NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesVerstoord

2News.be / Trefwoorden / Verstoord

Staking De Lijn - Dienstverlening ook zaterdag verstoord
Zondag, 00:18 Skynet Economie
Door de staking van vakbonden ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal de dienstverlening ook vandaag/zaterdag verstoord zijn. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten, en ook de kusttram ondervindt grote hinder.


Dienstverlening De Lijn nog steeds verstoord
19 Mei, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Door de staking van vakbonden ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal de dienstverlening ook vandaag/zaterdag verstoord zijn. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten, en ook de kusttram ondervindt grote hinder.
Pensioenbetoging - Brussels openbaar vervoer verstoord
16 Mei, 07:30 Skynet
Bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB is er woensdagochtend al hinder door de aangekondigde pensioenbetoging. Omstreeks 6 uur werden slechts twee metrolijnen bediend, zeven tramlijnen en zeven buslijnen. Dat meldt de MIVB via Twitter.


Dienstverlening De Lijn verstoord over hele net

De vakbondsactie tegen de pensioenplannen van de regering verstoort de dienstverlening van De Lijn in heel Vlaanderen. Er is hinder op zowel stadsnetten als streeklijnen, meldt De Lijn woensdagochtend.
Oost-Vlaamse afvalophaling woensdag waarschijnlijk verstoord
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De aangekondigde vakbondsactie op woensdag 16 mei in Brussel zal wellicht ook een impact hebben op de afvalophaling in de regio Dendermonde-Wetteren. Afvalintercommunale Verko kan nog niet inschatten waar het afval zou kunnen blijven staan.


Dienstverlening De Lijn van woensdag tot en met zondag verstoord door vakbondsacties
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
Bij vervoersmaatschappij De Lijn is de dienstverlening door vakbondsacties van woensdag tot en met zondag verstoord. Vooral op de stadsnetten wordt hinder verwacht. Op woensdag wordt een eerste test uitgevoerd waarin werkwillige chauffeurs worden ingezet op vooraf bepaalde prioritaire lijnen, aldus De Lijn in een persbericht.


Dienstregeling De Lijn verstoord tot zondag door twee opeenvolgende stakingen
14 Mei, 18:00 Gazet v. Antwerpen

De dienstverlening bij De Lijn zal van woensdag tot en met zondag verstoord zijn. De vervoersmaatschappij test dan over heel Vlaanderen het systeem met de bediening van prioritaire lijnen bij een staking. Daarvoor worden werkwillige chauffeurs ingezet. ?De reizigers krijgen zo een beter aanbod dan wanneer de werkwilligen in gespreide slagorde aan de slag gaan over het hele net?, zegt woordvoerder Tom van de Vreken.
Instagram verstoord: app werkt uren niet
10 Mei, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Donderdagnamiddag meldden heel wat gebruikers van Instagram - via Twitter - dat hun favoriete sociale fotoplatform het niet meer deed. Ze doen dat met de al eerder gebruikte hashtag #Instagramdown. Momenteel lijkt de storing grotendeels opgelost, behalve in ? België.
Grootse diploma uitreiking verstoord door pelikanen die in massa landen
29 April, 11:54 Gazet v. Antwerpen
De diploma uitreiking van de universiteit van Pepperdine in Malibu werd gisteren danig verstoord. Een aantal pelikanen landde zomaar midden in de massa volk, vol ouders en familie van de pas afgestudeerden. Met de Stille Oceaan in de buurt, kennen ze de vogels maar al te goed, maar dit was duidelijk niet gepland.


Tram- en busverkeer verstoord door ongeval in Brederodestraat
24 April, 08:54 Gazet v. Antwerpen

In de Brederodestraat is een ongeval gebeurd. Een bus zou een voetganger hebben aangereden. Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend.
Treinverkeer verstoord door aanrijding: inzittenden op tijd uit wagen

In Ruisbroek (Puurs) is zondagmiddag een trein in aanrijding gekomen met een wagen op een overweg. Dat zegt spoornetbeheerder Infrabel. Er vielen geen gewonden, de inzittenden raakten tijdig uit de wagen.
Ook sarin gebruikt bij Syrische gifgasaanval: ?Pupilvernauwing, braken en verstoord centraal zenuwstelsel?
15 April, 07:36 Gazet v. Antwerpen

De Verenigde Staten vermoeden dat het Syrische leger niet alleen chloorgas maar ook sarin heeft gebruikt op 7 april in Douma nabij Damascus. Dat zegt een verantwoordelijke van de Amerikaanse regering zaterdag. Als reactie stellen de VS en partners Groot-Brittannië en Frankrijk een nieuwe resolutie voor in de VN-Veiligheidsraad.
Tramverkeer even verstoord door beschadigde stroomkabel
11 April, 23:48 Gazet v. Antwerpen

In Antwerpen was woensdagavond het premetroverkeer even verstoord. Er was hinder op lijnen 3, 5, 9 en 15.
Treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen verstoord door ongeval
9 April, 06:54 Gazet v. Antwerpen

Door een persoonsongeval in Mortsel is het treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen maandagochtend zwaar verstoord.
Franse treinstaking: verkeer ook woensdag "erg verstoord"
3 April, 21:30 Skynet
In Frankrijk zal het treinverkeer ook morgen "erg verstoord" worden door de staking tegen de spoorhervormingen, zo blijkt uit prognoses van spoorwegmaatschappij SNCF. Het bedrijf gaat ervan uit dat één op zeven hogesnelheidstreinen en één op vijf regionale en lokale treinen zal uitrijden. Op de internationale verbindingen van de Thalys zou de situatie quasi normaal moeten zijn.


Machinist rijdt door rood licht: treinverkeer verstoord
27 Maart, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Het treinverkeer tussen Lier en Herentals is momenteel zwaar verstoord. In Lier is een machinist door het rood licht gereden.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be