NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vermisten

2News.be / Trefwoorden / Vermisten

Twee doden en vermisten na kapseizen vluchtelingenboot op grensrivier Evros
13 Februari, 17:06 Skynet
Minstens twee vluchtelingen, van wie een kind, zijn verdronken nadat hun bootje was gekapseisd op de grensrivier Evros tussen Turkije en Griekenland. De zoektocht naar acht vermiste migranten is nog bezig, aldus het staatspersagentschap Anadolu vandaag. In de Turkse grensprovincie Edirne gelegerde soldaten hoorden hulpgeroep en verwittigden de rampenbestrijdingsdienst AFAD.


Zo vindt een reddingshond vermisten onder het puin: ?Ze kunnen levende mensen ruiken tot 3 meter onder de grond?
16 Januari, 17:06 Gazet v. Antwerpen

Een explosie vernielt een woning of gebouw. Onder het puin zitten slachtoffers vast. Onmiddellijk wordt een rescue team ter plaats gestuurd. Deze brandweerman met zijn speurhond hebben maar één doel: overlevenden terugvinden onder het puin. Hoe gaat die zoektocht naar vermisten dan in zijn werk? ?Onze honden vinden levende mensen terug tot 3 meter onder de grond.?
Behulpzame Antwerpenaars bieden omwonenden Paardenmarkt slaapplaatsen aan

Door de ontploffing aan de Paardenmarkt in Antwerpen maandagavond geraken heel wat omwonenden niet thuis. Op Twitter regent het met de hashtag #Antwerpenhelpt ondertussen hartverwarmende reacties van buurtbewoners die een slaap- of studeerplek aanbieden.
Boot met kinderen kapseist in India: twee doden en zes vermisten
13 Januari, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Voor de Indiase kust is zaterdag een boot met 40 schoolkinderen aan boord gekapseisd. Zeker twee meisjes verdronken en zes anderen zijn nog vermist. Dat meldt de Indiase kustwacht.
Veel vermisten bij scheepsongeluk met olietanker in China
7 Januari, 06:06 NOS nieuws

Voor de kust van China is een olietanker gebotst op een vrachtschip. Een grote operatie is opgezet om de 32 bemanningsleden te redden.

Het ongeluk gebeurde ongeveer 300 kilometer ten oosten van Shanghai. De olietanker vervoerde olie van Iran naar Zuid-Korea en de bemanningsleden zijn bijna allemaal Iraniërs.

Op foto's van Chinese media is te zien hoe grote donkere zwarte rookwolken van het scheepswrak afkomen. Ook zou een deel van de olie in het water zijn terechtgekomen. Het vuur en de olie bemoeilijken de zoektocht naar overlevenden.

De 21 opvarenden van het vrachtschip konden wel direct na het ongeluk worden gered.
Acht migranten omgekomen voor Libische kust, 84 mensen gered
6 Januari, 17:54 NOS nieuws

De Italiaanse kustwacht heeft voor de Libische kust de lichamen van acht verdronken migranten geborgen. 84 mensen werden gered. Mogelijk worden er nog tientallen vermist.

De bemanning van een patrouillevliegtuig van de Europese missie tegen mensensmokkel zag vanmorgen dat een rubberboot vol opvarenden in moeilijkheden verkeerde. Schepen van de Italiaanse marine en de Italiaanse kustwacht en een schip van een Spaanse reddingsorganisatie gingen naar de boot op zoek.

Volgens de Spanjaarden lagen sommige migranten al uren in het water voordat de schepen hen bereikten.
23 December 2017, 22:30 Skynet
Doden en vermisten door tropische storm op de Filipijnen
17 December 2017, 16:54 NOS nieuws

Op de Filipijnen zijn zeker 26 mensen omgekomen door de tropische storm Kai-tak. Het midden en oosten van de Filipijnen werden geteisterd door hevige regen, die modderstromen veroorzaakte. Er zouden 23 mensen worden vermist.

De stroomvoorziening in de regio viel uit en veel vluchten werden geannuleerd. Meer dan 15.000 mensen zijn gestrand op luchthavens en zo'n 88.000 mensen zitten in opvangcentra.

Veel landbouwgrond is overstroomd en door de modderstromen zijn veel wegen verwoest. De schade is groot in kuststeden als Tacloban waar de orkaan Haiyan in november 2013 toesloeg, een van de zwaarste stormen ooit gemeten. Er waren toen ruim 6000 doden.

Kai-tak is inmiddels afgezwakt tot een tropische depressie.
Vijf doden en vijftien vermisten als gevolg van hevige regen in Chili
17 December 2017, 05:12 Skynet
Bij een aardverschuiving die het gevolg was van hevige regen zijn er in het zuiden van Chili vijf doden gevallen. Ook zijn er vijftien vermisten. Dat zei de Chileense presidente Michelle Bachelet zaterdag.


Al meer dan 3.000 doden en vermisten dit jaar op de Middellandse Zee
28 November 2017, 17:42 Gazet v. Antwerpen

Sinds het begin van het jaar zijn op de gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee al meer dan 3.000 mensen om het leven gekomen. Van de naar schatting 3.033 doden en vermisten stierven 2.802 migranten en vluchtelingen op de centrale route tussen Libië en Italië, zo deelde de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) dinsdag in Genève mee.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be