NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Verlaat

2News.be / Trefwoorden / Verlaat

89-jarige Pierre van der Mersch verlaat holding Brederode
15 Maart, 00:01 De Tijd
19:27 Een flinke portie techaandelen redde het jaar voor Brederode. Het dividend van de holding gaat 6 procent de hoogte in.


Officieel, Lewis Hamilton verlaat Mercedes op het einde van dit seizoen
4 Februari, 00:00 Autosport
Niemand die nog maalt om het nieuws dat Andretti-Cadillac niet wordt toegelaten tot de formule 1 nu bekend raakte dat Lewis Hamilton eind dit jaar Mercedes verlaat om waarschijnlijk de overstap te maken naar Ferrari.

Lees meer: Officieel, Lewis Hamilton verlaat Mercedes op het einde van dit seizoen


Nuis valt hard na 1.000 meter in Salt Lake City en verlaat ijs per brancard
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Kjeld Nuis is zondag hard gevallen na zijn 1.000 meter bij de World Cup in Salt Lake City. De drievoudig olympisch kampioen bleef lang liggen, werd met zorg behandeld en verliet de schaatsbaan per brancard.


Fein verlaat Excelsior na stofwisselingsziekte en gaat spelen op derde niveau
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Adrian Fein ruilt Excelsior in voor SC Verl, dat uitkomt in de Derde Bundesliga. De 24-jarige middenvelder stond de afgelopen maanden aan de kant als gevolg van een stofwisselingsziekte. Fein wil in zijn vaderland weer minuten gaan maken.


Toetsenist Quinten Meiresonne verlaat Son Mieux
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Quinten Meiresonne gaat stoppen als toetsenist bij Son Mieux. Hij blijft wel als producer betrokken bij de Haagse popband.


Panos Panay verlaat Microsoft
19 September 2023, 00:00 Emerce
Panos Panay, die in 2004 bij Microsoft kwam en al een aantal jaren de Windows- en Surface-divisies leidt, verlaat het bedrijf. Dat blijkt uit een interne e-mail die The Verge heeft ingezien.


Jupiler Pro League - Birger Verstraete verlaat Antwerp voor Aris Saloniki
12 September 2023, 00:03 Skynet
Birger Verstraete verlaat landskampioen Antwerp voor het Griekse Aris Saloniki, zo bevestigden beide clubs maandagavond. De 29-jarige middenvelder ondertekende er een contract voor twee seizoenen.


Voormalig Eredivisie-speler Gosens verlaat Inter voor eerste Duitse avontuur
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Robin Gosens keert na meer dan elf jaar terug naar Duitsland. In zijn geboorteland tekent de vleugelverdediger met Eredivisie-ervaring een contract bij Union Berlin.


Eredivisie - Edwin van der Sar verlaat intensieve zorgen: "Hoop volgende week naar huis te kunnen"
19 Juli 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Oud-doelman en voormalig international Edwin van der Sar, die werd getroffen door een hersenbloeding, heeft de afdeling intensieve zorgen mogen verlaten. De Nederlander ligt nog steeds in het ziekenhuis maar hoopt volgende week naar huis te kunnen, zo laat hij dinsdagavond weten.


Xbox-communitytopman Larry 'Major Nelson' Hryb verlaat Microsoft na 22 jaar
17 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Larry Hryb, beter bekend onder zijn gamertag Major Nelson, stopt na 22 jaar bij Microsoft. Hij is al sinds 2003 veelvuldig te zien in video's en op evenementen van Xbox. Ook heeft hij jarenlang gewerkt aan toonaangevende Xbox Live-functies.


Justin Kluivert verlaat Roma voor Bournemouth
24 Juni 2023, 00:01 Skynet
De Nederlandse winger Justin Kluivert verlaat AS Roma voor Premier League-club Bournemouth, zo maakte de club vrijdag bekend. De 24-jarige Kluivert, die in 2018 twee keer uitkwam voor het Nederlands elftal, ondertekende in het Vitality Stadium een langdurige overeenkomst.


21 Juni 2023, 00:06 Volkskrant
Van Aert verlaat Zwitserland zonder ritzege: ?Ik hoop de komende weken nog een stap vooruit te zetten?
19 Juni 2023, 00:03 HLN.BE
?Goed, maar niet speciaal.? Dat was het gevoel bij Wout van Aert (28) na zijn vijfde plaats in de slottijdrit van de Ronde van Zwitserland. Van Aert trekt zonder ritzege op zak naar het BK (en later de Tour), maar dat is - gezien de omstandigheden - even bijzaak. ?Ik kijk ernaar uit om terug naar huis te gaan en even uit de koerswereld te stappen.?


Zlatan Ibrahimovic (41) verlaat AC Milan, nog geen duidelijkheid over toekomst
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Zlatan Ibrahimovic vertrekt komende zomer bij AC Milan, meldt de Italiaanse topclub zaterdag. De 41-jarige Zweed heeft eerder laten doorschemeren dat hij nog niet gaat stoppen, maar het is nog niet bekend wat zijn volgende bestemming wordt.


UITSLAGEN. Hoe ziet het klassement eruit nu Evenepoel de Giro verlaat?
15 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
Exit Remco Evenepoel. Onze landgenoot heeft corona en moet de Giro verlaten, en dus is er meteen ook een nieuwe rozetruidrager: Geraint Thomas. Maar hoe ziet de rest van het klassement er nu uit?


Oranje-international Brugts verlaat PSV en kiest voor 'nieuwe stap' in loopbaan
14 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Esmee Brugts vertrekt aan het einde van het seizoen bij PSV. Het negentienjarige talent kiest volgens de Eindhovense club voor "een nieuwe stap in haar loopbaan".


?Peetvader van AI? verlaat Google en waarschuwt voor gevaren
3 Mei 2023, 00:04 Techzine
Dr. Geoffrey Hinton is weg bij Google. De pionier van neurale netwerken stapt op omdat hij onbegrensd zijn visie over de gevaren van AI wil aankaarten. Volgens Hinton is er sprake van een ‘existentieel risico’ als een daadwerkelijk digitale intelligentie ten tonele verschijnt. Hinton zegt deels spijt te hebben van zijn bijdrage aan de ontwikkeling […]


Assistent-trainer Reiziger verlaat Ajax na zes jaar en wil verder als hoofdtrainer
11 Maart 2023, 01:30 NU.NL - Sport
Michael Reiziger vertrekt aan het einde van dit seizoen na zes jaar bij Ajax. Dat bevestigt een woordvoerder van de club vrijdag tegen NU.nl naar aanleiding van berichtgeving van het AD. De assistent-trainer, die een aflopend contract heeft in de Johan Cruijff ArenA, wil aan de slag als hoofdcoach.


15 Februari 2023, 00:08 Volkskrant
Racing Genk verlaat Ghelamco Arena met driepunter
6 Februari 2023, 00:56 Skynet Sport
Leider Racing Genk heeft zondag een 2-3 zege geboekt bij AA Gent op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League. Joseph Paintsil (23.) maakte voor de bezoekers de openingstreffer van Hyun-seok Hong (9.) ongedaan. Yira Sor (67.) en Tolu Arokodare (86.) bezorgden het team van Wouter Vrancken een 1-3 voorsprong. Laurent Depoitre (88.) hield ook het slot spannend.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn