NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vlaams

2News.be / Trefwoorden / Vlaams

Vlaams bedrijf is er gerust op: ?Over vijf jaar pil tegen veroudering op de markt?
Zaterdag, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Ons gezonde leven met twintig jaar verlengen. Dat is het doel van Rejuvenate Biomed, het pas opgerichte bedrijf van Ann BeliŽn (50) uit Heusden-Zolder. Terwijl de halve wereld op zoek is naar het ultieme antiverouderingsrecept, gelooft BeliŽn dat ze de race kan winnen. ?Over vijf jaar moet ons eerste product er zijn.?
36 transmigranten opgepakt bij gecoŲrdineerde actie in Vlaams-Brabant
Woensdag, 16:48 Skynet Belgie
Bij een gecoŲrdineerde actie tegen transmigranten heeft de federale spoorwegpolitie afgelopen nacht 36 mensen zonder papieren opgepakt. Dat meldt VTM en het nieuws wordt bevestigd door de federale politie. Negentien van hen beweerden dat ze minderjarig waren en zijn toevertrouwd aan de dienst Voogdij, voor de 17 anderen moet de Dienst Vreemdelingenzaken een beslissing nemen.


N-VA wil Puigdemont naar Vlaams Parlement halen
Woensdag, 15:00 Skynet Belgie
N-VA wil Carles Puigdemont naar het Vlaams Parlement halen, maar coalitiepartners Open Vld en CD&V lijken niet erg happig op de komst van de afgezette Catalaanse regeringsleider. Dat heeft Belga uit verschillende bronnen vernomen.


Nissan, BBL en ALD zoeken ambassadeurs voor elektrisch autodelen in Vlaams-Brabant
Woensdag, 14:54 Skynet
Bond Beter Leefmilieu, de Japanse autobouwer Nissan en ALD Automotive hebben, met de steun van provincie Vlaams-Brabant en Radio 2 Vlaams-Brabant, vandaag op de persdag van het autosalon van Brussel de aftrap gegeven voor hun project 'Testrijders': ambassadeurs voor elektrisch autodelen. Concreet zoeken ze in Vlaams-Brabant 20 geÔnteresseerden die een elektrische Nissan Leaf willen leasen en vervolgens delen met anderen.


N-VA wil Puigdemont naar Vlaams Parlement halen (maar coalitiepartners denken daar anders over)
Woensdag, 12:48 Gazet v. Antwerpen

N-VA wil Carles Puigdemont naar het Vlaams Parlement halen, maar coalitiepartners Open Vld en CD&V lijken niet erg happig op de komst van de afgezette Catalaanse regeringsleider. Dat heeft Belga uit verschillende bronnen vernomen.
N-VA herdenkt op 24 februari in Leuven '50 jaar Leuven Vlaams'
8 Januari, 22:48 Skynet Belgie
Op 24 februari blikt N-VA in Leuven terug op de gebeurtenissen rond 'Leuven Vlaams' vijftig jaar geleden. 's Morgens is er de vertoning van de film 'Leuven Vlaams!, Het grote ongenoegen' en een begeleide wandeling langs alle plekken die in Leuven een rol speelden tijdens de onlusten in 1968. In de loop van de namiddag volgen lezingen van Prof. Louis Vos, Benno Barnard en Bart De Wever, de dag wordt afgesloten met een fuif 'Back to the Sixties' in Salons Georges.


N-VA herdenkt op 24 februari in Leuven '50 jaar Leuven Vlaams'
8 Januari, 22:42 Skynet
Op 24 februari blikt N-VA in Leuven terug op de gebeurtenissen rond 'Leuven Vlaams' vijftig jaar geleden. 's Morgens is er de vertoning van de film 'Leuven Vlaams!, Het grote ongenoegen' en een begeleide wandeling langs alle plekken die in Leuven een rol speelden tijdens de onlusten in 1968. In de loop van de namiddag volgen lezingen van Prof. Louis Vos, Benno Barnard en Bart De Wever, de dag wordt afgesloten met een fuif 'Back to the Sixties' in Salons Georges.


Onze redactrice reageert op voorstel Vlaams Belang: ?Kinderen maken en wel meteen!?
6 Januari, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Het Vlaams Belang maakt zich zorgen. ?Als we nu niet ingrijpen, is het voor de Vlamingen in Antwerpen voorbij?, laat Filip Dewinter weten. Als autochtoon Antwerpenaar komt deze uitspraak als een donderslag bij heldere hemel. Gedaan, met mij? En waarom dan wel?
Vlaams Belang wil "jonge autochtone gezinnen" naar Antwerpen lokken
5 Januari, 17:00 Skynet
De Antwerpse afdeling van Vlaams Belang trekt in oktober naar de kiezer met een partijprogramma om meer "jonge autochtone" gezinnen naar de stad te lokken en ze er te houden. "Nieuwkomers? Die maken we zelf!", luidt de campagneslogan bij een beeld van een zwangere blanke vrouw. De partij stelt onder meer voor om jonge gezinnen geen kadastraal inkomen meer te laten betalen en hen een woonpremie te geven.


Vlaams Belang stelt Antwerpse campagne voor: ?Nieuwkomers maken we zelf?
5 Januari, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Vlaams Belang lanceert een nieuwe campagne met als beeld een zwangere vrouw met daarbij de slogan: ?Nieuwkomers maken we zelf.? Een oproep aan Vlamingen om meer kinderen te maken. Vlaams Belang haalt de mosterd bij de de radicaalrechtse Duitse partij AfD.
A.M. Homes door de ogen van een Vlaams-Hollandse combinatie
5 Januari, 02:18 Volkskrant
De verrukkelijke tekst van A.M. Homes opgevoerd door een Vlaams-Hollandse combinatie. 'Wil je mijn recept voor rampspoed?' Zo begint A.M. Homes' onvergetelijke roman Vergeef ons uit 2014. Het is een smakelijke, literaire lust opwekkende zin, ook door wat volgt: 'De waarschuwing: vorig jaar, Thanksgiving bij hen thuis.' Zinnen vol belofte in een onweerstaanbare combinatie: eten, feestdagen, ellende


Vlaams koppel boekt luxereis naar Djerba maar keert zwaar bedrogen terug: ?Vies en versleten?
4 Januari, 20:54 Gazet v. Antwerpen

Een tiendaagse luxereis naar Djerba, dat hadden Willy en Rita uit Dendermonde wel verdiend na maanden hard werken. Maar nog voor hun vertrek begon de miserie al. ?Mijn ouders zijn uiteindelijk in een schamel hotel terechtgekomen waarvan de totaalwaarde wellicht lager lag dan de kostprijs van de reis?, reageert hun dochter Bauwdyna woedend.
Vlaams-Brabantse Landen getroffen door windhoos
3 Januari, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Het Vlaams-Brabantse Landen is afgelopen nacht, tijdens het stormweer, getroffen door een heuse windhoos. Die richtte vooral heel wat schade aan in de deelgemeenten Waasmont, Walshoutem, Wezeren en Walsbets. Bij enkele woningen ging zelfs het volledige dak eraf. Dat melden de lokale politie van de zone Landen/Linter/Zoutleeuw en de lokale brandweer.
Vlaams ondernemersclubje stapt in Franse wijnvatenmaker
3 Januari, 01:12 De Tijd
01:02 Een handvol Vlaamse zakenlui, van bouwondernemer Dťsirť Stadsbader tot reclamemaker Georges Van Nevel, investeert samen in TFF, een beursgenoteerde fabrikant van ambachtelijke vaten voor wijn en sterk...


Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer kiest voor Opel Combo op CNG
28 December 2017, 11:00 Skynet
Het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zet in op aardgas (CNG) als brandstof voor zijn voertuigen. Het agentschap bestelde zopas 45 Opel Combo's op deze brandstof, die schoner is dan benzine of diesel.


Vlaams echtpaar koopt na plastic zakken nu ook uitzendkantoor
27 December 2017, 17:18 De Tijd
16:43 Het Gentse investeringsfonds Straco van het echtpaar De Raedt-Verheyden koopt de meerderheid van uitzendkantoor Forum Jobs.


Van Rompuy schiet voorstel van Bogaert over religieuze kentekens aan flarden: ?Rechtser dan Vlaams Belang?
23 December 2017, 00:30 Gazet v. Antwerpen

?Ontoepasbaar?, ?onvoorstelbaar?, ?intriest? en ?rechtser dan het Vlaams Belang?. Oud-premier en gewezen Europees president Herman Van Rompuy kwam in ?De Afspraak op vrijdag? op Canvas woorden tekort om het voorgestelde verbod van CD&V-Kamerlid Hendrik Bogaert op het dragen van grote en zichtbare religieuze tekens af te kraken.
Congres VS keurt tijdelijke begroting goed, 'shutdown' voorkomen
22 December 2017, 02:48 NOS nieuws

Het Amerikaanse Congres heeft een tijdelijke begroting goedgekeurd waardoor een sluiting van de overheid op korte termijn is voorkomen. Zowel in het Huis van Afgevaardigden als in de Senaat stemde een deel van de Democraten met de Republikeinen mee. De deadline voor de tijdelijke begroting lag vandaag om middernacht, anders was er sprake geweest van een zogeheten shutdown.

De tijdelijke begroting is niet de eerste dit jaar en regelt het hoogst noodzakelijke. Er zijn onder meer een aantal maatregelen genomen om te zorgen dat gezondheidszorgprogramma's voor veteranen en kinderen kunnen blijven draaien. Ook is er geld vrij gemaakt voor een afluisterprogramma van terroristen. Het leger krijgt 5 miljard voor het verbeteren van een raketprogramma vanwege de Noord-Koreaanse dreiging. Met een deel van het geld moeten twee beschadigde destroyers worden gerepareerd.

President Trump moet de tijdelijke begroting nog tekenen. De verwachting is dat hij dat doet.

Hete hangijzers doorgeschoven

Met het goedkeuren van een tijdelijke begroting zijn een aantal hete hangijzers doorgeschoven. Het Congres gaat met reces en de leden komen pas in het nieuwe jaar weer terug naar Washington. Dan zullen ze besluiten moeten nemen over onder meer immigratie, gezondheidszorg en het budget.

De onderwerpen zullen opnieuw de eensgezindheid van de Republikeinen testen. De partij heeft zowel in het Huis als in de Senaat een meerderheid. Als er stemmen van Democraten nodig zijn, zullen die naar verwachting concessies eisen op het gebied van de 800.000 'Dreamers'. Dat zijn illegale immigranten die als kind naar de VS zijn gekomen. Onder de regering-Obama werden ze niet uitgezet, maar Trump wil de regeling afschaffen. Hij heeft het Congres tot maart gegeven om met een oplossing voor deze groep immigranten te komen.

De laatste shutdown was in 2013 onder president Obama. Alle niet-essentiŽle overheidsdiensten moesten dicht en honderdduizenden ambtenaren kregen niet meer betaald. De sluiting duurde toen 15 dagen.
Klacht van moslims en joden tegen Vlaams slachtverbod
21 December 2017, 07:24 Skynet Belgie
Verschillende islamitische en joodse organisaties dienen, na een klacht tegen het Waals verbod, nu ook een klacht in bij het Grondwettelijk Hof tegen het Vlaams verbod op onverdoofd slachten. Dat bericht De Morgen vandaag.


Moslims en joden dienen klacht in tegen Vlaams slachtverbod
21 December 2017, 07:00 Gazet v. Antwerpen

Verschillende islamitische en joodse organisaties dienen, na een klacht tegen het Waalse verbod, nu ook een klacht in bij het Grondwettelijk Hof tegen het Vlaamse verbod op onverdoofd slachten. Dat bericht De Morgen donderdag.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be