NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Vertrek

2News.be / Trefwoorden / Vertrek

Dartsbond betreurt vertrek Oranjeduo om trans vrouw: 'Ze voldoet aan alle eisen'
Dinsdag, 00:05 NU.NL - Sport
De Nederlandse Darts Bond (NDB) betreurt het besluit van Aileen de Graaf en Anca Zijlstra om de Oranjeselectie te verlaten. De twee dartsters willen geen team meer vormen met de transgender vrouw Noa-Lynn van Leuven.


De Croo over vervroegd vertrek Charles Michel: "Niet aan mij om te depanneren"
22 Januari, 00:04 Skynet Buitenland
Premier Alexander De Croo vindt het geen goed idee dat hij tijdelijk voorzitter van de Europese Raad zou worden wanneer Charles Michel vervroegd vertrekt om deel te kunnen nemen aan de Europese Parlementsverkiezingen. Dat heeft hij zondag gezegd in VTM Nieuws. "Het is niet aan mij om hem te depanneren."


NYT: massale vertrek adverteerders kost X naar verwachting tot 75 miljoen dollar
28 November 2023, 00:01 Tweakers
Meer dan honderd adverteerders hebben zich naar verluidt teruggetrokken van X, nadat er onlangs in een rapport werd gesteld dat het platform advertenties van grote bedrijven naast 'pronazicontent' plaatste. Deze massale terugloop zou X dit jaar tot 75 miljoen dollar kunnen kosten.


Reizigers betaalden honderdduizenden dollars voor waanzinnige cruise, maar krijgen nu slecht nieuws: vertrek gaat op laatste nippertje niet door
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Drie jaar op een cruiseschip wonen en de wereld rondreizen: het klinkt voor velen waarschijnlijk als muziek in de oren. Zo ook voor enkele honderden mensen die een ticket hadden gekocht voor de drie jaar durende reis van Life at Sea Cruises. Maar slechts twee weken voor vertrek werd de trip van hun leven geannuleerd. Het bedrijf beschikte namelijk niet over iets zeer essentieels: een schip.


Van Aert betreurt vertrek van coach, maar blijft hoopvol: ?Misschien is het verfrissend om uit comfortzone te stappen?
5 Oktober 2023, 00:04 HLN.BE
?Dit is het einde van een tijdperk?, zegt Wout van Aert (29). Want: geen Marc Lamberts meer. De trainer die hem al sinds zijn jeugd begeleidt zoekt nieuwe oorden op. ?Ik was geen vragende partij, maar ik stap met open geest in een nieuw verhaal. Ik moet geloven in een nieuwe start.?


Rvc-voorzitter Eringa denkt niet aan vertrek bij Ajax: 'Wat los je daarmee op?
27 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Pier Eringa, de voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) van Ajax, is niet van plan om op te stappen. De 62-jarige Fries stelt dat een vertrek de chaos bij de 36-voudig landskampioen niet oplost.


InfluxData kon data Belgische klanten nog herstellen na ?plots? vertrek
29 Juli 2023, 00:05 Techzine
Bij verschillende Belgische organisaties gingen eind juni alle alarmbellen af, toen zij ontdekte dat al hun data van het platform InfluxData verwijderd was. Het bedrijf onderzocht de mogelijkheid om de data te herstellen nadat het klachten regende op het forum van het bedrijf. Het bedrijf laat aan onze redactie weten dat de data opnieuw beschikbaar […]


VodafoneZiggo diep in rood door vertrek breedbandabonnees
25 Juli 2023, 00:00 Emerce
VodafoneZiggo heeft het afgelopen tweede kwartaal een fors verlies geleden van 117.4 miljoen euro tegen een winst van 136 miljoen een jaar eerder. Reden is het vertrek van 36.5000 breedbandklanten vanwege een inflatieverhoging per 1 juli.


