NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Vlaanderen

2News.be / Trefwoorden / Vlaanderen

?Vlaanderen laat tienduizenden werkkrachten onbenut'
Woensdag, 16:24 De Tijd
16:09 Met extra faciliteiten of gerichte ondersteuning zou Vlaanderen de werkzaamheidsgraad kunnen opkrikken van 72 naar 78,5 procent. Dat zegt het Leuvense Steunpunt Werk.


Na wolvin Naya: ook lynx en coyote op weg naar Vlaanderen

Vlaanderen heeft sinds kort opnieuw kennis gemaakt met de wilde wolf. In het wolvenplan in opmaak wordt de lynx vermeld, maar ook een Europese coyote, met name de goudjakhals, is op weg naar Vlaanderen. Dat geeft Landschap vzw woensdag mee. De komst van de lynx en de coyote zou echter nog wel enige tijd op zich laten wachten.
Vlaanderen loopt niet warm voor domeinnaam .vlaanderen
Woensdag, 10:06 Skynet
Het gebruik van de domeinnaam .vlaanderen is de voorbije jaren gedaald. Twee jaar geleden was sprake van iets meer dan 7.000 registraties. Dat aantal bleef toen al wat onder de verwachtingen. Maar in februari 2018 was het aantal verder gedaald naar 6.687. Dat blijkt uit het antwoord van minister-president Geert Bourgeois op een vraag van Vlaams Belang-parlementslid Ortwin Depoortere.


Aanslagen Brussel - twee jaar later - Meer ademruimte voor militairen, maar wel nog nijpend tekort aan jong personeel
Woensdag, 05:54 Skynet
Sinds het dreigingsniveau in België in januari is verlaagd van niveau 3 naar 2 is er meer ademruimte gekomen voor het militair personeel. Toch is er nog altijd een nijpend tekort aan jong personeel. Dat zeggen de legervakbonden naar aanleiding van de tweede verjaardag van de aanslagen in Brussel en Zaventem.


Amper auto's op duurste snelweg van Vlaanderen
Woensdag, 01:24 De Tijd
01:03 Op de A11, de nieuwe, peper-dure snelweg tussen Brugge en Knokke-Heist, rijden sinds de opening erg weinig auto?s. ?In veel gps-systemen is de weg nog niet ingesteld.?


Ronde van Vlaanderen start weer in Burcht
13 Maart, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Na de officieuze start in Antwerpen, vertrekt de Ronde van Vlaanderen ook dit jaar officieel in Burcht aan het Kerkplein.
Mogelijk een tweede wolf in Limburg: ?Gedrag komt niet overeen met Naya?

Bij twee schapenhouders in Bree en Rotem werd zaterdagmiddag een dood schaap aangetroffen. Het team van Welkomwolf.be ging onmiddellijk ter plaatse en nam DNA-stalen af. Volgens expert Jan Loos is de doodsoorzaak meer dan waarschijnlijk toe te schrijven aan een wolf. En mogelijk niet aan Naya.
Ronde van Vlaanderen - Ook families kunnen voortaan (deel van het) parcours afleggen
9 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Dat heeft organisator Ketnet vrijdag bekendgemaakt. Het event, dat gratis is, staat op zaterdag 31 maart op de agenda.
Wie wordt het beste raadslid van Nederland? Dit zijn de twaalf kanshebbers
9 Maart, 02:24 Volkskrant
Vier jaar geleden werd Ron Meyer - nu SP-voorzitter - gekozen tot Beste Raadslid van Nederland. In de competitie zijn nu twaalf nieuwe kandidaten geselecteerd. Wie heeft in de gemeenteraad het meest bereikt? Op 20 maart, aan de vooravond van de verkiezingen, zal in Paradiso Amsterdam een van hen worden gelauwerd. De prijs voor het beste raadslid van Nederland, is bedoeld om de schijnwerper te rich


Franse gemeenschap laat paasvakantie 2019 dan toch samenvallen met Vlaanderen
7 Maart, 19:30 Skynet
De regering van de Franse gemeenschap heeft vandaag beslist om de periode van de paasvakantie in 2019 dan toch te laten samenvallen met de vakantieperiode in Vlaanderen. De vakantie loopt dus van 8 tot 22 april.


