NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Val


Mark Cavendish is alweer thuis na val in Abu Dhabi
Vandaag, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Mark Cavendish is alweer thuis. De sprinter van Dimension Data kwam woensdag ten val in de openingsrit van de Ronde van Abu Dhabi en liep daarbij een lichte hersenschudding en whiplash op. Zaterdag kreeg hij groen licht van de teamdokter om huiswaarts te keren.
Kim Vanreusel moet vier tot vijf maanden revalideren na zware val op Winterspelen
Donderdag, 13:54 Skynet
Kim Vanreusel heeft bij haar zware valpartij in de afdaling van de olympische combiné de voorste kruisbanden, de mediale band en de buitenste meniscus van haar linkerknie gescheurd. "Ze moet na de operatie vier tot vijf maanden revalideren, maar er zal geen blijvende schade zijn", verduidelijkt Johan Bellemans, hoofd van de medische staf van Team Belgium in Pyeongchang.


Nieuwe val moet opmars van wolhandkrabben in Kleine Nete afremmen
Donderdag, 13:36 Gazet v. Antwerpen

De Vlaamse Milieumaatschappij heeft in de vistrap in de Kleine Nete in Grobbendonk een krabbensleuf geplaatst. Daarmee wordt de strijd aangegaan met de Chinese wolhandkrab.
Cavendish geblesseerd na val in Ronde van Abu Dhabi
Woensdag, 16:18 Skynet Sport
Mark Cavendish zag zijn Ronde van Abu Dhabi vandaag al na vijf kilometer tot een eind komen. Toen de wagen van de koersdirecteur vertraagde in de geneutraliseerde zone, sloeg de Brit tegen de grond, samen met nog drie andere renners. "Dit is een stevig verlies", aldus ploegleider Roger Hammond van Dimension Data.


Skilegende Lindsey Vonn lacht internettrollen uit: 'Ja, ze haten me en hopen dat ik van een rots ski en dood val'
Woensdag, 11:42 Volkskrant
Internettrollen maakten de laatste olympische dagen van skilegende Lindsey Vonn tot een hobbelpiste zonder mededogen. Vorige week greep de Amerikaanse topfavoriet royaal naast het podium van de Super-G. Een fout op 15 seconden van de finish kostte haar het goud. Karma, eigen schuld, schreven de trollen op sociale media. Het brons van woensdag op de afdaling werd op dezelfde, stinkende hoop gegooid


Cavendish geeft op in Abu Dhabi na valpartij

Mark Cavendish heeft woensdag opgegeven in de Ronde van Abu Dhabi na een valpartij in de geneutraliseerde zone van de eerste etappe (WorldTour). De sprinter reed daarna nog even verder, maar moest er uiteindelijk de brui aan geven.
OS 2018 - "Hart ging even wat harder kloppen", zegt Kim Vanreusel na afdaling
Kim Vanreusel eindigde woensdag als dertigste in de afdaling en behaalde zo haar beste resultaat tot dusver op de Winterspelen. "Het is zeker een mooie uitslag, maar het had nog harder gekund", vertelde de skiester na afloop.


OS 2018 - "Hart ging even wat harder kloppen", zegt Kim Vanreusel na afdaling
Woensdag, 07:06 Skynet
Kim Vanreusel eindigde woensdag als dertigste in de afdaling en behaalde zo haar beste resultaat tot dusver op de Winterspelen. "Het is zeker een mooie uitslag, maar het had nog harder gekund", vertelde de skiester na afloop.


Vrouw overleden na val van derde verdieping

In de Antwerpse wijk Kiel is maandagavond een vrouw om het leven gekomen nadat ze vanop de derde verdieping van een gebouw op straat terechtkwam. Dat zegt de lokale politie.
Twee gewonden na val uit rijdende Drentse discobus
18 Februari, 08:24 NOS nieuws

In Meppel zijn vannacht een paar jongeren uit een rijdende discobus gevallen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht, het is niet duidelijk hoe ze eraan toe zijn.

De jongeren waren na een avondje stappen met de bus op weg naar huis toen ze door een deur naar buiten vielen.

Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.
Goud voor Canadees Girard op 1.000m shorttrack na val van Zuid-Koreanen
17 Februari, 14:42 Skynet
De Canadees Samuel Girard heeft vanmiddag op de 1.000 meter shorttrack bij de mannen de gouden medaille veroverd op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Hij profiteerde van een val waarbij drie shorttrackers onderuit gingen.


Man kritiek na val van stelling in Hoboken
17 Februari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Een man is zaterdagmiddag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij van een stelling was gevallen. Dat gebeurde aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken.
Boek over de val van Nokia verschijnt gratis online
16 Februari, 13:18 Tweakers
Het Finse boek Operation Elop is verschenen in het Engels. Met goedkeuring van de uitgever en de auteur is het boek gratis te verkrijgen als onder meer pdf, epub en mobi. In het boek blijkt onder meer dat Nokia waarschijnlijk in gesprek is geweest met Tim Cook van Apple om Nokia te leiden.


OS 2018 - Oostenrijker breekt halswervel bij val in snowboardcross
16 Februari, 10:00 Skynet Sport
De Oostenrijker Markus Schairer heeft donderdag bij een zware valpartij in de snowboardcross bij de mannen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang zijn vijfde halswervel gebroken, zo maakte het Oostenrijkse Olympische Comité donderdagavond bekend.


Drama op Winterspelen: Oostenrijker breekt halswervel bij doodsmak in snowboardcross

De Oostenrijker Markus Schairer heeft donderdag bij een zware valpartij in de snowboardcross bij de mannen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang zijn vijfde halswervel gebroken, zo maakte het Oostenrijkse Olympische Comité donderdagavond bekend.
Michel Van den Brande zwaar ten val gekomen
15 Februari, 04:12 Gazet v. Antwerpen

Michel Van den Brande (55), uithangbord van het Vier-programma The Sky is the Limit en de bekendste stellingen­bouwer van Vlaanderen, heeft opnieuw dikke pech gehad.
Alpinist komt om na val van enkele honderden meters van Mount Hood in Oregon
14 Februari, 07:30 Skynet
Een alpinist is om het leven gekomen op de Mount Hood in Oregon, in het noordoosten van de Verenigde Staten, na een val van "twee- tot driehonderd meter". Dat zegt de sheriff van de county van Clackamas.


Met dit simpele trucje val je makkelijker af
13 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Voor mensen die snel eten is de strijd tegen de kilo?s iets lastiger dan trage eters. Uit Japans onderzoek, verschenen in het wetenschappelijk vakblad BMJ Open, blijkt immers dat traag eten de kans op zwaarlijvigheid verkleint.
OS 2018 - Jens Almey houdt barst in pols over aan val in halve finale
11 Februari, 10:00 Skynet Sport
Shorttracker Jens Almey heeft aan zijn valpartij in de halve finale van de 1.500 meter een barst in de linkerpols overgehouden. Hij is zes weken buiten strijd maar hoeft niet onder het mes.


Shorttracker Jens Almey naar halve finales 1.500m, Ward Petré uitgeschakeld

Jens Almey heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finales in de 1.500 meter van de shorttrack op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Ward Petré is uitgeschakeld.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be