22 Juli 2023, 00:05 Volkskrant
Tour de France - Vingegaard drukt geruchten vertrek Van Aert de kop in: "Hij gaat nergens heen"
12 Juli 2023, 00:04 Skynet Belgie
De Deen Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) blijft ook na de tiende rit in de 110e Tour de France in het bezit van de gele leiderstrui. Vingegaard bolde dinsdag zonder kleerscheuren over de meet met het peloton in Issoires, op 2:53 van de Spaanse winnaar Pello Bilbao (Bahrain-Victorious).


Studio 100 bevestigt vertrek Plopsa-CEO, ook andere manager moet weg
22 Maart 2023, 00:07 Skynet Economie
Studio 100 heeft de samenwerking met de CEO van zijn pretparkdivisie Plopsa, Steve Van den Kerkhof, stopgezet. Dat bevestigt het bedrijf. Ook een andere manager moet vertrekken.


Adidas in de problemen na vertrek Kanye West: een pijnlijk verlies van 724 miljoen euro
11 Maart 2023, 02:27 HLN.BE
De harde breuk met rapper Kanye West (45) dendert na bij het Duitse sportmerk Adidas. Voor het eerst in 30 jaar lijdt de onderneming verlies. De voormalig CEO van rivaal Puma moet het bedrijf redden.


Vertrek uit Rusland en zwakke economie drukken winst van Rabobank
12 Februari 2023, 00:07 NU.NL - Economie
Rabobank heeft in het afgelopen jaar minder winst geboekt dan in 2021. Het concern moest meer geld opzijzetten voor leningen die mogelijk niet meer worden terugbetaald. Dit werd voor een deel veroorzaakt door het besluit van de bank om zich volledig terug te trekken uit Rusland en de verslechterende macro-economische vooruitzichten.


Trossard en entourage sturen aan op onmiddellijk vertrek bij Brighton
14 Januari 2023, 00:05 Skynet
Leandro Trossard (28) en Brighton & Hove Albion liggen op ramkoers. Er lijkt behoorlijk wat ruis te zitten op de relatie tussen de Rode Duivel en Roberto De Zerbi, sinds midden september de coach van Brighton. Het management van de winger laat weten dat een transfer tijdens de wintermercato de beste oplossing is.


PSV maakt volgens Van Nistelrooij minder kans op landstitel na vertrek Gakpo
31 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
PSV heeft volgens trainer Ruud van Nistelrooij een minder grote kans om kampioen te worden dan een week geleden. Dat zei de oefenmeester vrijdag in een reactie op het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool.


RECONSTRUCTIE: Met transfervrij vertrek bij Standard gaat wens Nicolas Raskin in vervulling
19 December 2022, 00:00 HLN.BE
Nicolas Raskin (21) heeft zijn laatste wedstrijd voor Standard gespeeld. De middenvelder wil zijn aflopende contract niet verlengen en is teruggezet naar de B-kern. Op social media klaagt hij over een gebrek aan respect. Nochtans kon Raskin jaarlijks 1,8 miljoen euro verdienen. Reconstructie van een ?spijtige zaak voor alle betrokkenen?.


Kantoor van Twitter in Brussel gesloten na vertrek overgebleven personeel
28 November 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Het kleine maar vitale kantoor van Twitter in Brussel is gesloten, meldt de Financial Times donderdag. Op het kantoor werkten mensen die een belangrijke rol hadden in het contact tussen het sociale netwerk en de Europese autoriteiten.


28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Kensington brengt vlak voor vertrek frontman greatest hits-album uit
1 Augustus 2022, 00:04 NU.NL - Muziek
Kensington brengt op 26 augustus zijn laatste album in de huidige formatie uit, meldt de rockband vrijdag op Twitter. In november vorig jaar maakte de groep bekend dat frontman Eloi Youssef de band gaat verlaten.


Neelie Kroes lobbyde al voor Uber vlak na haar vertrek als Eurocommissaris
11 Juli 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Oud-politicus Neelie Kroes (VVD) lobbyde in 2015 al voor Uber, terwijl ze nog maar enkele maanden was gestopt als Eurocommissaris van digitale zaken. Dat is tegen de afspraken in die bij de EU zijn gemaakt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn