NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Verdachte

2News.be / Trefwoorden / Verdachte

Verdachte politiemol Mark M. ontkent elk misdrijf: 'De rijksrecherche trekt het hele verhaal uit zijn verband'
Gisteren, 23:06 Volkskrant
Is de 31-jarige Mark M. uit Weert echt de 'rotste appel sinds tijden' bij de nationale politie, zoals de voormalige (en inmiddels overleden) korpschef Gerard Bouman hem in 2015 vlak na zijn arrestatie noemde? Is hij werkelijk de politiemol die duizenden pagina's met vertrouwelijke informatie uit mogelijk honderd strafrechtelijke onderzoeken doorverkocht aan zeker 48 criminelen uit vooral de Braban


Vier dagen na dodelijk ongeval door epileptische aanval stapte verdachte weer in de auto
Vrijdag, 02:36 Volkskrant
De Poolse Sylwia en Gregorz kwamen in 2014 om bij een auto-ongeluk. De verdachte kampt met epilepsie. Toch stapte ze kort na het ongeluk weer in de auto. Ze knalde al eens met haar auto frontaal op een Porsche. Belandde in een tuin waar kort daarvoor nog kinderen speelden. Eindigde een keer in de sloot. Botste tegen een boom. Ze sloeg ooit over de kop. Maar op vrijdag 30 mei 2014 ging het pas echt


Verkeerde verdachte afgeleverd bij rechtbank Utrecht
Donderdag, 14:00 NOS nieuws

Medewerkers van justitie hebben twee Somalische verdachten door elkaar gehaald. De ene kwam daardoor abusievelijk in Utrecht terecht, terwijl de andere in een busje naar Limburg werd gezet.

De ene SomaliŽr zou in Utrecht meisjes van 11 en 12 jaar oud en vier vrouwen hebben aangerand. Hij probeerde hen te zoenen, in een borst te knijpen, hun handen te likken en hen vast te houden. Hij zou vandaag in Utrecht te horen krijgen welke straf het OM tegen hem eist.

De verwisseling werd pas ontdekt in de rechtszaal. "Toen hij bovenkwam, keken de officier en zijn advocaat verbaasd op. Dat was immers niet hun verdachte", zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

Soortgelijke naam

De man was in de gevangenis in Vught opgehaald, net als een landgenoot met een soortgelijke naam. "Ze gingen beiden in een arrestantenbusje de A2 op," zegt de OM-woordvoerder, "maar alle twee de verkeerde kant op." Een heel vervelende fout, vindt het OM.

Om 12.00 uur ging de rechtszaak alsnog deels door, zonder de verdachte. Volgende week staat er een nieuwe zitting gepland, schrijft RTV Utrecht.
Verdachte van fatale messteek aan partner aangehouden

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft Tom P. (31) uit Kasterlee onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Hij wordt verdacht van de moord op zijn Mexicaanse vriendin.
Van oorlogsmisdaden verdachte Bosnische ServiŽr opgepakt
9 Januari, 17:36 NOS nieuws

De Bosnische ServiŽr Milorad Obradovic is in Duitsland gearresteerd. Obradovic (51) wordt verdacht van oorlogsmisdaden tijdens de burgeroorlog in het voormalige JoegoslaviŽ.

De verdachte zou in 1992 in de omgeving van de stad Prijedor drie mensen hebben doodgeschoten. Verder zou hij hebben meegewerkt aan de arrestatie van ongeveer 120 moslims die later ook werden vermoord.

BosniŽ had een arrestatiebevel tegen Obradovic uitgevaardigd. De openbaar aanklager in Duitsland zegt dat het de bedoeling is hem uit te leveren. BosniŽ heeft veertien dagen om een gedetailleerd uitleveringsverzoek te doen. De Bosnische openbaar aanklager zegt dat BosniŽ al maanden op zoek was naar Obradovic. Een andere verdachte in deze zaak is recent gearresteerd in Montenegro.

Tijdens de oorlog in BosniŽ zijn tussen 1992 en 1995 meer dan 100.000 mensen gedood en vele honderdduizenden verdreven.
Michael P., verdachte in zaak Anne Faber, is niet aanwezig op eerste pro-formazitting
9 Januari, 17:00 Volkskrant
Michael P. (27) is woensdagochtend niet aanwezig bij de eerste pro-formazitting van zijn strafzaak in de Utrechtse rechtbank. Hij is er niet bij omdat het slechts om een voorbereidende zitting gaat, zegt zijn advocaat Niels Dorrestein. Michael P. wordt beschuldigd van de moord en verkrachting van Anne Faber. De 25-jarige vrouw uit Utrecht was sinds eind september vermist toen zij een fietstocht gi


Verdachte aanslag spelersbus Dortmund bekent en heeft spijt
8 Januari, 11:30 NOS nieuws

De man die wordt verdacht van de aanslag op de spelersbus van voetbalclub Borussia Dortmund heeft bekend. De 28-jarige Sergej W. zegt dat hij niemand wilde doden of verwonden. Ook heeft hij spijt van zijn actie.

