NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Verhuist

2News.be / Trefwoorden / Verhuist

Toumani Camara, tweede Belg ooit in de NBA, verhuist meteen van Phoenix Suns naar Portland Trail Blazers
28 September 2023, 00:02 HLN.BE
Meteen een nieuwe club voor Toumani Camara (23), onze landgenoot die na Didier Mbenga de tweede Belg ooit wordt in de NBA. De Brusselaar trekt van de Phoenix Suns naar de Portland Trail Blazers als onderdeel van een straffe ruildeal rond sterspeler Damian Lillard.


Autoverzekering kan flink duurder worden als je binnen eigen wijk verhuist
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Wie naar een woning een paar straten verderop verhuist, kan zomaar honderden euro's extra kwijt zijn aan een autoverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Geld.nl.


myBrand Conclusion verhuist twee datacenters
12 April 2023, 00:07 Techzine
myBrand Conclusion heeft met succes twee eigen fysieke datacenters verhuisd naar een nieuwe duurzamere locatie. Dit met behulp van partners en zonder problemen voor klanten. myBrand Conclusion heeft in november 2022 en afgelopen januari twee datacenters naar een nieuwe locatie verhuisd. Met de verhuizing wil de SAP- en OutSystems-dienstverlener de ecologische voetafdruk van zijn datacenters […]


Toblerone-productie verhuist deels naar Slowakije: Matterhorn moet van verpakking
4 Maart 2023, 00:01 HLN.BE
De iconische Toblerone-chocoladereep zal er binnenkort anders uitzien. Op de verpakking zal immers niet langer de Matterhorn worden afgebeeld. Dat melden Zwitserse media.


CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One
27 November 2022, 00:01 Emerce
CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het beursgenoteerde bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.


Neil Young vertrekt bij Spotify en verhuist zijn muziek naar Amazon
5 Februari 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Neil Young heeft de overstap van Spotify naar Amazon Music gemaakt. De muzikant maakte afgelopen week bekend zijn muziek te verwijderen bij Spotify, omdat het bedrijf volgens hem desinformatie over het coronavirus verspreidt.


Golftoernooi Dutch Open verhuist vanwege drukke kalender naar eind mei
6 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Sport
Het Dutch Open verhuist naar het voorjaar. De 102e editie van het Nederlandse golftoernooi uit de Europese Tour wordt komend jaar gespeeld van 26 tot en met 29 mei. Het Dutch Open vond doorgaans in september plaats.


Hondengedragsbegeleidster Kim Troch zoekt nieuwe locatie voor trainingen, ook hondenbakkerij verhuist
7 Augustus 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Hondengedragsbegeleidster Kim Troch (39) uit Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een nieuwe locatie voor haar trainingen. Vorige maand trok ze de deuren van hondenschool Kovah achter zich dicht. Intussen maakt de hondenliefhebster zich ook op voor een andere verhuizing. Haar koekjesbakkerij voor honden verhuist in oktober naar een ander pand in de Blauwhondstraat in Mechelen.




Heerlen woest over Maastrichts ?verraad?: hoofdkantoor DSM verhuist na 120 jaar
24 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Alle ingewijden wisten het al, Heerlen zelf hoorde het als laatste. Het hoofdkantoor van DSM gaat weg. Een hard gelag voor de oude mijnwerkersstad. ?Heerlenaren hebben onder zeer zware omstandigheden jarenlang de handen uit de mouwen gestoken voor het bedrijf.?


Maandagmarkt verhuist tijdelijk voor amfitheater: ?Definitieve verhuizing volgt?
24 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De maandagmarkt in Heist-op-den-Berg verhuist van 2 augustus tot 13 september van het Cultuurplein naar de Bergstraat. Dat is nodig om plaats te maken voor het amfitheater waar Cultuurcentrum Zwaneberg en het lokaal bestuur de schouders onder zetten. Van 11 augustus tot 5 september vinden daar allerlei culturele activiteiten plaats. Ten laatste tegen maart 2022 staat de definitieve verhuizing van de markt gepland.




Nederlands Film Festival verhuist vanwege corona naar grotere locatie
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Film
Het Nederlands Film Festival (NFF) vindt dit jaar grotendeels plaats in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, maakte directeur Silvia van der Heiden maandag bekend tijdens een persdag in de bioscoop. Zo wordt het makkelijker om maatregelen te nemen, mocht dat nodig zijn in verband met het coronavirus. Normaal gesproken vinden de activiteiten plaats op diverse locaties in de stad.


Russiche Grand Prix verhuist vanaf 2023 naar Sint-Petersburg
28 Juni 2021, 00:04 Autosport
Vandaag werd bekend gemaakt dat Sotsji binnenkort niet langer de Russische Grand Prix Formule 1 zal organiseren. Het was al langer bekend dat men zou wegtrekken van de badstad aan de Zwarte Zee, maar nu is ook geweten naar waar. De F1 trekt namelijk richting Sint-Petersburg, waar op 54 km van de stad Igora Drive gevestigd is, daar wordt de race verreden maar nog steeds onder leiding van het management dat de race organiseerde in Sotsji.

Lees meer: Russiche Grand Prix verhuist vanaf 2023 naar Sint-Petersburg


Optiek Arnouts als laatste ?bewoner? weg uit Boerentoren
31 Januari 2021, 16:18 Gazet v. Antwerpen

?Tweehonderd meter vonden we te ver, daarom verhuizen we onze optiekzaak naar de Eiermarkt, veertig meter van onze oude plek. De Boerentoren is al 43 jaar onze mascotte, en dat moet zo blijven.? Erik De Beule (69) en Barbara Avermaete (52), zaakvoerders van de 102 jaar oude optiekzaak Arnouts, hebben als laatste bewoners van de Boerentoren de deur achter zich dichtgeslagen. Woensdag beginnen ze op hun nieuwe locatie opnieuw.




Uitleenpost provincie verhuist naar Techniekhuis
30 Januari 2021, 05:20 Gazet v. Antwerpen

De provinciale uitleendienst, afdeling Sint-Niklaas, heeft een nieuw onderkomen. Verenigingen kunnen vanaf nu terecht in het Industriepark Noord 4, op de site Techniekhuis.




Plein Publiek verhuist naar Blue Gate-site
29 Januari 2021, 04:31 Gazet v. Antwerpen

De site van Plein Publiek aan het Nieuw Zuid in Antwerpen verhuist binnenkort naar de site van Blue Gate. Dat is maar een goeie kilometer verder dan de huidige locatie.




Producent van werkkledij verhuist van Deurne naar Bollaarpark
25 Januari 2021, 04:19 Gazet v. Antwerpen

Van Heurck nv, specialist in werkkledij, verhuist binnenkort naar een nieuw bedrijfsgebouw in KMO-zone Bollaarpark in Lier. Het hoofdkantoor van Van Heurck bevindt zich momenteel nog in Deurne.




Santiago ePrix verhuist naar juni
21 Januari 2021, 22:00 Autosport
Net voor de kerstdagen moest de Formule E noodgedwongen de Santiago ePrix uitstellen als seizoensopener. De dubbele manche kon afgelopen weekend niet verreden worden nadat de nieuwe variant van het coronavirus het Verenigd Koninkrijk in haar greep had. De race werd uitgesteld naar een latere datum en deze werd vandaag bekend gemaakt. De Chileense autosportfederatie liet in een brief weten dat er twee races zullen afgewerkt worden begin juni.

Lees meer: Santiago ePrix verhuist naar juni


?t Ver-Zet-je verhuist naar De Nieuwe Feftig
21 Januari 2021, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Welzijnsschakel ?t Ver-Zet-je zag door de coronacrisis vorig jaar meer mensen in armoede langskomen. In de loop van dit jaar wordt een grotere ontmoetingsruimte in gebruik genomen.




Rubin Seigers verhuist definitief van KRC Genk naar Westerlo
19 Januari 2021, 18:42 Gazet v. Antwerpen

De definitieve transfer van Rubin Seigers (23) van KRC Genk naar Westerlo (1B) is in kannen en kruiken. Door een lichte blessure van Seigers liep het dossier enkele weken vertraging op.




Personeel Prinsenpark verhuist naar nieuwbouw
18 Januari 2021, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Voor de medewerkers van provinciaal groendomein Prinsenpark in Retie begon 2021 alvast positief: na ruim twee jaar bouwen, hebben de medewerkers hun intrek genomen in het prestigieuze nieuwe onthaalgebouw.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn