NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Update

2News.be / Trefwoorden / Update

Nieuws: Tesla Model 3 krijgt update na crash
Zondag, 20:42 Auto55
Er bestaan nog niet al te veel Tesla Model 3. In heel 2017 bouwde de fabrikant van elektrische wagens niet eens 3.000 exemplaren. En toch zijn er al minstens drie rijp voor de schroothoop. Een percentage dat, zou het in de toekomst bevestigd worden, weinig goeds voorspelt voor de verzekeringspremies van de bezitters. Autopilot of niet?Het jongste ongeluk was behoorlijk zwaar. Een Am...

Lees meer


Gebruikers Pixel 2 melden kortere accuduur na installeren update
Zondag, 12:42 Tweakers
Vele gebruikers van de Google-smartphone Pixel 2 stellen met kortere accuduur te kampen na het installeren van een recente beveiligingspatch. Ook zou de behuizing warmer worden, wat doet duiden op verhoogd processorgebruik.


McDonald?s geeft Happy Meals een flinke update
Donderdag, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Het kindermenu van McDonald?s zal de komende maanden wereldwijd een flinke update krijgen. Bedoeling is om de hoeveelheid suiker, vet en zout in de Happy Meals stevig terug te schroeven.
Petitie voor terugdraaien interface-update Snapchat haalt 760.000 ondertekenaars
13 Februari, 17:30 Tweakers
Een petitie op Change.org om Snap ertoe te bewegen de wijzigingen in de interface van Snapchat van vorige week terug te draaien, heeft binnen enkele dagen steun gekregen van ruim 760.000 mensen. Snap draait de wijzigingen niet terug.


Google Maps-update staat mogelijk delen van accuniveau toe
12 Februari, 10:54 Tweakers
Uit een analyse van de meest recente bčtaversie van Google Maps is op te maken dat die versie een functie introduceert voor het delen van het accupercentage van hun apparaat. Dat blijkt uit strings in de code van de app.


VideoLan brengt grote VLC 3.0-update uit met Chromecast-ondersteuning
9 Februari, 18:06 Tweakers
VideoLan heeft versie 3.0 van zijn VLC-mediaspelersoftware uitgebracht voor verschillende platformen, waaronder Windows, iOS en Android. Het gaat om een grote update, onder meer met Chromecast-ondersteuning en hardwareversnelling voor 4k- en 8k-decoding.


WordPress komt met patch voor uitgeschakelde auto-update
8 Februari, 14:30 Tweakers
WordPress heeft een patch uitgebracht voor bug die in een eerdere versie van zijn software was geslopen. Die heeft tot gevolg dat de auto-updatefunctie niet meer werkt, waardoor nu een handmatige update is vereist. Daarnaast komt er geen patch voor een gepubliceerd DoS-lek.


Samsung start Android 8.0-update voor bčtaprogrammadeelnemers Galaxy S8 en S8+
8 Februari, 10:54 Tweakers
Samsung heeft de Android 8.0-update uitgebracht voor de Galaxy S8 en S8+. De mensen die in het bčtaprogramma zitten, krijgen de update als eerste. Wanneer hij verschijnt voor gebruikers die daar niet aan deelnamen, is vooralsnog onduidelijk.


Dev Summit update - Laatste kaarten en programma compleet
8 Februari, 08:30 Tweakers
Over een week is het zover. Dan openen wij de deuren van DeFabrique voor de Tweakers Developers Summit. Het doel was om dit jaar een groter evenement neer te zetten, met meer sprekers, diversere onderwerpen en meer ruimte om nog meer bezoekers te kunnen ontvangen.


Windows 10 krijgt bij komende update ondersteuning voor Progressive Web Apps
7 Februari, 09:42 Tweakers
De browser Edge krijgt bij de komende Redstone 4-update, die in de lente verschijnt, ondersteuning voor Progressive Web Apps. Dit zijn uitgebreide web-apps die op verschillende platformen en schermgroottes werken en ook offline te gebruiken zijn.


Google schakelt Pixel Visual Core in met nieuwe update
6 Februari, 08:30 Tweakers
Google heeft aangekondigd dat het de Pixel Visual Core inschakelt voor alle gebruikers van zijn tweede generatie Pixel-telefoons. Dat gebeurt in de maandelijkse update van februari die gedurende de komende dagen uitkomt.


OnePlus brengt Android 8.0-update uit voor 5T-smartphone
4 Februari, 13:54 Tweakers
OnePlus is begonnen met het uitsturen van een softwareupdate die Android 8.1 naar de 5T-smartphone brengt. Het uitbrengen van de update zou kortstondig zijn gepauzeerd vanwege problemen, maar lijkt inmiddels weer hervat.


Development Summit Update - Drie nieuwe sprekers op het programma
2 Februari, 13:54 Tweakers
Over minder dan twee weken openen we de deuren van de Tweakers Development Summit in de DeFabrique in Utrecht. Het programma is vrijwel rond en in deze update praten we je bij over nieuwe sprekers van WeTransfer, Uber en Blendle.


Rocket League voor Nintendo Switch krijgt update die prestaties verbetert
1 Februari, 22:18 Tweakers
Psyonix heeft aangekondigd dat er deze lente een update voor Rocket League aankomt die onder andere de resolutie op de Nintendo Switch verhoogt. Verder gaan spelers live notificaties over eventuele verbindingsproblemen te zien krijgen.


Sailfish krijgt ondersteuning voor Nederlands met komende update
1 Februari, 15:42 Tweakers
Het mobiele besturingssysteem Sailfish OS krijgt ondersteuning voor de Nederlandse taal met de eerstkomende update 2.1.4. Die update moet toestellen in de komende weken gaan bereiken, zo zegt Jolla, het Finse bedrijf achter Sailfish.


Honda HR-V krijgt update
30 Januari, 20:07 Skynet
Honda geeft zijn compacte SUV een opfrisbeurt. Het modeljaar 2018 wordt half februari gelanceerd op de Japanse markt en mag nog dit jaar bij ons verwacht worden.


Adobe claimt prestatiewinst van 30 tot 65 procent bij Lightroom-update
30 Januari, 15:06 Tweakers
Adobe is van plan om Lightroom Classic CC opnieuw van een update te voorzien die de prestaties van het fotobewerkingsprogramma moet verbeteren. De update moet verbeteringen opleveren voor systemen met multicore-cpu's.


FCC-voorzitter is tegen mogelijke bouw 5g-netwerk door regering VS - update
29 Januari, 18:42 Tweakers
De voorzitter van de Amerikaanse Federal Communications Commission, Ajit Pai, heeft zich uitgesproken tegen de eventuele bouw van een eigen 5g-netwerk door de regering van de Verenigde Staten. Volgens hem kan dat beter aan marktpartijen worden overgelaten.


Microsoft brengt update uit om problematische Spectre-patch terug te draaien
29 Januari, 10:18 Tweakers
Microsoft heeft in het weekend, buiten zijn gewoonlijke maandelijkse patchronde om, een update beschikbaar gemaakt waarmee gebruikers die herstartproblemen ondervinden na het installeren van de Spectre-patch, deze ongedaan kunnen maken.


Deze type sites doen het goed na de Google Fred update
29 Januari, 07:30 Emerce
Toen Google de zogeheten Fred update in maart 2017 uitvoerde, zagen veel fanatieke linkbuilders een forse daling in verkeer zonder een idee waarom. Met name websites die te veel advertenties en content van lage kwaliteit met weinig toegevoegde waarde voor gebruikers bevatten, bemerkten deze daling in verkeer. Echter, een beetje oplettende kijker zag in de grote linkbuilding update zowel positieve als negatieve resultaten. Wat is er veranderd en hoe kun je hierop inspelen?

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be