NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Vegas


Trump wil verbod 'bump stocks' vanwege schietpartij Las Vegas
Dinsdag, 23:00 NOS nieuws

President Trump heeft opdracht gegeven aan het ministerie van Justitie om met een verbod te komen op zogenoemde 'bump stocks'. Met dit opzetstuk voor wapens kunnen in korte tijd extra veel kogels worden afgevuurd.

Dat werkt als volgt: de bump stock is een schouderstuk dat meebeweegt met de terugslag van het geweer, waardoor de vinger van de schutter opnieuw tegen de trekker aankomt.

Las Vegas

Het opzetstuk is met name berucht sinds de schietpartij in Las Vegas in oktober vorig jaar. Een man opende toen het vuur op bezoekers van een countryfestival. Hij gebruikte een wapen met bump stock. Nadat hij tientallen mensen had doodgeschoten en honderden had verwond pleegde hij zelfmoord.

Die schietpartij is voor Trump de reden om met een verbod te komen op het onderdeel. De machtige Amerikaanse wapenlobby NRA heeft al zijn zegen gegeven aan het idee.

Overigens is het niet voor het eerst dat het Witte Huis beloofde bump stocks te verbieden. Dat gebeurde ook al vlak na de schietpartij in Las Vegas. Daadwerkelijke actie werd toen niet ondernomen.

Het voorstel van Trump komt een week na de schietpartij op een school in Parkland in Florida. Bij die aanslag werd overigens geen bump stock gebruikt.

Gisteren kwam Trump al met een andere voorzichtige opening voor een strengere Amerikaanse wapenwet. Hij zei pogingen te steunen om zogeheten background checks van mensen die een vuurwapen willen kopen te verbeteren.
In Las Vegas kan je al trouwen van aan de bagageband
13 Februari, 09:54 Skynet
Wie heel snel in het huwelijksbootje wil stappen, kan met Valentijn een huwelijksakte krijgen van zodra je aan de bagageband van de luchthaven komt. Las Vegas staat bekend om haar vluchtige huwelijken.


Coverartiesten van Dimitri Vegas & Like Mike kunnen soloproject niet begrijpen: ?Dit is ook ons einde?
25 Januari, 23:24 Gazet v. Antwerpen

Het nieuws dat dj Like Mike een soloproject opstart, heeft de makers van het satirische televisieprogramma ?De Ideale Wereld? op ideeën gebracht. Ze legden hun oor te luister bij Jerre en Lerre, die de hits van Dimitri Vegas & Like Mike coveren. Het duo begrijpt de beslissing van Like Mike niet en wil aantonen dat hun vak een ?two man job? is. ?Anders valt het feest stil, he!?
FBI geeft nieuwe beelden vrij van hotelkamer schutter Las Vegas
20 Januari, 13:06 Gazet v. Antwerpen

De FBI heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de hotelkamer van Stephen Paddock. Op 1 oktober opende hij het vuur op een massa festivalgangers in Las Vegas. Daarbij vielen 58 doden. Ook hebben de onderzoekers kinderporno gevonden op de computer van de schutter. Naar zijn motief is het nog steeds gissen.
Techchat: Techtrends in Las Vegas
15 Januari, 15:54 De Tijd
15:41 Vorige week bracht Pieter Haeck verslag uit over de toonaangevende consumentenelektronicashow CES in Las Vegas. Vraag hem alles over de nieuwste gadgets en trends, dinsdag om 12 uur.


Dimitri Vegas schittert naast Jean-Claude Van Damme in ?The Bouncer?
10 Januari, 10:24 Gazet v. Antwerpen

Het gaat hard voor de Willebroekse dj Dimitri Vegas. Na een rol in ?Patser? en ?Rise of the Living Dead? zal hij binnenkort ook te zien zijn in de Amerikaanse film ?The Bouncer?, en dat naast niemand minder dan Jean-Claude Van Damme.
TomTom dobbelt hoog in Las Vegas
8 Januari, 19:24 De Tijd
18:59 De Nederlandse navigatiespecialist liep maandag in de kijker op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Dat vertaalde zich op de Amsterdamse beurs in een koerswinst van 2,4 procent tot 8,44 e...


53 Nederlandse startups op CES in Las Vegas
8 Januari, 07:00 Emerce
53 Nederlandse startups presenteren zich deze week op de grote Amerikaanse consumentenelektronicabeurs CES in Las Vegas. Ze delen het Holland Startup Pavilion in Sands Expo onder de noemer Dutch Tech Improving Our Lives.


Big Tech tussen hemel en hel in Vegas
7 Januari, 19:18 De Tijd
18:59 Vlak voor de start van ?s werelds grootste techbeurs zweeft de industrie tussen hoop en vrees. Gaat alle aandacht naar de futuristische technologieën of eerder naar de huidige gebreken?


Lijkschouwing bevestigt: alle 58 slachtoffers schietpartij Las Vegas kwamen om door schotwonden
22 December 2017, 11:00 Skynet
Bij de schietpartij in Las Vegas op 1 oktober zijn alle 58 dodelijke slachtoffers omgekomen door schotwonden. Er is geen enkele andere doodsoorzaak gevonden, maakte het kantoor van de wetsdokter in Clark County bekend. Niemand is dus vertrappeld.


Nederlandse slaapapp debuteert op CES in Las Vegas
21 December 2017, 14:30 Emerce
De Nederlandse startup Shleep gaat begin januari op de CES in Las Vegas zijn nieuwe slaapapp lanceren. De app is ontwikkeld door Els van der Helm. Zij studeerde neurowetenschappen aan de Vrije Universiteit, deed wetenschappelijk onderzoek aan Harvard Medical School (VS) en haalde haar doctorsgraad aan UC Berkeley in Californië (VS). Ze startte haar carrière […]


Lady Gaga tekent miljoenencontract voor vaste show in Vegas
20 December 2017, 14:48 NOS nieuws

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga gaat de komend twee jaar tientallen keren optreden in Las Vegas. Ze heeft een miljoenencontract getekend voor haar eigen show in het Park Theater.

In totaal zal ze minimaal 74 keer optreden in het theater. Naar verluidt ontvangt ze meer dan een miljoen dollar per show.

Gaga, bekend van hits als Just Dance, Bad Romance en Poker Face, is dolblij met haar nieuwe klus. "Ik zal er iedere avond mijn hart en ziel inleggen op het podium." Ze zegt dat het een droom is die uitkomt.

Ziekte

De zangeres lijdt aan een chronische vermoeidheidsziekte en zegde daarom haar concerten in Rio de Janeiro en een Europese tournee af. Die worden komend jaar eerst nog ingehaald, voordat ze eind volgend jaar in Vegas begint.

Artiesten als Jennifer Lopez, Shania Twain, Britney Spears en Celine Dion gingen Gaga voor, maar ook Frank Sinatra en Elvis Presley hielden zogenoemde residencies (een serie vaste optredens op dezelfde plek) in Vegas.
Dimitri Vegas & Like Mike in Sportpaleis: het ideale cadeau van de Sint
16 December 2017, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Één ding valt dit jaar wel héél hard op bij Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis, al van zodra je de inkomhal binnenstapt: het hoog aantal kinderen. En dan hebben we het niet denigrerend over zestienjarigen die te jong zijn om naar Tomorrowland te gaan. Nee, acht- en negenjarigen die ? al dan niet na lang aandringen ? een kaartje cadeau kregen van de Sint of voor Kerstmis. ?Het is hun eerste concert, maar ze kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Tenslotte luisteren ze thuis ook al de hele tijd naar deze muziek?, zegt een ouderpaar. Elders klinkt het lachend zo: ?Wij wilden komen en onze zonen meenemen was makkelijker dan een babysitter regelen.? Jong geleerd?
Dimitri Vegas heeft filmrol te pakken in remake ?Rise of the Living Dead?
13 December 2017, 22:12 Gazet v. Antwerpen

Dj Dimitri Vegas heeft alweer een filmrol te pakken. Na een cameo in ?Safety First? en een rol in ?Patser? wordt hij nu betrokken bij Rise of the Living Dead van George C. Romero. De regisseur maakte het nieuws vandaag zelf bekend.
Tiësto verlengt contract Las Vegas tot 2020
12 December 2017, 15:18 Skynet

De Hollandse dj verloofde zich onlangs met het 21-jarige model Annika Backes
Dimitri Vegas & Like Mike oefenen op beiaard van Antwerpse kathedraal
8 December 2017, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Morgen geven de wereldberoemde Antwerpse dj?s Dimitri Vegas & Like Mike een bijzonder concert: ze spelen hun grootste hits op de beiaard van de kathedraal van Antwerpen. Reporter Billie van het jongerenprogramma ?Karrewiet? vroeg aan Dimitri Vegas of hij er klaar voor is.
Dimitri Vegas & Like Mike openen ?Winter in Antwerpen? met beiaardconcert
27 November 2017, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Op zaterdag 9 december zullen de Antwerpse stadsbeiaardiers even worden vervangen door twee van de beste dj?s ter wereld. De Willebroekse broers Dimitri Vegas en Like Mike trappen dan het openingsfeest van ?Winter in Antwerpen? af.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be