NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Verlaten

2News.be / Trefwoorden / Verlaten

Natuurgebied Griesbroek viert verjaardag in verlaten cowboydorp
19 Augustus, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Het Griesbroek in Olmen bestaat vijfentwintig jaar, wat dit weekend wordt gevierd met diverse activiteiten. Zo wordt er een nieuw wandelpad geopend. Deze winter start de afbraak van het vroegere cowboydorp Centennial City.
Sociale partners verlaten formatietafel met huiswerk
16 Augustus, 13:52 NOS nieuws

De voorzitters van VNO-NCW, FNV en de Sociaal-Economische Raad hebben een "pittig, maar constructief" gesprek gevoerd met de onderhandelaars aan de formatietafel. Ze spraken vanochtend met VVD-leider Rutte, CDA-leider Buma, ChristenUnie-leider Segers en D66-leider Pechtold over belangrijke onderwerpen als de arbeidsmarkt en de pensioenen.

Een akkoord is er volgens de sociale partners nog niet, "maar we zijn met elkaar in gesprek en we hebben elkaar wat huiswerk meegegeven", zei voorzitter De Boer van de werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Pleisters plakken

FNV-voorzitter Busker zei: "We willen dat de doorgezette flexibilisering van de arbeidsmarkt wordt stopgezet. We willen ook dat er meer zekerheid komt bij de mensen over de pensioenen. Dat zijn grote thema's en we willen niet alleen pleisters plakken. De FNV zet alleen een handtekening onder duurzame en structurele oplossingen."

De Boer zei: "Er komt een moment dat we met elkaar gaan springen, maar er is nu nog niet een begin van een nieuw akkoord." De sociale partners zeiden dat ze niet gehaast met oplossingen willen komen, maar dat ze zich realiseren dat de onderhandelaars aan een tijdsschema gebonden zijn.
Piloot filmt ?zwevende gedaantes? die een onzichtbaar vliegtuig verlaten, maar is de video wel wat het lijkt?
11 Augustus, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Een Thaise piloot startte een hevige discussie op sociale media toen hij beelden publiceerde van ?spoken? in een niet nader genoemde luchthaven. De man filmde ?s nachts enkele passagiers die met hun bagage zeulden in een vliegtuigslurf, om dan tot de conclusie te komen dat de passagiersbrug niet verbonden is aan een vliegtuig. Spoken? Volgens talloze internetgebruikers wel, maar misschien is er toch een logische verklaring.
Gemeente Molenbeek maant White Star aan Machtensstadion te verlaten
10 Augustus, 13:48 Skynet
De gemeente Sint-Jans-Molenbeek heeft beslist om White Star uit het Edmond Machtensstadion te zetten en maant de club dan ook aan om zo snel mogelijk te vertrekken. Dat heeft de gemeente vandaag laten weten. Gisteren nog kwam het alweer tot een incident.


Man (67) zonder benen slaapt noodgedwongen op terras van cafť

De 67-jarige Ronny Dasseville slaapt nu bijna een week op straat. De Deurnenaar vindt geen betaalbaar onderdak en is daardoor onder een luifel van een taverne aan de Ten Eeckhovelei beland, waar hij met toelating van de uitbater overnacht. Na zes slapeloze nachten in zijn rolstoel onder een deken is de moed op.
Baasje is ten einde raad wanneer koppige hond het park niet wil verlaten en voor dood speelt
7 Augustus, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Het was tijd om naar huis te gaan, vond het baasje van deze Golden Retriever, maar dat was buiten die laatste gerekend. De hond wilde koste wat het kost nog wat blijven en zag als enige oplossing om voor dood te spelen.
KankerpatiŽntje (1) mag eindelijk ziekenhuis verlaten en doet dat als Supergirl
7 Augustus, 11:49 Gazet v. Antwerpen

Amper negen maanden was Emilie toen ze de diagnose kreeg van bloedkanker. Nu, op 1-jarige leeftijd, mag de flinke meid eindelijk afscheid nemen van het ziekenhuis waar ze enkele maanden verbleef. Haar ouders vonden dat ze wel een Supergirl-pakje verdiende, nadat ze al die vreselijke pijn heel moedig had doorstaan.
Autosloperij in brand, bewoners verlaten woonwagenkamp
16 Februari, 02:54 NOS nieuws

Bij een autosloperij in Groningen is gisteravond een stapel autowrakken in brand gevlogen. Daarbij komt zo veel rook vrij dat de bewoners van een naastgelegen woonwagenkamp†zijn aangeraden hun wagens te verlaten.

