NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Voka


Dipje in ondernemerszin deert Voka niet
6 April, 00:18 Gazet v. Antwerpen

In de eerste drie maanden van 2018 zijn er in de regio Mechelen al 927 ondernemingen opgestart. Een kleine honderd minder ≠vergeleken met dezelfde periode in 2017. Maar dat dipje tempert het optimisme van Voka niet: ?Het is interessanter dan ooit om een ≠eigen zaak op te starten.?
Voka: ?Gemeenten met minder dan 10.000 inwoners moeten verplicht fuseren?
27 Maart, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Gemeenten moeten focussen op hun kerntaken en gemeenten met minder dan 10.000 inwoners moeten verplicht fuseren. Dat staat in een memorandum voor de lokale verkiezingen van oktober 2018 dat werkgeversorganisatie Voka dinsdag voorgesteld heeft tijdens een evenement in Brussel, waarbij tweehonderd burgemeesters, ondernemers en stakeholders in debat gingen.
Voka Mechelen-Kempen reageert op plannen Weyts: ?Veel te weinig echte verbeteringen aan wegennet?
9 Maart, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De investeringen in grote verkeersassen schieten tekort. Dat zegt Voka ? Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, in een reactie op de zopas voorgestelde grote werken aan ons wegennet voor 2018 door Ben Weyts (N-VA), Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken. ?Voor de regio Kempen gaat het enkel om structureel onderhoud en het vernieuwen van enkele brugvoegen, voor Mechelen staat er zelfs niets op de planning?, zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder.
Begroting - Voka bepleit invoering uitgavennorm
21 Februari, 05:54 Skynet
Werkgeversorganisatie Voka roept op om een duidelijke uitgavennorm in te voeren. Volgens een studie van de werknemersorganisatie is de afgelopen tien jaar immers niet veel bespaard door de regeringen. "Onze primaire overheidsuitgaven stegen met gemiddeld 2,1 procent per jaar fors", stelt Voka. "Hoewel er sinds het begin van deze legislatuur een duidelijke trendbreuk merkbaar is, blijft de reŽle uitgavengroei nog steeds licht stijgend."


Voka Antwerpen wil leerlingen op bedrijfsvloer niet betalen
1 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Jongeren die in het middelbaar nu al minstens twintig uur per week les krijgen op de bedrijfsvloer, krijgen een maandloon van 440 tot 530 euro. Maar Voka Antwerpen is daar tegen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be