Vorig jaar april ontploften drie explosieven toen de bus vertrok bij het spelershotel in Dortmund. In die explosieven zaten metalen pinnen. Speler Marc Bartra en een politieman die op een motor bij de bus reed raakten gewond. De Champions League-wedstrijd van Dortmund tegen AS Monaco van die avond werd afgelast.

De zaak tegen W. begon vorige week. Hij is aangeklaagd voor 28 gevallen van poging tot moord. In de bus zaten 28 mensen: de complete selectie van Dortmund, trainer Thomas Tuchel en de rest van de staf.

Brieven

Tien dagen na de aanslag werd W. opgepakt in Zuid-Duitsland. Hij had gespeculeerd op een koersval van aandelen van de voetbalclub en een hotelkamer geboekt met uitzicht op de plek van de aanslag.

Om de aandacht af te leiden, had hij op de plek van de aanslag brieven neergelegd waarin radicale islamisten de verantwoordelijkheid opeisten. Politie en justitie hadden meteen grote twijfels over de echtheid van die brieven.
Schietpartij bordeel: Verdachte duikt na achttien jaar op
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Achttien jaar na de schietpartij in een Berlijns bordeel is een verdachte opgepakt in BelgiŽ. Bij de schietpartij in het bordeel Berlin-Kreuzberg werd in juli 1995 een man gedood en een andere zwaar verwond. De verdachte zou toen naar het buitenland gevlucht zijn. De man zou al die jaren in Antwerpen geleefd hebben. Inmiddels is de verdachte uitgeleverd aan Duitsland. Hij wordt beschuldigd van doodslag en poging tot doodslag. Al op 6 mei zou de man opgepakt zijn. (lla)
Turkije: IS belangrijkste verdachte aanslag in Ankara
7 Januari, 23:00 NRC
Islamitische Staat is de belangrijkste verdachte in het Turkse onderzoek naar de dubbele bomaanslag zaterdag in Ankara.


Onbekende vrouw helpt politie een handje door verdachte te doen struikelen
31 December 2017, 16:30 Gazet v. Antwerpen

De politie van de Britse stad Hertford is op zoek naar een vrouw die hen hielp een verdachte te klissen zodat ze haar kunnen bedanken voor haar snelle reactie. De man probeerde uit de klauwen van de agenten te ontsnappen door het op een lopen te zetten, maar viel op zijn gezicht door toedoen van de onbekende vrouw. De verdachte zit nu in de cel en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter voor drugsbezit en het aanvallen van een agent.
Verdachte opgepakt voor bomaanslag Sint-Petersburg
30 December 2017, 18:18 NOS nieuws

De Russische veiligheidsdienst FSB heeft een man opgepakt voor de bomaanslag op een supermarkt in Sint-Petersburg van afgelopen woensdag. Bij de aanslag met een zelfgemaakte bom raakten achttien mensen gewond.

De FSB geeft verder geen informatie over de arrestant. Islamitische Staat eiste de aanslag gisteren op, nadat president Poetin had verklaard dat het om een terroristische aanslag ging.

De bom zat verstopt in een kluisje waar klanten van de supermarkt hun bagage kunnen achterlaten. Hij was gevuld met stukken metaal om veel schade aan te richten.
Turkse politie arresteert 38 van IS-lidmaatschap verdachte mensen
28 December 2017, 12:12 Skynet
De Turkse politie heeft in een reeks simultane raids in de loop van woensdag op donderdag 38 mensen gearresteerd in de noordwestelijke stad Bursa. De arrestanten worden verdacht van banden met de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS). Dat heeft het semi-officiŽle persagentschap Anadolu vandaag gemeld. Onder de verdachten zijn ook SyriŽrs.


Verdachte hult zich in stilte en verliest spraak
27 December 2017, 11:00 Skynet
Een Chinees is zijn spraakvermogen verloren nadat hij twaalf jaar lang stomheid had geveinsd. Dat deed hij om aan zijn verleden te ontsnappen, berichtte een lokale krant.


Auto van dode vrouw in Tilburg gevonden
26 December 2017, 12:42 NOS nieuws

De auto van de vrouw die zaterdag dood werd aangetroffen in Tilburg is gevonden. Een agent zag de Opel Corsa van het slachtoffer vanochtend geparkeerd staan in het noorden van de stad.

De vrouw werd zaterdagavond door een voorbijganger gevonden in een steeg in de wijk Hoogvenne. Het is nog niet duidelijk waaraan de vrouw is overleden, maar de politie sluit een misdrijf niet uit. De komende dagen moet sectie op het lichaam uitsluitsel geven.