De†ongeveer vijftig bewoners†worden†in de buurt opgevangen. Het bluswerk werd bemoeilijkt door een hoogspanningskabel boven de sloperij. Daardoor kon de hoogwerker er niet bij. Netbeheerder Tenet heeft de stroom er inmiddels afgehaald.

De brandweer verwacht dat het tot in de ochtend zal duren voordat de brand geblust is.
Hoofddader vreselijke foltering mag gevangenis verlaten
10 Februari, 17:30 Gazet v. Antwerpen

De hoofdverdachte van de zware foltering van een bouwvakker uit Arendonk mag de gevangenis verlaten. Dat heeft vrijdag de raadkamer in Turnhout beslist. Bram B. (24) moet zich houden aan een absoluut contactverbod met het slachtoffer.
Le Pen stelt programma voor: NAVO verlaten, ?Frexit? en verplichte legerdienst
4 Februari, 21:12 Gazet v. Antwerpen

Het rechtspopulistische Front National (FN) van Marine Le Pen stelt nu ook het NAVO-lidmaatschap van Frankrijk in vraag. Dat blijkt uit het programma van FN voor de presidentsverkiezingen, dat zaterdag in Lyon bekendgemaakt werd. Het FN wil tegelijk meer aan defensie spenderen en de verplichte legerdienst weer invoeren.
Riante verlaten villa in Wilrijk leeggeplunderd
2 Februari, 11:30 Gazet v. Antwerpen

Een riante villa van een failliete diamantair in de Dennenlaan in Wilrijk is door krakers en plunderaars tot een stort herschapen. KBC liet in 2015 beslag leggen op het pand van 10 miljoen euro, maar door verwaarlozing heerst er een ravage in het huis. Dat meldt het Het Laatste Nieuws donderdag.
Nieuws: Laatste Rolls-Royce Phantom heeft fabriek verlaten
1 Februari, 22:00 Auto55
Het is ondertussen al 13 jaar geleden dat een nieuwe Rolls-Royce met zijn afmetingen en de majestueuze verschijning de wereld van de luxe auto's herdefinieerde. Het was de zevende generatie van de Phantom, het eerste model geproduceerd door het Britse merk onder leiding van de BMW Group. En nu is het zover, de laatste Rolls-Royce Phantom heeft net de fabriek, of beter ateliers, in G...

Lees meer


Hull City-middenvelder mag ziekenhuis verlaten na schedelbreuk
30 Januari, 22:18 Gazet v. Antwerpen

Hull City-middenvelder Ryan Mason, die vorige week een schedelbreuk opliep in de competitiewedstrijd tegen Chelsea, heeft het St Mary?s Hospital in de Britse hoofdstad Londen mogen verlaten. Dat meldde zijn team maandag.
Brusselse overheidsvakbonden verlaten onderhandelingstafel en eisen beslissingsstop
23 Januari, 16:36 Skynet
De drie grote Brusselse overheidsvakbonden hebben de onderhandelingstafel verlaten. Ze voerden overleg met Brussels staatssecretaris voor Openbaar Ambt, Fadila Laanan (PS), over de hervorming van de administratie van het Brussels gewest. De bonden hebben het in een mededeling over "een ondoordachte oprichting van gewestelijke organismen" en "het gebrek aan een langetermijnvisie" van de Brusselse regering.


