NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Verhuist

2News.be / Trefwoorden / Verhuist

Nekka Nacht verhuist naar De Roma
8 Januari, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De Nekka Nacht vindt dit jaar plaats in De Roma in Borgerhout.
Leeuwenkoning in het UZA: theatervoorstelling verhuist even naar zieke kinderen
27 December 2017, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer twintig patiŽnten van de kinderafdeling in het UZA kregen woensdag een bijzondere theatervoorstelling cadeau. ?Sunjata, de leeuwenkoning van Mali? van HETPALEIS werd via een livestream getoond in het moeder- en kindcentrum van het UZA. Een primeur die alleen maar voor blije gezichten zorgde.
Guatemala erkent Jeruzalem ook als hoofdstad van IsraŽl
25 December 2017, 01:12 NOS nieuws

Guatemala is van plan zijn ambassade in IsraŽl naar Jeruzalem te verhuizen. Het land is daarmee het eerste dat een besluit van de Amerikaanse president Trump volgt.

President Jimmy Morales maakte het besluit op Kerstavond bekend in een kort bericht op Facebook. Begeleid door een foto van de vlaggen van IsraŽl en Guatemala schreef hij dat hij gesproken had met premier Netanyahu om hem het besluit te vertellen.

"Onze landen hebben al uitstekende betrekkingen sinds de oprichting van de staat IsraŽl. De terugkeer van de ambassade naar Jeruzalem was een van de meest relevante kwesties", schreef Morales. "Ik heb opdracht gegeven dat zo snel mogelijk te regelen."

Steun voor Trump

Afgelopen week was Guatemala al een van de weinige landen die de VS openlijk steunde over het besluit. Het land stemde tegen een VN-resolutie waarin Trump werd opgeroepen het besluit terug te draaien.

In totaal stemden 128 landen voor die resolutie, 9 landen waren tegen, 56 andere waren afwezig of onthielden zich van stemming. Vooraf had de VS gewaarschuwd ontwikkelingshulp in te trekken voor landen die voor stemden.

Tot nu toe hadden geen andere landen het voornemen van Trump gevolgd. Wel had de Tsjechische president zijn vreugde erover uitgesproken en gezegd een verhuizing te zullen overwegen.
Cruiseterminal verhuist naar Amsterdam-West, vrees voor cruisetoeristen stijgt
20 December 2017, 22:36 Volkskrant
Terwijl stadsbesturen van Amsterdam en Zaanstad woensdag de locatie voor een nieuwe terminal voor zeecruiseschepen aanwezen, groeit in de hoofdstad het verzet tegen de cruisebusiness in zijn geheel. Cruisers zijn kuddedieren die de stad weinig opleveren en slecht zijn voor het milieu, is de kritiek. De huidige terminal, ten oosten van het Centraal Station, wordt zo snel mogelijk verplaatst naar de


Laurent Ciman verhuist naar nieuwe ploeg in de MLS? en is daar helemaal niet mee opgezet
13 December 2017, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Rode Duivel Laurent Ciman (32) heeft een nieuwe ploeg. De verdediger verhuist van Montreal Impact naar Los Angeles FC, een nieuwe ploeg in de Amerikaanse MLS. ?Laurent is een topverdediger, hij zal een leider zijn voor onze ploeg?, vertelt coach Bob Bradley op de website van LAFC. Maar Laurent Ciman zelf lijkt niet opgezet met de eenzijdig opgelegde transfer, zo blijkt op Twitter...
AB InBev verhuist aankoopdienst van Leuven naar Zwitserland
12 December 2017, 15:00 De Tijd
14:29 Het Leuvense hoofdkantoor van bierbrouwer AB InBev verliest zijn wereldwijde aankoopdienst en de 70 bijbehorende jobs.


Het Steen ?verhuist? naar ?t Eilandje
12 December 2017, 03:31 Gazet v. Antwerpen

De nieuwe toekomst voor het Steen leek slecht nieuws voor theaterhuis HetPaleis, dat er nu een bijhuis heeft voor workshops. Niet getreurd, in juli 2018 verhuist die werking naar een site aan de Droogdokkenweg. Daar bevinden zich de hangars van het Algemeen Werkhuis Noord, waar tot voor kort havenactiviteiten plaatsvonden.
Da Vinci's Salvator Mundi - het duurste schilderij ter wereld - komt in het Louvre Abu Dhabi te hangen
6 December 2017, 23:18 Volkskrant
Het duurste schilderij ter wereld, de Salvator Mundi van Leonardo da Vinci, komt te hangen in het Louvre in Abu Dhabi, zo liet het nieuwe museum dinsdag op sociale media weten. Het schilderij werd vorige maand bij veilinghuis Christie's voor 450 miljoen dollar (382 euro) gekocht, maar het is onbekend wie de nieuwe eigenaar is. Het werk, dat in het Nederlands 'de Verlosser van de Wereld' heet, kent


Sylvana Simons verhuist en wil met Bij1 meedoen aan Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen
2 December 2017, 02:12 Volkskrant
Sylvana Simons wil naar Amsterdam verhuizen om als lijsttrekker namens haar Bij1 mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen komend voorjaar. Dat heeft de voormalige tv-presentator twee weken geleden bekendgemaakt op een interne vergadering van 'Bij1 020', de afdeling van de door haar opgerichte partij in Amsterdam. Bij1 Amsterdam heeft het nieuws tot nu toe niet naar buiten gebracht omdat


e.Prix van S„o Paulo verhuist naar volgend seizoen
30 November 2017, 21:00 Autosport
De eerste e.Prix van S„o Paulo was voorzien voor 17 maart 2018, maar door administratieve problemen die de stad heeft met de verkoop van het terrein waar de e.Prix moet plaatsvinden, kan de geplande timing niet gerespecteerd worden. De e.Prix van S„o Paulo wordt nu opgeschoven naar het volgende seizoen.


Bibliotheek verhuist in januari
30 November 2017, 10:36 Gazet v. Antwerpen
De renovatie en uitbreiding van Huis Heidendal is bijna klaar. Daar opent op 20 januari de nieuwe bibliotheek.


Markt voor ICO?s verhuist naar ?cryptohavens?
30 November 2017, 07:18 Emerce
Enkele tientallen startups die via de uitgifte van cryptogeld financiering hebben opgehaald, verplaatsen hun activiteiten van de VS naar 'veilige havens' als de Seychellen. De vrees voor strenge regulering ligt hieraan vooral ten grondslag.


OCMW Zandhoven verhuist naar gemeentehuis
27 November 2017, 10:42 Gazet v. Antwerpen
Het OCMW van Zandhoven verhuist volgende week van de Schriekweg naar het gemeentehuis in de Liersebaan.


Uitzendkracht met vragen moet straks stad uit: Randstad verhuist vestigingen naar bedrijfsterreinen
22 November 2017, 02:18 Volkskrant
'Good To Know You'. Zo begroette Randstad de afgelopen veertien jaar zijn klanten in folders en op kantoorgevels. De uitzendreus wisselt deze oude reclameleus in voor de boodschap 'Human Forward'. Maar het oude motto is niet het enige waarvan Randstad afscheid neemt. Het bedrijf gaat vanaf volgend jaar ook tientallen vestigingen uit de binnensteden weghalen en verkassen naar bedrijfsterreinen aan


Bisdom Brugge verhuist priesteropleiding naar Leuven
21 November 2017, 18:48 Skynet
De Brugse priesteropleiding verhuist grotendeels naar Leuven. Dat heeft bisschop Lode Aerts van het bisdom Brugge beslist. Het nieuws wordt gemeld via Kerknet. Het Grootseminarie blijft wel een opleidings- en vormingshuis.


Europese Bankenautoriteit verhuist naar Parijs
20 November 2017, 20:35 Skynet Economie
De Europese Bankenautoriteit verhuist als gevolg van de brexit van Londen naar Parijs. Dat is beslist op een bijeenkomst van de ministers van Europese Zaken. De Franse hoofdstad haalde het van Dublin.


Open Vld pleit voor ?sociale vlaktaks? van 30 procent
18 November 2017, 19:42 Gazet v. Antwerpen

De partij Open Vld pleit voor de invoering van een ?sociale vlaktaks?, waarbij alles boven het belastingvrije deel van de inkomsten aan een uniek tarief van 30 procent belast wordt. Dat hebben de leden van de partij beslist op hun ?Vrijheidscongres? in Antwerpen.
fonQ verhuist voor groei, ook in BelgiŽ
14 November 2017, 12:06 Emerce
Online warenhuis fonQ laat een nieuw distributiecentrum bouwen en vergroot daarmee de capaciteit tot 22 duizend vierkante meter. Daarmee kan het de Nederlandse markt beter bedienen en voorzien in de verwachte Belgische groei.


Bollansťe's BMX-shop verhuist na zeventien jaar van Pulderbos naar Grobbendonk
7 November 2017, 22:06 Gazet v. Antwerpen
Bollansťe's BMX-shop, al zeventien jaar een vaste waarde in de Lindenlaan in Pulderbos, verhuist naar de Kerkeveldstraat 19 in Grobbendonk. Komend weekend is er opendeur.


J@M verhuist naar site OVAM
7 November 2017, 02:30 Gazet v. Antwerpen

De centrumwerking van J@M, de Mechelse kinder- en jongerenwerking, verhuist volgend jaar naar de voormalige OVAM-gebouwen in de Kanunnik De Deckerstraat.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be