslissing was.?




Karl Vannieuwkerke emotioneel bij aankomst 1000 km: ?Ik trek een streep onder de voorbije 3,5 jaar?
14 Mei 2018, 07:00 Gazet v. Antwerpen

Bij de finishers van de 1000 km tegen kanker, zondag in Mechelen, was voor het eerst sportjournalist Karl Vannieuwkerke. De sportjournalist, die zélf speekselklierkanker overwon, kwam de voorbije maanden ook in het nieuws omdat hij uit elkaar ging met zijn echtgenote. Hij reageerde erg emotioneel aan de aankomst.




Buit van Poortje Pik kleiner dan voorbije jaren
1 Mei 2018, 09:18 Gazet v. Antwerpen
Op het binnenplein van de rotonde aan de kerk stond dinsdagochtend zoals te verwachten was een aantal voorwerpen. Die waren daar 's nachts naartoe gebracht voor Poortje Pik.


Voorbije 3 jaar minstens 855 burgers gedood bij bombardementen coalitie in Irak en Syrië
28 Maart 2018, 17:06 Skynet
In Syrië en Irak zijn bij bombardementen door de internationale coalitie onder leiding van de VS sinds de start van de operatie meer dan drie jaar geleden al zeker 855 burgers omgekomen. Dat laat de coalitie vandaag zelf weten.


Fusie Persgroep en Medialaan - Voorbije maanden al tientallen ontslagen geweest bij De Persgroep - personeel erg ongerust
8 Maart 2018, 23:18 Skynet Economie
De directie van De Persgroep Publishing (DPP), uitgever van onder meer Humo, De Morgen en Het Laatste Nieuws, heeft de voorbije maanden al tientallen mensen laten vertrekken bij diverse diensten. Er heerst grote ongerustheid bij het personeel over de toekomst van het bedrijf. Dat zegt Tijs Hostyn van de bediendevakbond LBC donderdagmiddag.


Bekijk hier alle sportuitslagen van het voorbije weekend
4 Maart 2018, 23:54 Gazet v. Antwerpen

Uw klassieke sportkrant op maandag ziet er iets anders uit. We hebben de traditionele pagina?s met uitslagen in de papieren krant vervangen door een gloednieuwe digitale uitslagenbundel. Een boekje dat alle lezers van Gazet van Antwerpen vanaf nu gratis online kunnen raadplegen of via uw digitaal abonnement.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn