NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesVerschillende

2News.be / Trefwoorden / Verschillende

Verschillende Amerikaanse nieuwssites niet bereikbaar in Europa
Vandaag, 11:31 Skynet
Als gevolg van de nieuwe Europese privacyregels, bekend onder de afkorting GDPR, zijn vandaag verschillende Amerikaanse nieuwssites niet meer bereikbaar in de EU. Onder meer de websites van Los Angeles Times en Chicago Tribune kunnen niet worden geraadpleegd.


Verschillende mediahuizen laureaat bij Belfius Persprijzen
Vandaag, 00:00 Skynet
Verschillende kranten, het Brusselse mediahuis Bruzz en de VRT zijn donderdagavond in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de 55e Belfius Persprijzen.


'Meerdere doden bij schietpartij op school in Texas'

Bij een schietpartij op een school in de Texaanse plaats Santa Fe zouden meerdere doden zijn gevallen. Een lokaal televisiestation meldt zeker acht doden.

OfficiŽle bronnen bevestigen dat er een schietincident op de school heeft plaatsgevonden, maar melden vooralsnog alleen dat er gewonden zijn gevallen.

De schietpartij vond volgens CNN in de vroege ochtend plaats. Ooggetuigen zeiden dat de dader een les binnenviel en begon te schieten. De school werd daarna meteen geŽvacueerd.

Gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Galveston. De politiesheriff twitterde dat er na de schietpartij twee personen zijn aangehouden. Het is nog niet duidelijk of het om de schutter gaat.

De Amerikaanse president Donald Trump liet kort na het incident van zich horen via Twitter. "Eerste berichten zien er niet goed uit", aldus Trump. Vicepresident Mike Pence liet via Twitter weten te bidden voor de slachtoffers.

De schietpartij in Santa Fe, gelegen op zo'n vijftig kilometer ten zuidoosten van de stad Houston, is het 22ste schietincident op een Amerikaanse school dit jaar.
Meer dan tweeduizend euro boete voor marktkramer na verschillende overtredingen
17 Mei, 15:00 Gazet v. Antwerpen

De politie heeft woensdagnamiddag een vrachtwagen tegengehouden tijdens een verkeerscontrole in Mechelen. De bestuurder, een marktkramer die bloemen aan de man brengt, was met een heleboel zaken niet in orde en kreeg een fikse boete.
Nieuwe standaard laat meshrouters van verschillende fabrikanten samenwerken
15 Mei, 13:18 Tweakers
De Wi-Fi Alliance introduceert het EasyMesh-programma. Met deze standaard wordt het mogelijk om meshrouters van verschillende fabrikanten te laten samenwerken en te integreren in een netwerk. Tot nu toe kunnen alleen meshrouters van dezelfde fabrikant met elkaar communiceren.


Peiling bij Belgen toont leefwereld van verschillende bevolkingsgroepen
9 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Bij de Vlamingen van Marokkaanse en Turkse afkomst wordt meer Nederlands gesproken dan bij de recentere migranten uit Polen, RoemeniŽ en Congo. Homoseksualiteit is bij al deze groepen taboe. Een groot deel van de Vlamingen van Turkse afkomst hechten meer belang aan religieuze regels dan Marokkanen. De argwaan over de islam is groot bij Polen, Roemenen en Congolezen.

Dat blijkt uit een grootschalige bevraging bij bijna 4.500 personen van Belgische, Marokkaanse, Turkse, Poolse, Roemeense en Congolese afkomst. Het is een onderdeel van de derde editie van de Vlaamse Migratie- en Integratiemonitor van het Agentschap Binnenlands Bestuur en Statistiek Vlaanderen.
Senioren ontdekken verschillende sporten
8 Mei, 16:42 Gazet v. Antwerpen
De Ekerse senioren houden op donderdag 7 juni voor de vijfde keer hun seniorensportdag in sporthal ?t Venneke. Tussen 13u en 17u kunnen senioren kennismaken met bekende en minder bekende sporten.


Brandfase oranje in Antwerpse natuurgebieden van kracht: ?Wees voorzichtig?

In de Antwerpse natuurgebieden Kalmthoutse Heide, Eksterheide, De Merode, Most-Keiheuvel en Tielenheide is brandfase oranje van kracht (hoog gevaar). Dat meldt het Agentschap Natuur en Bos. Beheerders en brandweer zijn extra waakzaam en de brandtorens worden overdag bemand.
Vrachtwagen rijdt in op auto?s en bankkantoor: verschillende gewonden
4 Mei, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Op de Leuvensesteenweg in Kortenberg is een vrachtwagen volgens tegen verschillende auto?s gereden en heeft de bestuurder zijn rit beŽindigd tegen een bankkantoor. Dat meldt VTM Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door de brandweer.
Man (42) met verschillende kogelwonden aangetroffen op Grote Steenweg
3 Mei, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Op de Grote Steenweg in Berchem is afgelopen nacht een man met verschillende kogelwonden op straat aangetroffen. De man werd door de hulpdiensten naar het UZA in Edegem gebracht, aanvankelijk verkeerde hij in levensgevaar maar in de loop van de nacht stabiliseerde zijn toestand.
Twee bijna identieke woorden en totaal verschillende betekenissen
2 Mei, 17:54 Volkskrant
Wat en wanneer? Twee gevallen taalgebruik sprongen eruit, gezien uw reacties. In de kranten van respectievelijk 24 april en 1 mei. De eerste is een bekende instinker. Jaap Blaakmeer uit Heerenveen las bovenstaande zin en dacht: 'Als de tank waar de uitwerpselen in terechtkomen er zelf al geen vertrouwen in heeft is het geen wonder dat er rotzooi uit komt.'† Zo grappig was het natuurlijk niet bedoe


Agenten gewond bij verschillende incidenten
28 April, 13:06 NOS nieuws

Op verschillende plekken in het land is gisteren en vannacht geweld gebruikt tegen de politie. Daarbij raakten een aantal agenten gewond.

Een agressieve cafťbezoeker veroorzaakte afgelopen nacht problemen in Katwijk, bij Leiden. Hij sloeg meerdere keren in op een agent. Hij gaf een andere agent een kopstoot. De slachtoffers werden door ambulancepersoneel aan hun verwondingen behandeld. De man is opgepakt en tegen hem is aangifte gedaan.

In een bosgebied in Goirle verzette gisteren een man uit Etten-Leur zich hevig toen de politie hem wilde aanhouden voor het vernielen van een jagershut. Een agent en een buitengewoon opsporingsambtenaar raakten volgens Omroep Brabant lichtgewond.

Dik oog

Een agent in Rotterdam liep afgelopen nacht een dik oog op bij een arrestatie. "Mijn collega's waren bezig met een aanhouding. Uit het niets sloeg een omstander een van de collega's vol in z'n gezicht", schrijft een wijkagent in het Oude Westen. De politie gebruikte pepperspray en een wapenstok tegen omstanders. De verdachten zijn opgepakt.

Een andere agent werd afgelopen nacht in Tilburg bijna aangereden. Hij had daarvoor een man uit Tilburg aangesproken over illegaal taxivervoer. De Tilburger stapte opeens in zijn auto en reed weg. De agent duwde zich van de wagen af om te voorkomen dat hij werd aangereden. De illegale chauffeur werd even later opgepakt.
STANDPUNT. Het pijnlijke incident met Kris Peeters heeft mensen uit verschillende gemeenschappen met elkaar laten kennismaken
26 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Duitsland is in de ban van het antisemitisme nadat een jonge SyriŽr in Berlijn twee Joodse jongens te lijf is gegaan omdat ze een keppeltje droegen. De Centrale Joodse Raad gaf Joden zelfs de raad geen keppeltje meer te dragen op straat. Ook in Frankrijk staat het antisemitisme centraal. Na meerdere moorden op Joodse mensen pakten meer dan 250 ?Bekende Fransen? uit met een petitie tegen ?het toenemende antisemitisme door islamitische radicalisering?.
Grenspensionado betaalt twee keer belasting door verschillende belastingregimes in de EU
23 April, 18:30 Volkskrant
Gelijke behandeling van EU-burgers geldt niet voor gepensioneerden. Ze kunnen bruto hetzelfde pensioen krijgen, maar netto kan het verschil honderden euro's zijn. Oorzaak: verschillende belastingregimes in de EU. Nog nooit had de gepensioneerde grenswerker Jan Gielen er last van gehad dat hij in Nederland werkte en sinds 1993 in BelgiŽ woont. Tot net voor kerst. Toen viel er een brief van de Neder


Verschillende lopers onwel op 10 Miles, politie neemt maatregelen
22 April, 16:42 Gazet v. Antwerpen

De medische hulpdiensten hebben zondag al verschillende sporters moeten verzorgen die onwel zijn geworden tijdens het lopen. De politie vormt daarom een trechter zodat lopers gedwongen worden op adem te komen.
Spontane staking bij verschillende Brico-winkels, onder meer in twee Antwerpse filialen
21 April, 10:42 Gazet v. Antwerpen

In verschillende winkels van doe-het-zelfketen Brico wordt zaterdagvoormiddag spontaan het werk neergelegd. Dat meldt BBTK-secretaris Erik Dirkx. Het nieuws, eerder deze week, dat de winkel in Molenbeek sluit, heeft kwaad bloed gezet bij het personeel, aldus Dirkx.
Spontane staking bij verschillende Brico-winkels
21 April, 10:30 Skynet Belgie
In verschillende winkels van doe-het-zelfketen Brico wordt deze voormiddag spontaan het werk neergelegd. Dat meldt BBTK-secretaris Erik Dirkx. Het nieuws, eerder deze week, dat de winkel in Molenbeek sluit, heeft kwaad bloed gezet bij het personeel, aldus Dirkx. "Het personeel vindt dat de directie met deze sluiting het vorig jaar afgesloten Back to Growth-plan met de voeten treedt", aldus Dirkx. "De directie vroeg in dat plan onder andere meer flexibiliteit en polyvalentie, en het personeel is daarin meegegaan. Daar stond wel een garantie tegenover dat er tot eind 2020 geen sluitingen en franchiseringen zouden gebeuren."


Assad: VS voert campagne van leugens tegen SyriŽ
15 April, 17:30 Skynet
De aanvallen van de VS, Groot-BrittanniŽ en Frankrijk op SyriŽ gingen gepaard met een campagne van leugens tegen SyriŽ en Rusland voor de VN-Veiligheidsraad. Dat zei de Syrische president Bashar al-Assad volgens het overheidsagentschap SANA bij een meeting met de Russische machtspartij Verenigd Rusland.


Onderzoek naar dodelijke ramp met zeiljacht voor Belgische kust: verschillende schepen passeerden, niemand sloeg alarm
11 April, 22:36 Gazet v. Antwerpen

De ramp met het zeiljacht de Capella, vorige zomer voor de kust van Blankenberge, was te wijten aan een afgebroken kiel. Of de drie omgekomen slachtoffers gered hadden kunnen worden, zullen we nooit weten. Wel dat de drie overlevenden, die uren op hulp wachtten, veel sneller hadden kunnen gered worden. Zo blijkt uit het onderzoeksrapport dat zopas werd afgerond.
Taalfout: 'Wiet en hennep zijn 2 VERSCHILLENDE planten!!!'
11 April, 19:00 Volkskrant
Volkskrantlezers vinden veel. En misschien welhet meest vinden ze iets van ons taalgebruik. Terecht? Wie? Ger Mastenbroek in HoutenWat? Wat is goed: vroegtijdig, voortijdig of vroeg?Vanwaar deze vraag? Een zin in de krant van 10 april, over de talrijke Braziliaanse presidenten die zijn 'afgezet, veroordeeld, vermoord of vroegtijdig overleden'.Lezer Mastenbroek:†'Ik begrijp wat hier bedoeld wordt,

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be