NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Verrassing

2News.be / Trefwoorden / Verrassing

Bahrein: Invicta Racing zorgt voor de verrassing in de kwalificatie
3 Maart, 00:01 Autosport
Het nieuwe formule 2 seizoen is gestart met een verrassing. Invicta Racing plaatste beide rijders op de eerste startlijn van de hoofdrace zaterdag. Kush Maini was ongenaakbaar tijdens de kwalificatie en met een ronde in 1:41.696 was hij zowaar meer dan twee tiende seconden sneller dan zijn teamgenoot Gabriel Bortoleto. Amaury Cordeel startte zijn seizoen met Hitech Pulse-Eight met een twintigste chrono.

Lees meer: Bahrein: Invicta Racing zorgt voor de verrassing in de kwalificatie


Deze Ferrari F430 F1 heeft een handgeschakelde verrassing
14 December 2023, 00:01 AutoBlog

Oh, verklappen we het gewoon in de titel! De Ferrari F430 F1 heeft een verrassing in de vorm van een handbak. Je weet dat je oud bent als je de Ferrari F430 een relatief moderne Ferrari vindt. Voor wie de auto niet kent, het is eigenlijk een flinke facelift van de 360 Modena. Toch lijken […]

Dit artikel Deze Ferrari F430 F1 heeft een handgeschakelde verrassing verscheen eerst op Autoblog.nl.




Fotoshoot ? Een E46 M3 met een verrassing onder de kap
17 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

Deze M3 heeft vier cilinders meer dan gebruikelijk.

Dit artikel Fotoshoot – Een E46 M3 met een verrassing onder de kap verscheen eerst op Autoblog.nl.




Herstelde Henk de Jong terug bij Cambuur: 'Zal voor niemand een verrassing zijn'
11 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Henk de Jong staat de rest van het seizoen voor de groep bij SC Cambuur. De ervaren oefenmeester begint aan zijn derde periode bij de Keuken Kampioen Divisie-club, die maandag afscheid nam van coach Sjors Ultee.


NU+ | Verrassing na ongeluk op vakantie: zo voorkom je een hoge zorgrekening
26 Juli 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Vakantiegangers die in het buitenland in het ziekenhuis belanden, krijgen ook nog eens een pijnlijke verrassing te verwerken. Als je niet extra verzekerd bent, is er een grote kans dat je zelf een deel van de kosten moet betalen.


Vrije Training Azerbeidzjan met mooie verrassing
29 April 2023, 00:01 AutoBlog

Eindelijk weer Formule 1 actie met de vrije training in Azerbeidzjan. De afgelopen weken was er geen Grand Prix. En daardoor viel de F1, in elk geval voor mijn gevoel, […]

Dit artikel Vrije Training Azerbeidzjan met mooie verrassing verscheen eerst op Autoblog.nl.




Tadej Pogacar, die pakje friet krijgt, na geweldig nummer: ?Of ik hier nog terugkeer? Laten we dat als verrassing houden?
3 April 2023, 00:05 HLN.BE
Ronde van Lombardije, Luik-Bastenaken-Luik en nu wint Tadej Pogacar de Ronde van Vlaanderen. Kan Tadej Pogacar de vijf monumenten winnen? Milaan-Sanremo staat op zijn to-do lijst maar Parijs-Roubaix ziet hij niet zitten. Nog niet. Of hij nog een keer terugkeert naar de Ronde van Vlaanderen wil of kan Pogacar ook niet zeggen.


De Auto van het Jaar 2023 grote verrassing
14 Januari 2023, 00:04 AutoBlog

In Brussel is zojuist de auto van het jaar 2023 gekozen. De winnaar is verrassend! Al sinds jaar en dag wordt ieder jaar de Auto van het Jaar bekend gemaakt […]

Dit artikel De Auto van het Jaar 2023 grote verrassing verscheen eerst op Autoblog.nl.




BNXT League - Luik zorgt voor de verrassing tegen leider Oostende
8 Januari 2023, 01:59 Skynet
Leider Oostende is zaterdagavond op de dertiende speeldag in de BNXT League, het Belgisch-Nederlandse basketkampioenschap, tegen een verrassende 87-78 nederlaag aangelopen op bezoek bij Luik, dat dankzij de zege de rode lantaarn doorschuift naar Brussels.


Venijn en verrassing in onwaarschijnlijke finale: dit was ?De Slimste Mens?
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
Hij hinkte zowat de gans aflevering achterop, maar een perfect filmfragment en 150 seconden bonus leverden nieuwkomer en chef-kok Marcelo Ballardin toch een overwinning op. Het venijn en de verrassing zaten dit keer echter in de finale waar Hollandse Merol haar duivels ontbond, ruim 150 achterstand in een wip weg werkte en vervolgens intensivist Geert Meyfroidt genadeloos naar huis speelde. We schreven het al: er dreigt groot onheil voor de Vlaamse kandidaten van ?De Slimste Mens?.


Leylah Fernandez, 19-jarige verrassing op de US Open die nu al aan Rafael Nadal doet denken
8 September 2021, 00:01 Skynet Sport
De jonge Leylah Fernandez, kwartfinaliste op de US Open, werd deze maandag pas 19 maar maakt nu al indruk met haar onfeilbare kalmte tegen de allergrootste tegenstanders. Haar tegenstandster Elina Svitolina, nummer vijf op de wereldranglijst, verschijnt deze dinsdag als als absolute favoriet op het hardcourt. Maar het sprookje van de jonge Canadese lijkt maar niet te willen eindigen?



Verrassing bij ?Big Brother?: kijkers mogen ook nieuwe bewoner kiezen
4 Februari 2021, 06:36 HLN.BE
De voorbije weken stonden de liveshows steevast garant voor heel wat stress bij de genomineerde kandidaten, maar deze week pakt ?Big Brother? het anders aan. Na de onverwachte exit van Nederlanders Danielle (40), Nathalie (23) en Jowi (25) zullen immers drie nieuwe kandidaten het huis betreden.


Rolex 24: veel neutralisaties in Daytona, Cadillac vooraan
30 Januari 2021, 23:42 Autosport
Chip Ganassi Racing heeft zijn terugkeer in de prototypeklasse van de Noord-Amerikaanse uithoudingsraces niet gemist. Na iets meer dan twee uur racen - al was dat grotendeels onder gele vlag - leidt de Cadillac DPi van Renger van der Zande, ex-F1-rijder Kevin Magnussen en Scott Dixon. In GTD strijden de Belgen vooraan mee.

Lees meer: Rolex 24: veel neutralisaties in Daytona, Cadillac vooraan


Van Gerwen-killer Jonny Clayton wint verrassend de Masters darts met fantastische cijfers in finale
1 Februari 2021, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Jonny Clayton (PDC-18) heeft zondag in het Engelse Milton Keynes het Masters darts gewonnen. In de finale versloeg hij de Engelsman Mervyn King (PDC-20) met 11-8. Het is de eerste grote toernooizege voor de 46-jarige Welshman.




Verrassing van formaat: Zdenek Stybar start op WK veldrijden in Oostende
25 Januari 2021, 13:18 Gazet v. Antwerpen

Van een aangename verrassing gesproken: drievoudig wereldkampioen veldrijden Zdenek Stybar (Deceuninck - Quick-Step) staat zondag aan de start van het WK veldrijden. Dat heeft zijn team zonet gemeld.




Vondst zestiende-eeuws raam in stadhuis is verrassing: ?Uitzonderlijk?
14 Januari 2021, 16:54 Gazet v. Antwerpen

Een raam uit de zestiende eeuw, dat tijdens de restauratie van het Schoon Verdiep in het stadhuis werd ontdekt, zorgt voor flink wat opwinding bij specialisten. ?Onwaarschijnlijk?, zegt restaurateur Martijn Remmen.




Een welgekomen verrassing: ?Backstreet Boy? Nick Carter en vrouw verwachten kindje na meerdere miskramen
14 Januari 2021, 11:48 HLN.BE
Nick Carter (40) en zijn vrouw Lauren (37) verwachten weer een kindje. Voor het koppel, dat eerder al twee kinderen kreeg, was de zwangerschap een verrassing, omdat Lauren de afgelopen jaren meerdere miskramen heeft gehad.


Dendoncker, Tielemans of een verrassing: wie vervangt Witsel?
11 Januari 2021, 19:06 Gazet v. Antwerpen

De achillespeesblessure die Axel Witsel (32) afgelopen weekend opliep, is een aderlating voor bondscoach Roberto Martinez. De middenvelder van Dortmund staat in normale omstandigheden altijd als eerste op het wedstrijdblad van Martinez, maar het EK komt wellicht te vroeg voor Witsel. Eric Van Meir en Georges Leekens helpen de bondscoach daarom puzzelen. Over hun eerste keuze als vervanger zijn ze het niet eens, wel werpen ze allebei dezelfde verrassing op.




Capitool bestormd - Zitting in Senaat hernomen
7 Januari 2021, 07:24 Skynet Buitenland
In de Amerikaans Senaat is woensdagavond (lokale tijd) de zitting voor het bekrachtigen van de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen hernomen. Dat melden Amerikaanse media. Ook het Huis van Afgevaardigden zal de draad woensdag weer oppikken.


In beeld: zo verliep de bestorming van het Capitool in Washington
7 Januari 2021, 07:05 NOS nieuws

Washington heeft een tumultueuze dag achter de rug. Wat begon als een demonstratie van duizenden Trump-aanhangers in het centrum van de Amerikaanse hoofdstad, eindigde met de bestorming van het parlementsgebouw, het Capitool.

Beelden van pro-Trump-betogers in de gangen van het Congres, in kantoren van medewerkers en zelfs op de stoel van vicepresident Pence gingen de wereld over. Correspondent Lucas Waagmeester noemt de gebeurtenissen ongekend. "Voor zover ik weet, is dit nooit eerder gebeurd in de Amerikaanse geschiedenis."

Een overzicht in video's van een historische dag:

In het Capitool komt het Congres bijeen om formeel de uitslag van de presidentsverkiezingen vast te stellen. President Trump roept de demonstranten in een toespraak op om naar het parlementsgebouw te komen om een statement te maken tegenover het Congres. "We gaan wandelen naar het Capitool", zegt hij. "We kunnen ons land niet terugnemen met zwakheid."

De aanhangers luisteren naar hun president. Eenmaal aangekomen bij het Capitool, bestormen ze het gebouw. In een tweet vraagt Trump hen om nog geen geweld te gebruiken, maar daar wordt niet naar geluisterd.

De politie kan de relschoppers moeilijk tegenhouden. Via ramen en deuren dringen ze het gebouw binnen.

De chaos breekt uit. Het debat dat in de Amerikaanse Senaat wordt gehouden wordt afgebroken als blijkt dat de demonstranten binnen zijn. Alle politici worden in veiligheid gebracht.

Beveiligers trekken hun wapens als de betogers de zaal van het Huis van Afgevaardigden proberen binnen te dringen.

Congresleden krijgen gasmaskers om zichzelf te beschermen tegen traangas dat wordt afgevuurd door de politie.

Ondertussen eist Joe Biden dat president Donald Trump zijn aanhangers vraagt om de bestorming te stoppen.

Later op de middag, 's avonds laat in Nederland, reageert Trump in een video op de uit de hand gelopen situatie bij het Capitool. Hij roept z'n aanhangers op om naar huis te gaan en de vrede te bewaren. Maar hij houdt ook vol dat de verkiezingen van hem zijn gestolen.

De burgemeester van Washington heeft een avondklok ingesteld, maar daar trekken veel demonstranten zich niets van aan. Journalisten van persbureau Associated Press die verslag doen bij het Capitool, worden uitgescholden en weggejaagd. Ook wordt hun apparatuur vernield.

Als het eenmaal avond is, arriveren honderden leden van de Nationale Garde om de omgeving van het Capitool te ontruimen. Ook de politie is in de omgeving bezig met de ontruiming.

Een vrouw wordt geraakt door een kogel op een moment dat politieagenten en demonstranten samen in de gangen van het Capitool zijn.

Later op de avond komen de Congresleden weer samen in het Capitool om de verkiezingsuitslag te bevestigen. Zowel Republikeinse als Democratische senatoren zijn vastberaden om het werk voort te zetten.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn