NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Vertrekt

2News.be / Trefwoorden / Vertrekt

Van Wonderen vertrekt na dit seizoen als trainer van Heerenveen
12 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Kees van Wonderen vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van sc Heerenveen. De 55-jarige coach staat sinds de zomer van 2022 aan het roer bij de Eredivisionist. De club sprak onlangs met Maurice Steijn over een mogelijke opvolging van Van Wonderen.


AZ-directeur Eenhoorn vertrekt na dit seizoen: 'Metaalmoeheid treedt in'
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Algemeen directeur Robert Eenhoorn vertrekt na dit seizoen bij AZ. Dat heeft de club, die kwakkelt in de Eredivisie, maandag bekendgemaakt.


Peter Wennink vertrekt volgend jaar als topman bij ASML
1 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
ASML-topman Peter Wennink stopt in april volgend jaar en wordt opgevolgd door de Fransman Christophe Fouquet. Dat maakt de Eindhovense chipmachinefabrikant donderdag bekend.


Chaos houdt aan bij Marseille: directeur vertrekt in aanloop naar duel met Ajax
24 November 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Het blijft onrustig bij Olympique Marseille. Een week voor het duel met Ajax in de groepsfase van de Europa League is sportief directeur David Friio vertrokken, zo heeft de club donderdag bekendgemaakt.


CEO Peter Willems vertrekt bij OH Leuven
6 September 2023, 00:01 Skynet Sport
CEO Peter Willems vertrekt bij Oud-Heverlee Leuven. Dat heeft OHL dinsdag bekendgemaakt. Willems werd aangesteld in januari 2019.


Lopetegui vertrekt vlak voor start Premier League plots bij Wolverhampton
9 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Wolverhampton Wanderers heeft dinsdag vlak voor de start van het Premier League-seizoen onverwachts afscheid genomen van trainer Julen Lopetegui. De club meldt dat er een verschil van inzicht was met de Spanjaard en dat een vertrek de beste oplossing was.


NPO-directeur video Frans Klein vertrekt bij publieke omroep
22 Juli 2023, 00:02 NOS nieuws

NPO-directeur video Frans Klein vertrekt per 1 augustus bij de publieke omroep, meldt de NPO. Klein trad eind vorig jaar al terug vanwege het lopende onderzoek naar sociale veiligheid binnen de gehele NPO.

Dat onderzoek werd gestart naar aanleiding van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het BNNVARA-programma De Wereld Draait Door. Klein was daar tot 2014 verantwoordelijk voor de werkomstandigheden als mediadirecteur van de VARA, later BNNVARA. Hij zei in de Volkskrant niet op de hoogte te zijn geweest van het grensoverschrijdende gedrag door presentator Matthijs van Nieuwkerk en eindredacteuren van het programma.

Na de aankondiging van het onderzoek zei Klein bij monde van zijn woordvoerder dat hij het onderzoek "ruim baan" wilde geven en niet wilde dat er discussie zou ontstaan over de onafhankelijkheid ervan. Het onderzoek staat onder leiding van oud-minister Martin van Rijn.

Nieuwe strategie

"Frans Klein neemt afscheid van de NPO op een moment dat de NPO een nieuwe weg is ingeslagen en wij, samen met de omroepen, een nieuwe strategie ontwikkelen", zegt NPO-voorzitter Frederieke Leeflang. "Wij danken Frans voor zijn grote inzet, betrokkenheid en betekenis voor de programmering van de publieke omroep in de afgelopen 36 jaar."

Klein werkte sinds eind jaren 80 bij de VARA. Mediavakblad Broadcast Magazine riep hem in 2020 uit tot Omroepman van het jaar.




Wolke Janssens vertrekt niet en blijft Sint-Truiden trouw
19 Juli 2023, 00:07 Skynet Belgie
Sint-Truiden gaat dan toch langer door met Wolke Janssens. Zijn contract liep enkele weken geleden af, maar de polyvalente Haspengouwer ondertekent nu een verlengde verbintenis van drie seizoenen. Dat heeft STVV dinsdag gemeld.


Directeur Eurosonic Noorderslag vertrekt na ruim 13 jaar om verschil van inzicht
3 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Dago Houben vertrekt als algemeen directeur van Eurosonic Noorderslag (ESNS), zo maakte de organisatie maandag bekend. Houben gaf sinds 1 september 2009 leiding aan het jaarlijkse evenement.


Kluivert vertrekt naar Premier League en voltooit unieke reis door Europa
25 Juni 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Justin Kluivert heeft vrijdag zijn transfer van AS Roma naar Premier League-club Bournemouth afgerond. 'The Cherries' betalen naar verluidt een bedrag van minimaal 11 miljoen euro voor de 24-jarige aanvaller.


Trainer Penders vertrekt bij FC Eindhoven en wordt assistent in Utrecht
18 Juni 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Rob Penders vertrekt als hoofdtrainer bij FC Eindhoven. De voormalige verdediger gaat bij FC Utrecht aan de slag als assistent van Michael Silberbauer.


Ligue 1 - Ook Sergio Ramos vertrekt bij PSG
3 Juni 2023, 00:03 Skynet
Niet alleen Lionel Messi, maar ook verdediger Sergio Ramos vertrekt na afloop van dit seizoen bij de Franse landskampioen Paris Saint-Germain, zo maakte de club vrijdagavond bekend. Zijn aflopend contract wordt niet verlengd.


Derde Plopsaland-bestuurder vertrekt na berichten over wangedrag
30 April 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Na de bestuursvoorzitter en de commercieel bestuurder vertrekt ook de financieel topvrouw van Plopsaland. Het bestuur van het Belgische pretparkbedrijf kwam in opspraak na berichten over grensoverschrijdend gedrag en een toxische werksfeer.


Eerste ge-3D-printe raket gelanceerd, motorstoring zorgt voor problemen
29 Maart 2023, 00:53 NU.NL - Tech
Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf Relativity Space heeft donderdagochtend voor het eerst een ge-3D-printe raket gelanceerd. Door een motorstoring kwam de Terran 1-raket niet hoger dan 16 kilometer. Toch noemt het bedrijf de missie een succes, meldt persbureau Reuters.


NS verkoopt dochter Abellio en vertrekt na twintig jaar van Brits spoor
3 Maart 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De NS heeft de Britse tak van spoordochter Abellio verkocht aan het Britse management zodat de vervoerder zich weer meer op Nederland kan richten. De verkoop is dinsdag afgerond, meldt de NS in een bericht op het eigen intranet.


VOETBAL KORT ANTWERPEN. Sint-Lenaarts gaat shoppen bij Ternesse, Fil Vervoort vertrekt naar Kasterlee
26 Januari 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Wekelijks staat het bol van de actie in onze provincie, van eerste nationale tot vierde provinciale. In VOETBAL KORT ANTWERPEN verzamelen we alle korte voetbalberichten uit de hele provincie. Transfernieuws, een trainersontslag of een ander opmerkelijk feit? Je vindt het hier terug.




Trainer Sjaak Polak vertrekt na dit seizoen 'via de voordeur' bij ADO Vrouwen
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Trainer Sjaak Polak neemt na dit seizoen afscheid bij ADO Den Haag Vrouwen, maakt de club vrijdag bekend. De twee partijen gaan in goed overleg uit elkaar.


Deliveroo vertrekt uit Nederland
11 Augustus 2022, 00:03 De Tijd
20:42 De Britse maaltijdbezorger Deliveroo vindt zichzelf in Nederland niet groot genoeg om rendabel te zijn. Het bedrijf zal het land verlaten. Dat maakte het bekend in de marge van zijn halfjaarcijfers.


Tommy van Lent vertrekt na drie jaar uit GTST, personage Steef Verduyn blijft
8 Augustus 2022, 00:09 NU.NL - Film
De achttienjarige Tommy van Lent gaat binnenkort weg bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Van Lent gaat doorstuderen, maar het personage Steef Verduyn blijft, meldt RTL Boulevard.


Topscorer aller tijden Mertens vertrekt na negen jaar transfervrij bij Napoli
25 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Clubicoon Dries Mertens vertrekt na negen jaar bij Napoli. Het contract van de ervaren Belg liep afgelopen seizoen af en er is geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn