NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Verlaten

2News.be / Trefwoorden / Verlaten

?Barbie uit ?Oh Oh Cherso? heeft ziekenhuis verlaten, maar goed gaat het nog niet?
Gisteren, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Samantha De Jong (28), beter bekend als Barbie uit de tv-serie ?Oh Oh Cherso?, heeft het ziekenhuis verlaten. Maar dat betekent niet dat het beter gaat met haar, melden bronnen aan De Telegraaf. Ze zou naar een andere zorginstelling zijn.
Twitter rouwt om Lies Lefever: ?Getalenteerde vrouw met humor heeft ons veel te vroeg verlaten?
Donderdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Het plotse overlijden van stand-up comédienne Lies Lefever slaat in als een bom. Op Twitter wordt er emotioneel afscheid genomen.
Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Ondanks de 3-0-nederlaag verlaten The Dons als winnaars het heilige Wembleygras
7 Januari, 21:42 Volkskrant
De 'trip down memory lane' voor AFC Wimbledon op Wembley bracht zondag mooie herinneringen boven. Dat het met 3-0 van de Spurs verloor was bijzaak. Glunderend loopt AFC Wimbledon-bestuurder Mick Buckley over de Wembley Way, de 'oprit' van het beroemde voetbalstadion. Het is een paar uur voor aanvang van de bekerwedstrijd van zijn uit de as herrezen club tegen het grote Tottenham Hotspur. Dertig ja


Drie vertrekkers op één dag: Saief, Milicevic en Mitrovic verlaten AA Gent
4 Januari, 22:42 Gazet v. Antwerpen

AA Gent neemt na Kenny Saief (naar Anderlecht) ook afscheid van Danijel Milicevic. De Bosnische middenvelder trekt naar het Franse FC Metz, de rode lantaarn in de Ligue 1. Op clubniveau is er al een akkoord omtrent de overgang van de middenvelder, op enkele punten en komma?s na is er ook een persoonlijk akkoord met ?Mili?. Ook de Serviër Stefan Mitrovic verlaat AA Gent, hij trekt naar Saint-Etienne. Eerder donderdagavond raakte al bekend dat Kenny Saief Gent verruilt voor Anderlecht.
Fanfare De Eendracht moet zaal Fort uiterlijk op 15 januari verlaten
3 Januari, 12:36 Gazet v. Antwerpen
Fanfare De Eendracht uit Itegem (Heist-op-den-Berg) moet zaal Fort tegen 15 januari minstens voorlopig verlaten. De eigenaar wil starten met vernieuwingen en gaat op zoek naar een kandidaat-huurder.


Tanker vaart tegen verlaten booreiland op Noordzee, geen lekkage
31 December 2017, 23:18 NOS nieuws

Op de Noordzee is een olie- en chemicaliëntanker tegen een booreiland gevaren. Volgens de Kustwacht is er flinke schade aan de boeg van het schip en aan het booreiland, dat onbemand en niet meer in gebruik is.

Er lekt niets in zee, meldt de Kustwacht op basis van een eerste inspectie. Het ongeluk gebeurde om 19:15 uur,ongeveer 25 kilometer ten westen van Julianadorp. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Het schip, de Elsa Essberger, was onderweg van Antwerpen naar Malmö in Zweden. Het is niet duidelijk of het verder kan varen.
Zij hebben ons verlaten in 2017
31 December 2017, 00:30 Autosport
Het seizoen 2017 is in een razend tempo aan ons voorbijgegaan. De tijd tikte genadeloos verder en helaas moesten we ook van verschillende mensen afscheid nemen. Hoewel we helaas de klok niet kunnen terugdraaien, willen we toch nog een keer tijd maken om stil te staan bij enkele bekende figuren uit de autosport die de jaarovergang naar 2018 spijtig genoeg niet meer zullen meemaken.


Meer dan 200 mensen geven Theo Francken ?bevel om regering te verlaten?
30 December 2017, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Nadat er een paar dagen geleden een steunbetoging in Brussel werd georganiseerd voor Theo Francken, is er zaterdagnamiddag een betoging op poten gezet tégen hem. Meer dan 200 mensen zijn samengekomen om de N-VA-politicus het bevel te geven de regering te verlaten. ?Hij heeft de regering en het parlement voorgelogen?, klinkt het duidelijk.
Frank ?De Tank? mag gevangenis verlaten met enkelband
23 December 2017, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Frank ?De Tank? V., die beschouwd wordt als een sleutelfiguur in het Antwerpse drugsmilieu, mag volgende week de gevangenis verlaten met een enkelband. Dat heeft de raadkamer beslist.
Geen droeviger aanblik dan een verlaten dorpsschool
22 December 2017, 02:48 Volkskrant
Aflevering 141: De Ten Darperschoele heeft maar 39 leerlingen en ziet dat niet als een nadeel. In Wapse, klein dorp tussen Diever en Vledder, nader ik een schoolgebouwtje en ben ik bang dat het niet meer in gebruik is. Dat komt doordat ik eerder, in andere dorpen, leegstaande schoolgebouwtjes zag. Geen droeviger aanblik dan een verlaten dorpsschool. Maar de Ten Darperschoele is gewoon in bedrijf,


Aaf ving een monoloog op van een verlaten, zwangere vrouw - van die dingen
19 December 2017, 20:00 Volkskrant
In het café zaten een jonge, zwangere vrouw en een oudere man. Hij was haar rots in de branding in zware tijden. Dat wist ik niet, dat hoorde ik. Want zij praatte hard. Over haar zware tijden. Hij luisterde. Ze had geen geld, ze was zwanger, haar vriend had haar op een kloterige manier verlaten, haar vader was overleden, haar vriend had haar op een kloterige wijze verlaten - ja, vooral dat thema k


Nabestaanden jaar na aanslag kerstmarkt Berlijn: we voelen ons verlaten
18 December 2017, 16:18 NOS nieuws

Het is een uitnodiging die volgens velen eerder had moeten komen. De nabestaanden van de slachtoffers van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn zijn vanmiddag uitgenodigd bij bondskanselier Angela Merkel. Tot vandaag werden zij niet door Merkel persoonlijk, maar ook niet schriftelijk, gecondoleerd. Morgen is het precies een jaar geleden dat Anis Amri met een vrachtwagen de kerstmarkt opreed en daarbij twaalf mensen doodde. Tientallen bezoekers raakten gewond.

Het bezoek aan het Kanzleramt wordt overschaduwd door de kritiek op de manier waarop met nabestaanden, gewonden en getroffen standhouders is omgegaan. In een open brief aan de bondskanselier uitten nabestaanden en getroffenen hun woede. "Dat dit kon gebeuren, is ook een teken van onkunde van uw regering", schrijven ze.

Ook Sigrid en Hans-Georg Rheinsberg ondertekenden de brief. Zij verloren hun dochter Dorit (52) bij de aanslag. Sigrid en Hans-Georg verbazen zich er vooral over dat Merkel hen niet persoonlijk benaderde. "We kregen van iedereen kaartjes, steunbetuigingen, condoleances. Maar van boven, van Merkel of de burgemeester, kwam niks. We voelden ons verlaten."

Niet alleen het gebrek aan medeleven, ook het gebrek aan informatie speelt ze parten. Vlak na de ramp heerste er chaos. Nabestaanden moesten zelf langs alle ziekenhuizen om op zoek te gaan naar hun geliefden. Vaak kregen ze pas dagen na de ramp te horen wat het lot van hun naasten was, onder meer omdat de politie voor de identificatie van de slachtoffers het protocol voor een vliegtuigramp uit de kast trok. Daar zijn strenge privacyregels aan verbonden. "Zoiets mag nooit meer gebeuren", zei een speciale onderzoeker van de Duitse regering deze week.

"Ik had op z'n minst een excuus verwacht. Een excuus voor al die fouten die door haar ambtenaren zijn gemaakt", zegt Sigrid. Na de aanslag was er een constante stroom aan berichten over fouten die de politie had gemaakt in het 'dossier Amri'. Zo bleek dat Amri's terreurplannen bij veel instanties bekend waren, maar niet serieus werden genomen. Hij werd in de gaten gehouden, maar later verloor de Berlijnse politie hem weer uit het oog. Ook had Amri uitgezet kunnen worden. Hij zat zelfs voor een vechtpartij al in de cel, maar werd weer vrijgelaten. Achteraf probeerde de Berlijnse politie de fouten te verdoezelen.

Als je dat hoort als nabestaande, doet het pijn, zegt Sigrid. "Voor elke nieuwe fout die naar buiten kwam, zou ik eigenlijk weer opnieuw smartengeld aan moeten vragen." Ook moet er goed nagedacht worden over het gemak waarmee mensen te horen krijgen dat ze gewoon verder moeten gaan met hun leven.

Sigrid: "Ik kan die zin niet meer horen: we laten ons niet afschrikken, we gaan verder met ons leven. Dat kun je makkelijk zeggen als je niemand verloren hebt. Dan ga je ook gewoon weer naar een kerstmarkt. Maar wij kunnen dat niet. Als je het niet zelf hebt meegemaakt, moet je ook niet zeggen dat we verder moeten met ons leven."

Morgen wordt er op het plein voor de Gedächtniskirche in Berlijn een monument voor de slachtoffers onthuld. De namen van de slachtoffers zijn voor de kerk in de stoep gegraveerd. En er loopt een met koper gevulde scheur door de bodem, als symbool voor de impact die de aanslag heeft gehad op de levens van de nabestaanden, getroffenen en de Duitse samenleving. Nabestaanden, maar ook Merkel en president Steinmeier zullen bij de onthulling van het monument zijn.
Tienduizenden mensen moeten huizen verlaten bij nieuwe natuurbranden in Californië
6 December 2017, 08:54 Gazet v. Antwerpen

De westelijke Amerikaanse staat Californië wordt opnieuw getroffen door zware natuurbranden. Terwijl in oktober het noorden van Californië geteisterd werd, richten vlammen nu een ravage aan in het zuiden. Al tienduizenden mensen zijn er op de vlucht moeten slaan.
Medewerker Rode Kruis in Sanaa: 'De kogels vliegen hier tegen de muren'
3 December 2017, 14:54 NOS nieuws

"Vandaag staat hier een tank voor de deur die gebouwen kapot schiet", zegt Merlijn Stoffels van het Rode Kruis. Hij zit in Sanaa, de hoofdstad van Jemen, waar sinds enkele dagen gevochten wordt tussen de Houthi-rebellen en aanhangers van oud-president Saleh. Afgelopen nacht is de stad gebombardeerd door de internationale coalitie geleid door Saudi-Arabië.

Stoffels zit in de kelder van het hoofdkwartier van het Rode Kruis in Jemen, waar al bijna drie jaar een oorlog woedt. "We proberen van hieruit de hulpverlening te coördineren. Het belangrijkste is dat de ziekenhuizen bevoorraad worden met chirurgisch materiaal. De laatste dagen vielen er tientallen doden en heel veel gewonden."

Het gebouw staat in de wijk waar sinds begin december hard gevochten wordt. "Het is hier dag en nacht een enorm kabaal. De kogels vliegen hier tegen de muren. Overal hoor je mensen schreeuwen."

Floortje Dessing

Het team van het Rode Kruis kan Jemen voorlopig niet verlaten. Bij hen is ook programmamaker Floortje Dessing, die in het land is voor haar programma Floortje naar het einde van de wereld.

"Het is te gevaarlijk om nu naar buiten te gaan", zegt Stoffels. "Er liggen hier scherpschutters op de daken. Ook de binnenplaats van het gebouw kunnen we niet in. Het vliegveld is hier niet heel ver vandaan, maar onder deze omstandigheden is het te gevaarlijk om daarheen te gaan."

Volgens het Rode Kruis en andere hulporganisaties voltrekt zich in Jemen een humanitaire ramp. "Voor ons is het ongemakkelijk dat we hier niet weg kunnen, maar voor de Jemenitische bevolking is het nog veel erger. Die krijgen dankzij de oorlog hier klap op klap. De prijzen van voedsel en brandstof zijn enorm gestegen en de mensen kunnen het niet betalen, omdat veel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt."
DayZ moet in 2018 Early Access verlaten en ook uitkomen voor Xbox One
3 December 2017, 10:48 Tweakers
Volgens de nieuwste plannen van ontwikkelaar Bohemia Interactive moet online zombie-survivalgame DayZ in 2018 Steam Early Access verlaten. Daarnaast moet in datzelfde jaar ook de Xbox One-versie van het spel op de markt komen.


