NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Uur


Tom Boonen haalt de finish in 24 Uur van Dubai, Dries Vanthoor beste Belg met knappe plaats in top-10
Zaterdag, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Dries Vanthoor (Audi R8 LMS) is zaterdag in de 24 Uur van Dubai, de eerste manche van de 24 Uur GT Series, op de zevende plaats geŽindigd. Onze landgenoot finishte aan de zijde van Mohammed Bin Saud Al Saud, Michael Vergers en Christopher Mies op veertien rondes van de winnende Mercedes AMG GT3 van Abdulaziz Al Faisal, Hubert Haupt, Yelmer Buurman en Gabriele Piana. Zij legden in totaal 606 rondes af.
Trein met honderden passagiers heeft vijftien uur vertraging door hevige sneeuwval
Vrijdag, 22:24 Gazet v. Antwerpen

De hevige sneeuwval in Japan heeft het openbaar vervoer flink in de problemen gebracht. Zo heeft een trein die vertrok vanuit de stad Niigata een vertraging opgelopen van maar liefst vijftien uur. Drie personen raakten tijdens de rit onwel en moesten afgevoerd worden naar het ziekenhuis.
Regeringsvorming Duitsland: Onderhandelaars al 20 uur bij elkaar
Vrijdag, 07:24 Gazet v. Antwerpen

De onderhandelaars van het kartel CDU-CSU en de sociaaldemocratische SPD hebben tot in de vroege uurtjes van vrijdag vergaderd over de basis voor eventuele regeringsonderhandelingen. Na de marathongesprekken is het einde echter nog steeds niet in zicht. Een mislukking van de verkennende gesprekken voor een ?grote coalitie? wordt dan ook niet uitgesloten.
Merkel en Schulz zijn er na 20 uur onderhandelen nog niet uit
Vrijdag, 06:48 NOS nieuws

In Duitsland zijn de kopstukken van de CDU/CSU en de SPD nog altijd aan het onderhandelen over de voorwaarden voor een mogelijke coalitie. De christen-democraten en de sociaal-democraten praten sinds gisterochtend non-stop met elkaar. Er werd rekening gehouden met een nachtelijk akkoord, maar in de vroege ochtend waren de partijleiders Merkel en Schulz er dus nog steeds niet uit.

De partijen hadden zichzelf tot 11 januari de tijd gegeven om hun verkennende gesprekken af te ronden. Als er voldoende vertrouwen is, kan de komende tijd worden onderhandeld over de details.

Voorwaarde is wel dat de leden van de SPD instemmen met verdere onderhandelingen. Binnen die partij is veel discussie over het voortzetten van de coalitie met de CDU/CSU. De SPD haalde bij de verkiezingen in september het slechtste resultaat sinds de jaren 30.

Geen schulden

Volgens Duitse media is er de afgelopen uren onder meer gesproken over een verhoging van het hoogste belastingtarief, van 42 naar 45 procent. De christen-democraten zouden op hun beurt hebben geŽist dat Duitsland geen nieuwe schulden meer maakt.

De formatie na de verkiezingen van 24 september is de langste ooit. Merkel onderhandelde eerder met de Groenen en de liberale FDP over een coalitie, maar die gesprekken strandden in november. Een voortzetting van de coalitie met de SPD lijkt de enige manier om nieuwe verkiezingen te voorkomen.
Zware ochtendspits na ongeval met vrachtwagens op E313: meer dan twee uur aanschuiven
Donderdag, 07:24 Gazet v. Antwerpen

Op de E313 en E34 richting Antwerpen moeten weggebruikers momenteel al rekening houden met een verliestijd van meer dan twee uur door een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Oost.
Strakka Racing met toptrio richting 12 Uur van Bathurst
Woensdag, 17:48 Autosport
Strakka Racing, het Britse GT-team dat afgelopen winter overstapte van McLaren naar Mercedes, heeft zijn huiswerk klaar voor de komende 12 Uur van Bathurst, openingsmanche van de Intercontinental GT Challenge. Fabrieksrijders Maxi GŲtz en Maxi Buhk delen het stuur van een van beide Mercedes AMG GT3 van het Britse team met Alvaro Parente.


Vlaamse (21) lokt jarige vriendin met cadeau naar flat, maar daar moet ze 18 uur lang gruwel ondergaan
Woensdag, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Een 21-jarige vrouw en een vriend hebben woensdag op de Kortrijkse rechtbank de gunst van de werkstraf gevraagd. Een goede vriendin van de beklaagden ging met hen mee op haar zestiende verjaardag, maar ze werd er geslagen en gruwelijk vernederd. Het Openbaar Ministerie vordert tot 24 maanden effectief.
Oplichters doen zich voor als Nederlandse overheid: ?Boete van 248 euro omdat we dertien kilometer per uur te snel reden?
9 Januari, 19:24 Gazet v. Antwerpen

De voorbije dagen hebben heel wat mensen een mail ontvangen die uitgaat van het CJIB, het Nederlandse orgaan dat verkeersboetes int. Maar het gaat om een mail van oplichters. Onder meer een vrouw uit Niel kreeg het bericht.
Groningen had stille hoop dat bodem tot rust was gekomen - tot vanmiddag drie uur
8 Januari, 22:24 Volkskrant
Groningen had de stille hoop dat het dichter draaien van de gaskraan de bodem tot rust had gebracht. Tot maandagmiddag drie uur: de zwaarste aardbeving in ruim vijf jaar. 'We staan weer met beide benen op de grond.' Nieuwe schade? Koos Cleveringa heeft het nog niet eens rustig kunnen bekijken. 'Ik ben gekomen om mijn ongerustheid te tonen. Ik dacht dat door het verminderen van de gaswinning zo'n z


Bestelbusjes vanaf 2014 begrensd op 120 km per uur
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Lichte bedrijfsauto?s zoals bestelbusjes zullen vanaf 2014 niet meer kunnen scheuren op de autostrade. De bestelbusjes moeten vanaf volgend jaar voorzien zijn van een snelheidsbegrenzer die de topsnelheid beperkt tot 120 kilometer per uur. Dat besliste de milieucommissie van het Europees parlement.
Gameverslaving is nu ook een ziekte: ?Tot 12 uur per dag was ik aan het gamen?
6 Januari, 16:06 Gazet v. Antwerpen

De beslissing van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om een gameverslaving - ?gaming disorder? - te erkennen als ziekte, lokt gemengde reacties uit. Gamers moedigen het aan, terwijl onderzoekers van de UGent erg kritisch zijn.
Maker tien uur durende YouTube-video met witte ruis krijgt auteursrechtenclaims
5 Januari, 18:00 Tweakers
De Australische muziektechnicus Sebastian Tomczak heeft vijf klachten ontvangen over een door hem geŁploade YouTube-video waarin tien uur lang uitsluitend witte ruis is te horen. Verschillende partijen vinden dat zij de rechten bezitten op delen van het monotone, krakende, statische geruis.


Weerbericht om 18 uur leek wel heel erg op dat van gisteren
3 Januari, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Aandachtige kijkers schrokken toen in het weerbericht na Het Journaal van 18 uur opnieuw een storm aangekondigd werd. Het is vannacht niet opnieuw van dat: de VRT zond verkeerdelijk het weerbericht van gisteren weer uit.
Het weer: de eerste storm van 2018 raast vandaag over Nederland, windstoten tot 120 kilometer per uur
3 Januari, 02:24 Volkskrant
De wind eist vandaag alle aandacht op. Een actieve stormdepressie trekt net ten noorden van de Waddeneilanden langs en veroorzaakt de eerste storm van dit jaar. Op de Wadden bestaat grote kans op windkracht 10. Zeer zware windstoten tot 120 kilometer per uur maken het rijden op de Afsluitdijk lastig. Langs de kust stormt het enige tijd met windkracht 9. Ook verder landinwaarts is het onstuimig en


'Ik zou een uur gratis willen shoppen'
3 Januari, 02:24 Volkskrant
Portret van een kind in haar slaapkamer: Adebimpe van der Linden (13). Met mijn moeder Ellen en mijn broer Michel van 14. Op het Zuiderlicht College in Amsterdam. Ik zit in het eerste jaar van de middelbare school. Ik ga eigenlijk met iedereen om. Het is gewoon gezellig om naar school te gaan. Ik vind rekenen leuk en ik haal er goede cijfers voor. Ik vind dansen ook leuk, vooral Afrodance. Ik zat


Video - Gerard heeft al jaren last van bitcoinstress: 'Koers vliegt met honderden euro's per uur op en neer'
2 Januari, 14:24 Volkskrant
Dit is Gerard. Gerard had in 2013 al bitcoin. Dat klinkt leuk, maar Gerard heeft eigenlijk al jaren last van bitcoinstress. Want hoeveel is ie nu waard? En wat was ook alweer z'n wachtwoord? Verschijnt de video niet?†Klik dan†hier.† Hoe de vloek van de bitcoin menig goudzoeker uit zijn slaap houdtHet houdt veel bitcoinbezitters uit de slaap: ooit aangeschaft, beetje vergeten en nu de koers door he


Computerfoutje komt lotto duur te staan: twee uur lang enkel winnende tickets
1 Januari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Een Amerikaanse loterij moet mogelijk 19,6 miljoen dollar (16,3 miljoen euro) uitbetalen nadat door een computerfout twee uur lang alleen maar winnende tickets gedupliceerd werden.
Spaans dorp vol senioren viert Nieuwjaar al om 12 uur ?s middags
31 December 2017, 17:18 Gazet v. Antwerpen

In een dorpje ten westen van de Spaanse hoofdstad Madrid is het nieuwe jaar zondagmiddag al begonnen. Reden? De meeste inwoners zijn er bejaard, en willen niet tot na middernacht nog wakker blijven. Het dorp organiseert daarom om 12 uur ?s middags - op klaarlichte dag - al een vuurwerkshow.
Vuurwek in Oostende afgelast, rond 16 uur uitsluitsel over vuurwerk Antwerpen: alles wat u moet weten over het eindejaarsvuurwerk
31 December 2017, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Het traditionele vuurwerk in Oostende bij de overgang van oud naar nieuw wordt afgelast. Er worden vanavond felle rukwinden verwacht waardoor het niet veilig is om het vuurwerk te laten doorgaan. In Antwerpen is er deze namiddag uitsluitsel. ?We gaan ervan uit dat het vuurwerk doorgaat, maar om 16 uur is er nog een laatste overleg?, geeft Dirk Delechambre, woordvoerder van de stad, mee.
?Al acht uur aan het rijden voor 100 km?: vakantiegangers urenlang in file richting Franse Alpen
30 December 2017, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Wie het eindejaar wilde vieren in een van de skigebieden in de Franse Alpen en vandaag nog vertrok, heeft mogelijk uren in de file gestaan. Hevige sneeuwval in de regio heeft ervoor gezorgd dat het verkeer heel wat vertraging opliep, zeker in de richting van Val Thorens. ?Acht uur rijden voor 100 km,? klinkt het onder meer. Sommige vakantiegangers zijn zelfs al meer dan 24 uur onderweg. Klein pluspuntje: eenmaal aangekomen is er aan sneeuw geen gebrek.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be