NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesVerloopt

2News.be / Trefwoorden / Verloopt

Optocht pensioenbetoging verloopt rustig
17 Mei, 00:18 Skynet Economie
Duizenden betogers zijn rond 11.00 uur vertrokken voor hun protestmars tegen het pensioenbeleid van de regering. De optocht verloopt rustig.


VUB-lezing Francken verloopt zonder problemen
15 Mei, 18:00 De Tijd
17:55 Vorig jaar kon de lezing van staatssecretaris voor Asiel Theo Francken (N-VA) niet doorgaan na acties van studenten en linkse groeperingen.


IN BEELD. Zo verloopt de renovatie van zwembad Wezenberg
15 Mei, 12:36 Gazet v. Antwerpen

In het Antwerpse zwemcentrum Wezenberg zijn de grote renovatiewerken al goed opgeschoten. Sinds 5 maart is het zwembad gesloten, wellicht nog tot september.
Staking piloten Brussels Airlines - Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De verzoeningsvergadering tussen piloten en directie maandag bij Brussels Arlines verloopt moeizaam en is sinds de middag gepauzeerd tot 15.00 uur. Dat hebben enkele piloten betrokken in het overleg omstreeks 12.15 uur gezegd aan hun stakende collega's die postgevat hebben voor het gebouw van de luchtvaartmaatschappij. De directie heeft een nieuw voorstel gedaan aan de piloten, maar over de inhoud willen die nog niets kwijt. De tweede stakingsdag op woensdag vindt hoe dan ook plaats.


Pilotenstaking Brussels Airlines van start: incheckbalies leeg

De piloten van Brussels Airlines leggen vandaag en woensdag het werk neer. Het is de tweede keer in de geschiedenis van de maatschappij dat er gestaakt wordt. De piloten staken uit onvrede over hun loon, pensioen en werkdruk. ?De citroen is genoeg uitgeperst?, klonk het eerder nog in een open brief. Vandaag staat een verzoeningsvergadering tussen directie en bonden gepland.
Afscheid Eric Geboers verloopt in intieme kring
9 Mei, 14:54 Gazet v. Antwerpen
De afscheidsplechtigheid van Eric Geboers vindt woensdag plaats in intieme kring. Ex-motorcrosskampioen Eric Geboers verdronk afgelopen weekend in de Miramarvijver toen hij tijdens een boottocht in het water sprong om een hondje te redden. Normaal gezien vindt er dinsdagavond nog een openbaar groetmoment plaats.


Wekdienst 18/4: NASA lanceert telescoop Tess en veel zon vandaag
18 April, 07:06 NOS nieuws

Goedemorgen! Het wordt zonnig weer, na tientallen jaren is er geen Castro meer aan de macht in Cuba en NASA lanceert een telescoop die onderzoek gaat doen naar planeten buiten ons zonnestelsel.

Het wordt vandaag ronduit zonnig. Regionaal wordt het zomers warm met maxima tussen 20 tot 26 graden. 's Middags kan op de stranden wel een zeewind opsteken.

Ga je op pad? Bekijk hier het overzicht van de files en wegwerkzaamheden en de situatie op het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Na vandaag is er voor het eerst in bijna zestig jaar géén president meer van Cuba die Castro heet. De hoogbejaarde Raúl Castro treedt na twaalf jaar terug als president. Zijn opvolger is de 57-jarige Miguel Díaz-Canel. De Gezondheidsraad presenteert een rapport over de gevaren van blootstelling aan sterke magnetische velden, bijvoorbeeld in de buurt van hoogspanningslijnen. Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA lanceert een bijzondere ruimtetelescoop genaamd Tess. Die gaat gegevens verzamelen over planeten buiten ons zonnestelsel, inclusief planeten waar leven mogelijk is.

Wat heb je gemist?

Noord-Korea en de Verenigde Staten communiceren op "extreem hoog niveau" en direct over een mogelijke ontmoeting. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd tijdens een persconferentie. Die ontmoeting moet volgens Trump ergens in de komende twee maanden plaatsvinden.

Het is waarschijnlijk Mike Pompeo, directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA, die de weg vrij heeft gemaakt voor gesprekken tussen beide presidenten. Pompeo ontmoette Kim Jong-un volgens The Washington Post in het geheim in Pyongyang tijdens het paasweekend.

Ander nieuws uit de nacht:

Organisaties naar rechter om inlichtingenwet te blokkeren: Ze vinden dat de Eerste en Tweede Kamer zich eerst over de gewijzigde wet moeten kunnen uitspreken, voor die in werking treedt. Oud-presidentsvrouw Barbara Bush (92) overleden: Ze was de vrouw van oud-president George H.W. Bush, die van 1989 tot 1993 aan de macht was. Kemna breekt definitief met Gosschalk, castingdirector is aandelen kwijt: Eind vorig jaar werd de actieve samenwerking al gestopt. CPB: niet meer arbeidsgehandicapten aan het werk door nieuw plan: Het wetsvoorstel moet het voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen met een beperking aan te nemen.

En dan nog even dit:

De uitreiking van de Echo muziekprijzen in Duitsland is in een waar schandaal uitgemond. Steeds meer bekende muzikanten geven hun muziekprijs terug om te protesteren tegen het feit dat het omstreden rappersduo Kollegah und Farid Bang ook een Echo heeft gewonnen. De rappers gebruiken antisemitische teksten in hun nummers, zoals "Zorg weer voor een holocaust, kom maar met die molotov".

Fijne dag!
Treinverkeer tussen Brugge en Oostende verloopt weer normaal
15 April, 18:06 Skynet
Sinds 16.45 uur zijn de beide sporen tussen Oostende en Brugge opnieuw vrij, en kan het treinverkeer weer normaal rijden na de problemen door de aanrijding in Varsenare vanochtend. Er zijn nog wat gevolgvertragingen maar die zullen snel verdwijnen, meldt Infrabel.


FD: verkoop Hema verloopt moeizaam, potentiële kopers vinden prijs te hoog
11 April, 07:36 Volkskrant
De verkoop van Hema verloopt moeizaam. De overgebleven potentiële kopers vinden dat de verkoper van het bedrijf te rooskleurige prognoses geeft en daardoor een te hoge prijs vraagt. Dit meldt het Financieele Dagblad woensdag. De krant heeft gesproken met diverse partijen die op de hoogte zijn van het verkoopproces. Die plaatsen vraagtekens bij de kracht van het herstel van de winkelketen. Eigenaar


Verkeer op E17 van Antwerpen naar Kortrijk verloopt zeer moeizaam door reeks ongevallen

Op de E17 van Antwerpen naar Kortrijk verloopt het verkeer woensdagnamiddag zeer moeizaam. Dat meldt het Vlaamse Verkeerscentrum. Oorzaak zijn een reeks ongevallen in Nazareth en een ongeval in Lokeren op de E17 allebei in de richting van Kortrijk. In totaal zorgen de files voor twee uur vertraging.
Betoging van Voorpost tegen nieuwe moskee in Gent verloopt vlekkeloos
10 Maart, 19:36 Skynet
Ongeveer 160 mensen hebben zaterdag deelgenomen aan de betoging van de extreemrechtse actiegroep Voorpost tegen de bouw van een moskee in de Rabotwijk in Gent. Onder de betogers ook onder anderen federaal parlementslid Filip De Winter en Gents gemeenteraadslid Johan Deckmyn, beiden van Vlaams Belang.


Nachtopening Antwerpse haven verloopt nog niet van leien dakje
10 Maart, 14:48 Skynet
Net geen jaar na de officiële lancering van de nachtopening van terminals en andere bedrijven is er heel wat kritiek bij een aantal grote logistieke spelers, die een open brief schreven. Bij de koepel van bedrijven in de haven klinkt het dat ook het hinterland moet meedoen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be