NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Versie

2News.be / Trefwoorden / Versie

Horst Seehofer, de Duitse versie van Jambon en Francken
Vrijdag, 10:24 De Tijd
09:53 Met Horst Seehofer krijgt Duitsland een mengeling van Jan Jambon en Theo Francken als minister van Binnenlandse Zaken. Hij is het symbool van het rechtsere Duitse migratiebeleid.


Mozilla brengt op bedrijven gerichte versie van Firefox Quantum uit
Woensdag, 17:00 Techzine
Mozilla heeft een speciale versie van Firefox Quantum uitgebracht. Het gaat om een bŤtaversie die erop gericht is om te voldoen aan de eisen van de workflows die tegenwoordig verwacht worden binnen bedrijven. Deze is vooral veiliger en speciaal ontwikkeld om de workload aan te kunnen die een moderne browser tegenwoordig aan moet kunnen. Steeds […]


DJI komt wellicht met stillere versie van de Phantom 4 Pro
13 Maart, 12:54 Tweakers
Op Twitter zijn afbeeldingen en informatie verschenen over een eventuele nieuwe variant van de DJI Phantom 4 Pro. De nieuwe variant op de bestaande drone van DJI zou onder meer dankzij nieuwe propellers een stuk stiller zijn.


Uitzetten S-modus wordt voor elke Windows 10-versie gratis
9 Maart, 14:42 Tweakers
Microsoft geeft klanten die straks Windows 10 Home, Pro of Enterprise in een S-modus draaien, de mogelijkheid om zonder kosten over te stappen op de volledige versies van de besturingssystemen.


Er komt nu ook een versie van ?The Voice? voor senioren
9 Maart, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Zestigplussers hebben nooit toegang gekregen tot The Voice, tot vandaag. VTM maakt nu ook The Voice Senior, naast nieuwe versies voor kinderen en volwassenen.
Microsoft introduceert machinelearningplatform in volgende Windows 10-versie
8 Maart, 12:42 Tweakers
Microsoft heeft op een evenement voor ontwikkelaars aangekondigd dat de volgende grote Windows-update, die eind maart of in april moet uitkomen, een machinelearningplatform bevat. Dit werkt aan de hand van nieuwe api's, die de naam WinML dragen.


Khronos brengt 1.1-versie van Vulkan uit
7 Maart, 21:42 Tweakers
De Khronos Group heeft versie 1.1 van de Vulkan-api uitgebracht. Deze release integreert veel functies die in de vorige versie als extensies beschikbaar waren. Daarnaast zijn er nieuwe functies zoals operaties in subgroepen en ondersteuning van beschermde inhoud bijgekomen.


Nieuwe versie Android blokkeert meeluisteren door inactieve apps
7 Maart, 21:00 NOS nieuws

In de nieuwste versie van Android kunnen inactieve apps niet meer ongezien gebruik te maken van de microfoon of camera op de telefoon. De update van het mobiele besturingssysteem van Google, dat vooralsnog 'P' heet, komt waarschijnlijk dit najaar beschikbaar.

Als apps op de achtergrond toch gebruik willen maken van de microfoon of camera, dan moeten ze een melding sturen naar de gebruiker. Daarnaast ondergaat het berichtencentrum in 'P' een aantal veranderingen, zo is het straks mogelijk om gebruik te maken van zogeheten slimme reacties. Het gaat daarbij om antwoordsuggesties, die worden gedaan op basis van je gesprek.

Voor alle functies geldt wel: het gaat hier om een vroege versie van 'P', er kan nog van alles veranderen.

Randloze telefoons

Verder bevat het systeem ondersteuning voor de zogeheten notch, een uitsparing aan de bovenkant van het beeldscherm, bedoeld voor telefoons met een randloos scherm. In deze uitsparing zit de camera verstopt. Door de ondersteuning past de software zich netjes aan de notch aan.

Google toont traditiegetrouw begin maart de nieuwe versie van zijn mobiele besturingssysteem. Het is niet bedoeld voor consumenten, maar voor ontwikkelaars en telefoonfabrikanten, zodat zij de software tijdig op hun eigen telefoons kunnen zetten.

Maar voordat de meeste mensen de software op hun Android-toestel hebben staan, zijn we waarschijnlijk alweer een paar maanden (zo niet langer) verder. Want in tegenstelling tot iOS, het mobiele besturingssysteem van Apple, duurt het bij Android altijd vrij lang voordat de nieuwste software op een groot aantal telefoons staat.

De Android-versie Marshmallow, uit 2015, is met 28 procent nog altijd het grootst. Oreo, de versie die in het najaar van 2017 uitkwam, staat op 1,1 procent van de telefoons. Ter vergelijking: 65 procent van de Apple-apparaten maakt gebruik van iOS 11, de nieuwste softwareversie van het bedrijf. Dit komt doordat de fabrikanten van Android-toestellen veel tijd nodig hebben om de update voor hun apparaten geschikt te maken.

Sneller updaten

Google wil dit graag veranderen. In Android Oreo is daarom 'onder de motorkap' het nodige aangepast om het voor fabrikanten mogelijk te maken sneller te updaten. Maar op dit moment kan daar nog slechts 1,1 procent van de toesteleigenaren gebruik van maken.
Klant die niet opdaagde en door chef-kok voor heel Vlaanderen te kijk werd gezet, geeft zijn versie van de feiten
7 Maart, 19:12 Gazet v. Antwerpen

?Ik eis dat de chef-kok die mijn naam op Facebook besmeurde, nu mijn naam zuivert.? Dat zegt Luc Van Loey (62), die vorige week door de chef-kok van restaurant KokOvin (Sint-Niklaas) te kijk werd gezet omdat hij niet was komen opdagen na een reservatie voor tien personen.
Eerste versie Android P mogelijk al deze maand
6 Maart, 13:30 Emerce
De nieuwe versie van Android, dit keer genaamd P, wordt halverwege maart verwacht. Dat stelt 'beroepslekker' Evan Blass. De eerste bŤtaversie van Android O kwam vorig jaar op 21 maart uit.


