NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Voorbije

2News.be / Trefwoorden / Voorbije

Fusie Persgroep en Medialaan - Voorbije maanden al tientallen ontslagen geweest bij De Persgroep - personeel erg ongerust
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
De directie van De Persgroep Publishing (DPP), uitgever van onder meer Humo, De Morgen en Het Laatste Nieuws, heeft de voorbije maanden al tientallen mensen laten vertrekken bij diverse diensten. Er heerst grote ongerustheid bij het personeel over de toekomst van het bedrijf. Dat zegt Tijs Hostyn van de bediendevakbond LBC donderdagmiddag.


Bekijk hier alle sportuitslagen van het voorbije weekend
5 Maart, 00:54 Gazet v. Antwerpen

Uw klassieke sportkrant op maandag ziet er iets anders uit. We hebben de traditionele pagina?s met uitslagen in de papieren krant vervangen door een gloednieuwe digitale uitslagenbundel. Een boekje dat alle lezers van Gazet van Antwerpen vanaf nu gratis online kunnen raadplegen of via uw digitaal abonnement.
Carrefour - Carrefour kreeg voorbije jaren geen Waalse regionale steun
1 Februari, 18:18 Skynet
De Franse supermarktketen Carrefour heeft de voorbije jaren geen Waalse regionale steun gekregen. Dat heeft Waals minister van Werk en Economie Pierre-Yves Jeholet vandaag gezegd in de bevoegde commissie van het Waals Parlement. Carrefour kondigde vorige week een herstructurering aan waarbij in België 1.233 banen bedreigd worden.


STANDPUNT. ?De ?cut the crap? van lijsttrekker De Backer klonk na het politieke nieuws van de voorbije weken niet slecht?
29 Januari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Het was opnieuw een weekend van nieuwjaarsrecepties. En aan het begin van een verkiezingsjaar leveren die traditiegetrouw stof tot discussie. Deze keer kwam het nieuws vooral van N-VA. In Antwerpen niets dan blije gezichten bij de voorstelling van de lijsttrekkers in de districten, in Gent vloeiden de tranen. En dan was er ook nog Open Vld Antwerpen. Politiek misschien niet van zo veel betekenis, maar de ?cut the crap? van lijsttrekker Philippe De Backer klonk na het politieke nieuws van de voorbije weken niet slecht.
Rik Torfs blikt terug: ?Ik ben het voorbije jaar niet overleden, en dat zie ik als een pluspunt?
4 Januari, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Treuren om zijn verloren rectorverkiezing weigert hij te doen. Maar Heistenaar Rik Torfs (61) zou Rik Torfs niet zijn als hij zich nu terugtrok in het verborgene. De geboren opposant broedt al op nieuwe plannen, ook al zit hij officieel in een sabbatjaar. In zijn nieuwjaarsinterview vertelt hij ook over zijn favoriete kerstmaal - worst met spruitjes - en legt hij uit hoe hij aan vier tweets per dag komt.
Zoveel gaf Kate Middleton het voorbije jaar uit aan kleding
4 Januari, 11:54 Gazet v. Antwerpen
Kate Middleton gaf nooit eerder zoveel geld uit aan kleding als het voorbije jaar. De hertogin spendeerde maar liefst 160.000 pond, omgerekend 180.000 euro, om haar garderobe up-to-date te houden en op elk evenement stijlvol voor de dag te komen. Haar duurste outfit was een jurk van Chanel ter waarde van 15.000 euro die ze droeg tijdens een uitstapje naar Parijs.


Dit waren de bizarste modeverschijnselen van het voorbije jaar
19 December 2017, 15:48 Gazet v. Antwerpen
Het jaar is zo goed als voorbij: tijd om terug te blikken op de bizarste uitvindingen van de afgelopen maanden. Van jeansbroeken die de naam eigenlijk niet waardig zijn tot een handdoek en bikini in één: een overzicht van de bijzonderheden die we het liefst niet terugzien in 2018.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be