NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Update

2News.be / Trefwoorden / Update

OnePlus belooft 5T-update om full-hd-videostreaming te ondersteunen
Vandaag, 12:24 Tweakers
OnePlus heeft bekendgemaakt dat er een update voor voor zijn 5T-toestel komt zodat dit full-hd-videostreams kan weergeven van diensten als Netflix en Amazon. Dat is momenteel niet mogelijk, doordat ondersteuning voor het juiste drm ontbreekt.


Google toont lijst met smartwatches die Oreo-update voor Android Wear krijgen
Gisteren, 13:30 Tweakers
Google heeft een lijst online gezet waarop is te zien welke smartwatches met Android Wear een update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Uit de lijst blijkt dat een aantal oudere horloges niet voorzien worden van de nieuwe software.


Oculus brengt eerste grote update voor Rift-software uit in bta
Woensdag, 20:24 Tweakers
Oculus heeft zijn eerste grote update van de software voor zijn vr-bril Rift uitgebracht in bta. Gebruikers kunnen de nieuwe software uitproberen door zich in te schrijven voor het 'openbare testkanaal' van het Facebook-dochterbedrijf.


Windows 7-gebruikers ervaren problemen met Windows Update
Dinsdag, 12:00 Tweakers
Vanaf afgelopen weekend ervaart een deel van de Windows 7-gebruikers problemen met het updaten van hun besturingssysteem. Windows Update kan voor hen niet zoeken naar updates en geeft een foutmelding. De oorzaak ligt misschien bij een verlopen datum.


Google brengt Android Oreo (Go edition) en Android 8.1 woensdag uit
Dinsdag, 10:12 Tweakers
Google brengt woensdag Android Oreo (Go edition) uit. Fabrikanten kunnen de uitgeklede Android-versie gebruiken voor budgetsmartphones. Het besturingssysteem neemt weinig ruimte in en bevat Google Data Saver-functies om op mobiele data te besparen.


EA brengt update uit om progressie in Star Wars: Battlefront II te versnellen
4 December, 19:12 Tweakers
Electronic Arts heeft een update voor Star War: Battlefront II uitgebracht die veranderingen aanbrengt in de algehele economie en het progressiesysteem. Zo krijgen spelers meer mogelijkheden om extra credits te verdienen.


Niantic wil grote Prime-update voor Ingress in 2018 uitbrengen
4 December, 16:48 Tweakers
Niantic wil in 2018 een grote update voor zijn game Ingress uitbrengen onder de naam Prime. De ontwikkelaar, die ook Pokmon Go op zijn naam heeft staan, wil via de update nieuwe spelers aantrekken. Er wordt bovendien gewerkt aan een Ingress-animeserie.


Apple repareert vastlopers in iOS met 11.2-update
2 December, 11:54 Tweakers
Apple heeft een update vrijgegeven die vastlopers moet oplossen die onlangs aan het licht kwamen. Er zit een probleem in iOS waardoor terugkerende herinneringen voor een crash zorgt, iets dat precies om 00:15 op zaterdag begon.


WhatsApp heeft een storing - update
30 November, 20:54 Tweakers
Nederlandse, Belgische en andere gebruikers van WhatsApp melden dat de messagingdienst last heeft van een storing. Het is de tweede keer deze maand dat WhatsApp met een omvangrijke storing te maken heeft.


?Boer zkt Vrouw? komt terug en krijgt verrassende update

Bijna drie jaar na het laatste seizoen van het populaire datingprogramma ?Boer zkt Vrouw? gaat Dina Tersago (38) opnieuw op zoek naar de liefde. Deze keer zal ze naar het buitenland trekken. En daarvoor krijgt ze de hulp van An Lemmens (37).
Apple werkt aan update voor bug die roottoegang geeft tot macOS High Sierra
29 November, 11:54 Tweakers
Apple heeft gereageerd op het bericht dat macOS High Sierra een ernstige bug bevat die elke gebruiker laat inloggen met rootrechten. Het bedrijf werkt aan een software-update en legt uit hoe klanten van een work-around gebruik kunnen maken.


HTC brengt Android 8.0 Oreo-update uit voor U11-smartphones in de VS
27 November, 19:48 Tweakers
HTC is begonnen met het pushen van de Android Oreo-update naar Amerikaanse gebruikers van simlockvrije U11-smartphones. Dat maakte een topman bekend via Twitter. De update komt op termijn ook naar de U Ultra en de HTC 10.


HMD brengt Android Oreo-update uit voor Nokia 8
24 November, 17:48 Tweakers
HMD is begonnen met het pushen van de Android Oreo-update naar zijn Nokia 8-toestellen. Dat maakt een topman bekend via Twitter. Andere toestellen van de fabrikant met het Nokia-merk krijgen de update later.


Isabelle A update hit en schrapt het woord ?neger?
23 November, 09:42 Gazet v. Antwerpen

Het woord ?neger? eruit en twee strofes erin over de problematiek rond vluchtelingen. Zo geeft Isabelle A haar hit Blank of Zwart een actuele update.
Toestellen vanaf OnePlus 3 krijgen Android 8.1-update, maar geen Project Treble
22 November, 10:48 Tweakers
OnePlus zegt dat zijn telefoons vanaf de OnePlus 3 een update krijgen naar Android 8.1, maar dat er geen ondersteuning voor Project Treble zal komen. Treble wijzigt de opbouw van Android, waardoor fabrikanten sneller updates kunnen doorvoeren.


Samsung geeft Gear S3-horloges update naar Tizen 3.0
21 November, 09:06 Tweakers
Samsung geeft zijn smartwatches Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic een update naar Tizen 3.0. De nieuwe versie stond al op de Gear Sport, maar was tot nu toe niet beschikbaar voor de smartwatches die de fabrikant vorig jaar uitbracht.


OnePlus brengt Android 8.0-update uit voor 3- en 3T-smartphones
20 November, 10:06 Tweakers
OnePlus is begonnen met het verspreiden van de stabiele versie van de Android 8.0-update voor de OnePlus 3 en 3T. De update is nog niet officieel in Nederland te downloaden, maar via een vpn kunnen gebruikers hem al wel installeren.


Essential brengt bta uit van Android 8.0-update voor PH-1-smartphone
15 November, 17:42 Tweakers
Essential heeft een bta online gezet van zijn Android 8.0-firmware. Gebruikers kunnen de testversie uitproberen op hun eigen toestel, maar de fabrikant waarschuwt dat de build nog fouten kan bevatten.


Update Google Cloud Spanner bevat multi-regio ondersteuning
15 November, 10:26 Techzine
Cloud Spanner, Google’s wereldwijd beschikbare database, is van een update voorzien. En van de meest in het oog springende toevoegingen is multi-regio ondersteuning. Hierdoor kan de database overgezet worden naar verschillende regio’s tegen lagere latentie en betere prestaties. Voordat Google Cloud Spaner als een dienst aanbood, werd het binnenshuis gebruikt om producten als AdWords draaiende […]


Mozilla brengt Quantum-update uit die Firefox veel sneller moet maken
14 November, 19:06 Tweakers
Mozilla heeft versie 57 van Firefox uitgebracht. De nieuwe versie maakt gebruik van de Quantum-engine, die de Gecko-engine vervangt. Mozilla claimt dat de browser hiermee minstens even snel als Chrome wordt. Ook zijn het uiterlijk en het logo onder handen genomen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be