Nieuws: Snelste Lamborghini Huracan gooit het dak af
6 Maart, 12:18 Auto55
Het is precies een jaar geleden dat Lamborghini z?n snelste Huracan voorstelde. De Performante. Onder de kap: een 640pk sterke atmosferische 5,2l V10 met 640pk en 600Nm. 30pk en 40Nm meer dan de versie die zich niet Performante mag noemen. En nu is die topversie er ook als Spyder.Niet snellerWe zullen maar meteen beginnen met de evidenties: de Spyder heeft een minder gunstige stroom...

Lees meer


Microsoft voegt Kali Linux toe aan Windows Store
6 Maart, 09:36 Tweakers
Microsoft heeft bekendgemaakt dat Kali Linux inmiddels te downloaden is via de Windows Store. Deze distributie bevat tools om bijvoorbeeld penetration tests uit te voeren. De distributie maakt gebruik van het Windows-subsysteem voor Linux, oftewel WSL.


Kodi-team brengt officiŽle alfa-build van versie 18 uit
5 Maart, 13:00 Tweakers
Het team achter de opensource mediaspelersoftware Kodi heeft de release van de eerste officiŽle alfa-build bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer de release van de definitieve versie moet plaatsvinden, al zegt het team dat dit in ieder geval 'ergens dit jaar' moet gebeuren.


3D Realms komt met retro-shooter Ion Maiden en brengt Early Access-versie uit
28 Februari, 17:24 Tweakers
3D Realms heeft Ion Maiden aangekondigd, een klassieke shooter die wordt gemaakt met de Build-engine uit de jaren negentig. Ook games als Duke Nukem 3D en Shadow Warrior zijn daar mee gemaakt. Er is een Early Access-versie van de nieuwe game beschikbaar


Sega zette per ongeluk volledige versie van Yakuza 6 online in plaats van demo
28 Februari, 09:36 Tweakers
Sega heeft per ongeluk de volledige versie van Yakuza 6 online gezet in de Amerikaanse PlayStation Store, in plaats van een demo die beperkt gespeeld kan worden. Inmiddels heeft de uitgever de download verwijderd.


?Usain Bolt had een snellere versie van Romelu Lukaku kunnen worden?
27 Februari, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Snelste mens aller tijden was hij al. Net als de grootste zotskap uit de sportgeschiedenis. Maar profvoetballer, dat wordt Usain Bolt pas op zijn 31ste - een half jaar na zijn afscheid aan spike, tartan en startblok. Of dat een goed idee is, vroegen we aan atletiekcoach Rudi Diels en voetbaltrainer Joost Desender.
HMD maakt 4g-versie van 'Matrix-telefoon' Nokia 8110
25 Februari, 18:36 Tweakers
HMD heeft op het Mobile World Congress de Nokia 8110 4G aangekondigd. Het toestel lijkt op de klassieke Nokia 8110, die gebruikt werd in de film The Matrix uit 1999. De nieuwe versie, die draait op een Nokia-besturingssysteem, komt in juni uit voor 79 euro.


Samsung brengt aangepaste versie Opera Max uit voor Galaxy-smartphones
23 Februari, 21:00 Tweakers
Samsung heeft een aangepaste versie van de Opera Max-browser uitgebracht. Met de browser is het mogelijk om data te besparen door compressie toe te passen op de binnenkomende data. De Max-browser werd vorig jaar door Opera zelf nog offline gehaald.


SGP Nunspeet voelt 'pijn en verdriet' door lokale versie The Passion
23 Februari, 13:06 NOS nieuws

De SGP in Nunspeet zegt 'pijn en verdriet' te voelen door het plan van omroep RTV Nunspeet om een lokale uitvoering van The Passion te maken.

"De essentie, het meest heilige deel van ons geloof, wordt in de openbare ruimte nagespeeld. Voor ons is het naar de aarde komen en het lijden en sterven van onze Heere Jezus Christus het meest tere deel van het geloof", zegt de lokale SGP-afdeling.

Het plan is om de kruisgang van Jezus vanaf een groot podium te laten vertolken door musicalacteurs en inwoners van Nunspeet. Er worden beelden vertoond op een groot scherm, afgewisseld met optredens en een stoet die naar het centrum het dorp gaat.

Lokale lijdensweg

RTV Nunspeet stelt dat verschillende kerken en ondernemers de lokale lijdensweg steunen, maar dat gelooft de SGP niet. Tijdens de raadsvergadering heeft de partij gisteren gevraagd hoe het zit met de vergunningen voor het evenement, meldt Omroep Gelderland. "Het merendeel van de kerken binnen onze gemeente heeft aangegeven groot verdriet te voelen dat de voorstelling uitgerekend in een christelijk dorp als Nunspeet plaatsvindt."

De SGP wil van burgemeester en wethouders ook weten of ze bij het afgeven van de vergunning, hebben stilgestaan bij het verdriet dat volgens de politieke partij door The Passion wordt veroorzaakt. Overigens zijn twee van de vier wethouders in Nunspeet SGP'ers.
'Volgende versie Microsoft HoloLens maakt gebruik van Mixed Reality Cloud'
21 Februari, 16:00 Tweakers
De volgende versie van de Microsoft HoloLens, die naar verwachting in 2019 uitkomt, zal gebruikmaken van Mixed Reality Cloud. Dat is de benaming die Microsoft geeft aan servers die ingezet worden om rekenwerk uit te voeren voor mixedrealitytoepassingen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be