Klant die niet opdaagde en door chef-kok voor heel Vlaanderen te kijk werd gezet, geeft zijn versie van de feiten
7 Maart, 19:12 Gazet v. Antwerpen

?Ik eis dat de chef-kok die mijn naam op Facebook besmeurde, nu mijn naam zuivert.? Dat zegt Luc Van Loey (62), die vorige week door de chef-kok van restaurant KokOvin (Sint-Niklaas) te kijk werd gezet omdat hij niet was komen opdagen na een reservatie voor tien personen.
Win viptickets voor de Ronde van Vlaanderen!
7 Maart, 16:30 Skynet
Ben jij een echte wielerfanaat? Bewijs ons jouw kennis van het peloton en misschien beleef jij de Ronde van Vlaanderen wel midden in de koers. Waag je kans en maak kans op viptickets voor jou en vijf vrienden!


Vlaanderen heeft doelstellingen voor zon- en windenergie in 2017 overschreden
7 Maart, 13:30 Skynet
Vlaanderen heeft haar subdoelstellingen voor zonne- en windenergie in 2017 overschreden. Zo realiseerde Vlaanderen vorig jaar 204 MW aan windenergie en (volgens voorlopige cijfers) 177 MW aan zonne-energie, terwijl voor beiden 150 MW was vooropgesteld. Dat heeft Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) vandaag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van N-VA-parlementslid Andries Gryffroy.


Weyts over verkeersongevallen: "Vlaanderen zit op schema om streefcijfers te halen"
6 Maart, 12:18 Skynet
Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) beklemtoont dat Vlaanderen op schema zit om de Vlaamse doelstellingen inzake verkeersslachtoffers te halen. Dat zegt hij op het Vlaams Congres Verkeersveiligheid in Gent. Vlaanderen heeft de ambitie geformuleerd om naar een halvering van het aantal verkeersdoden te gaan tegen 2020. Vandaag zitten we op een daling van 27 pct. "Het is een mooie dag voor de verkeersveiligheid op basis van deze cijfers", aldus de minister. "We zitten op schema."


Ademloos wil verkoop dieselwagens in Vlaanderen aan banden leggen tegen 2020
5 Maart, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Vzw Ademloos bindt een nieuwe strijd aan voor propere lucht in Vlaanderen. ?Onze ambitie is om de verkoop van dieselwagens tegen 2020 in Vlaanderen te verbieden?, zegt initiatiefnemer Wim Van Hees.
Dwars door West-Vlaanderen - Rémi Cavagna: "Eindelijk kan ik eens afwerken met deze goede vorm"
4 Maart, 19:06 Skynet
Quick-Step Floors pakte zondag hard uit in het West-Vlaamse Ichtegem. Rémi Cavagna won voor Florian Sénéchal. Fabio Jakobsen werd vierde, Jhonnatan Narvaez zevende. Een meer dan uitmuntend nummertje dus voor 'The Wolfpack' van Quick-Step Floors.


Ecuadoraan Jhonnatan Narvaez maakt voor het eerst kennis met Vlaamse kasseien in Dwars door West-Vlaanderen
3 Maart, 19:24 Gazet v. Antwerpen

Bij Quick-Step Floors krijgt sportdirecteur Tom Steels zondag een mix van ervaren en jonge renners onder zijn hoede tijdens Dwars door West-Vlaanderen. De 20-jarige Jhonnatan Narvaez rijdt voor het eerst in Vlaanderen.
Luc Geysen vervangt Martin Bridgwood als voorzitter wedstrijdjury tijdens Dwars door West-Vlaanderen
3 Maart, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De hevige sneeuwval in Groot-Brittannië heeft ervoor gezorgd dat Martin Bridgwood als voorzitter van de wedstrijdjury voor de wielerwedstrijd Dwars door West-Vlaanderen, van zondag, wordt vervangen door Luc Geysen.
Opgelet: wegen in Vlaanderen nog niet volledig sneeuw- en ijsvrij

Ondanks de vele inspanningen door de strooidiensten de afgelopen uren liggen de wegen in Vlaanderen er vrijdagavond nog altijd niet volledig sneeuw- en ijsvrij bij. Het agentschap Wegen en Verkeer blijft stand-by om alle wegen vrij te maken.
Met Quick-Step en Lotto Soudal staan slechts twee WorldTour-teams aan start Dwars door West-Vlaanderen
2 Maart, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Zondag heeft tussen Nieuwpoort en Ichtegem de tweede editie van Dwars door West-Vlaanderen (1.1) plaats. Deze wedstrijd is het restant van de eerder opgedoekte Driedaagse van West-Vlaanderen en is meteen de tweede manche van de Napoleon Games Cup. Nieuw is dat de op dezelfde dag de Omloop van de Westhoek, ook wel de Memorial Stive Vermaut geheten, wordt georganiseerd voor vrouwen elite (1.2). Dit met dezelfde start- als aankomstplaats als bij de mannen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be