NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesVoorbeschouwing

2News.be / Trefwoorden / Voorbeschouwing

Benelux Open Races: Voorbeschouwing van de organisatoren
Donderdag, 00:06 Autosport
Het strand, de zon, een circuit ?van weleer? dat door iedereen geliefd is en net de Wereldbeker voor Toerismewagens (WTCR) heeft ontvangen? De Benelux Open Races biedt een heel aanlokkelijk programma voor de deelnemers aan de European VW Fun Cup, die zich in groten getale hebben aangemeld (38 inschrijvingen) bij organisator Kronos Events.


Zandvoort: Voorbeschouwing van Denis Dupont
17 Mei, 22:24 Autosport
Een week na de races op de Nürburgring mag Denis Dupont in Zandvoort in actie komen met de Audi RS 3 LMS. Een circuit dat de vertegenwoordiger van het RACB National Team in FIA WTCR zeer goed kent, en waar hij twee jaar geleden wist te winnen.


ORC Rally: Voorbeschouwing van Guillaume de Mévius
Guillaume de Mévius werkt op 26 en 27 mei aan het stuur van zijn Peugeot 208 T16 in de kleuren van het RACB National Team de ORC Rally af. Bij die gelegenheid krijgt hij Martijn Wydaeghe als corijder.


Jumbo Racedagen: Voorbeschouwing van de organisatoren (Porsche GT3 Cup Challenge Benelux)
Het is een drukke seizoensstart voor de rijders van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Amper tien dagen nadat ze het circuit van Spa-Francorchamps hebben verlaten mogen de deelnemers aan de snelste monomerkencup van de Benelux zich aan een vergelijkbare omgeving verwachten: een immens populaire meeting (de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen) en een goed gevuld peloton, mede dankzij de aanwezigheid van de Porsche Carrera Cup France. Enige, maar niet onbelangrijke wijziging: het decor. De beroemde Ardense omloop moet plaats ruimen voor Circuit Zandvoort, uitgetekend in de duinen aan de Noordzee. Met veertig Porsche 911 GT3 Cup aan de start op het Nederlandse circuit, waarvan 21 uit de Benelux, zou de hiërarchie wel eens grondig overhoop kunnen worden gehaald?


Sezoensrally: Voorbeschouwing van Sébastien Bedoret
Voor Sébastien Bedoret en Thomas Walbrecq is het seizoen 2018 in de eerste plaats een leerjaar. Leren hoe de R5-categorie in elkaar steekt, hoe om te gaan met het statuut van officieel rijder van ?KODA België ook. Over enkele dagen krijgt het jonge duo alweer een nieuwigheid voorgeschoteld.


Nürburgring: Voorbeschouwing van Denis Dupont
10 Mei, 00:06 Autosport
Het FIA WTCR strijkt dit weekend op de legendarische Nürburgring neer. Voor Denis Dupont en de Audi RS 3 LMS in de kleuren van het RACB National Team zal de 25,378 km lange Nordschleife in ieder geval een serieuze uitdaging worden.


Mettet: Voorbeschouwing van de organisatoren (SRX Cup)
10 Mei, 00:06 Autosport
Na een geslaagde openingsmanche te Valkenswaard, trekt de SRX-karavaan dit weekend naar Mettet voor hun deelname aan de prestigieuste race van 2018: de Coyote World RX of Belgium.


Shortrally Monteberg: Voorbeschouwing van JM Rallyteam
7 Mei, 00:06 Autosport
Op zondag 6 Mei staat het JM rallyteam aan de start van de Shortrally van de Monteberg 2018. Dit met een Opel Adam R2 van J-Motorsport.


Mettet RX: Voorbeschouwing van de organisatoren
6 Mei, 09:06 Autosport
Over een week zal het circuit Jules Tacheny in Mettet meetrillen op het ritme van de World RX-bolides. De Belgische afspraak is de derde manche van het FIA wereldkampioenschap rallycross gesteund door Monster Energy, en is klaar om zijn publiek spektakel, adrenaline en prestaties van hoog niveau te bieden?


6H Spa: Voorbeschouwing van de organisatoren
2 Mei, 12:06 Autosport
Het wachten is bijna afgelopen. Hoewel de officiële Test Day van 19 april de rijders al de gelegenheid gaf om opnieuw van het rijplezier van een Porsche 911 GT3 Cup te proeven, is er niets wat de adrenaline van een echte race kan vervangen. En adrenaline, die zal er dit weekend, bij de start van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux in Spa-Francorchamps, zeker door de aderen stromen!


Wallonie: Voorbeschouwing van Patrick Snijers
27 April, 00:06 Autosport
Zoals de traditie het wil begint vrijdagavond de rally van Wallonië met een dubbele superspecial uitgetekend op de Citadel van Namen. De organisatoren zijn erin geslaagd om een sterk deelnemersveld bij elkaar te brengen met 16 R5?s. Daarnaast staan er nog eens zeven GT?s start waaronder Patrick Snijers met de Maes Porsche 997 GT3.


