NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Verhuist

2News.be / Trefwoorden / Verhuist

Fietsenzaak Ciclo Morello verhuist van rand naar stadscentrum
Woensdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Klanten van Ciclo Morello moeten vanaf mei op de Vrijheid zijn voor al hun fietsen(herstellingen).

De winkel in de Lodewijk De ≠Konincklaan is verkocht aan Vastgoed CW. Voor zaakvoerder Frank Kriek biedt de nieuwe locatie enkele interessante mogelijkheden.
Kronos Porsche Centre verhuist naar Louvain-la-Neuve
12 Maart, 10:07 Skynet
Na de opening van het jongste Porsche Center in Mechelen en de verhuis van Porsche Center Geel naar Paal en ook de aanpassingen van Porsche Center Antwerpen, worden de officiŽle Porsche centra verplaatst naar alle strategische locaties in BelgiŽ. In 2018 is het de beurt aan Kronos Porsche Center om te vernieuwen en enkele kilometers te verhuizen naar Louvain-la-Neuve om er zich te vestigen in een gloednieuwe infrastructuur die nog makkelijker bereikbaar is.


Euroclear verhuist naar Brussel
7 Maart, 08:24 De Tijd
07:49 Door de brexit verhuist Euroclear, Europa's grootste effectenbewaarder, haar hoofdzetel van Londen naar Brussel.


Buurtbewoonster verhuist na zoveelste aanval van ?Schrik van Bethovenstraat?: ?Het wordt steeds gevaarlijker?
5 Maart, 16:30 Gazet v. Antwerpen

De Bethovenstraat werd afgelopen weekend alweer geteisterd door buurtbewoner Dennis L. Hij zou 's nachts de ruiten van buurvrouw Tessa hebben ingeslagen, voor de vijfde keer al. Tessa heeft nu elders onderdak gezocht, omdat alle ruiten vrijwel vernield zijn. "Het wordt steeds gevaarlijker."
Geitencorrida verhuist zaterdag eenmalig naar MariŽnborgh
28 Februari, 11:18 Gazet v. Antwerpen
De ?Geitencorrida ? Memorial Jean Van Onselen? verhuist op zaterdag 3 maart uitzonderlijk naar sportcentrum MariŽnborgh aan de Doornstraat.


Antwerps museum MHKA verhuist naar site Hof van Beroep

Het Antwerpse Museum voor Hedendaagse Kunst verhuist naar de site Hof van Beroep/Zuidersluis, aan de Waalse Kaai. Daar komt een nieuw museumgebouw. Het Antwerpse stadsbestuur en minister Gatz kwamen tot deze conclusie op basis van een studie door architecten. Het MHKA blijft functioneren op de huidige locatie (Leuvenstraat), tot het nieuwe gebouw wordt opgeleverd.
Schrijver Kluun neemt afscheid van pseudoniem en verhuist naar nieuwe uitgeverij
20 Februari, 18:48 Volkskrant
Kluun neemt afscheid van zijn bekende pseudoniem. De 53-jarige schrijver heeft laten weten onder zijn echte naam, Raymond van de Klundert, verder te gaan. Ook slaat de in Tilburg geboren bestsellerauteur een nieuwe richting in met zijn schrijverschap: hij keert naar eigen zeggen 'terug naar zijn roots' met een autobiografische roman over zijn familiegeschiedenis. Van de Klundert zal zijn nieuw boe


Postkantoor verhuist naar leegstaande traiteurszaak
18 Februari, 18:36 Gazet v. Antwerpen
Bpost verhuist haar postkantoor tegen de zomer van de Itegembaan naar de leegstaande traiteurszaak Deliche in de Dorpsstraat. Het huidige postkantoor geraakte na bijna twee jaar eindelijk verkocht.


Kunstbeurs Independent verhuist naar november
7 Februari, 11:24 De Tijd
10:49 Voor haar derde editie in Brussel verhuist de New Yorkse kunstbeurs Independent van april naar november. Volgens de organisator is dat een beter tijdstip op de internationale kunstkalender.


Brits museum verhuist 'Victoriaans softpornoschilderij' naar de kelder
2 Februari, 22:12 Volkskrant
Een museum in Manchester heeft een geliefd werk van de schilder John William Waterhouse naar de kelder verbannen. Kunstliefhebbers vrezen dat de 'nieuwe puriteinen' straks nog veel meer meesterwerken aan het zicht zullen onttrekken. Een knappe jongeman, de Griekse held Hylas, die zich in een meer vol lelies en aantrekkelijke nimfen begeeft. Deze erotische fantasie van John William Waterhouse is ee


Afgelaste Geitencorrida verhuist naar domein MariŽnborgh
2 Februari, 16:48 Gazet v. Antwerpen
De 54ste Geitencorrida die op de zondag van de kerstmarkt op de valreep moest afgelast worden als gevolg vande sneeuwval, wordt op zaterdag 3 maart gelopen op het domein MariŽnborgh aan de Doornstraat.


Ticketbalie Fakkeltheater verhuist
1 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De ticketbalie van het Fakkeltheater is na 25 jaar verhuisd van de Reyndersstraat naar de Hoogstraat. Voor de verhuis moest ?t Antwaerps Bierhuyske sluiten.
Egypte verhuist 3.000 jaar oud beeld van farao Ramses II naar museum
25 Januari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Een kolossaal beeld van Ramses II heeft in Egypte een nieuwe plaats gekregen. Het twaalf meter hoge en meer dan 80 ton zware beeld van de beroemde Egyptische farao werd overgebracht naar de entree van het nieuwe Groot Egyptisch Museum in Gizeh, waarvan de bouwwerken nog niet zijn afgerond.
CNN: "VS-ambassade verhuist in 2019 naar Jeruzalem"
19 Januari, 17:00 Skynet
De Verenigde Staten gaan in 2019 hun ambassade in IsraŽl naar Jeruzalem verplaatsen. Dat hebben twee hoge - anonieme - VS-functionarissen vandaag aan nieuwszender CNN meegedeeld. Een nieuw ambassadegebouw in de heilige stad voor christenen, moslims en joden komt er niet: het bestaande consulaire gebouw in de wijk Arnona in West-Jeruzalem, nabij de Groene Lijn, zal opgefrist worden. Dat spaart het State Department enkele miljarden dollars en veel tijd uit. Het "opfrissen" komt vooral neer op het verhogen van de veiligheidsmaatregelen.


Amerikaanse ambassade verhuist volgens Netanyahu binnen een jaar naar Jeruzalem

De Verenigde Staten verhuizen hun ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem binnen een jaar, aldus de IsraŽlische premier Benjamin Netanyahu. Zijn tijdlijn verschilt daarmee sterk van wat het Witte Huis eerder zei. Volgens Washington zou de verhuis minstens 3 tot 4 jaar in beslag nemen, door strenge veiligheidsmaatregelen en andere vereisten.
Nekka Nacht verhuist naar De Roma
8 Januari, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De Nekka Nacht vindt dit jaar plaats in De Roma in Borgerhout.
Leeuwenkoning in het UZA: theatervoorstelling verhuist even naar zieke kinderen
27 December 2017, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer twintig patiŽnten van de kinderafdeling in het UZA kregen woensdag een bijzondere theatervoorstelling cadeau. ?Sunjata, de leeuwenkoning van Mali? van HETPALEIS werd via een livestream getoond in het moeder- en kindcentrum van het UZA. Een primeur die alleen maar voor blije gezichten zorgde.
Guatemala erkent Jeruzalem ook als hoofdstad van IsraŽl
25 December 2017, 01:12 NOS nieuws

Guatemala is van plan zijn ambassade in IsraŽl naar Jeruzalem te verhuizen. Het land is daarmee het eerste dat een besluit van de Amerikaanse president Trump volgt.

President Jimmy Morales maakte het besluit op Kerstavond bekend in een kort bericht op Facebook. Begeleid door een foto van de vlaggen van IsraŽl en Guatemala schreef hij dat hij gesproken had met premier Netanyahu om hem het besluit te vertellen.

"Onze landen hebben al uitstekende betrekkingen sinds de oprichting van de staat IsraŽl. De terugkeer van de ambassade naar Jeruzalem was een van de meest relevante kwesties", schreef Morales. "Ik heb opdracht gegeven dat zo snel mogelijk te regelen."

Steun voor Trump

Afgelopen week was Guatemala al een van de weinige landen die de VS openlijk steunde over het besluit. Het land stemde tegen een VN-resolutie waarin Trump werd opgeroepen het besluit terug te draaien.

In totaal stemden 128 landen voor die resolutie, 9 landen waren tegen, 56 andere waren afwezig of onthielden zich van stemming. Vooraf had de VS gewaarschuwd ontwikkelingshulp in te trekken voor landen die voor stemden.

Tot nu toe hadden geen andere landen het voornemen van Trump gevolgd. Wel had de Tsjechische president zijn vreugde erover uitgesproken en gezegd een verhuizing te zullen overwegen.
Cruiseterminal verhuist naar Amsterdam-West, vrees voor cruisetoeristen stijgt
20 December 2017, 22:36 Volkskrant
Terwijl stadsbesturen van Amsterdam en Zaanstad woensdag de locatie voor een nieuwe terminal voor zeecruiseschepen aanwezen, groeit in de hoofdstad het verzet tegen de cruisebusiness in zijn geheel. Cruisers zijn kuddedieren die de stad weinig opleveren en slecht zijn voor het milieu, is de kritiek. De huidige terminal, ten oosten van het Centraal Station, wordt zo snel mogelijk verplaatst naar de

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be