Obama zet straffen om van 330 gevangen alvorens het Witte Huis te verlaten
20 Januari, 01:06 Skynet
De ontslagnemende president Barack Obama heeft net voor zijn vertrek uit het Witte Huis nog de straffen omgezet van 330 gevangenen die in de cel zaten voor drugsgerelateerde feiten. Obama zei fier te zijn dat dit een van zijn laatste daden was als president. "Amerika is een natie van tweede kansen", schreef hij op Twitter.


Verhofstadt: "Je kunt niet de EU verlaten maar haar voordelen behouden"
17 Januari, 18:18 Skynet
De Britse eerste minister Theresa May mag niet "de illusie creŽren" dat het Verenigd Koninkrijk de voordelen van de douane-unie en de Europese interne markt kan behouden als het de EU verlaat. Dat heeft Guy Verhofstadt gezegd, de liberale fractieleider in het Europees parlement en vertegenwoordiger van het parlement tijdens de Brexit-onderhandelingen met Londen.


May: brexit betekent vertrek uit Europese interne markt
17 Januari, 14:24 NOS nieuws

De Britse premier Theresa May heeft in een toespraak haar visie over het vertrek van de Britten uit de Europese Unie uiteengezet.†Ze deed dat in het Lancaster House in Londen, een gebouw uit de hoogtijdagen van het grote Britse rijk.†Groot-BrittanniŽ zal na de brexit†geen deel meer uitmaken van de Europese Unie, ook niet gedeeltelijk, zei May.†

Ze wil een nieuwe relatie aangaan met de Europese Unie. May maakte duidelijk dat dat ook inhoudt dat de Britten geen deel meer zullen uitmaken van de Europese interne markt. "Groot-BrittanniŽ verlaat de Europese Unie en het is mijn taak om er de best mogelijk deal uit te slepen."

Wel wil ze een nieuwe douaneovereenkomst met de EU sluiten. "De handel in goederen en diensten met Europa moet zo soepel mogelijk verlopen." Daarnaast willen de Britten nieuwe internationale handelsverdragen sluiten "met oude vrienden en nieuwe bondgenoten buiten Europa".†

De Britten betalen straks geen grote bedragen meer aan de Europese Unie, maar willen wel†goede vrienden en goede buren blijven. Het is niet de bedoeling om de EU te ondermijnen, sterker nog, het is in het Britse belang dat de EU een sterke unie blijft, sprak May.†
Nederlandse moet mogelijk na 30 jaar VK verlaten door Brexit
14 Januari, 20:42 Volkskrant
Een Nederlandse die al dertig jaar, met Britse man en volwassen kinderen, in Engeland woont moet na een Brexit mogelijk het land verlaten. Jet Cooper kreeg een brief van staatssecretaris voor Immigratie Robert Goodwill waarin staat dat ze geen verblijfvergunning kan krijgen omdat ze geen particuliere ziektekostenverzekering heeft en omdat ze niet genoeg zou verdienen. Onlangs kreeg een andere Nede


?Januzaj kan Manchester United verlaten voor Franse eersteklasser?
11 Januari, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Olympique Lyon is erg geÔnteresseerd in Belgische flankaanvaller Adnan Januzaj. Hij lijkt geen vertrouwen meer te krijgen van Manchester United-coach Josť Mourinho, dus een vertrek is zeker bespreekbaar. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Borussia Dortmund en momenteel is hij bezig aan een uitleenbeurt bij Sunderland.
Dakloze Hongaren verlaten Edegem
9 Januari, 20:12 Gazet v. Antwerpen
Twee dakloze Hongaren die buiten in de vrieskou onderdak vonden in een klein hokje aan Fort 5 in Edegem, zijn nu toch vertrokken. De twee zaten al meer dan twee weken in Edegem. Van de buurtbewoners kregen ze geregeld eten. Maar ze weigerden elke andere hulp om ergens anders te gaan slapen. De gemeente en het OCMW wilden hen wel helpen, maar ze wilden de twee Hongaren ook niet zomaar geld toestoppen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be