The Belgians at Le Mans: Voorbeschouwing van de organisatoren
26 April, 00:06 Autosport
De geschiedenis van de Belgen in de grootste wedstrijd van de wereld gaat terug tot 1923, het jaar van de eerste editie. 101 piloten en 296 deelnames zorgden voor 12 algemene overwinningen, 24 podiumplaatsen, 48 klasseoverwinningen en één Damesbeker. Een rijke oogst, zoveel is zeker! Swaters, Beurlys, Bianchi, Frère, Gendebien, Mairesse, Rouselle en Dubois speelden een hoofdrol in de eerste gele armada. De tweede golf deed het daarom niet minder goed. We denken aan piloten zoals Ickx, Boutsen, Dieudonné, van de Poele, Duez, De Drijver, Witmeur, Libert, ?Christine?, Regout en vele anderen.


Hungaroring: Voorbeschouwing van Denis Dupont
25 April, 21:06 Autosport
Het FIA WTCR begint dit weekend op de Hungaroring aan zijn Europese luik van het seizoen. Denis Dupont kent de omloop en zal proberen om aan het stuur van de Audi RS 3 LMS in de kleuren van het RACB National Team te schitteren.


Wallonie: Voorbeschouwing van Sébastien Bedoret
24 April, 13:18 Autosport
Met een podiumplaats in de TAC Rally zorgden Sébastien Bedoret en Thomas Walbrecq bij hun eerste rally met de ?KODA FABIA R5 van het Pevatec team voor ophef. De beschermelingen van ?KODA België en Freddy Loix reden in Tielt met panache naar de bronzen medaille, door in de afsluitende chronoritten hele goede tijden neer te zetten. Zullen hun ambities aan de vooravond van de Rallye de Wallonie, waarvan de start op vrijdag 27 april in Jambes wordt gegeven, wat scherper worden gesteld ?


6H Spa: Voorbeschouwing van Kronos Porsche Centre & Didier Van Dalen
19 April, 15:42 Autosport
Didier Van Dalen neemt dit jaar deel aan de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Met de goede raad van wereldkampioen Timo Bernhard kon de rijder van het Kronos Porsche Centre deze ochtend zijn eerste rondjes met de nieuwe Porsche 991 Cup GEN II afwerken. Het doel: zijn eerste meeting van het seizoen voorbereiden, een raceweekend dat op 4 en 5 mei in Spa-Francorchamps zal worden afgewerkt.


Porsche GT3 Challenge Benelux: Voorbeschouwing organisatoren
17 April, 18:06 Autosport
Op 4 en 5 mei start de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux zijn zesde seizoen met de piste van Spa-Francorchamps als schitterend decor. De zowat twintig deelnemers van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux zullen die eerste meeting op de Ardense omloop, door velen beschouwd als het mooiste circuit ter wereld, afwerken in het prestigieuze kader van het WK endurance (FIA WEC). Ze krijgen er het gezelschap van hun collega?s uit de Franse Cup, wat meteen een schitterend startveld vol bolides uit Stuttgart oplevert.


Valencia: Voorbeschouwing van Maxim Pampel
12 April, 19:48 Autosport
Hij heeft er lang naar uitgekeken en nu wordt een droom werkelijkheid. De 23-jarige Maxim Pampel uit het Antwerpse Brecht debuteert dit weekend immers in de NASCAR Whelen Euro Series, tijdens het ´Valencia Nascar Fest´. Maxim treedt er aan met #5 bolide van het Oostenrijkse Renauer Motorsport, een Ford Mustang aangedreven door een V8-krachtbron die 450 pk levert. Een wagen die totaal verschillend is van de Wolf GB08 waarmee hij enkele dagen geleden op Circuit Zolder nog aan de slag was.


TAC Rally: Voorbeschouwing van Patrick Snijers
5 April, 08:48 Autosport
Aanstaande zaterdag wordt in Tielt en omstreken de TAC Rally gereden, de 3e van in totaal 9 wedstrijden die meetellen voor het BK rally. Patrick Snijers en Luc Bouchat tekenen present met de knalgele MAES Porsche. Samen met hen komen nog 9 andere Porsches aan de start.


NRF: Voorbeschouwing van Equipe Verschuur
5 April, 08:48 Autosport
Jarenlang succesvol geweest in diverse Renault-kampioenschappen richt Equipe Verschuur zich op een bijzondere nieuwe uitdaging. Het autosportteam van Frans Verschuur komt dit jaar met een McLaren 570S GT4s uit in de GT4 European Series en het British GT Championship. De ambities zijn hoog: "We doen mee om te winnen."


Marrakech: Voorbeschouwing van Denis Dupont
3 April, 21:24 Autosport
Denis Dupont begint volgend weekend aan zijn mondiale programma voor 2018. Aan het stuur van de Audi RS3 LMS in de kleuren van het RACB National Team staat onze landgenoot op de startgrid van het openingsweekend van het WTCR in Marokko. Drie races om te proberen te schitteren, maar Dupont is zich terdege bewust van het hoge niveau van deze Wereldbeker voor Toerwagens.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be