Volgens Omroep Brabant zijn forensisch onderzoekers en een speurhond op zoek naar sporen rond de vindplek van de auto. Een helikopter maakt luchtfoto's.

Zondagmiddag werd in Hoogvenne al uitgebreid onderzoek gedaan. Op minutieuze wijze werd toen in tuintjes, op daken en in rioolputjes naar sporen gezocht.
Vuurgevecht met agenten na woningoverval: verdachte zwaargewond
20 December 2017, 22:00 NOS nieuws

Bij een woningoverval in het buitengebied van het Zeeuwse dorp Breskens is vanavond een vuurgevecht ontstaan tussen de verdachten en de politie. Daarbij is een verdachte zwaargewond geraakt.

Agenten die aankwamen bij het huis zagen twee mannen uit het huis rennen en in een auto springen. De vluchtauto botste daarna op een politiewagen, schrijft Omroep Zeeland.

De verdachten schoten op de politie, die terugschoot. Een van de mannen raakte daarbij zwaargewond. De ander ging ervandoor, meldt de politie.

In het huis werden vier mensen gevonden, onder wie een zwaargewonde man. Het is nog niet duidelijk of het gaat om de bewoners van het overvallen huis.
Marokkaan doodgestoken in appartement: verdachte (43) aangehouden
20 December 2017, 15:24 Gazet v. Antwerpen

In het onderzoek naar de dodelijke steekpartij in een flatgebouw aan Hof ter Lo in Borgerhout is een 43-jarige man aangehouden. De man gaf zich volgens onze informatie zelf aan bij de politie, vandaag werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
Verdachte van verijdelde aanslag op Thalys vrijgelaten en opnieuw opgepakt
20 December 2017, 13:00 Gazet v. Antwerpen

Youssef Siraj, die eind oktober door het Belgische gerecht opgepakt was in het onderzoek naar de verijdelde terreuraanslag op de Thalys, is recent vrijgelaten door de Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling (KI), maar is woensdag opnieuw opgepakt, dit keer op basis van een Europees aanhoudingsbevel (EAB) dat uitgevaardigd is door het Franse gerecht.
Voortvluchtige verdachte van dodelijke steekpartij in Brugge is opgepakt in Amsterdam
19 December 2017, 18:48 Gazet v. Antwerpen

De verdachte van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge, Steven V.G., verdween eerder spoorloos ondanks onder elektronisch toezicht te staan.
Man aangehouden vanwege moord op Britse diplomate in Libanon
18 December 2017, 09:42 NOS nieuws

De politie in Libanon heeft een man aangehouden in verband met de moord op de Britse diplomate Rebecca Dykes. Dat meldt de BBC op basis van politie-informatie. Dykes werd zaterdag dood aangetroffen langs de kant van de weg, even buiten Beiroet. Ze zou zijn ontvoerd en vervolgens gewurgd. De man die is aangehouden, is een taxichauffeur.

Dykes werkte sinds januari op de Britse ambassade in Beiroet. Ze woonde volgens de BBC afgelopen vrijdag een afscheidsfeest van een collega bij in een uitgaansgebied in Beiroet. Bij het verlaten van een cafť rond middernacht zou ze zijn ontvoerd. Dykes werd nabij een autoweg even buiten de Libanese hoofdstad aangetroffen.

De familie van het slachtoffer liet aan de BBC weten "verslagen te zijn door de dood van onze geliefde Rebecca". De Britse ambassadeur in Libanon Hugo Shorter liet via Twitter zijn medeleven blijken.

De Libanese politie heeft laten weten dat het een tweede lijkschouwing op het lichaam van Rebecca Dykes laat uitvoeren. Er zal onder meer worden onderzocht of er sporen zijn van seksueel misbruik.
Canadese turncoach opgepakt voor seksueel misbruik
17 December 2017, 01:12 NOS nieuws

De hoofdcoach van de Canadese turnvrouwen is aangehouden omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. Volgens de politie lopen er tien zaken tegen hem.

David Brubaker leidde het team dat vorig jaar meedeed aan de Olympische Spelen in Rio. Hij werd donderdag opgepakt, maar is inmiddels op borgtocht weer vrij. De politie heeft geen details gegeven van de zaken die tegen hem lopen.

De Canadese turnbond zegt geschokt en diep bezorgd te zijn over de verdenkingen. Brubaker komt waarschijnlijk in februari voor de rechter.

Ervaren

Brubaker is al ruim dertig jaar werkzaam als turncoach. Sinds 1989 traint hij turners voor de nationale bond.

Eerder deze maand werd de voormalige teamarts Larry Nassar van de Amerikaanse turnbond veroordeeld tot zestig jaar cel wegens het bezit van kinderporno. Verschillende turnsters hadden hem eerder beschuldigd van seksueel misbruik.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be