'Bedrijven halen reclame van YouTube na ophef over kindervideo?s?
24 November 2017, 15:54 NOS nieuws

Onder meer de Lidl, Mars, HP en de Deutsche Bank hebben besloten om advertenties van YouTube en in sommige gevallen Google af te halen, schrijft de Financial Times.

Dit besluit volgt na aanleiding van een artikel in een andere Britse krant: The Times. Die krant ontdekte dat reclames van deze multinationals naast video's stonden waarin kinderen in onthullende kleding te zien waren en waar bovendien seksueel getinte reacties onder stonden.

Pedofielen

De video's zijn volgens de krant miljoenen keren bekeken en lijken volgens The Times vooral te zijn gemaakt door onschuldige kinderen. Pedofielen gebruiken het reactiegedeelte vervolgens om linkjes te delen van sites die te maken hebben met kindermisbruik. Ook plaatsen ze ongewenste reacties.

De onthullingen komen een dag nadat YouTube maatregelen aankondigde om iets te doen aan de omstreden kindervideo's en de seksueel getinte reacties.

Geschokt

Lidl laat aan de zakenkrant weten "geschokt" te zijn dat de seksueel getinte reacties nog niet verwijderd waren. De keten noemt dit "compleet onacceptabel" en het toont volgens hen aan "dat het strikte beleid dat Google ons heeft beloofd ineffectief is". Vanuit andere bedrijven zijn soortgelijke reacties te horen.

Het is niet de eerste keer dat grote concerns besluiten om advertenties van YouTube te verwijderen. In maart van dit jaar bleek dat hun advertenties naast extremistische video?s verschenen. Ook toen haalden de bedrijven, maar ook de Britse overheid, tijdelijk hun advertenties weg.

Maatregelen

Google, eigenaar van YouTube, beloofde toen beterschap en zei dat het ook daadwerkelijk beter ging. Het heeft sindsdien naar eigen zeggen diverse maatregelen genomen.

Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie om bepaalde patronen te herkennen en video?s sneller te verwijderen. Daarnaast kregen adverteerders meer controle over waar hun advertenties terecht zouden komen.

Dergelijke adverteerders zijn heel belangrijk voor Google, omdat ze de belangrijkste inkomstenbron voor het bedrijf zijn. Google zegt in een reactie dat ook voor hen dit soort video's onacceptabel zijn en dat het bedrijf zijn best doet om deze video's van het platform te weren.
Naast topscouts vinden ook media de weg naar tienersensatie Bandé: ?Niet moeilijk om mijn familie te verlaten?
24 November 2017, 05:42 Gazet v. Antwerpen

Dat Barcelona, Man United en co voor hem kwamen, wisten we. Maar deze week vonden ook de media hun weg naar Malinwa. Allen wilden ze een stukje Hassane Bandé en dus nam het 19-jarige goudklompje in een volgepakte perszaal plaats. Hij bleef er kalm onder en pakte met zijn ontwapenende glimlach de horde journalisten in. Als een koorddanser bleef Bandé in zijn eigen circus vlotjes overeind. ?Of ik mezelf ook de seizoensrevelatie vind? (grijnst) Geen idee. Maar dat jullie hier zijn, wil toch zeggen dat ik iets kan.?
Verlaten gebouw van duivenbond gaat tegen de vlakte: ?Het was onze tweede thuis?
24 November 2017, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Het verlaten duivenlokaal in de Kluizeveldenstraat is gesloopt. Het lokaal stond al jaren leeg. Irene Rubbens (78) was er in vervlogen tijden voorzitster van de Merksemse Duivenbond en haalt herinneringen boven.
Krakers verlaten pand aan Stapelplein in Gent
21 November 2017, 17:00 Skynet
De Roma die begin november een pand aan het Stapelplein in Gent hadden gekraakt, hebben de woning vrijwillig verlaten. Dat bevestigt de Gentse lokale politie.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be